9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ο Σάλπι εξτρέμ δεν κάνει ρε μάγκες..........τα λέγαμε και εχθες στον Πλάτωνα......το εξτρέμ θέλει τρίπλα .....ο Σάλπι απο τρίπλα είναι γιόκο-τσόκο.
Σάλπι =φορ.
O Σάλπι όμως είναι ταχύτατος και μαρκάρει σαν σκύλος σχεδόν πάντα.
Σάλπι =φορ.
O Σάλπι όμως είναι ταχύτατος και μαρκάρει σαν σκύλος σχεδόν πάντα.
Και σαν φορ οταν επαιξε εβγαλε ματια αλλωστε....
Αποστόλη αυτό το φέτος τώρα περίμενες για να το αντιληφθείς? Με μόλις 5 παιχνίδια να απομένουν...?
Αποστόλη αυτό το φέτος τώρα περίμενες για να το αντιληφθείς? Με μόλις 5 παιχνίδια να απομένουν...?

- ΑποστόληςΑ
+1darklord έγραψε:Εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερα να τελειωσουμε τα play off με τριαδα Βιερινια, Κλαους και Ελ Ζαρ. Ειναι απιστευτο, ολοκληρη η ομαδα προσπαθει να προσαρμοστει για να παιξει ο Μαλτεζος ( lol, κλαιω) με αποτελεσμα να τρελαινομαστε και εμεις που τον βλεπουμε και οι "Δεν πειραζει Μητσαρα, παρτους το κεφαλι" που τον βλεπουνε...
Τα συγχαρητήρια στα έδωσα πριν τον αγώνα

Πάει το ένα, μας μένουν άλλα πέντε.Karelias έγραψε:Σάλπι, είναι η ώρα της ευθύνης σου.
Δύο τρια πραγματάκια θέλω να δω απο σενα.
-Δεν θέλω να βλέπω να τρακάρεις με τους αντίπαλους σέντρε-μπακ.
-Δεν θέλω να βλέπω αυτά τα καλαμίσια κοντρόλ που έκανες σχεδόν όλη τη χρονιά.
-Θέλω μίνιμουν 4 γκολ σε αυτούς τους 6 αγώνες. Και όχι γκολ, να χάνουμε ξέρω γω 3-0 και να βάζεις το 3-1 στο 85'
Ούτε να κερδίζουμε 3-0 και να βάζεις το 4ο στο 72'.
Θέλω 4 μίνιμουμ γκολ σε 4 διαφορετικά ματς με το σκορ στο 0-0.
ΑΝ όχι, έφυγες σούμπιτος μετά το τέλος των Playoff για μείωση συμβολαίου. Πας και λες, ''συγνώμη μεγάλε ΠΑΟΚ, δεν αξίζω τα λεφτά που παίρνω, μου αρκούν τα μισά''.
Άντε γιατί με το κράξιμο που θα φας δεν σε ξεπλένει ούτε ο dj_timo.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ μόνο αυτό, αλλά ρε Τζιμάκο, τι ναι αυτά;
Και άντε σε πήγε αριστερά που δεν μπορείς. Όσο ήσουν δεξιά, με τον Ιωαννίδη, πάλι τίποτα. Πήγε απο κει ο Πορτογάου, τον κουδούνιασε.
Πήγες αριστερά, σε έκανε πάσα συρτή ο Λινο κι έβγαινε ο Βύντρας που ήταν ένα μέτρο πίσω κι σου έκλεβε τη μπάλα ρε Τζιμ. Και μία και δύο φορές.
Ζήτημα αν συνέκλινες μία φορά, με το καλό σου πόδι, το δεξί να κοιτάει την εστία.
Όλη η ομάδα ήταν φρεσκαδούρα κι εσύ ήσουν σκασμένος.
Αδερφέ, πήραμε χαλαρά ένα ντέρμπυ με 2-1 που ήταν για 4-0 και δεν είσαι πουθενά.
Μήτσε, σε πήρε τη θέση ένας πιτσιρικάς από τη Β.Αφρική που φέτος ήρθε στον ΠΑΟΚ.
Τζιμάκο, μπλέξαμε αδερφέ.
