Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

TheCursed έγραψε:Ο Γιωργης ξεκαθαρισε παντως οτι δεν πωλειται ο μαουρισιο και οτι δεν εχει σχεση με τον βερνμπλουμ και οτι ακομα 2 ισως 3 μεταγραφες και τελειωσαμε.
Στην φώτο που ανέβασε τα λέει αυτά;
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

DaRkFeaR έγραψε:Φίλε Ασπρόμαυρε Εβρίτη καμιά φορά οι γυναίκες είναι που καθορίζουν σε ποδοσφαιριστές τι/πως/γιατί πίστεψεμε.

1) να δουν καλή κατοικία(βίλα) να νιώθουν στα πλούτη
2) να δουν την πόλη αν τους αρέσει ο φρέντο και η καθημερινή ζωή
3) τα παιδιά τους που θα πάνε σχολείο και πόση ώρα θα έχουν απόσταση από την μεσημβρία/τούμπα όλα αυτά φίλεμου Εβρίτη.

Εγώ πάντος είμαι στο 50/50 αν κλείσει η όχι τους λόγους τους ανάλυσα.

Υ.Γ ο pagotatzis είπε την άποψη του και καλά έκανε σωστή(άποψημου)για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Και θεωρείς οτι δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη; Το περιβάλλον που θα ζήσει είναι. Και το κατα πόσο έχει λόγο ο Βέρνμπλουμ δεν το ξέρουμε(φαντάζομαι οτι προφανώς θα έχει),οπότε δεν έχει νόημα. Συζητήσεις που έχουν ως βάση τα γραφόμενα των αρδ,είναι του κώλου συζητήσεις,εγώ δεν τους πιστευω για τίποτα πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Σάβ 04 Αύγ 2018, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Παντως να ξερετε οτι δε βγαινουν οι αριθμοι για την ευρωπαικη λιστα. Αυτη τη στιγμη εχουμε 3 που προερχονται απο τις ακαδημιες μας (κιτσιου, πελκας, σιαμπανης) κ αν παραμεινουν ετσι τα πραγματα αυτο σημαινει οτι μπορουμε να δηλωσουμε μαξιμουμ 17 ξενους παικτες (αυτη τη στιγμη στο ροστερ της πρωτης ομαδας υπαρχουν 16) κ 4 ελληνες που προερχονται απο ακαδημιες αλλων ελληνικων ομαδων (αυτη τη στιγμη υπαρχουν 6: πασχαλακης, γλυκος, μαλεζας, χαρισης, λαμπρου κ λημνιος).

Αυτο σημαινει οτι αν παρουμε αλλους δυο ξενους απο τους υπολοιπους 16 θα πρεπει υποχρεωτικα να μεινει ο ενας εκτος κ ταυτοχρονα να μεινουν εκτος και οι 2 απο τους 6 που προερχονται απο αλλες ελληνικες ομαδες και θα πρεπει να αφαιρειται ενας επιπλεον ξενος για καθε παραπανω ελληνα που θελουμε να δηλωσουμε.

Αν αντιθετα ο αριστερος μπακ ειναι ο σταφυλιδης, επειδη προερχεται απο τις ακαδημιες μας ειναι ενας μπελας λιγοτερος.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Έχουμε και τον Λυρατζη δηλωμένο.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
TheCursed έγραψε:Ο Γιωργης ξεκαθαρισε παντως οτι δεν πωλειται ο μαουρισιο και οτι δεν εχει σχεση με τον βερνμπλουμ και οτι ακομα 2 ισως 3 μεταγραφες και τελειωσαμε.
Στην φώτο που ανέβασε τα λέει αυτά;
Λογικα ναι στο σντνα το ειδα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ναι ειναι ο λυρατζης, αλλα ειναι μονο κ μονο για να συμπληρωθει η λιστα. Δεν υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιηθει. Όπως επισης εχουν δηλωθει 4 τερματοφυλακες που πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια.

Απο τη λιστα απουσιαζει ο moulin γιαυτο το λογο, οποτε αν αποκτηθουν δυο ξενοι, θα πρεπει για την αντιστοιχη λιστα της επομενης φασης να αφαιρεθουν αντιστοιχα δυο επιπλεον παικτες.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

To sdna&sport24 λεεί προτάθηκε ο Natkho στον gay και εξετάζεται σαν ελεύθερος που είναι ακόμα.

