Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Mapogo »

Ετσι είναι . Κάηκε μόνος του. Ασχετα τι κ αν θα γίνει με κάποιους παίκτες , πιστεύω ότι τελείωσε.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Γκουερινο έγραψε:Υπαρχει ενα 5% να εχει δικιο.
Σε αυτη την περιπτωση ο ΜΟΝΟΣ δρομος ειναι να θεσεις σε καραντινα τον παικτη χωρις πολλα λογια, ησυχα κι αθορυβα.
Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να κραζεις παικτες σου σε συνεντευξη τυπου.
Ακομα κι αν εχει δικιο ποιος παικτης θα παιξει για παρτη του πλεον οταν θα φοβαται οτι στην πρωτη στραβοκλωτσια μπορει να τον κραξει δημοσια?
Ειτε εχει δικιο ειτε οχι σημερα καηκε μονος του
υπαρχει ενα ρητο που λεει ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ, κριμα που δεν το εμαθε τοσα χρονια στην Ελλαδα
:redcard:

Μπορει και να μην είναι ετσι.Μπορει και να ειπε μεχρι εδώ,δεν θα καω εγω,ολα στον αερα.Μπορει παλι να του ειπανε να τα πει.Μπορει σε αυτό που συμβαινει,γιατι κατι συμβαινει να ηθελε να βαλει και τον κοσμο μεσα.Παντος σημερα το ότι η ομαδα εφαγε 4 γκολ σε μιση ωρα είναι θεμα.Και δεν μπορει να φταιει μονο αυτος και εγω και εσυ που αλλαζουμε αποψεις.Ουτε αν υπαρχει πρόβλημα πρεπει να κρυφτει και μετα να φαμε παλι τον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

flash4 έγραψε:Ο κλάους, ο τζαβέλλας και ο γλύκος είναι βασικοί εδώ και χρόνια. Δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά. Ο σάλπι ήταν ξεχωριστή περίπτωση. Το ότι υπήρχε περίοδος που παίρναμε παλαίμαχους του βάζελου αληθεύει. Τώρα το αν πήγαμε πίσω (πόσο πίσω ακόμα μπορούμε να πάμε άραγε) θα φανεί από τις αλλαγές που θα (ή δε θα )γίνουν.

Οκ, και τι σημαίνει ότι ήταν χρόνια στην ομάδα; ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ όλα αυτά τα χρόνια που ήταν; Δλδ όποιος είναι χρόνια στην ομάδα γίνεται αυτομάτως κλίκα; Ο Ιωσηφίδης ξέρω γω που ήταν τόσα χρόνια στην ομάδα, ο Σαράφης και και και, ήταν κλίκα;

nasos66 έγραψε:Μια και ρωτας για το κουμαντο θα σου απαντησω.
Κουμαντο σημαινει ότι 4-5 παιχτες με την αποδοση μας τρωμε η στηρίζουμε τον προπονητη.Οτι το ιδιο κανουμε και με παιχτες.Αν θες, δες αγωνες οπου ο Μπερμπατοφ δεν επερνε τη μπαλα ουτε στο μισο μετρο από το τερμα.Πχ από τον Πελκα.Κουμαντο σημαινει ότι αν και εφόσον,μπορω να φτιαξω και το αποτέλεσμα.Με το κουμαντο σιγονταρω η χαλαω σε παιχτες η κοουτς τα συμβολαια.Οτι αν είμαι στα αρχ,,,,,,,δια μου πχ και φαω 3 γκολ,δεν τρεχει τιποτα,δε φταιω εγω,αλλα οι αλλοι.Οτι οποιος ερχετε καινουργιος προσκηναει.Οτι εξασφαλίζω καλυτερα το μελλον μου,τελικα.
Εγω δε λεω ότι καποιος συγκεκριμενος κανει η δεν κανει κουμαντο στην ομαδα.Απλα απαντησα στο φιλο που ρωτησε
για ποιο λογο.Αν όμως με ρωτήσεις αν πιστευω ότι κατι δεν είναι ενταξει στην ομαδα,τοτε θα σου πω ότι εγω πιστευω ότι το Γεναρη δεν με νοιαζει να ερθει κανενας παιχτης αλλα ότι πρεπει να φυγουνε πολλοι.