- nick_shortjohn
Αφού δεν ξέρει μπάλα. Πως να κάνει ντρίπλα; Στον βάζελο όταν έπαιζε δεξιά είχε τον Σισέ συμπαίκτη που τον μάρκαραν τρεις και είχε χώρο από πλάγια να παίξει (να προσπεράσει τους αντιπάλους με τη world class τεχνική "πετάμε μπάλα και τρέχουμε") και να βγάλει σέντρες (εκείνες τις απονεννοημένες με κάτω το κεφάλι που η μπάλα δε σηκωνόταν μισό πόντο σαν παράλληλο σουτ αλλά τις παστέλωνε ο Σισέ και βαφτίζονταν ασίστ). Από τη στιγμή που δεν υπάρχει "βαρόμετρο" δίπλα του στην περιοχή δεν μπορείς να τον πετάξεις δεξιά και να σου κάνει παπάδες. (όταν παίζαμε με Κουτσόπουλους και Ανδράλες μπορεί να ξεχώριζε) Ο σάλπι είναι παλαιάς κοπής δεύτερο φορ σε 4-4-2. Με το νταμάρι δίπλα να παίζει ξύλο και να μαζεύει τα σκουπίδια και να παστελώνει. Δεν είναι ολοκληρωμένο φορ να παίζει μόνος του. Δεν είναι καθαρόαιμο εξτρέμ γιατί επίσης του λείπουν στοιχεία.
Υ.Γ. Έκανε κάποτε το λάθος(;) η Μπαρσελόνα στην αρχή της προηγούμενης δεκαετίας να καθιερώσει σύστημα με έναν μπροστά και εξτρέμ στα άκρα (το έκανε γιατί μπορούσε, είχε ολοκληρωμένους παίκτες και για τις τρεις θέσεις) και από τότε ο κάθε νεόκοπος εκλέκτορας με καμπαρντίνα που γίνεται προπονητής και ψωνίζεται και τη βλέπει Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα παίζει 4-2-3-1 ή 4-3-3 (4-3-2-1) ακόμα και σε ομάδες με μηδενική ποδοσφαιρική παιδεία και τεχνική και απαιτεί η ομάδα του να παίζει tiki-taka, waka-waka κ.λ.π....
Υ.Γ. Έκανε κάποτε το λάθος(;) η Μπαρσελόνα στην αρχή της προηγούμενης δεκαετίας να καθιερώσει σύστημα με έναν μπροστά και εξτρέμ στα άκρα (το έκανε γιατί μπορούσε, είχε ολοκληρωμένους παίκτες και για τις τρεις θέσεις) και από τότε ο κάθε νεόκοπος εκλέκτορας με καμπαρντίνα που γίνεται προπονητής και ψωνίζεται και τη βλέπει Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα παίζει 4-2-3-1 ή 4-3-3 (4-3-2-1) ακόμα και σε ομάδες με μηδενική ποδοσφαιρική παιδεία και τεχνική και απαιτεί η ομάδα του να παίζει tiki-taka, waka-waka κ.λ.π....
Δεν είναι θέμα αν ξέρει ή όχι μπάλα.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις μπάλα για να δεχτείς μια συρτή πάσα που σου κάνει ο μπακ σου, με τον αμυντικό ένα μέτρο πίσω σου. Είναι ενστικτώδης απόφαση να τρέξεις προς αυτήν. 5χρονα να βάλεις αυτό θα κάνουν. Δεν θα αφήσει ο μπροστά, τον πίσω να του πάρει τη μπάλα. Σίγουρα όχι πάνω από μία φορά.
Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ πετούσε, τηρουμένων των αναλογιών και ο Σάλπι μόλις και περπατούσε.
Μιλάμε είναι τραγική η κατάσταση.
Ξέρω καλά ποιός είναι ο Σάλπι και τι (συγκεκριμένα) πράγματα μπορεί να κάνει.
Ανεξάρτητα αν είναι άμπαλος, μπλογκερ,επαγγελματίας και ότι άλλη πίπα σκαρφιστεί ο καθένας ήταν(είναι;) ένας επιθετικός που τον ''ένιωθαν'' όλες οι αντίπαλες άμυνες και όχι μόνο εις το Ελλαδιστάν
Τώρα, η φάση κινδυνεύει να γίνει ''α, ο Σαλπιγγίδης, κλάιν''.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις μπάλα για να δεχτείς μια συρτή πάσα που σου κάνει ο μπακ σου, με τον αμυντικό ένα μέτρο πίσω σου. Είναι ενστικτώδης απόφαση να τρέξεις προς αυτήν. 5χρονα να βάλεις αυτό θα κάνουν. Δεν θα αφήσει ο μπροστά, τον πίσω να του πάρει τη μπάλα. Σίγουρα όχι πάνω από μία φορά.
Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ πετούσε, τηρουμένων των αναλογιών και ο Σάλπι μόλις και περπατούσε.
Μιλάμε είναι τραγική η κατάσταση.
Ξέρω καλά ποιός είναι ο Σάλπι και τι (συγκεκριμένα) πράγματα μπορεί να κάνει.
