33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- PAPA TSIBIKOS
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ευτυχώς που είναι στελφ και ο επόπτης δεν μπόρεσε να δει ότι στην κεφαλιά στο δεύτερο γκολ
είναι οσφάιτ.
είναι οσφάιτ.
δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά αν εννοείς αυτό

το λένε στελθ. Όσο για το οφσάιντ έχω την εντύπωση ότι τον καλύπτει ο παίχτης που μαρκάρει τον Λώρενς.

το λένε στελθ. Όσο για το οφσάιντ έχω την εντύπωση ότι τον καλύπτει ο παίχτης που μαρκάρει τον Λώρενς.
- ΑποστόληςΑ
- Paok_eisai_4
αν δεν κανει γκολ στα παιχνιδια ειναι ανυπαρκτος...εκτος απο καποια υποφερτη πιεση που κανει με τα τρεξιματα δεν βοηθαει σε τιποτα αλλο...λιγοστες κινησεις για να ανοιξουν διαδροιμοι για τον Σαλπι και γενικα για την ομαδα... και γενικα πιο πολυ βασιζεται στο μεγαλο του προσον και επαναπαυεται σ αυτο...δεν εχει και ανταγωνισμο οποτε εχει κατσει παρα πολυ....θελει ενα ταρακουνημα καλο...
Χρειάζεται κάποιος να του βγάλει από το μυαλό την εντύπωση ότι έχει πιάσει ταβάνι. Δε φαίνεται να δουλεύει καθόλου για να βελτιωθεί, με κινήσεις εκτός περιοχής και με την μπάλα στα πόδια.
Στέφανε, εκμεταλλεύσου την ευλογία που έχεις στο σκοράρισμα και αξιοποίησε την καλή αντίληψή σου στις φάσεις του γκόλ, αλλιώς θα μιλάμε για μια μεγάλη χαμμένη ευκαιρία για εσενα και την ομάδα.
Στέφανε, εκμεταλλεύσου την ευλογία που έχεις στο σκοράρισμα και αξιοποίησε την καλή αντίληψή σου στις φάσεις του γκόλ, αλλιώς θα μιλάμε για μια μεγάλη χαμμένη ευκαιρία για εσενα και την ομάδα.
-
"ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-"
ρε συ Κατ5....σκεφτομουν ...τι να κανω ;τι να κανω;...για να σε ''επαναφερω ες την ταξην''
σε ειδα γκαρντασι πολυ πεσμενο λογω Γκαρσια αυτες τις μερες...
για αυτο....
να το πουλεν σου....
παρε μια ''κοντινη'' του Στεφανουα
να παρεις τα πανω σου
αντε να χαρω εγω....αιντεεεεεεεεε.....λεμεεεε.....συνεχιζουμε....

ρε συ Κατ5....σκεφτομουν ...τι να κανω ;τι να κανω;...για να σε ''επαναφερω ες την ταξην''

για αυτο....
να το πουλεν σου....
παρε μια ''κοντινη'' του Στεφανουα

θελει μια καλη μεταγραφη το καλοκαιρι στη θεση του φορ....αυτο και μονο θα τον ταρακουνησει για καλο η για κακοPaok_eisai_4 έγραψε:αν δεν κανει γκολ στα παιχνιδια ειναι ανυπαρκτος...εκτος απο καποια υποφερτη πιεση που κανει με τα τρεξιματα δεν βοηθαει σε τιποτα αλλο...λιγοστες κινησεις για να ανοιξουν διαδροιμοι για τον Σαλπι και γενικα για την ομαδα... και γενικα πιο πολυ βασιζεται στο μεγαλο του προσον και επαναπαυεται σ αυτο...δεν εχει και ανταγωνισμο οποτε εχει κατσει παρα πολυ....θελει ενα ταρακουνημα καλο...
- kataramenos5
Πλάκα κάνεις ρε Ταγμα .Έτσι που γινε σαν το BIG BEN με τα ρολόγια μου χαλάει τη διάθεση ακόμα περισσότερο.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:"ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-"
ρε συ Κατ5....σκεφτομουν ...τι να κανω ;τι να κανω;...για να σε ''επαναφερω ες την ταξην''![]()
για αυτο....
να το πουλεν σου....
παρε μια ''κοντινη'' του Στεφανουανα παρεις τα πανω σου
![]()
![]()
![]()

Ευχαριστώ πάντως να σαι καλά.Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό που θα πάει.
ΥΓΒρήκαμε και εποχή να κόψουμε το τσιγάρο

Τα συν του και τα πληντ ου τα χουμε πει πολλες φορες ..για μενα ιδανικη θα ταν μια καλοκαιρινη πωληση
Σε αυτό το σύστημα που πήραμε και δείχνει λεπτομέρειες για την ατομική απόδοση κάθε παίκτη με έκπληξη και χαρά μου είδα ότι είσαι από τους πιο τρεχαλατζήδες μέσα στο γήπεδο και απέχεις παρασάγγας από αυτού που όλοι νομίζουν ότι είσαι στατικός και περιμένεις τη μπάλα μέσα στη περιοχή.
- buffalobill4
Το καλό που σου θέλω να μην ισχύει αυτό που έχει ανεβάσει στην αρχική το gazzetta
Σαν πολυ λεπτομερες να ειναι....εχει και φωτογραφιες....
Τι να πω...
Το πολυ το...socialmedia, βλαπτει....
Τι να πω...
Το πολυ το...socialmedia, βλαπτει....