Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Όλα καλά λοιπόν!
Σημ.
""χωράνε 10 κανάλια που θα φέρουν εμμέσως πολλαπλά έσοδα στο δημόσιο ταμείο.""" αυτό χάνεις.
Σημ.
""χωράνε 10 κανάλια που θα φέρουν εμμέσως πολλαπλά έσοδα στο δημόσιο ταμείο.""" αυτό χάνεις.
Σε καίει Κούλη έτσι?Ομαδικώς σας καίει μη σας κάνουν νταντά οι μέντορες σαράντα χρόνων τώρα,εντολοδόχοι του κερατά.Το ζήτημα είναι βαθύ πιο πολύ από την απόκτηση ενός καναλιού και το ξέρετε.Χέστηκε ο Ιβαν αν θα βγάλει απ το κανάλι.'Το βήμα'' που θα δοθεί σας καίει όπως και άλλους ξέρετε εσείς...Κοιμόσασταν τόσο καιρό και τώρα αρχίσατε να ξυπνάτε και να σας τραβάνε τα αυτάκια...Τώρα είναι αργά....
Την επιρροή του Ιβάν φοβάστε στα δρώμενα γιατί εσείς δεν πλησιάζετε ούτε στο χιλιόμετρο....Γατιά....Άντε να το μαζέψετε τώρα...Όλοι ξέρουμε γιατί κολοχτυπιέστε να μην πάρει άδεια χρόνια τώρα...
Αλλά είπαμε...νταντά και στο χιλιόμετρο......

Την επιρροή του Ιβάν φοβάστε στα δρώμενα γιατί εσείς δεν πλησιάζετε ούτε στο χιλιόμετρο....Γατιά....Άντε να το μαζέψετε τώρα...Όλοι ξέρουμε γιατί κολοχτυπιέστε να μην πάρει άδεια χρόνια τώρα...
Αλλά είπαμε...νταντά και στο χιλιόμετρο......

Πολύ ωραίο το παραπάνω!!!capern έγραψε:Άλλη μία σελίδα του πολέμου, που επηρεάζει την ομάδα μας το σάπιο κατεστημένο![]()
Εκτείθεστε πλέον!
Κυριάκο (Joffrey-από-game-of-thrones) Μητσοτάκη της ΝΔ, ξέρεις ότι δεν είσαι κανενός διαμετρήματος πολιτικός. Είσαι κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη πλοικτητη ακυβέρνητων φορτιών ηρωΐνης, συγγενής της Ντόρας "Μπακογιάννη"-που είναι Μητσοτάκη και παντρεμένη με τον Κούβελο αλλά κράτησε το επώνυμο του πρώην της που ήταν πιο πιασάρικο πολιτικα-, γιος του Μητσοτάκη που ήταν βαφτιστικός και εγγονός από την αδερφή του του "εθνάρχη" Βενιζέλου -που μαλακιζόταν με τον Κων/νο Α' Γλύξμπουργκ-, συγγενή των πολιτικών Βιρβιδάκη και Στεφανάκη, ξαδέρφια πανεπιστημιακών και εφοπλιστών Λυμπεράκη που έχουν βουλετίνα-ξαδέρφη στο "Ποτάμι" που παλιότερα ήταν στο αριστερό συνασπισμό και στη δεξιά Δράση, και κυρίως γαμπρός του Mateusz Grabowski μεγαλο-φαρμακοβιομήχανου της Πολωνίας, της Mary Adams απόγονης διπλωματικής αποστολής της Αγγλίας στη Σμύρνη και συγγενής της οικογένειας Λούβαρη, του ναυπηγού Φίλιππου. Τί μου θυμίζει το Λούβαρη, έχει καμιά σχέση και αυτό με το γάβρο;
*οι πιο άσημοι συγγενείς σου διορίστηκαν, ατιμούτσικο
Αν οποιοσδήποτε στο paokmania είχε τέτοιες περγαμηνές -και άλλες που ΄δεν ξέρω ότι έχεις-, θα πήγαινε για Πρόεδρος των ΗΠΑ σε ένα μήνα από τώρα όχι για μικροπολιτική εδώ. Τελείωσες Χάρβαρντ, λέει ο Κούλης, "Κοινωνικές επιστήμες", δηλαδή κοινωνιολόγος. Super brand name αλλά 100άδες ανεξέλεγκτα τμήματα. Που ΔΕΝ τραβά κατά κανόνα τα σαΐνια. Το τμήμα Νομικής της -το πλέον διάσημο τμήμα του Χάρβαρντ- χάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια από το φτωχό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που είναι 500ο στον κοσμο και όχι 1ο. Το Χάρβαρντ που δέχτηκε πληρωμένες έρευνες και πρακτικά δεν έχει δώσει τίποτα στην επιστήμη και την τεχνολογία τα τελευταία 40 χρόνια, παρά μονο ημίτρελους δικτατορίσκους και ματαιόδοξους καριερίστες.
