Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!!
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!!
Άντε να το πάρει σπίτι του βραβείο και να αρχίσει να γράφει, μπας και αλλάξουν τα πράγματα στην μουσική βιομηχανία. Επιβάλλετε να θυμηθεί τι εστί μουσική, η μουσική βιομηχανία.
Κυρίες και Κύριοι σας παρουσιάζω τον Casey Ambrams από το American Idol 10 (2011):
Audition Austin:
[youtube]nGmdQfLyfdE[/youtube]
Hollywood week solo:
[youtube]vyPHi4DY4fk[/youtube]
Πραγματικά έπαθα την πλάκα μου και ελπίζω να μην τον καταστρέψει η βιομηχανία των εφήμερων επιτυχιών.
Κυρίες και Κύριοι σας παρουσιάζω τον Casey Ambrams από το American Idol 10 (2011):
Audition Austin:
Hollywood week solo:
Πραγματικά έπαθα την πλάκα μου και ελπίζω να μην τον καταστρέψει η βιομηχανία των εφήμερων επιτυχιών.
Εγώ σας παρουσιάζω την Νιανιανγκνιανγκ ή κάπως έτσι .... είναι λίγο σκουριασμένα τα Ταϊλανδέζικά μου.Ale3 έγραψε:Άντε να το πάρει σπίτι του βραβείο και να αρχίσει να γράφει, μπας και αλλάξουν τα πράγματα στην μουσική βιομηχανία. Επιβάλλετε να θυμηθεί τι εστί μουσική, η μουσική βιομηχανία.
Audition Austin:
Hollywood week solo:

Ξεπεράστε το πρώτο λεπτό και δεν θα καταλάβετε από που σας βρήκε.
[youtube]p-J7KsMIgAA[/youtube]
DC καλή και η νιαγνκνιανγκ...νιανγκ πως λέγετε(δεν ξερω ταιλανδέζικα)
έκανα το σκιπ που πρότεινες.
ναι έχει φωνή.
ναι την έχει εξασκίσει.
ναι το νιώθει.
ναι είναι περφόρμερ.
και ναι έχω αλλά. Αλλιώνει πολύ την φωνή της για να τις βγουν οι χαμηλές. (είχα την αφιβολία μέχρι που την άκουσα να μιλά πριν τραγουδίσει). Μετά από ένα σημείο ένιωθα ότι τραγουδούσε σε ένα τόνο (ακόμη και στα γυρίσματα που έκανε) σταθερά για αρκετή ώρα καταβάλλοντας και υπερπροσπάθεια.(αυτό με χάλασε) Κυρίως με προβλημάτισε για την διάρκεια που θα τραγουδά με αυτή τη φωνή. Αν είναι όντος υπερπροσπάθεια θα δημιουργήσει πρόβλημα στις φωνητικές χορδές της
Είναι εξαιρετική περφόρμερ. καλή τραγουδίστρια, αλλά δεν μου κάνει (προσωπικά εμένα) το κλικ ώστε να περιμένω πως και πως να αγοράσω δίσκο της.
Είναι από τις φωνές που θα ήθελα όμως να παραγκονίσουν διάφορους "καλλητέχνες" της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. πχ just-in biever.
(oops) bieber ήθελα να πω.
και για να μείνω εντός τόπικ.
[youtube]ivkuwWr21Lo[/youtube]
έκανα το σκιπ που πρότεινες.
ναι έχει φωνή.
ναι την έχει εξασκίσει.
ναι το νιώθει.
ναι είναι περφόρμερ.
και ναι έχω αλλά. Αλλιώνει πολύ την φωνή της για να τις βγουν οι χαμηλές. (είχα την αφιβολία μέχρι που την άκουσα να μιλά πριν τραγουδίσει). Μετά από ένα σημείο ένιωθα ότι τραγουδούσε σε ένα τόνο (ακόμη και στα γυρίσματα που έκανε) σταθερά για αρκετή ώρα καταβάλλοντας και υπερπροσπάθεια.(αυτό με χάλασε) Κυρίως με προβλημάτισε για την διάρκεια που θα τραγουδά με αυτή τη φωνή. Αν είναι όντος υπερπροσπάθεια θα δημιουργήσει πρόβλημα στις φωνητικές χορδές της
Είναι εξαιρετική περφόρμερ. καλή τραγουδίστρια, αλλά δεν μου κάνει (προσωπικά εμένα) το κλικ ώστε να περιμένω πως και πως να αγοράσω δίσκο της.
Είναι από τις φωνές που θα ήθελα όμως να παραγκονίσουν διάφορους "καλλητέχνες" της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. πχ just-in biever.

(oops) bieber ήθελα να πω.
και για να μείνω εντός τόπικ.
[youtube]ivkuwWr21Lo[/youtube]
- navigator11
- navigator11
- navigator11
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ο DC!
[youtube]qex0OjXolzc&feature=related[/youtube]
[youtube]qex0OjXolzc&feature=related[/youtube]