Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Zorro4 »

obanebane έγραψε:Ο καθενας εχει την αποψη του,δηλαδη ακομα και με αφορμη τις φανελες θα βγουν ξιφη εδω μεσα.
Ευκαιριας δοθεισης ZORO κατα τη γνωμη μου απαραδεκτος ο τροπος που εκφραστηκες,και ειδικα εσυ που επηρεαζεις αποψεις εδω μεσα και οχι μονο.
Αυτο που εκανες ειναι μετωπικη επιθεση στη ΠΑΕ.
Κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινεις στην αρνητικη σου αποψη για τη φανελα και μονο εκει.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ" ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ... και καμια μετωπική... :shock:
Είμαι 1000% σίγουρος πως δεν συζητήθηκε καν το θέμα του χρώματος του logo nike. :(
Σιγά το θέμα δηλαδή που αν επιμέναμε θα το αποδεχόντουσαν. ;)
ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΩ... μιλάω για την πάρτη μου και σαν εμένα πολλοί στράβωσαν. :x
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ... οφείλω να αναγνωρίσω πως έγινε καταπληκτική δουλειά στην Boutique που κυριολεκτικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ... όπως επίσης δεν φαίνεται τελικά και τόσο άσχημο το κόκκινο logo ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΆΡΕΣΕΙ σαν σχέδιο ... χωρις να σημαινει πως δεν θα ήταν πολύ πιο όμορφη η φανέλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ με χρυσό το ΝΙΚΕ. :mrgreen:

ΥΓ
Γιατί τα ισοπεδώνετε όλα ... σιγά μη τσακωθούμε για την φανέλα που θα αγοράσουμε και που θα φέρει τίτλο και δόξα... Κριτική ασκούμε αναλογα με τα γούστα μας και αν ξεφευγει και καμια κουβεντα παραπανω... ε να μη βάλουμε και τα κλάματα ... Π.Α.Ο.Κ. είμαστε ... ας μουρμουραμε και λιγο για αυτά, τώρα που όλα δουλευουν ρολόι.... :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Tελικά η πορτοκαλί έχει μαύρο γιακά...εκεί στη ΠΑΕ, είναι δυνατόν να κάνετε λάθος στη παρουσίαση? :D
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

από την εκπομπή του Τσατσαρού

- στη ριγέ φανέλα ο γιακάς είναι μάο
- απ' το γα...
- όχι απ΄το ...τσετούνγκ

:lol:
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

brigate4 έγραψε:Tελικά η πορτοκαλί έχει μαύρο γιακά...εκεί στη ΠΑΕ, είναι δυνατόν να κάνετε λάθος στη παρουσίαση? :D

Για όλα (πρέπει να ) υπάρχει εξήγηση, αλλά προφανώς μας περνάν για ταγάρια εκεί στην ΠΑΕ.

Λοιπόν, η πορτοκαλί εμφάνιση που θα φοράει (όποτε τη φοράει γιατι από θέματα προώθησης είμαστε άστα να πάνε) η ομάδα στους αγώνες δεν είναι αυτή που διατίθεται στην μπουτίκ, που μπορώ να πω ότι με άφησε άφωνο!!!

Πρόκειται (αυτή που διατίθεται από το μέγκαστορ) για παραπλήσια φανέλα, αλλά όχι αντίστοιχη με αυτή που θα φοράει η ομάδα!!!! Κι αυτό γιατί προφανώς δεν έχουν να πάρουν από τη ΝΙΚΕ και βρήκαν τη λύση με μία παραπλήσια.

Τι δεν καταλαβαίνεις, φιλε brigate4, που λένε και στο χωρίο μου... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

brigate4 έγραψε:Tελικά η πορτοκαλί έχει μαύρο γιακά...εκεί στη ΠΑΕ, είναι δυνατόν να κάνετε λάθος στη παρουσίαση? :D

Κανένα λάθος δεν έγινε. Απλά επηρεασμένοι όλοι εκεί στην ΠΑΕ από το γεγονός, ότι κανείς δεν (πρέπει να) μιλάει, μας λανσάρουν ότι θέλουν. Ντρέπονται να το ανακοινώσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας. Σου λέει ο υπεύθυνος "σιγά μωρέ μην κάτσω να τους το εξηγήσω ή να τους ενημερώσω, σιγά μην το πάρουν χαμπάρι".

Για άλλα κι άλλα, κι όποτε θέλουν τον κόσμο τα ευρουλάκια του, τσουπ τρεις και λίγο μια ανάρτηση στο φεισμπουκ και στο τουίτερ της ΠΑΕ.

Τώρα, τσιμουδιά. Μέχρι να το πάρει κάποιος χαμπάρι. Αλλά και πάλι χεσμένους ΜΑΣ έχουν. Κυριολεκτικά, μεταφορικά, ουσιαστικά, πραγματικά. Μας βλέπουν (ειδικά οι ρώσοι φωστήρες που θα πληρώσουν τον σερδώνη 800 χιλιάρικα) σαν μύγες...

