Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Το ξερω οτι θα ακουστει περιεργο αλλα μολις θυμηθηκα οτι το ντιλ εκλεισε μολις ειπα του παοκτζι να πει οτι δινουμε δωρο σπυρο και επαγγελματια κορνεριστα.
Scripta manent παντε πισω τις σελιδες να δειτε
- Ekatnetworkltd
guardian4 έγραψε:Το ξερω οτι θα ακουστει περιεργο αλλα μολις θυμηθηκα οτι το ντιλ εκλεισε μολις ειπα του παοκτζι να πει οτι δινουμε δωρο σπυρο και επαγγελματια κορνεριστα.
φυλακα δε στελνεις τον σπυρο και μια βολτα βολφσμπουργκ λεω εγω μπας και
- KostasRe007
Για τον βιερινια κατι μου λεει οτι εχει προταση απο μας ολα παιζοντε στη ρητρα αποδεσμευσης.ελπιζουμε ακομα παντως.
α. Εκείνος ο Χριστιανός, ο μπασκετικός ο Λιθουανός βγήκε απο την ντουλάπα της Μεσήμβριας;
β. Τον Μπίρμπας τελικά τον έφεραν τα φράγκα.
(Ξέρω ακούγομαι κολλημένος αλλά σήμερα μου λύθηκαν κατά κάποιες απορίες)
β. Τον Μπίρμπας τελικά τον έφεραν τα φράγκα.
(Ξέρω ακούγομαι κολλημένος αλλά σήμερα μου λύθηκαν κατά κάποιες απορίες)
για του λογου το αληθες κατω κατωche4 έγραψε:guardian4 έγραψε:Το ξερω οτι θα ακουστει περιεργο αλλα μολις θυμηθηκα οτι το ντιλ εκλεισε μολις ειπα του παοκτζι να πει οτι δινουμε δωρο σπυρο και επαγγελματια κορνεριστα.
φυλακα δε στελνεις τον σπυρο και μια βολτα βολφσμπουργκ λεω εγω μπας και
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=3195
τωρα πλεον τον ταξαμε , μενει να δουμε ποιον απ τους δυο θελει ο γουεστ μπρομ για να κινηθουμε προς βολφσμπρουκ
ρε ιβαν κανε μας την χαρη με βιειρινια να γινει πανικος.....
2 παικτες παντως ανανεωσαν... ο βιερινια ΟΧΙ...λεμε τωρα...
ρε αντρε του χρονου αν βγουν τσαμπιονς λιγκ 8α παρουν εξτρεμ αλλον και 8α παιζει κανα δεξι παγουρι παλι... ΕΛΑΑΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ
2 παικτες παντως ανανεωσαν... ο βιερινια ΟΧΙ...λεμε τωρα...
ρε αντρε του χρονου αν βγουν τσαμπιονς λιγκ 8α παρουν εξτρεμ αλλον και 8α παιζει κανα δεξι παγουρι παλι... ΕΛΑΑΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ

- soflodoras
che4 έγραψε:καλα αν ζουσε ο ολι τωρα θα μας ειχε αναλυσει με φιλοσοφικο τροπο καθε πτυχη του τροπου παιχνιδιου του νομποα
να σε καλα ρε λατινοποδοσφαιροφιλε εκει πανω
πεθανε ο ολιβαρες ρε παιδια?
- Μπαρκαρούτσος
Πέρσι τον Φλεβάρη... Την ίδια μέρα που έφυγε ο Stevens, δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία..
κυριακη που παιζαμε με τελη και απο 0-2 ήρθαμε 2-2
sourmenetes
κυριακη που παιζαμε με τελη και απο 0-2 ήρθαμε 2-2
sourmenetes
Πλήρης συμφωνία έρχεται Θεσσαλονίκη!
Ο Κριστιάν Νομπόα θα είναι την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον ΠΑΟΚ! Ο εκπρόσωπος του συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Δικεφάλου και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δυο πλευρές.
Έτσι ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει από την πατρίδα του και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία από κάθε άποψη μεταγραφή. Το πιθανότερο είναι η παρουσίαση του να γίνει την Πέμπτη καθώς την Τετάρτη η ομάδα θα απουσιάζει στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.
Πηγή: Ζαίρης Γιώργος

Ο Κριστιάν Νομπόα θα είναι την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον ΠΑΟΚ! Ο εκπρόσωπος του συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Δικεφάλου και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δυο πλευρές.
Έτσι ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει από την πατρίδα του και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία από κάθε άποψη μεταγραφή. Το πιθανότερο είναι η παρουσίαση του να γίνει την Πέμπτη καθώς την Τετάρτη η ομάδα θα απουσιάζει στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.
Πηγή: Ζαίρης Γιώργος

Παιδια πως ειναι τα μαγουλα του γιατι πρεπει να τον
κρινει κ ο αλεφαντος?
κρινει κ ο αλεφαντος?

όλο το θέμα είναι το διπλάκι στον αστέρα...
τουλάχιστον να παίξει 20 λεπτά
τουλάχιστον να παίξει 20 λεπτά

Το λοιπον επειδη το σχεδιο Α για να ρθει ο αντρε που ηταν τα σουτζουκακια της πεθερας απετυχε
παμε στο σχεδιο Β
Οποιος δει την Βασω την λεει τι καιρο κανει εκει στην Γερμανια, και δεν ειναι κρυο, και δεν σου λειπει η οικογενεια και τι λεει ο αντρε για αυτο κτλπ.
να σου πω εγω αντρε ποσες νυχτες θα αντεξεις
ελα αντρε να τεντωσεις το σεντονι και αστον λεβαδειακο της γερμανιας,
φουσκα ειναι σε 5 βδομαδες θα πηγαινουν για διαβαθμιση
παμε στο σχεδιο Β
Οποιος δει την Βασω την λεει τι καιρο κανει εκει στην Γερμανια, και δεν ειναι κρυο, και δεν σου λειπει η οικογενεια και τι λεει ο αντρε για αυτο κτλπ.
να σου πω εγω αντρε ποσες νυχτες θα αντεξεις
ελα αντρε να τεντωσεις το σεντονι και αστον λεβαδειακο της γερμανιας,
φουσκα ειναι σε 5 βδομαδες θα πηγαινουν για διαβαθμιση