Να διδάξεις σε κανένα γυμνάσιο Κοινωνιολογία, Κούλη, που έχουν και ελλείψεις, και άσε το trash talk και την εξυπηρέτηση των φιλοδοξιών της γυναίκας σου Μαρέβας. Θα μου πεις, σαν γεννηθεί η νύφη στην πεθερά θα μοιάσει.
http://www.whoiswhogreece.com/grabowski-mareva/
"Former Harvard professor Marc Hauser fabricated, manipulated data, US says"
http://archive.boston.com/whitecoatnote ... story.html
Όσοι έχουμε συγγενείς που χάθηκαν το '60-'70 από καρδιά μπορούμε να ευχαριστήσουμε το Χαρβαρντ που απέκρυψε ότι η πρόσληψη ζάχαρης αυξάνει κατακόρυφα τον κίνδυνο καρδιάς και το απέδωσε στο λιπάκι με αποτέλεσμα ένα σωρό γιατροί/διατροφολόγοι να δίνουν λάθος οδηγίες μέχρι το 2000+:
"The sugar industry paid Harvard researchers in the 1960s to bury research linking sugar intake to heart disease and to instead make fat the culprit, according to a study of archival documents. "
https://www.rt.com/usa/359127-sugar-ind ... -research/
Βέβαια, έκανε και μεταπτυχιακό στο Στάνφορντ, ο Κούλης, για το οποιο έχω πολύ καλύτερη γνώμη, αλλά με θέμα την "Ευρωπαϊκή Ένωση". Θέματα δηλαδή που βάζουν οι δάσκαλοι στο δημοτικό.
Όταν μπλέκονται τόσο πολύ συγγένειες και συμφέροντα, ονομάζεται διαπλοκή, με την οποία το ΠΟΚ είναι συνυφασμένο μετά τον εμφύλιο. Για να κρατάει ψηλά και κοιμισμένους αυτούς που πιστεύουν στο μότο "όλη η Ελλάδα είναι στην Αθήνα".
ΠΟΥΣΤΟΓΑΒΡΟΙ
Σχετικά με την ανακοίνωση τώρα.
Συμφωνούνε οι βουλευτές , ευρωβουλευτές κ γενικά πολιτευόμενοι στη Β. Ελλάδα με τη ΝΔ με την ανακοίνωση εναντίον του Ιβάν ?
Δεν είδα καμιά διαφοροποίηση πουθενά.
Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ανέκδοτο της μέρας
Βερύκιος δημοσιογράφος
Ε ρε πάρει και το κανάλι Ο Ιβαν......
Θα σου πω μετα για λαγούς και πετραχήλια
Βερύκιος δημοσιογράφος
Ε ρε πάρει και το κανάλι Ο Ιβαν......
Θα σου πω μετα για λαγούς και πετραχήλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Τρί 27 Σεπ 2016, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πόσο θέλω να πάρεις τελικά την άδεια και τον Alpha, μόνο και μόνο για να δω τις κωλοτούμπες του γλίτσα του βερύκιου, δεν περιγράφεται.
Ρε Φώτη, στο τσακ με πρόλαβες.
Ρε Φώτη, στο τσακ με πρόλαβες.