Ρε συ Νάσο, ΠΟΙΟΣ από αυτούς που θεωρείτε οι πολλοί κλίκα δεν έχει εξασφαλίσει το μέλλον του; Γλύκος, Τζαβέλλας ανανέωσαν πρόσφατα και ο Κλάους έχει ηγεμονικό συμβόλαιο. Σοβαρά το λες τώρα αυτό για τον Πέλκα και τον Μπερμπάτοφ; Σαν τον γίγαντα του ποδοσφαίρου που μας έλεγε για μύτο κι εξωτερικό φάλτσο στις πάσες; Σοβαρά μπορεί ο χ Τζαβέλλας να καθορίσει το συμβόλαιο του ψ Γκάρι; Ή του ζ Κρέσπο; Σοβαρά μπορεί να κάνει μαλακίες ο χ Τζαβέλλας και να φταίει ο Κρέσπο ή ο Βαρέλα ή ο Μπρκιτς; Να φας έναν πιτσιρικά επειδή δεν σε κάθεται καλά, ναι ίσως. Αλλά μέχρι ενός σημείου ρε παιδιά.. Βάλτε λίγο και τη λογική μέσα.. Και ξαναρωτώ. ΓΙΑΤΙ να φάνε ή να θέλουν να φάνε τον Ίβιτς. ΕΝΑ λόγο ας με πει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πολλα sci-fi διαβαζεις νασο ή εφαγες πλύση εδω κ μια πενταετία απο μιρτσους κ μετροπολις..

Οτι ο αμπαλος-φοβισμενος Πελκας π δε μπορεί να μιλησει καλα καλα,
θα γινοταν μες στον αγωνα μεγιστος ραδιουργος, μη δίνοντας επίτηδες τη μπάλα στον Μπερμπα για να βγει απο πάνω ο Κλαους ξερωγω ξερωγω ναπουμε...

Ω ΘΕΟΙ!

Πεθαίνω ν'ακουσω για την κλικα του βελη,του φρατζεσκου και του τασιοπουλου..
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

nasos66 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Υπαρχει ενα 5% να εχει δικιο.
Σε αυτη την περιπτωση ο ΜΟΝΟΣ δρομος ειναι να θεσεις σε καραντινα τον παικτη χωρις πολλα λογια, ησυχα κι αθορυβα.
Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να κραζεις παικτες σου σε συνεντευξη τυπου.
Ακομα κι αν εχει δικιο ποιος παικτης θα παιξει για παρτη του πλεον οταν θα φοβαται οτι στην πρωτη στραβοκλωτσια μπορει να τον κραξει δημοσια?
Ειτε εχει δικιο ειτε οχι σημερα καηκε μονος του
υπαρχει ενα ρητο που λεει ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ, κριμα που δεν το εμαθε τοσα χρονια στην Ελλαδα
:redcard:

Μπορει και να μην είναι ετσι.Μπορει και να ειπε μεχρι εδώ,δεν θα καω εγω,ολα στον αερα.Μπορει παλι να του ειπανε να τα πει.Μπορει σε αυτό που συμβαινει,γιατι κατι συμβαινει να ηθελε να βαλει και τον κοσμο μεσα.Παντος σημερα το ότι η ομαδα εφαγε 4 γκολ σε μιση ωρα είναι θεμα.Και δεν μπορει να φταιει μονο αυτος και εγω και εσυ που αλλαζουμε αποψεις.Ουτε αν υπαρχει πρόβλημα πρεπει να κρυφτει και μετα να φαμε παλι τον προπονητη.

