Η μόνη περίπτωση να "χάσει" βαθμούς ο gay είναι μόνο όταν θα το επιδιώκει γιατί θέλει να "μοιράσει δώρα"....

Έτσι ακριβώς αυτήν η συμμορία μόνο με άλλους τρόπους θα πέσειnikolasf έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που μετά τα σημερινά ασχολείστε κιόλας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η μόνη περίπτωση να "χάσει" βαθμούς ο gay είναι μόνο όταν θα το επιδιώκει γιατί θέλει να "μοιράσει δώρα"....![]()
Προσωπικά ελπίζω να μην με κάνει λιγοτερο ΠΑΟΚτση να μπορώ να μπαίνω εδώ μέσα και να γράφω ελεύθερα και όμορφα την άποψη ότι το γκολ που ακυρώθηκε χθες εις βάρος της κούλας είναι από τις πιο γελοίες περιπτώσεις διαιτητικής βλακείας που έχω δει τα τελευταία χρόνια στην superleageue.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Σωστός ο k_geo και μπράβο για το βίντεο. Καθαρό ΔΙΠΛΟ επιθετικό φάουλ. Και διαιτητής Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης). Οι προσκυνημένοι πάντα μου προκαλούσαν αηδία, οι προσκυνημένοι γενίτσαροι ακόμα παραπάνω.
Κατά τ'άλλα, έφτασε και η στιγμή να δω μέσα στο paokmania γραμμή υπεράσπισης της Κούλας. Ποιας? Της Κούλας, του βρωμερότερου σωματείου που υπάρχει στην Ελλάδα.Τα χανούμια την τελευταία 10ετία μας έχουν σαν νούμερο 1 εχθρό. Και οι λόγοι είναι πολλοί. Αν χρειαστεί θα τους αναλύσουμε.