Εγώ θα τον ήθελα πάντος τον Natkho αντί του Shakhov.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Είναι ποδοσφαιρική αδυναμία μου... θα στεναχωρηθώ αν πάει στον gay... πάντως προτάθηκε και σε εμάς με 900.000 ετησίως αλλά προτιμήσαμε τον Σουηδό
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

navigator11 έγραψε:Τώρα θα έχουμε και ... καταιγιστική κριτική για τα οικογενειακά του Σουηδού. Ναι, αλάνια, παίζουν για κάποιους επαγγελματίες ρόλο και αυτά τα κατά κάποιους ... ασήμαντα ζητήματα. Κι εμένα στη θέση του θα με ενδιέφεραν και πάρα πολύ. Χτες έπιασε Θεσσαλονίκη, δε θα είχε μπει στη διαδικασία να χαρτογραφήσει το προηγούμενο διάστημα όλο το πολεοδομικό συγκρότημα. Καλά τα φράγκα, αλλά δε θα πάρει απόφαση να συνεργαστεί για μια σεζόν με την ομάδα. Υποθέτω ότι 3 ετες θα κλείσει κι αυτός.
Επιτελους!! Ρε σεις συνελθετε, ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ειναι στη θεση ή στο επιπεδο του και ο ανθρωπος δεν ειναι πιτσιρικας να "βολευτει" σε διαμερισμα. Καλα κανει και τα κοιταει ολα, 3 χρονια σε νεα χωρα με τα παιδια του ερχεται.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Μια μεταγραφή χωρίς να σκάσουμε μέχρι να ανακοινωθεί!!!
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

οι 2-3 μεταγραφές λογικά ειναι βερνμπλουμ,αρριστερό μπακ. Και?Νιώθω οτι οτιδήποτε αλλο θα είναι υπερβολή ίσως ενα ακομά μπακ;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ασχετο, διαβασα ενα σχολιο για τον κωνσταντινιδη που πηγε στον ρουλη "μην ξαναπατησεις τουμπα προδοτη" :lol:
Ο οπαδος οταν δεν βρισκει προδοτη να βριζει, τον δημιουργει στη φαντασια του
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

στο κατω κατω τωρα ποιος ασχολειται με τον Αρη πραγματικα; περασε η εποχη

τι θα ελεγα κριμα να μην κλεισουμε νατχο που ναι και ελευθερος!
και ακομα πιο κριμα αν κλεισει κατω
μιλαμε για χαφ που οργωνει,εχει καθετη βαζει ποσα γκολ κανει ποσες ασσιστ!μια ομαδα μονος του στα χαφ
σε ανεβαζει επιπεδο για πλακα,ιδιως σε ετοιμη ομαδα
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Εξαιρετικός ο νατχο, ίσως και καλύτερος από όσους έχουμε στη θέση του αλλά δεν χωράει.
Πάντως ο ΠΑΟΚ πλέον είναι στο σημείο που δεν θα του λείψει κανένας Νατχο είτε πάει στο γαυρο είτε αλλού.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

paokovios1974 έγραψε:Επειδή παρατράβηξε αυτό το αστείο οποιος νιώθει ότι ζει τη μέρα της μαρμοτας με γεια τοττυ με χαρά του,εγώ απολαυσα ΠΑΟΚΑρα πήρα το κύπελλο 2 φορές απ τους χαρτινους ήμουν πρωταθλητής στο γηπεδο και έπαιξα μπαλαρα,σφαλιάρες εγώ ρίχνω πλέον και φέτος ήδη είμαι μακράν η καλυτερη ομάδα,οποιος δεν το άντεχει και θέλει να αυτομιζεριαζετε ας το κάνει μονός του.Εγώ περνάω τις ωραιότερε στιγμές μου σαν οπαδός και τα καλυτερα έρχονται.Ελεος με την πισωγυρισματικη εμονικη μιζέρια.
Θα πέσει φωτιά να σε κάψει να ξες. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”