το οτι εφαγε 4 γκολ δεν μου λεει τιποτα. και η μπαρτσα κι η ρεαλ κι η μπαγερν τα εχουν φαει πολλες φορες.
ο κοσμος δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ δουλεια να ξερει τι γινεται στα αποδυτηρια. δηλαδη αν ενας σεφ τσακωθει με τους μαγειρες του θα βγει στον κοσμο του εστιατοριου να πει οτι οι βοηθοι του ριχνουν ζαχαρη αντι για αλατι στα φαγια? :lol: :lol: :lol:
Μεσα στις δουλειες του προπονητη ειναι να κραταει ενωμενη την ομαδα και οχι να την κανει ανω κατω. Αλλα ο βλανταν σημερα ως αλλος τουντορ ειπε να προστατεψει τον εαυτο του δινοντας παικτες. ξαναλεω δεν ξερω αν εχει δικιο η οχι και δεν με ενδιαφερει. ακομα κι αν εχει τρανταχτες αποδειξεις για αυτα που λεει ειναι για κοκκινη καρτα.
Αυτα που ειπε αφορουσαν μονο τον Ιβαν και τον Μιχελ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Ρε συ Νάσο, ΠΟΙΟΣ από αυτούς που θεωρείτε οι πολλοί κλίκα δεν έχει εξασφαλίσει το μέλλον του; Γλύκος, Τζαβέλλας ανανέωσαν πρόσφατα και ο Κλάους έχει ηγεμονικό συμβόλαιο. Σοβαρά το λες τώρα αυτό για τον Πέλκα και τον Μπερμπάτοφ; Σαν τον γίγαντα του ποδοσφαίρου που μας έλεγε για μύτο κι εξωτερικό φάλτσο στις πάσες; Σοβαρά μπορεί ο χ Τζαβέλλας να καθορίσει το συμβόλαιο του ψ Γκάρι; Ή του ζ Κρέσπο; Σοβαρά μπορεί να κάνει μαλακίες ο χ Τζαβέλλας και να φταίει ο Κρέσπο ή ο Βαρέλα ή ο Μπρκιτς; Να φας έναν πιτσιρικά επειδή δεν σε κάθεται καλά, ναι ίσως. Αλλά μέχρι ενός σημείου ρε παιδιά.. Βάλτε λίγο και τη λογική μέσα.. Και ξαναρωτώ. ΓΙΑΤΙ να φάνε ή να θέλουν να φάνε τον Ίβιτς. ΕΝΑ λόγο ας με πει κάποιος.

Καταρχήν να σου πω, ότι εγω μπορω να σου πω μονο την αποψη μου,και το τι πιστευω η πιθανολογο ότι συμβαινει,αφου δεν ξερω κατι από μεσα πχ.
Λοιπον, εγω πιστευω ότι σε γενικες γραμμες, και με τη γενικοτερη κατασταση που υπαρχει στο ελληνικο ποδοσφαιρο,
η ομαδα είναι καλα.Εκτος ισως λιγο το βαθμολογικο.Και σαν συλογος ειμαστε καλα.Καλυτερα από κάθε άλλη φορα θα ελεγα.Στα γρηγορα,ο Ιβαν είναι δυναμη,ο Ιβιτς αρκετα καλος,και για μενα θελει στηριξει,και ο Μιχελ εκανε καλη δουλεια.Τωρα για τον Ιβιτς που λες,εγω δεν πιστευω ότι καποιος η καποιοι θελουν να τον φανε.Απλα πιστευω ότι καποια θεματα από καποιους παιχτες, του δημιουργούνε προβλήματα στη δουλεια του,και εκει πλεον υπαρχει θεμα,για αυτό και αυτή του η αντιδραση σημερα.Τωρα για τους παιχτες.Εκει πιστευω ότι υπαρχουνε πολλα, αλλα διαφορετικα για τον κάθε ένα θεματα.Πχ ο Κλαους είναι χωμα,ο Πελκας ψηλομενος,ο Μυστα και ο Χαρισης είναι ασοβαροι στο παιχνιδι τους,αλλοι εχουνε κατσει στα συμβολαια τους,και αλλα.....
Εδώ εγω πιστευω ότι θελει ξεσκαρτάρισμα το ροστερ,γιατι είναι πολλοι οι παιχτες πλεον,και υπαρχουνε και παραπονα,λογικα η όχι.Παντως γενικα βλεπω ότι υπαρχει καποιο θεμα στα αποδυτήρια,και πιστευω ότι πρεπει να τελειωση,για να παμε παρακατω,παραπανω.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Νάσο αν κάποιος του δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά του να φύγει και είμαι μαζί του με τα 1000. αν κάποιος είναι χώμα να αλλαχθεί. Αν κάποιος κάθεται στο συμβόλαιο, να αναλάβει η διοίκηση. Αλλά ΣΗΜΕΡΑ έκανε την ομάδα 10 φορές μπ@@ρδέλο, γιατί υπονόησε ξεκάθαρα στήσιμο. Αυτό ΔΕΝ το δέχομαι. Και δεν βλέπω πώς θα μπορέσει να συνυπάρξει με τους παίκτες στη συνέχεια. Γι αυτό λέω ότι σήμερα πήγαμε πολύ πίσω.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

simba έγραψε:Πολλα sci-fi διαβαζεις νασο ή εφαγες πλύση εδω κ μια πενταετία απο μιρτσους κ μετροπολις..

