Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από nikolasf »

Μου κάνει εντύπωση που μετά τα σημερινά ασχολείστε κιόλας :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Η μόνη περίπτωση να "χάσει" βαθμούς ο gay είναι μόνο όταν θα το επιδιώκει γιατί θέλει να "μοιράσει δώρα".... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Φορτουνης δεν θα χτυπησει κανα πεναλτι ρε;;;; :o :shock:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κράζαμε την ομάδα για την εμφάνιση με τον Παναιτωλικό.Τώρα είδαμε πως κατάφερε ο γκέι να τους κερδίσει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Γελάει ο κάθε νοήμωνας (υγιής) φίλαθλος ανά την επικράτεια, με τις καφρίλες που βλέπουμε!
Πιστεύω ότι μέχρι και οι ίδιοι οι γάβροι έχουν αρχίσει να ξενερώνουν με την ομάδα του δημοσίου..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση παντως,ειναι οτι επι εποχης Γαριδακη δεν κραταν ουτε τα προσχηματα.

Π.χ επι Κοκκαλιαδας παντα επαιρνε τα κουκουτσια απο διαιτητες,ωστοσο οι χοντραδες γινοντουσαν συγκεκριμενα και οταν υπηρχε λογος,αυτοι πλεον δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο,μεχρι και σε φιλικα η διαιτησια παιζει 80-20
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Ξεκίνησε το μάτς της Βέροιας με την Ξάνθη και στην αρχική 11αδα παίζουν και οι δύο παίκτες μας (Γιαννούλης, Πούγγουρας).

Έχει κάποιος αδελφός λινκ για το μάτς να δούε τα παικτάκια μας; :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

nikolasf έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που μετά τα σημερινά ασχολείστε κιόλας :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Η μόνη περίπτωση να "χάσει" βαθμούς ο gay είναι μόνο όταν θα το επιδιώκει γιατί θέλει να "μοιράσει δώρα".... ;) ;)
Έτσι ακριβώς αυτήν η συμμορία μόνο με άλλους τρόπους θα πέσει

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μέχρι να αλλάξει η επο πρέπει ο ΠΑΟΚ αεκ παο να παίζουν με δευτερα με γαβρο και να θεωρούν την συμμετοχή του εκτός συναγωνισμού να τον ξεφτιλίσουν

Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Σωστός ο k_geo και μπράβο για το βίντεο. Καθαρό ΔΙΠΛΟ επιθετικό φάουλ. Και διαιτητής Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης). Οι προσκυνημένοι πάντα μου προκαλούσαν αηδία, οι προσκυνημένοι γενίτσαροι ακόμα παραπάνω.

Κατά τ'άλλα, έφτασε και η στιγμή να δω μέσα στο paokmania γραμμή υπεράσπισης της Κούλας. Ποιας? Της Κούλας, του βρωμερότερου σωματείου που υπάρχει στην Ελλάδα.Τα χανούμια την τελευταία 10ετία μας έχουν σαν νούμερο 1 εχθρό. Και οι λόγοι είναι πολλοί. Αν χρειαστεί θα τους αναλύσουμε.
Προσωπικά ελπίζω να μην με κάνει λιγοτερο ΠΑΟΚτση να μπορώ να μπαίνω εδώ μέσα και να γράφω ελεύθερα και όμορφα την άποψη ότι το γκολ που ακυρώθηκε χθες εις βάρος της κούλας είναι από τις πιο γελοίες περιπτώσεις διαιτητικής βλακείας που έχω δει τα τελευταία χρόνια στην superleageue.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σε καμιά περίπτωση δεν σε κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτσή, αλλά ότι μας πονάει ο εγκέφαλος βλέποντας γραμμή υπεράσπισης της γ#μημένης κούλας, αυτό δεν στο κρύβω. Εμείς σαν ΠΑΟΚ, έχουμε νιώσει στο πετσί μας τόσες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορές την αδικία, που το παραπάνω που λες δεν χρειαζόταν.
Αν θες την δικιά μου γνώμη για την παραπάνω φάση που λες, ήταν και δεν ήταν! Εννοώ θα μπορούσε να το δώσει κάποιος, αλλά και αν δεν το έδινε όλα καλά. Υπήρχε πάντως επαφή/σπρώξιμο στον παίχτη κάτι που γίνεται φυσικά σε όλα τα κόρνερ! Ήταν καθαρά στο χέρι του κορακιού..
Υ.γ. ΑΝ ήταν αντίστροφη φάση και έβαζε το ίδιο γκολ ο γκέι, τότε θα μέτραγε εννοείτε! ;)
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Πέναλτυ παραχώρησε ο Πούγγουρας.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εμενα αυτο που εξακολουθει να μου κανει εντυπωση μετα απο τοσα χρονια ειναι με τι ευκολια ολοι ανεξεραιτως οι παικτες του γκει, Ελληνες η ξενοι εχουν παρει γραμμη και απαιτουν το 80-20 στην καλυτερη των περιπτωσεων. Στη σημερινη περιπτωση ολα τα λεφτα ειναι ο Ιντεγε που σε ολο το πρωταθλημα παιζει με φαουλ. Αν προσεξεις το προσωπο του μετα το φαουλ και το σφυριγμα του διαιτητη ειναι σαν να σκεφτεται αν θα παρει κιτρινη, μετα απο το πεσιμο των παικτων του γκευ, οτι ενταξει την γλιτωσαμε με απλο φαουλ και εν τελει ξαφνιαζεται με την κοκκινη,
Τρωνε τοσο σπρωξιμο απο το συστημα που καμια φορα ξεχνανε και οι ιδιοι πως παιζεται το παιχνιδι, γιαυτο και οι διαχρονικες π@τσες και πιπες στην Ευρωπη

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παπαδόπουλος εκ Θεσσαλονίκης ο διατητης με γαβρο. ....να το χαιρόμαστε ρε το καρνταση ξεκινάει μια μεγάλη καριέρα ο Βούλγαρος όπως λένε εμάς εδώ πάνω αυτοί τους οποίους υπηρέτησες σήμερα παπαδοπουλε να σε χαιρόμαστε. .....άξιος

savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Ένα θεό έχουνε το χρήμα και στο σήμα της Ουέφα... Κάνουν όργια γίνετε χαμός χτυπάει το τηλέφωνο και του λένε γράψτα στα @##%%#@% σου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα... Τσούπ την επόμενη ορισμός... Εδώ είμαστε σου λέει έχω προστασία!!!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Έχει ξαναπαίξει τον γαύρο το πουλί από την πόλη μας, με τον ίδιο ακριβώς δίκαιο τρόπο. Τον ξέρουν, είναι δικός τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”