Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
icue έγραψε:Οταν οι αλλοι δυο εχουν μονο ενα ντερμπι σε αυτους τους δυο μηνες, πιστευεις οτι θα ασχοληθουν; Ειδικα απο την στιγμη που ο βαζελος θα παιξει και το ευρωπαικο με κοσμο. Ηδη ο Γιαννακοπουλος, αν και οχι σχετικος με την μπαλα, τους ειπε και μπραβο.
Ο Γιαννακοπουλος τους ειπε μπραβο, γιατι στην ευρωλιγκα θα παιζει με κοσμο.....
Και κοβει μινιμουμ 15000 εισιτηρια το παιχνιδι...
gika έγραψε:Ένα ντέρμπι αυτοί, δυο εμείς. Κάνει τόσο μεγάλη διαφορα;
Κι όσον αφορά τα όχι ντέρμπι; Έχουν πουλήσει πολύ πιο ακριβά και πολύ περισσότερα διαρκείας από εμάς. Αν τους αφήσουν έτσι πόσοι από αυτούς θα ξαναπάρουν του χρόνου;
Εγώ ξέρω παρά πολύ κόσμο πάντως που έπαιρνε διαρκείας σε εμάς και μετά από εκείνη την χρονια που την βγάλαμε χωρίς κόσμο, ήταν σκεπτικοί αν θα ξαναπάρουν διαρκείας. Και μετά έσκασε ο κοβιντ, έσκασαν και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και δεν ξανά πήραν ποτε γιατί απλά η προπληρωμή τόσων παιχνιδιών με τόσο υψηλή πιθανότητα να μη μπορέσεις να πας δεν βγάζει νόημα.
Το γελοίο ειανι ότι αυτοί που κάνουν τις φασαρίες είναι αυτοί που δεν πληρώνουν εισητηριο.
Όλα τα ντέρμπι με το ΠΟΚ είναι κεκλεισμένων κοινώς χάνουμε απευθείας όποιο αβαντάζ είχαμε!Οι άλλοι δύο θα έχουν ένα ντέρμπι και αυτός που θα είναι ευνοημένος απ'όλη αυτή την ιστορία, είναι ο μόνος υπαίτιος! Μόνο στο Μητσοτακισταν αυτά και στην εγκληματική οργάνωση της πολιτικής!
Όλα τα ντέρμπι στη Τούμπα, με την ομάδα να έχει μπει στις ραγες και να πηγαίνει τρενο και μας βάζουν λουκέτο στο γήπεδο. Πέρα από τα διαφυγόντα κέρδη χάνει και τον παλμό της κερκιδας η ομάδα.
icue έγραψε:Οταν οι αλλοι δυο εχουν μονο ενα ντερμπι σε αυτους τους δυο μηνες, πιστευεις οτι θα ασχοληθουν; Ειδικα απο την στιγμη που ο βαζελος θα παιξει και το ευρωπαικο με κοσμο. Ηδη ο Γιαννακοπουλος, αν και οχι σχετικος με την μπαλα, τους ειπε και μπραβο.
Οι χάρτινοι έχουν μεγάλη πληρότητα ακόμα και σε μικρά και μεγάλη ώθηση από το νέο γήπεδο, είναι μεγάλη χασούρα γι' αυτούς.
don PAOK έγραψε:Όλα τα ντέρμπι στη Τούμπα, με την ομάδα να έχει μπει στις ραγες και να πηγαίνει τρενο και μας βάζουν λουκέτο στο γήπεδο. Πέρα από τα διαφυγόντα κέρδη χάνει και τον παλμό της κερκιδας η ομάδα.
Δεν γνωρίζω αν η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. μπορει να ζητήσει με αγωγή μέρος των διαφευγοντων κερδών.Πραγματικά τιμωρία χωρίς καμίας σχέση με τα γεγονότα.