Ανεξάρτητα αν είναι άμπαλος, μπλογκερ,επαγγελματίας και ότι άλλη πίπα σκαρφιστεί ο καθένας ήταν(είναι;) ένας επιθετικός που τον ''ένιωθαν'' όλες οι αντίπαλες άμυνες και όχι μόνο εις το Ελλαδιστάν
Τώρα, η φάση κινδυνεύει να γίνει ''α, ο Σαλπιγγίδης, κλάιν''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karelias την Τρί 10 Μάιος 2011, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτο το νημα εχει γινει η χαρα του καθε πονεμενου
τα συν του σαλπι τα ξερουμε, ξερουμε ποια ειναι τα μειον του
ξερουμε τον πολεμο που του γινεται, ξερουμε για τα 110 συνεχομενα ματς
αυτο που δεν ξεραμε ειναι οτι πρεπει να αλλαξει και ποδι στα 30 του και να τα βαλει με τον καλυτερο αμυντικα δεξι μπακ του πρωταθληματος (α! παιζανε και απο μικροι μαζι και ξερει ο λουκας τα χουγια του κοντου..)
τα συν του σαλπι τα ξερουμε, ξερουμε ποια ειναι τα μειον του
ξερουμε τον πολεμο που του γινεται, ξερουμε για τα 110 συνεχομενα ματς
αυτο που δεν ξεραμε ειναι οτι πρεπει να αλλαξει και ποδι στα 30 του και να τα βαλει με τον καλυτερο αμυντικα δεξι μπακ του πρωταθληματος (α! παιζανε και απο μικροι μαζι και ξερει ο λουκας τα χουγια του κοντου..)
Ο Σάλπι είναι εργαλείο για τον ΠΑΟΚ ........και το ξέρετε αυτό και αυτοί που τον θάβετε όλη μέρα.
Κάνει από όλα και συμφέρει και είναι και ΠΑΟΚτσάκι.....δεν μιλάει δε λαλάει.
Φέτος ήταν μέτριος αλλά ας μην τον λιθοβολούμε ρε αδέρφια.Και μένα μου τη δίνει να πετάει όλος ο ΠΑΟΚ και αυτός να μην διακρίνετε.......αλλά σας ξαναλέω για δείτε πόσες άλλες δουλειές κάνει μέσα στο παιχνίδι ο Σάλπι.
Ενότητα ηρεμία και σταμάτημα της γκρίνιας ειδικά αυτές τις κρίσιμες μέρες.Η γκρίνια δε βοήθησε ποτέ καμία ομάδα.
Κάνει από όλα και συμφέρει και είναι και ΠΑΟΚτσάκι.....δεν μιλάει δε λαλάει.
Φέτος ήταν μέτριος αλλά ας μην τον λιθοβολούμε ρε αδέρφια.Και μένα μου τη δίνει να πετάει όλος ο ΠΑΟΚ και αυτός να μην διακρίνετε.......αλλά σας ξαναλέω για δείτε πόσες άλλες δουλειές κάνει μέσα στο παιχνίδι ο Σάλπι.
Ενότητα ηρεμία και σταμάτημα της γκρίνιας ειδικά αυτές τις κρίσιμες μέρες.Η γκρίνια δε βοήθησε ποτέ καμία ομάδα.
Αυτό καταλάβατε εσείς οι δύο ότι είπα;
Ότι τον έθαψα και ότι γκρινιάζω χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος;
Ότι τον έθαψα και ότι γκρινιάζω χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος;
Όχι ρε σύ....εγώ γενικά μιλάω ότι η γκρίνια κάνει κακό.Ειδικά αυτή την περίοδο.

- ΑποστόληςΑ
εμεις ΠΑΟΚ είμαστε και από μικρά μας έμαθαν ότι η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!
τα κάνει όλα και συμφέρει λέει ο άλλος...χοχοχο,ρε τι να το κανω αν αυτος δεν βάζει γκολ δεν ξερει να κανει κοντρολ δεν τρεχει οπως παλια δεν τραβαει παικτες επανω του ωστε να βγει καποιος στην πλατη του αλλα τυχαινει να μαρκάρει ? για αυτό τον πήρα?
τα κάνει όλα και συμφέρει λέει ο άλλος...χοχοχο,ρε τι να το κανω αν αυτος δεν βάζει γκολ δεν ξερει να κανει κοντρολ δεν τρεχει οπως παλια δεν τραβαει παικτες επανω του ωστε να βγει καποιος στην πλατη του αλλα τυχαινει να μαρκάρει ? για αυτό τον πήρα?