Μωρή νδούλα πάνε σε κάνα πάρτι του Κουρτάκη να τσουγκρίσεις ποτήρια με τον χοντρό κι άσε τις ανακοινώσεις.
Παντως δεν γνωριζω αν τα πυρα ειναι εσκεμμενα στο πρωσοπο του Ιβαν η γενικα προς την αντιπολιτευση,διοτι εχουν λυσσαξει να βγαλουν τον διαγωνισμο ακυρο.Spiros_S έγραψε:Μεγάλο ζόρι με τον Ιβάν η νδ. Από την ώρα που πέρασε η ρύθμιση για τα χρέη.
Βέβαια, δεν είδα την ίδια ευαισθησία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ανθρώπου του οποίου έχει δεσμευτεί περιουσία για φοροδιαφυγή, ενός άλλου που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ή ενός τρίτου που είναι εκτός φυλακή με εγγύηση.
ΟΚ ρε παιδιά, κολλητός ο βαγγέλας, αλλά με ρέγουλα οι επιθέσεις στον Ιβάν. Αφήστε και κάτι για μετά.
Πολυ πιθανον αν απελευθερονοντουσαν ολες οι συχνοτητες των καναλιων ο Ιβαν να χε ηδη καναλι τωρα,οποτε δεν θα λεγα οτι του ριχνουν απαγορευτικο προσωπικα καθως αυτοι θελουν να τις απελευθερωσουν.Απλα κανουν κλασσικη αντιπολιτευση οπου παιρνουν καποια λεγομενα του Ιβαν και τα πλασαρουν περι λαγου για να το γυρισουν μπουμερανγκ στην κυβερνηση.Δηλαδη και ο Κοντομηνας να ταν ο πρωτος επιλαχων,παλι θα χαν λυσαξει να βγαλουν ακυρο το διαγωνισμο
Επισης Ζαγορακιδες-Παπαμιμικοι ειναι τα "πολιτικα" κονε του Ιβαν και ειναι ολοι ΝΔ,συν του οτι ειχε δηλωσει πως δεν γουσταρε τον ΣΥΡΙΖΑ διοτι δεν ειναι φιλοεπενδυτες.
Εντελει το ονομα του Ιβαν καλως η κακως μπλεκεται σε μια μαχη κυβερνησης αντιπολιτευσης αυτη τη στιγμη και ισως να μην τους ενδιαφερει καν το αν λεγοταν Σαββιδης,Κοντομηνας η Βαρδινογιαννης ξερω γω.
Νομιζω ότι καπου εχω διαβασει ότι ο ALFA εχει ρητρες 40 χαρτια για να παιζει το πρόγραμμα του.Δηλ αν σταματισει εχει πρόβλημα.Αν ισχυει θα εχουμε εξελιξεις μαλλον.Τωρα για τον Ιβαν,και επειδή δεν θελουμε να εχουμε προβλήματα στην ομαδα,καλο θα είναι να πηγαινει τοιχο τοιχο, και όχι πολλες ασκοπες μετακινήσεις.Πλακα κανω,αλλα ποτε δε ξερεις.
@Alastor
Εννοείται ότι η νδ κάνει τη δουλειά της και χρησιμοποιεί τον Ιβάν ως όπλο, τη στιγμή που ο Ιβάν είναι ο πιο καθαρός από τους συμμετέχοντες. Τα κανάλια βαράνε γενικώς.
Με ενοχλεί που η νδ συνεχίζει τις προσωπικές επιθέσεις, όπως έκανε και με την "χαριστική" ρύθμιση για τη ρύθμιση των χρεών.
Ο Alpha, τώρα, έχει σκυλιάσει γιατί αν βγει από τη μέση ο Ιβάν, έρχεται η σειρά του "'ασπιλου και αμόλυντου" κοντομηνά.
Εννοείται ότι η νδ κάνει τη δουλειά της και χρησιμοποιεί τον Ιβάν ως όπλο, τη στιγμή που ο Ιβάν είναι ο πιο καθαρός από τους συμμετέχοντες. Τα κανάλια βαράνε γενικώς.
Με ενοχλεί που η νδ συνεχίζει τις προσωπικές επιθέσεις, όπως έκανε και με την "χαριστική" ρύθμιση για τη ρύθμιση των χρεών.