Τι δεν καταλάβαινεις, που λένε και στο χωριό μου..................!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εικόνα

Εικόνα

Δεν ήθελε πολύ μυαλό... ;) ... για αυτό τρελαίνομαι... :(
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω: Η πορτοκαλί που φορά η ομάδα,είναι αυτή με τον πορτοκαλί γιακά.Όμως αυτή δεν μπορεί να διατεθεί προς πώληση,πολύ απλά διότι είναι η Premium σειρά της Nike. Το συγκεκριμένο σχέδιο δηλαδή έχει μια Premium έκδοση και μια έκδοση σαν αυτή που πωλείται.Αν έβαζαν αυτή με τον πορτοκαλί γιακά θα χρειαζόταν να την πουλάν 70άρι+.Και νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα ο λόγος που δεν την έβαλαν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει ρε Ζορρό. κάθε αρχή και δύσκολη λένε.

Ας τις ξεπουλήσουμε φέτος, να πάρει και η Νάϊκι το μάθημα της και να μας κάνουν του χρόνου τη φανέλα όπως γουστάρουμε με τα χρυσά μας τα μεταξωτά μας. :D
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

pirate_salonica έγραψε:Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω: Η πορτοκαλί που φορά η ομάδα,είναι αυτή με τον πορτοκαλί γιακά.Όμως αυτή δεν μπορεί να διατεθεί προς πώληση,πολύ απλά διότι είναι η Premium σειρά της Nike. Το συγκεκριμένο σχέδιο δηλαδή έχει μια Premium έκδοση και μια έκδοση σαν αυτή που πωλείται.Αν έβαζαν αυτή με τον πορτοκαλί γιακά θα χρειαζόταν να την πουλάν 70άρι+.Και νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα ο λόγος που δεν την έβαλαν.

Επειδή το ρώτησα δεν ισχύει αυτό. Απλά δεν είχαν να φέρουν ανάλογες με της ομάδας πορτοκαλί φανέλες. Και δεν κάνω λάθος, ούτε premium σειρά της ΝΙΚΕ είναι η συγκεκριμένη πορτοκαλί. Κι ας βγει κάποιος από την ΠΑΕ να το διαψεύσει.

Το ζητούμενο είναι γιατί πάνε να το πνίξουν και αυτό??? (και μην μας πούν οτι γκρινιάζουμε και για αυτό... γιατί μιλάμε για τα χρήματα του κοσμάκη)
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

για ν'αλαφρώσω λίγο το κλίμα... εκείνα τα κουτιά με το γρασίδι στην μπουτίκ ρώτησε κανείς πόσο πάνε; Είναι αυθεντικά ή δεν είναι από την premium σειρά της ΝΙΚΕ;
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Πραγματικά μας περνάν για ταγάρια???
Αυτή με πορτοκαλί γιακά είναι καλύτερης ποιότητας με τις τρυπούλες στα πλευρά ενώ αυτή που έχει η μπουτίκ είναι μάλλον πιο ωραία (λόγω μαύρου γιακά) αλλά λίγο κατώτερης ποιότητας.
Όταν παίρνω κάτι απ'τη μπουτίκ θέλω να είναι ακριβώς το ίδιο,όχι περίπου.

http://www.prodirectsoccer.com/products ... 46980.aspx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brigate4 την Τρί 23 Ιούλ 2013, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

sts71 έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω: Η πορτοκαλί που φορά η ομάδα,είναι αυτή με τον πορτοκαλί γιακά.Όμως αυτή δεν μπορεί να διατεθεί προς πώληση,πολύ απλά διότι είναι η Premium σειρά της Nike. Το συγκεκριμένο σχέδιο δηλαδή έχει μια Premium έκδοση και μια έκδοση σαν αυτή που πωλείται.Αν έβαζαν αυτή με τον πορτοκαλί γιακά θα χρειαζόταν να την πουλάν 70άρι+.Και νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα ο λόγος που δεν την έβαλαν.

Επειδή το ρώτησα δεν ισχύει αυτό. Απλά δεν είχαν να φέρουν ανάλογες με της ομάδας πορτοκαλί φανέλες. Και δεν κάνω λάθος, ούτε premium σειρά της ΝΙΚΕ είναι η συγκεκριμένη πορτοκαλί. Κι ας βγει κάποιος από την ΠΑΕ να το διαψεύσει.

Το ζητούμενο είναι γιατί πάνε να το πνίξουν και αυτό??? (και μην μας πούν οτι γκρινιάζουμε και για αυτό... γιατί μιλάμε για τα χρήματα του κοσμάκη)

Τα μονα ποστ που εχεις αφορουν τη φανελα,ασχολεισε επαγγελματικα με το αντικειμενο?
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

obanebane έγραψε:
sts71 έγραψε:

Τα μονα ποστ που εχεις αφορουν τη φανελα,ασχολεισε επαγγελματικα με το αντικειμενο?

Προφανώς... Πες το και τρέλα. Χόμπι. Αλλά μπράβο σου που κάθισες και τα είδες όλα τα ποστ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ειδα τα ποστ φιλε μου το προφιλ σου ειδα και εκει τα λεει ολα.
Το προφανως να το εκλαβω ως ναι σε αυτο που σε ρωτησα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”