Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- bersekeros
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Διαψεύδονται πανηγυρικά τις τελευταίες ημέρες.
- Θέμα Σβι: Έκλεισε στην Μπολόνια. Τελειωμένο.
- Θέμα Μάτος: Έρχεται ο Μάτος. Τελειωμένο.
Το καινούριο φασούλι: Πρόταση για Τζόλη 15Μ + 20% μεταπώληση, βράδυ 26/1, μία μέρα πριν το ματς με γάβρο και 5 ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Δεν έχω πρόβλημα με το ffp μετά το καλοκαίρι. Ο Τζόλης θα πάρει το πρωτάθλημα και μετά θα φύγει.
Και θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή ever.
Πάνω από 20+Μ και 30% ποσοστό μεταπώλησης.
- Θέμα Σβι: Έκλεισε στην Μπολόνια. Τελειωμένο.
- Θέμα Μάτος: Έρχεται ο Μάτος. Τελειωμένο.
Το καινούριο φασούλι: Πρόταση για Τζόλη 15Μ + 20% μεταπώληση, βράδυ 26/1, μία μέρα πριν το ματς με γάβρο και 5 ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Δεν έχω πρόβλημα με το ffp μετά το καλοκαίρι. Ο Τζόλης θα πάρει το πρωτάθλημα και μετά θα φύγει.
Και θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή ever.
Πάνω από 20+Μ και 30% ποσοστό μεταπώλησης.
Σορυ αλλα ειναι αστειο να λεμε οτι ο ΠΑΟΚ χωρις καμια συμμετοχη σε ομιλους ΤΣΛ,ο ΠΑΟΚ που του χρονου θα παιζει στο κονφερενς,ο ΠΑΟΚ ενα μικρο brand name,μπορει να πουλησει εναν 19χρονο παικτη με ποσα της ταξης των 20-25 μυριων.Ο ιδιος ο παικτης τωρα και αυτο ειναι ακομα πιο σημαντικο, απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει ενα πληρες, εστω και αγουρο πακετο.Κανει συγκεκριμενα πραγματα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ,σε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ηλικια ,αλλα για να φτασει στο επομενο επιπεδο πρεπει να δουλεψει συγκεκριμενα πραγματα για τα οποια ο ΠΑΟΚ και οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα ΔΕΝ εχουν τη τεχνογνωσια να το κανουν.Ο παικτης πρεπει να επιλεξει να παει σε μια ομαδα γνωστη για τη δουλεια και την εξελιξη σε νεους παικτες,εναν ΑΓΙΑΞ, ακομα και αν τα χρηματα ειναι λιγοτερα τοσο για τον ιδιο,οσο και για την ομαδα και ο ΠΑΟΚ μονο κερδισμενος θα βγει απο αυτο μελλοντικα.Νομιζω πως το καλοκαιρι θα ειναι το σωστο timing αποχωρησης καθως εκτος των αλλων δεν μοιαζει και η ομαδα διατεθημενη τα αμεσως επομενα χρονια να κανει αντιστοιχα all in αγωνιστικα οπως προηγουμενες χρονιες.
chri5ti9 έγραψε:15 και μεταπώληση και παίκτη έτοιμο καλό. Ειναι καλό σαν ντιλ. Με 15 παίρνεις όντως παικταραδες για το ήδη υπάρχον ροστερ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι,παίρνεις τέσσερις Εσιτι ή 5 Τσολακ.
Επιπλέον, η τιμή του εκτοξεύεται διότι είναι 19.στα 21 για παράδειγμα εάν ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ομίλους ch l, η έστω στους 6 του europa, η τιμή δεν μπορεί να εκτοξευτεί... Το ότι ο γαυρος πουλάει σ αυτές τις τιμές, οφείλεται εν μέρει στο ότι συμμετέχει ανελλιπώς στη βιτρίνα, και εν μέρει στο ότι συμμετέχει σε ένα κυκλώμα μανατζερικο ανώτερης κατηγορίας.