Ο Alpha, τώρα, έχει σκυλιάσει γιατί αν βγει από τη μέση ο Ιβάν, έρχεται η σειρά του "'ασπιλου και αμόλυντου" κοντομηνά.
- anekfrastos
Αν κατάλαβα σωστά, η κατηγορία που προσάπτεται στον Ιβάν είναι ότι χτυπούσε με υψηλό τίμημα ενώ δεν είχε καμία πρόθεση να πάρει άδεια, παρά μόνο να ανεβάσει όσο γίνεται το ποσό που θα έδινε ο τελικός πλειοδότης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει πολύ δρόμο ακόμη το παιχνίδι με τις άδειες. Κατ' εμέ δεν θα έπρεπε να μπαίνει περιορισμός που δεν δικαιολογείται τεχνικά. Νομίζω ότι 10-15 συχνότητες (πανελλήνιες) είναι εφικτό να δοθούν. Στην Ελλάδα όμως όλα γίνονται στρεβλά και με γνώμονα τα συμφέροντα κάποιων λίγων και ποτέ του συνόλου. Όλοι οι υποψήφιοι, πλην Σαββίδη, έχουν απασχολήσει τη δικαιοσύνη. Κανείς δεν μιλάει. Μιλάνε όμως για τον Σαββίδη και το λένε λαγό.
Λαγός είναι κάποιος που κάνει προσφορές σε συνεννόηση με τους υπολοίπους υποψήφιους. Μόνος του δεν μπορεί να στήσει τίποτε. Στους στημένους διαγωνισμούς έργων πχ (που τυχαίνει να γνωρίζω) μαζεύονται δέκα υποψήφιοι εργολάβοι και αφού αποφασίσουν ποιος θα πάρει το έργο συνεννοούνται να δώσουν χαμηλή έκπτωση, όλοι ώστε ο μειοδότης να μην εκτεθεί οικονομικά. Από το αυξημένο βέβαια περιθώριο κέρδους που θα αποκομίσει, θα δώσει ένα ποσοστό στους υπόλοιπους υποψήφιους. Έτσι στήνονται οι διαγωνισμοί. Ένας μόνος του δεν μπορεί να στήσει διαγωνισμό, θα χρειαστεί να συνεννοηθεί με τους υπόλοιπους.
Σωστά ή λάθος καταλαβαίνω;
Η πρόθεση του ήταν, ακόμα και αν του κατακυρωνόταν η άδεια με τα 61,5εκ (δε συνέχιζε κανείς πάνω από αυτό το ποσό), ότι θα αποσυρόταν.
Μόνο αυτό έχει κάποια λογική, αν υποθέσουμε βέβαια ότι ο Ιβάν είναι εντελώς ταρζάν και μπήκε στη διαδικασία να ξεφτιλιστεί έτσι απλώς και μόνο για να πληρώσουν οι άλλοι περισσότερα.
Γιατί αν τα 61,5 τα "εννοεί", δηλαδή τα πληρώσει και πάρει την άδεια, τότε όλοι όσοι τον λένε "λαγό" αποδεικνύονται απλά μ@λάκες.
Ο "λαγός" είναι αυτος που μπαίνει μπροστά εικονικά για να χάσει αυτός και να κερδίσουν κάποιοι άλλοι και στη συνέχεια να μοιραστούν το κέρδος. Δεν είναι κάποιος που πληρώνει (εν τέλει) ένα υψηλό τίμημα και παίρνει το διαγωνισμό. Θα μπορούσε να έχει σταματήσει να ανεβάζει τις προσφορές του πολύ χαμηλότερα και από εκεί να χτυπάει μηδενικές, όχι στα 61,5.
Ο Σαββίδης όμως στη γνωστή του δήλωση (από την οποία χαρακτηρίστηκε "λαγός") είπε αυτολεξή:
"τότε είπα στον εαυτό μου ότι αν εγώ δεν πάρω την άδεια θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να πληρώσουν πολύ περισσότερα αυτοί".
