speed_fire έγραψε:Καλησπέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να παραθέσω κάποια γεγονότα παρακάτω και να εκφράσω τις ειλικρινείς απορίες μου:
Γεγονός : Στη Τούμπα τη Τετάρτη υπήρχαν πάνω από 10.000 άτομα. Με το που έληξε ο αγώνας προσπάθησαν να μπουν και τελικά τα κατάφεραν, στο γήπεδο 50 – 100 άτομα που σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς που γράφονται εδώ μέσα ήτανε «15χρονα παιδάκια και μπερδεμένα άτομα».
Απορίες μου: Δηλαδή ρε καρντάσια τόσο τρομερά ήταν αυτά τα 15χρονα και δεν μπορέσαμε κάποιοι από τους σκεπτόμενους να αποτρέψουμε το ντου. Ή μήπως τόση ώρα που προσπαθούσαν να μπουν μέσα δεν κατάλαβε κανείς τι θα κάνουν και νόμιζαν όλοι ότι απλά μπέρδεψαν τις εξόδους; Ή μήπως τηλεμεταφέρθηκαν μέσα στο χόρτο με την βοήθεια εξωγήινων;
Συμπέρασμα μου: Πολλά κροκοδείλια δάκρυα και πολύ οδυρμός εδώ μέσα αλλά από έμπρακτη συμπαράσταση την κρίσιμη στιγμή ΤΙΠΟΤΑ. Μην ξαναδώ δικαιολογίες για σωματική ακεραιότητα, νοσοκομεία, χαρακώματα και άλλες πολλές συμφορές από τα 15χρονα, γιατί οποιοσδήποτε άνθρωπος που βλέπει κάποιους να πάνε να καταστρέψουνε τα ιδανικά του, τις ιδέες του, τα πιστεύω του και στην τελική την ίδια του την περιουσία με κάποιο τρόπο αντιδρούν προς αυτούς. Κάτι μέσα μου πάντως λέει ότι όλοι μας λίγο πολύ το υποστηρίξαμε αυτό από την στιγμή που δεν κάναμε κάτι να το σταματήσουμε..
Κάποιος φιλόσοφος είχε πει κάποτε: «Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου».
Aδερφέ προσυπογράφω μέχρι τελείας. Με καλύπτεις πλήρως και συμπληρώνεις τα ποστ μου.
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.
Τώρα συνεχίστε να λέτε τα ίδια και τα ίδια.