Joshua τον Αγιαξ σκεφτομουνα οταν εγραφα οτι καλα ειναι τα 15 με 25-30% μεταπωλησης. Καλα να ειναι το παλικαρι,αυτοι θα τον φτιαξουν και θα τον δωσουν καμια 80αρα σε 3 χρονια. Συν 20-25 μυρια δηλαδη.
Όπως τα λέει ο τζοσουα, sooner than later ο Τζολης θα πάει σε feeder club για να ετοιμαστεί για την ελίτ.
Ο ΠΑΟΚ ας φροντίσει να πάρει το μάξιμουμ από αυτό.
Ο ΠΑΟΚ ας φροντίσει να πάρει το μάξιμουμ από αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τρί 26 Ιαν 2021, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλακα και αμα παει σε καναν Αγιαξ του χρονου το καλοκαιρι θα ερθει ως αντιπαλος?????
Τοσες ομαδες εχει η Ευρωπη καμια αλλη να βρουνε

Τοσες ομαδες εχει η Ευρωπη καμια αλλη να βρουνε

- kataramenos5
Κοντα εισαι.joshua έγραψε:Εγώ το 15 εκ και 20% ποσοστό μεταπώλησης το θεωρώ μια πολύ λογική τιμή αλλά δεν δίνω καμια πιθανότητα να γίνει κάτι τώρα.
- bersekeros
Sorry αλλά ΠΑΟΚ και μικρό brand name δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Δεν το δέχομαι. Μπορεί να είναι εν μέρει λογικό αυτό που λέχθηκε, εγώ ως οπαδός...δεν το δέχομαι.
Δεν έχω πρόβλημα με ffp...δεν πουλάω Τζόλη κάτω από 20-25. Γειά σας.
Αλλιώς μην ξανακούσω γκρίνιες για φερράρι. Άκου μικρό brand name!
Που γ@μησα Besiktas, Benfica, Einhoven φέτος.
Δεν το δέχομαι. Μπορεί να είναι εν μέρει λογικό αυτό που λέχθηκε, εγώ ως οπαδός...δεν το δέχομαι.
Δεν έχω πρόβλημα με ffp...δεν πουλάω Τζόλη κάτω από 20-25. Γειά σας.
Αλλιώς μην ξανακούσω γκρίνιες για φερράρι. Άκου μικρό brand name!
Που γ@μησα Besiktas, Benfica, Einhoven φέτος.
- Περιπτερος
Καποια ανησυχία μου προκαλεί η καθυστέρηση ανακοίνωσης του Καγκάβα. Ξέρουμε κάτι ?
- thanos-xanthi
καντε ρε ενα τοπικ "ποσο πουλαω τον Τζολη και που¨
με βαση την μεγαλη εμπειρια απο μανατζερ, απο φιφα κτλ
μεταγραφες χειμωνα ειναι το τοπικ, μας ενδιαφερει να ενισχυθει η ομαδα, να γινει ξανα δυνατη
με βαση την μεγαλη εμπειρια απο μανατζερ, απο φιφα κτλ
μεταγραφες χειμωνα ειναι το τοπικ, μας ενδιαφερει να ενισχυθει η ομαδα, να γινει ξανα δυνατη
- john4serres
Όσο αισιόδοξα και να το δω το θέμα Τζόλη, πιστεύω το καλοκαίρι θα φύγει με μια 12αρα πρόταση.
Το ζητούμενο είναι να μπει και ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Τζόλαρος ξέρει καντάρια μπάλα, θα βγει Ευρώπη και έμμεσα θα διαφημιστεί ο ΠΑΟΚ ως η ακαδημία που τον έβγαλε.
Το ζητούμενο είναι να μπει και ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Τζόλαρος ξέρει καντάρια μπάλα, θα βγει Ευρώπη και έμμεσα θα διαφημιστεί ο ΠΑΟΚ ως η ακαδημία που τον έβγαλε.
- pagotatzis