INPAOKΆρνεσεν: Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ
Με δηλώσεις του στο INPAOK ο Φράνκ Άρνεσεν επιβεβαίωσε την λύση της συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Aναλυτικά ο Δανός Αθλητικός Διευθυντής δήλωσε:
«Αποφασίσαμε μετά από μια συζήτηση που είχα με την διοίκηση να λύσουμε την συνεργασία μας. Σε λίγες μέρες αναχωρώ για την Ολλανδία. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, έπρεπε να έχει βγει ήδη ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να πω κάτι άλλο».
Frank Arnesen
- Kostas_Peraia4
Re: Frank Arnesen
pilotos έγραψε:Σε μισό χρόνο άχρηστος και αυτός.
Τα ραδιόφωνα της πόλης ξέρουν
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 15#p951300
28 Μαίου το έγραψα, γιατί ; γιατί δεν υπάρχει κανένα πλάνο, καμία ουσία, ο χρόνος να περνάει...
Θεωρώ ότι, ο άνθρωπος ΕΣΚΑΣΕ με αυτά που έζησε εδώ αυτό το διάστημα και λύνεται κοινή συναινέση η συνεργασία, και φυσικά δεν πρόκειται να κάτσει και να μιλήσει και να εξηγήσει. Είναι σοβαρός άνθρωπος. Και είναι λογικό πλέον, το ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ να του φορτώσει όλες τις αποτυχίες, κάτι που έκανε ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ από χτες.
Θα ήθελα να γράψω πολλά, που μερικές φορές τυχαίνει να τα ακούς, δε τα δίνεις σημασία, λες είναι φήμες, δεν μπορεί να είναι έτσι, κάτι άλλο κρύβεται κλπ κλπ... αλλά δεν έχει αξία.
Θα πω μόνο τούτο! Ο Αρνεσεν είναι διωγμένος το απόγευμα πριν από το ματς με τον Ατρόμητο...
Τέσπα, εγώ παίδες, δεν έχω άλλο κουράγιο για στήριξη, είμαστε και σε μια ηλικία... Ας στηρίξουν αυτοί που πέτυχαν το στόχο τους.
Για άλλη μια φορά οι ΚΟΛΑΚΕΣ και οι ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ νίκησαν. Ο ΠΑΟΚ τους ανήκει και μεις ο μαλ@κες για άλλη μια φορά νιώθουμε ηττημένοι, γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω. Γιατί ΠΙΣΤΕΨΑ σε ένα πλάνο, πίστεψα σε έναν άνθρωπο που ήρθε και μου μίλησε για πρώτη φορά, απλά και κατανοητά για το ΠΩΣ είναι το ποδόσφαιρο, πως θα χτίσω σιγά σιγά ομάδα και ήρθαν τα κοράκια που ζουν από το πτώμα του ΠΑΟΚ και τον έφαγαν.
Απλά θυμηθείτε ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ, έβγαλε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Αρνεσεν.
Δεν έχω καμιά προσωπολατρεία, απλά κάποια πράγματα έχουν μια φυσική εξέλιξη και ακολουθούν μια λογική πορεία. Αν δεν μπόρεσε ΚΑΙ αυτός, τότε ΠΟΙΟΣ θα μπορέσει;
υ.γ τελικά μάλλον δίκιο είχαν τα μπερδεμένα ΠΑΟΚ ΟΛΕ γ@μιέται η... (για άλλη μια φορά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 16 Φεβ 2016, 15:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
εντάξει. λογικά θα υπάρχουν λόγοι πισω απο αυτή την απόφαση. λόγοι που προσωπικά θεωρώ ότι δύσκολα θα μάθουμε και αν νομίζουμε ότι ξέρουμε (πχ απο τα μμε) το πιο πιθανό είναι να πέφτουμε έξω. εννοείται και το να πετύχει δεν ήταν κάτι σίγουρο αλλά θεωρώ πολύ σύντομο το χρόνο κρίσης ακόμα και αν πράματα που θεωρούνται στα μιντια ισχύουν.
κρίμα όπως και να έχει. η πιο μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια πετάχτηκε έτσι απλά σε ενα 7μηνο συνεχούς πολέμου και προσπάθειας απαξίωσης που γνώρισε μια πρωτοφανή ένταση το τελευταίο δίμηνο ακόμα και απο μέλη (πρωην;) της διοίκησης του ΠΑΟΚ. ναι, και με εμάς συμμέτοχους.
κρίμα όπως και να έχει. η πιο μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια πετάχτηκε έτσι απλά σε ενα 7μηνο συνεχούς πολέμου και προσπάθειας απαξίωσης που γνώρισε μια πρωτοφανή ένταση το τελευταίο δίμηνο ακόμα και απο μέλη (πρωην;) της διοίκησης του ΠΑΟΚ. ναι, και με εμάς συμμέτοχους.
-
Μόλις το διάβασα κι εγώ...Πάλι "πέρασε" των Α.Ρ.Δ. !!! Περαστικά σε όλους μας!!!PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτοί είμαστε δυστυχώς.
Σκατά.

Υ.Γ. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έγινε αυτό τώρα κι όχι π.χ. στις 10 Γενάρη για να μην χάσουμε και την μεταγραφική περίοδο, ενώ η ομάδα μας είχε ανάγκη ενίσχυσης με δεδομένες τις δηλώσεις του προπονητή μας;;;
Υ.Γ. 2...ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ;;; Εεεεεε;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς αποτυχαμε.
Δεν καταφεραμε να αξιοποιησουμε έναν ανθρωπο που πραγματικά ήξερε τη δουλειά του.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ακυρώνεις έναν τεχνικό διευθυντή που αποδεδειγμένα παρουσίασε έργο σε μια μόλις μεταγραφική περίοδο.
