ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Βόλλεϋ 2015-2016
- painkiller4
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
NAI ΡΕ ΧΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Αδελφε το ειχα ξεχασει εντελως.......Ευτυχως που ειδα το σχολιο σου......Παω να δω αντελινο!!!!!παλι δεξι μπακ τον εχει?????????RoMaN έγραψε:Άντε τώρα να δούμε Vieirinha - Real β' ημίχρονο... Είναι 2-0 ήδη..
Santos, τα βλέπεις ε;
- Dimitris_L4
Τα έχω γράψει πιο πάνω παίδες
Για τον Χιμένεθ
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Χιμένεθ
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πείτε την αλήθεια..Όταν το 18-24,έγινε 20-24 τα κλείσατε όλα και πιάσατε τις προσευχές,έτσι;
Πιλότε,το ματς το πήρε σήμερα η υποδοχή μας και οτι για πρώτη φορά μόλις χάσαμε σετ,δεν μας πήρε από κάτω.
Μπράβο σε όλους,ειδικά στον Χιμένες που ανέβηκε σε απίστευτο βαθμό και στον Γιαμπλόνσκι που πήρε το δεύτερο σετ με το σερβίς του στο 24-24 και στο τέταρτο σετ έβγαλε οτι άμυνα μπορεί κανείς να διανοηθεί.
Λι και Σεπέδα σταθερές αξίες,αλλά σήμερα είχαμε και εξαιρετικό Κουρνέτα.
Καλύτερη ομάδα έχουμε,θα το δείτε και στα επόμενα παιχνίδια με αρχή την Παρασκευή.
Ο τίτλος θα κριθεί στην Πυλαία.Πάνω τους θα τα κάνουν οι π@υστηδες από τον κόσμο και μόνο.
Πιλότε,το ματς το πήρε σήμερα η υποδοχή μας και οτι για πρώτη φορά μόλις χάσαμε σετ,δεν μας πήρε από κάτω.
Μπράβο σε όλους,ειδικά στον Χιμένες που ανέβηκε σε απίστευτο βαθμό και στον Γιαμπλόνσκι που πήρε το δεύτερο σετ με το σερβίς του στο 24-24 και στο τέταρτο σετ έβγαλε οτι άμυνα μπορεί κανείς να διανοηθεί.
Καλύτερη ομάδα έχουμε,θα το δείτε και στα επόμενα παιχνίδια με αρχή την Παρασκευή.
Ο τίτλος θα κριθεί στην Πυλαία.Πάνω τους θα τα κάνουν οι π@υστηδες από τον κόσμο και μόνο.
- PAOK_NORTH_ARMY
Πανηγύρισε έξαλλα (όχι προκλητικά) τη νίκη μας. Στο Μελίνα Μερκούρη απαγορεύεται να πανηγυρίζεις έξαλλα, το λέει ο κανονισμός.Dimitris_L4 έγραψε:Γιατι ρε παιδια τι εκανε;;
- Dimitris_L4
- Kostas_Peraia4
30.000 στα εντος και @@διες.....ξεχνατε οτι καποιοι εχουν ορκιστει να μην ξαναπατησουν γηπεδο να στηριξουν αυτη την λουζερ ομαδα...αλλοι δεν θα ξαναπατησουν «μεχρι να φυγει ο Σεπεδα»...κοκ................
Ο καρκινος απο τον ευρυτερο ΠΑΟΚ να δουμε ποτε θα φυγει...αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΔΕΝ ΤΕΛΕΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΜΩς ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 0-2 ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.
ΥΓ τυχον τιμωρια χιμενεζ, επειδη απλα πανηγυρισε με ενταση - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΚΩΓΑΥΡΟΥΣ ΜΠΑΙΧΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ - θα αποτελε σκανδαλο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ!!!
το νου σας...............
Ο καρκινος απο τον ευρυτερο ΠΑΟΚ να δουμε ποτε θα φυγει...αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΔΕΝ ΤΕΛΕΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΜΩς ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 0-2 ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.
ΥΓ τυχον τιμωρια χιμενεζ, επειδη απλα πανηγυρισε με ενταση - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΚΩΓΑΥΡΟΥΣ ΜΠΑΙΧΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ - θα αποτελε σκανδαλο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ!!!
το νου σας...............
Μακάρι αδερφέ, μακάρι...Odi έγραψε:Πείτε την αλήθεια..Όταν το 18-24,έγινε 20-24 τα κλείσατε όλα και πιάσατε τις προσευχές,έτσι;
Με ένα κομποσχοινι στο χέρι ήμουν.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Αυριανο πρωτοσελιδο: "Αυτοκτονία Ολυμπιακού.
Δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να κάνει το 0-2 μπας και κερδίσει."
Στατιστικα αγωνα:
http://www.volleyleague.gr/datavolley/2 ... REPORT.htm
Δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να κάνει το 0-2 μπας και κερδίσει."
Στατιστικα αγωνα:
http://www.volleyleague.gr/datavolley/2 ... REPORT.htm
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Τετ 06 Απρ 2016, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
Ψήνουν τιμωρία;;;
Ξανά λέω, ο πριντεζης πριν κλείσει την μετάδοση είπε ότι δεν έχουν κλείσει το φύλλο αγώνα οι διαιτητές...
Αν του ρίξουν τιμωρία που πανηγύρισε, θα είναι μέγα σκάνδαλο.
Ίσως γράψουν και τα υβριστικά που ακούστηκαν
Ξανά λέω, ο πριντεζης πριν κλείσει την μετάδοση είπε ότι δεν έχουν κλείσει το φύλλο αγώνα οι διαιτητές...
Αν του ρίξουν τιμωρία που πανηγύρισε, θα είναι μέγα σκάνδαλο.
Ίσως γράψουν και τα υβριστικά που ακούστηκαν