Αυτό το "αν" μάλλον το παραβλέπουν σκόπιμα.
Εξηγήστε μου που κάνω λάθος, γιατί δεν λόγω δουλειάς εκείνες τις μέρες δεν το παρακολούθησα με μεγάλη λεπτομέρεια το επεισόδιο και έτσι κι αλλιώς θεωρούσα το διαγωνισμό αυτό τεράστιο φιάσκο, πριν ακόμα γίνει.
Προ ολίγου διέγραψα τη δημοσίευση μου σχετικά με τη θλιβερή δήλωση της ΝΔ, αντιλαμβανόμενος πως τα νεύρα μου με οδήγησαν να γράψω κ πράγματα που προσβάλλουν ανθρώπους που πιθανώς στηρίζουν το κόμμα αυτό χωρίς να είναι προβληματικοί, ύποπτοι ή αξιοκατάκριτοι.
Τώρα, διαβάζω ρεπορτάζ πως το φάκελο της "εγκληματικής οργάνωσης" ανέλαβε δικαστής σχετιζόμενος με το παραδικαστικό κύκλωμα.
Ελπίζω να μην ισχύει.
Το συμπέρασμα και στις δυο περιπτώσεις, ίδιο.
Ας μην ξαναγράψω ΑΛΛΟ ένα ποστ που θα θέλω να σβήσω σε μια ώρα.
Τώρα, διαβάζω ρεπορτάζ πως το φάκελο της "εγκληματικής οργάνωσης" ανέλαβε δικαστής σχετιζόμενος με το παραδικαστικό κύκλωμα.
Ελπίζω να μην ισχύει.
Το συμπέρασμα και στις δυο περιπτώσεις, ίδιο.
Ας μην ξαναγράψω ΑΛΛΟ ένα ποστ που θα θέλω να σβήσω σε μια ώρα.
Τσούζει πάρα πολύ ο Ιβάν στο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο της Αθήνας, Και τι έγινε που τους ανέβαζε τις προσφορές;; Τακτική είναι, αφού ήξερε ότι δεν έχουν οι άλλοι τα λεφτά αυτά, τους έκανε να δώσουν πιο πολλά, ώστε όταν έρθει η ώρα να πληρώσουν απλά να μην μπορούν, και να πάρει αυτός στο τέλος την άδεια. Λαγός ο Ιβάν, μαφιόζος Ρώσος που παριστάνει τον Έλληνα κτλ και τι δεν έχω διαβάσει τόσο καιρό. Οι άλλοι δηλαδή τι είναι; Ο Καλογρίτσας ο κουπάρος με τα τρελά δάνεια από την τράπεζα Αττικής, τις δανεικές εκτάσεις στην Ιθάκη;; Ο Αλαφούζος με τα καράβια από την Ρουμανία και τις άλλες βρωμιές του;; Ο χοντρός μαφιόζος πρεζέμπορας που χρηματοδοτεί σχεδόν όλα τα κόμματα;;
Εγώ ξέρω πως ο Ιβαν ήρθε πήρε έναν χρεωμένο ΠΑΟΚ και τον έσωσε, πήρε μία χρεωκοπημένη ΣΕΚΑΠ και την έσωσε, πήρε Μακεδονία παλας και άλλα πολλά ακίνητα και εκτάσεις στην Χαλκιδική, προσφέρει τόσες θέσεις εργασίας και χρήμα στην αγορά. Ε ρε και να ήταν όλοι οι άφραγκοι μαφιόζοι έτσι, σε τι όμορφο κόσμο θα ζούσαμε
Εγώ ξέρω πως ο Ιβαν ήρθε πήρε έναν χρεωμένο ΠΑΟΚ και τον έσωσε, πήρε μία χρεωκοπημένη ΣΕΚΑΠ και την έσωσε, πήρε Μακεδονία παλας και άλλα πολλά ακίνητα και εκτάσεις στην Χαλκιδική, προσφέρει τόσες θέσεις εργασίας και χρήμα στην αγορά. Ε ρε και να ήταν όλοι οι άφραγκοι μαφιόζοι έτσι, σε τι όμορφο κόσμο θα ζούσαμε