Το καλοκαίρι εξορθολογίστηκε το μπάτζετ, έφυγε πολύ μούργα και ηρθαν αρκετοί νέοι παίκτες με προοπτική και σχετικά μικρό κόστος. Κάποιοι προσφεραν ήδη, κάποιοι δείξαν οτι χρειαζονται χρόνο και φυσικά κάποιοι (λίγοι) δεν τα κατάφεραν.
Εγώ προσωπικά κρίνω οτι το έργο του Αρνεσεν είναι επιτυχημένο.
Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρέπει να απομακρυνθεί.
Εγώ δεν εχω πλέον διαθεση να στηρίξω άλλη μια "νεα αρχή".
Λυπαμαι παλικαρια, λύγισα.
Καντε οτι νομίζετε. Απο μενα τελος.-
Δεν καταφεραμε να αξιοποιησουμε έναν ανθρωπο που πραγματικά ήξερε τη δουλειά του.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ακυρώνεις έναν τεχνικό διευθυντή που αποδεδειγμένα παρουσίασε έργο σε μια μόλις μεταγραφική περίοδο.
Το καλοκαίρι εξορθολογίστηκε το μπάτζετ, έφυγε πολύ μούργα και ηρθαν αρκετοί νέοι παίκτες με προοπτική και σχετικά μικρό κόστος. Κάποιοι προσφεραν ήδη, κάποιοι δείξαν οτι χρειαζονται χρόνο και φυσικά κάποιοι (λίγοι) δεν τα κατάφεραν.
Εγώ προσωπικά κρίνω οτι το έργο του Αρνεσεν είναι επιτυχημένο.
Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρέπει να απομακρυνθεί.
Εγώ δεν εχω πλέον διαθεση να στηρίξω άλλη μια "νεα αρχή".
Λυπαμαι παλικαρια, λύγισα.
Καντε οτι νομίζετε. Απο μενα τελος.-
- Kostas_Peraia4
Πιλοτε ποιον εννοεις?
Παντως,αν δεν κανω λαθος οι πρωτοι αρδ που τον εκραξαν ηταν οι Πετρωτος,Τοσκιτσης.
Παραιτουμε κι εγω απο οποιαδηποτε νεα προσπαθια,οχι γιατι κουραστηκα,αλλα γιατι δυστυχως ξερω το αποτελεσμα της.
Παντως,αν δεν κανω λαθος οι πρωτοι αρδ που τον εκραξαν ηταν οι Πετρωτος,Τοσκιτσης.
Παραιτουμε κι εγω απο οποιαδηποτε νεα προσπαθια,οχι γιατι κουραστηκα,αλλα γιατι δυστυχως ξερω το αποτελεσμα της.
Κι αν τον έφερε με την προοπτική να τον αποδσμέυσει σε λιγότερο από ένα χρόνο; Με τον Σαββίδη δεν θεωρώ ότι πρέπει απαραίτητα να ισχύει κάτι για να διώξει κάποιον.
Tα τριήμερα δηλαδη.K_geo έγραψε:αν και οταν ανακοινωθεί η απομάκρυνση του, το τόπικ θα παραμείνει ανοιχτό για τρεις ημέρες.
Καλα ρε, ολοκληρος Αρνεσεν και ουτε σαραντα δε θα του κανουμε?
Μετα κι απ' αυτο ειμαστε οντως
για τον Μπεο.........Kavala.
- ace79grpaok
Σε 5 μήνες θα φαγωθεί και ο μιχελς σαν μιζαδωρος και λαμογιο και αυτός,αναμένω θριαμβευτικη επιστροφή δνα .Ιβαν δυστυχώς εσύ δεν υποστηρίζεις τα στελέχη σου και αφήνεις πεδίο δόξης λαμπρό στα αρδ και λοιπά λαμογια για να κάνουν κουμάντο.Απλα ο άνθρωπος ει αι σοβαρός και βαρέθηκε να μειώνετε από τους γραφικούς που έχουμε στην ομάδα.
- Kostas_Peraia4
paokfc έγραψε:Τέλος η συνεργασία με Φρανκ Άρνεσεν
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανκ Άρνεσεν, που εργάστηκε από τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή στην ομάδα. Δυστυχώς η συνεργασία μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί εξαιτίας της διαφορετικής φιλοσοφίας στο χτίσιμο και τη διαχείριση της ομάδας.
Ευχαριστούμε τον κ. Άρνεσεν για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Μπουρδελάκι απ' τα λίγα. Γελάνε και οι πέτρες.
Συγκεντρωτισμός και βλαχοΠΑΟΚ για πάντα. Ζήτω ο μεγιστάνας του καπνού, ο στρατηγός, ο Κυρ Νίκος, η Ν.Δ. της σουίτας, το DNA, οι ΑΡΔ και τα φυτά τους.
Papamimikos ή Γκαγκατσόπαιδο for president και εκτόξευση στο top 20.
Καληνύχτα. Τα ξαναλέμε όταν ο ΠΑΟΚ γίνει και πάλι ο ινδιάνος με το μαχαίρι στα δόντια.
Συγκεντρωτισμός και βλαχοΠΑΟΚ για πάντα. Ζήτω ο μεγιστάνας του καπνού, ο στρατηγός, ο Κυρ Νίκος, η Ν.Δ. της σουίτας, το DNA, οι ΑΡΔ και τα φυτά τους.
Papamimikos ή Γκαγκατσόπαιδο for president και εκτόξευση στο top 20.
Καληνύχτα. Τα ξαναλέμε όταν ο ΠΑΟΚ γίνει και πάλι ο ινδιάνος με το μαχαίρι στα δόντια.