απο την μια θελω να παρει φορα ο Ιβαν και να τα διαλυσει ολα, απο την αλλη αναγνωριζω οτι φετος εχει φτιαχτει κυριως μαγια αλλα και ομαδα για μεγαλα πραγματα.
δυσκολη πιστα το αν τα κανεις τανα ολα η αν πας λαου λαου να το κλεψεις
το πρωτο ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια μας, το δευτερο στην λογικη
απο την αλλη, εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο ΠΑΟΚ
οπως και να χει, οτι και αν αποφασει, εγω προσωπικα μαζι του 100%
Μου έχουν λείψει μερικά δακρύβρεχτα ποστς για τον εξαφανισμένο Ιβάν, που έπληξε το ιματζ του ΠΑΟΚ, όταν αποφάσισε να γράψει στα παπάρια του τον κύριο γκραμπόφσκι, ουδέποτε εμφανισθείς στην μνημειώδη εκείνη συνάντηση με τον γίγαντα τσεφεριν για την αντιμετώπιση της τυφλής οπαδικής βίας! Για εκείνο το γκαδερινγκ λέω βρε, που ζήτησαν οι πρασινοκόκκινες γαυριέλες να γίνει κάτι επιτέλους με την ΕΠΟ και τη διαιτησία
Συγγνώμη ρε navi αλλά δεν δικαιώθηκε κάνεις για εκείνη την απουσία σύμφωνα με τους μεν, το φτύσιμο στα μούτρα σύμφωνα με τους δε.
Εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι καλά έκανε και δεν πήγε σε εκείνο το τσίρκο και βλέπούμε τώρα την υποκρισία ολων τους, εγώ πίστευα και τότε πως αν παλεύεις με τα σκατά, οφείλεις να λερωθεί, αλλιώς δεν έχεις στον ήλιο μοίρα καθαρός. Έτσι κι εγω νιώθω δικαιωμένος με τον πουστογαυρο να έχει σπάσει ένα γήπεδο, να σκοτώνει έναν αστυνομικό και να τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα, βγαίνοντας και ευνοημένος από διακοπές και κλείσιμο γηπέδων.
Και ο ΠΑΟΚ που είχε το μομεντουμ και τον κόσμο γκαυλωμενο ως τα μπούνια, με όλα τα ντέρμπι του Β γύρου εντός έδρας, να γίνεται θυμα ακόμη μια φορά αυτών των σιχαματων.
Αυτή τη στιγμή όλοι δικαιωμένοι νιώθουμε. Η πολιτική αυτή όμως θα δικαιωθεί ή όχι μόνο στο τέλος. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα είναι σωστή. Αν όχι, ας μείνουμε καθαροί και έξω από τα σκατά να μας πηδανε στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της πιο σιχαμένη χώρας στον κόσμο.
Δεν λέω ότι θα γίνει το δεύτερο. Αν βάλουμε Γκαγκατση στην επο δεν σημαίνει ότι μένουμε στην απέξω. Το αντίθετο. Να ξέρουμε τι λέμε. Και φτύσιμο και προεδριλικι θα είναι μαγκιά του Ιβάν. Αναμένουμε τις εξελίξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 11 Δεκ 2023, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
van rooy έγραψε:ο Λουτσέσκου έχει ξανακάνει πρωταθλητισμό κεκλεισμένων των θυρών, στην προηγούμενη θητεία του !!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ PARTY TIME!!!
Εμένα δεν με ενοχλεί αγωνιστικά το κεκλεισμένων, αλλά μόνον οικονομικά. Γι αυτό πρέπει να κινητοποιηθούν οι υπόλοιπες ομάδες.
Α ναι; το ίδιο είναι μια Τούμπα με βαζελοάεκ με κόσμο και το ίδιο χωρίς;
Όπως είναι καλό για εμάς που θα παίξουμε στους κομπλεξικούς κίτρινους χωρίς κόσμο.
Ακόμα και τα εκτός να δεις Τρίπολη, Βόλο θα κάναμε κατάληψη.