Οτι ο αμπαλος-φοβισμενος Πελκας π δε μπορεί να μιλησει καλα καλα,
θα γινοταν μες στον αγωνα μεγιστος ραδιουργος, μη δίνοντας επίτηδες τη μπάλα στον Μπερμπα για να βγει απο πάνω ο Κλαους ξερωγω ξερωγω ναπουμε...

Ω ΘΕΟΙ!

Πεθαίνω ν'ακουσω για την κλικα του βελη,του φρατζεσκου και του τασιοπουλου..

Φιλε σιμπα.Δεν εχω σχεση με Θεσσαλονικη,αρα δεν εχω κλιμα από μετροπολις και λοιπα.Ο τελευταίος αγωνας που ημουνα μεσα,ηταν το 87 με τη Ναπολι.Δεν με ενδιαφερει κανενας,δεν βγαζω λεφτα από την ομαδα,και σιγουρα να ξερεις ότι το χειροτερο μου είναι η κοντρα με αδελφους.ΠΑΟΚ είμαι,και μονο αυτό ξερω.Το φορουμ μου δινει τη δυνατοτητα να αισθάνομαι κοντα στην ομαδα,και απλα λεω και καμια φορα την αποψη μου.Απλα αυτή είναι η αποψη μου.Και πολλες φορες μπορει να αλαξω αποψη αν δω η σκεφτω κατι άλλο.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

The_Stalker έγραψε:Νάσο αν κάποιος του δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά του να φύγει και είμαι μαζί του με τα 1000. αν κάποιος είναι χώμα να αλλαχθεί. Αν κάποιος κάθεται στο συμβόλαιο, να αναλάβει η διοίκηση. Αλλά ΣΗΜΕΡΑ έκανε την ομάδα 10 φορές μπ@@ρδέλο, γιατί υπονόησε ξεκάθαρα στήσιμο. Αυτό ΔΕΝ το δέχομαι. Και δεν βλέπω πώς θα μπορέσει να συνυπάρξει με τους παίκτες στη συνέχεια. Γι αυτό λέω ότι σήμερα πήγαμε πολύ πίσω.

Ενταξει αλλα αυτό τωρα δεν αλλαζει,και το ξερει και αυτος και οι αλλοι.Ισως βγει το θετικο σεναριο και πηγαμε πισω μονο βαθμολογικα,και από ολη την υποληπη φαση βγη κατι θετικο.Θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

The_Stalker έγραψε:Νάσο αν κάποιος του δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά του να φύγει και είμαι μαζί του με τα 1000. αν κάποιος είναι χώμα να αλλαχθεί. Αν κάποιος κάθεται στο συμβόλαιο, να αναλάβει η διοίκηση. Αλλά ΣΗΜΕΡΑ έκανε την ομάδα 10 φορές μπ@@ρδέλο, γιατί υπονόησε ξεκάθαρα στήσιμο. Αυτό ΔΕΝ το δέχομαι. Και δεν βλέπω πώς θα μπορέσει να συνυπάρξει με τους παίκτες στη συνέχεια. Γι αυτό λέω ότι σήμερα πήγαμε πολύ πίσω.

Και αν υπαρχει οντως στησιμο? Πισω πηγαμε?

Ναι σε μια φυσιολογικη χωρα, ομαδα και κατασταση δεν διαχηριζεται ετσι μια τετοια κατασταση αλλα σε μια φυσιολογικη χωρα και ομαδα δεν εχεις να κανεις με ενα τσιρκο για να μη πω μπουρδελο.

Γιατι να μην πιστεψω εγω οτι απλα δε μπορουσε να κανει αλλιως ο Ιβιτς? Δεν μου κανει εντυπωση το να εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Γιατί δεν βλέπω το ΛΟΓΟ ρε φίλε. Βρες μου ένα λόγο να στήσει/θέλει να διώξει ο Τζαβέλλας τον Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Νασο, οκ ρε συ, απλα να ξες οτι ειναι πολυ τραβηγμενα αυτα που λες..

και μετροπολις να μην ακους, και η μονη σου επαφη ναναι με το φορουμ, μην απατασαι, πολλες αποψεις εδω μεσα σχετικα με ορισμενες καταστασεις κ προσωπα, διαφερουν μονο στα κομματα και στους τονους με αυτα που ακουγονται εδω κ χρονια απο ραδιοφονικους παραγωγους..
Και η πλακα ποια ειναι? οτι πλασαρονται ως οι αγρυπνοι εκδικητες των αρδ κατα τ'αλλα :lol:

Στο θεμα τωρα και το ληγω, με το παρακατω ως τροφη για σκεψη..

Αν ειχε τα @@ και οντως το βλεπε εδω και 20 μερες, και οντως ειχε σκεψεις πριν τον αγωνα,
αφου εβλεπε με την αποδοση του οτι εστηνε την ομαδα τοσο απροκαλυπτα και υπηρχε σαφης κινδυνος, ας τον πετουσε εξω μετα το 2ο γκολ...
Τι θα κανε ο Σαχοφ? Τον τιραμολα για να μην παει η μπαλα στην περιοχη και διπλα στον τζαβελα?

Υ.Γ. τζαμπα ρωτας Stalker...μονο για πονηρουτσικα-ψαγμενιστικα σχολιακια (μανδυας εμπαθειων κατ'εμε) ειναι οι περισσοτεροι, ευθεια απαντηση δε θα παρεις..

Οπως ουτε εγω θα παρω απαντηση σ'οσα κ γω ρωτησα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 29 Νοέμ 2016, 05:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Προβλεπονται πολλοι τραυματισμοι αυριο στην προπονηση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσωπικά γούσταρα πολύ που έπαιξες το κεφάλι σου κορώνα-γράμματα απόψε με όσα είπες!!!!

Αναγνωρίζω ότι σαν νέος-άπειρος προπονητής κάνεις λάθη, ίσως και επί λαθών, αλλά για ένα είμαι βέβαιος:

:pano: είσαι... :nairepaok:

Υ.Γ. Εύχομαι να τα καταφέρεις και να μείνεις στον Π.Α.Ο.Κ. άλλα 10 χρόνια!!!! :o
Ξέρω ότι αυτό δεν εξαρτάται κυρίως από σένα, αλλά "η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία" ρε παλίκαρε!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

The_Stalker έγραψε:Γιατί δεν βλέπω το ΛΟΓΟ ρε φίλε. Βρες μου ένα λόγο να στήσει/θέλει να διώξει ο Τζαβέλλας τον Ίβιτς.

Πρέπει να τον βρούμε εμείς? Ο λόγος μπορεί να είναι ο παραγκωνισμός του αδερφού Κλάους και γενικά πολλών Ελλήνων από την αρχή κιόλας της σεζόν. Πρέπει να σου πουν το λόγο? Δεν αρκεί που σου δηλώνει δημόσια ο προπονητής σου ότι στηθήκανε?

Γράφεις πιο πάνω για παίκτες ιερά τέρατα της ομάδας με ήθος απίστευτο. Εννοείται σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν και οι βρώμικοι και οι εντυμοι. Η ομάδα τότε είχε υγεία και για αυτό έφερε αποτελέσματα. Τώρα βρωμάει και για αυτό αποτυχαίνει. Κάθε φορά κάνουμε ότι πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Τα αποτελέσματα δείχνουν τι φταίει. Αυτή η ομάδα με τόσο χρήμα δεν κανει τίποτα και αλλάζει 100 προπονητές. Ήδη ο Στέφενς άφησε υπονοούμενα για τα αποδυτήρια και το πόσο σκληρά δε θέλουν να δουλεύουν οι παίκτες. Το έκανε ο ΑΑ της γενιάς που έφερε πρωτάθλημα και συγκινήσεις με τη μεγάλη ομάδα που λες. Το είπε και ο Τούντορ και ζήτησε να φύγουν παίκτες. Μίλησε για μπαλαρίνες και τον γελοιοποιήσανε (1ος ο Κλάους).

Εγώ θυμάμαι πως πανηγύριζε τα γκολ με τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν και ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα. Εκείνη η ομάδα που είχε κάκαλα και έπαιζε απλήρωτη.

https://www.youtube.com/watch?v=CDFbidHqTPo
https://www.youtube.com/watch?v=1KIZzwAQ7cA
Να θυμηθούμε πως πανηγυρίζουν γκολ του ΠΑΟΚ παίκτες που νιώθουν ΠΑΟΚ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”