Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Karelias »

Odi έγραψε:Το 2010 χτυπήσαμε πρωτάθλημα με τον Νικολάκη τον Αραμπατζή,τον Θανάση Παπάζογλου,μετά τον Λίνο υπήρχε το χάος κλπ κλπ.Δεν χρειάζεται να έχεις 18 παίκτες της ίδια μεγάλης ποιότητας..Το δέσιμο της ομάδας και η συνολική λειτουργία είναι που μετράνε σε τεράστιο βαθμό..Η Ατλέτικο πέρυσι πώς κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην Πριμέρα;Για 2 λεπτά δεν σήκωσε και το τσάμπιονς λιγκ..
Λίγο ατυχές το παράδειγμα της Ατλέτικο μιας κι έχουν τον ίδιο προπονητή απ το 2011 και είχαν ήδη κάποιους παιχταράδες και δεν άλλαζαν κάθε χρονιά καμιά 10-12 παίχτες όπως εμείς. Οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.
Συμφωνώ ότι και οι 18 παίχτες δεν μπορεί να είναι της ίδια ποιότητας, αλλά το δέσιμο ομάδας γίνεται έχοντας παίχτες σε όλες τις θέσεις που προς το παρών ούτε αυτό δεν έχουμε.

sourmenetes αυτό λέμε, είναι αδύνατον να βρει 9+2 παίχτες και να κάνουν κλικ όλοι σε μία χρονιά. Μακάρι να είναι ο ΠΑΟΚ ο πρώτος που θα το κάνει, αλλά το βλέπω λίγο χλωμό. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νταξει δεν εχεις αδικο σε αυτο..
Απλα αν σκεφθω πως ημασταν περυσι στο πρωτο μισο του πρωταθληματος και πως θα ειμαστε φετος βλεπω καλυτερη εικονα για αρχη.Εχουμε κοντα 1 μηνα μαζι με τους ελευθερους για να δουμε πως θα ολοκληρωθει το ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Υπομονή θέλει για να δούμε τί έχουμε και πού υστερούμε..Εγώ θεωρώ πως η ομάδα θα έχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το περυσινό σκοροποχώρι..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Odi έγραψε:Υπομονή θέλει για να δούμε τί έχουμε και πού υστερούμε..Εγώ θεωρώ πως η ομάδα θα έχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το περυσινό σκοροποχώρι..
Συμφωνω κι εγω σε αυτο. Καλυτερη εικονα θα ειχε και η Κ20 απο το περσινο ρδελομπου.

Το θεμα ειναι πως οταν παιζουν πολλοι μικροι παιχτες μαζι και χωρις την καθοδηγηση μεγαλων προσωπικοτητων μεσα στο γηπεδο, υπαρχει περιπτωση καποια απο τα περσινα ματς που πηρες στο 90φευγα να τα γκελαρεις.

Εγω προσωπικα δεν θα εχω προβλημα. Αν βλεπω οτι γινεται δουλεια προς το σωστο δρομο θα ειμαι καλυμενος.

Μακαρι καλοκαιρι σαν το φετεινο να μην ξαναερθει.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εγω γιατι βλεπω τον Αμπντουν να κλεινει μαζι με το φιλαρακι του στον αποελ....ολα αυτα με μανατζερ με μεγαλα λογια κλπ κλπ δεν μου αρεσουν καθολου....εαν δεν κλεισει τοτε κατι αλλο παιζει!!!!!
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Αν ισχύει του Σηφακα θα είναι μεγάλο φάουλ.. Μιλάμε για πρώην ποδοσφαιριστη χίλιες φορές Γιακουμης
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Πάντως περίεργο είναι και να βλέπεις - διαβάζεις σχόλια τύπου θέλουμε και τρίτο και τέταρτο στοπερ και 2 και 3 αριστερό εξτρεμ και καναδυό οχτάρια ! Κανένας απο αυτούς όμως δεν θέλει να χαθούν τα πιτσιρίκια μας ,
τώρα πως θα δούμε τον Σαββίδη και την ποιότητα που μπορεί αυτός να έχει εάν είναι ο 5 σε ιεραρχία ένας θεός ξερει ή τον παζατζίδη ή τον πόζογλου και πάει λέγοντας.
Δεν μπορείς επίσης να περιμένεις να κερδίσεις ένα στημένο πρωτάθλημα.
Κάνε κορμό λέγαμε, και τώρα που αυτό πάει να γίνει, φέρε και άλλους 9+5
Αμπτουν ή ένας σαν Αμπτούν και ένα CB και νομιζω πως τον Ιανουάριο θα δούμε εάν το ενχείρημα είναι σε καλό δρόμο ή εάν πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και σε 2χρόνια θα είμαστε για τεράστιες επιτυχίες σε ευρώπη κυρίως.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

NIKOS_PAOK04 έγραψε: Κάνε κορμό λέγαμε, και τώρα που αυτό πάει να γίνει.
Ποιος ειναι ο κορμος για πρωταθλητισμο στο μελλον που παει να γινει και δε το βλεπουμε εμεις?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δε νομιζω να διαφωνησει καποιος στο να στηθει κορμος βασιζομενος σε οσα πιτσιρικια μας το αξιζουν. Απλα αυτο θελει υπομονη 2 χρονακια. Εγω ειμαι διατεθιμενος να κανω.

Απο αυτα που εχουν δειξει οι Σαββιδης, Ποζογλου, Ποζατζιτδης αξιζουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ. Συν Κουλουρη-Κιτσιου-Κατσε-Κωννιδη.

Σεντερ μπακ και αριστερο εξτρεμ παντως θελεις. Δε γινεται επαγγελματικη ομαδα να ξεκιναει τη χρονια με λυσεις αναγκης σε θεσεις του βασικου σχηματος.

Ο κοσμος μπερδευεται οταν βλεπει τον Ιανουαριο να γινονται 7 μεταγραφες (δανεικοι για την ακριβεια). Τον Ιανουαριο θα πρεπει να παρεις εναν-δυο παιχτες και αν χρειαζεσαι. Το καλοκαιρι δε οι κινησεις πρεπει να ειναι ετοιμες απο το Μαιο και το πολυ να αποκτησεις καποιον ποδοσφαιριστη τον Αυγουστο αν προκειται για κατι εξαιρετικο που εχεις πεσει η τιμη του.

Συν τοις αλλοις υπαρχουν και καποιοι παιχτες στο ροστερ που αν δεν ειχαν συμβολαια θα ειχαν χαιρετησει. Βλεπε Κατσικαδες-Σπυροπουλοι-Τζιοληδες. Μη φορτωθεις με τον ιδιο τροπο φετος Σηφακη ή Τζορβα και του χρονου ψαχνεις παλι τροπους να τους χωρεσεις με το στανιο. Μονοετες και πολυ τους ειναι. Και χωραει πολυ συζητηση ακομα και το μονοετες.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

buffalobill4 έγραψε:
Odi έγραψε:Υπομονή θέλει για να δούμε τί έχουμε και πού υστερούμε..Εγώ θεωρώ πως η ομάδα θα έχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το περυσινό σκοροποχώρι..
Συμφωνω κι εγω σε αυτο. Καλυτερη εικονα θα ειχε και η Κ20 απο το περσινο ρδελομπου.

Το θεμα ειναι πως οταν παιζουν πολλοι μικροι παιχτες μαζι και χωρις την καθοδηγηση μεγαλων προσωπικοτητων μεσα στο γηπεδο, υπαρχει περιπτωση καποια απο τα περσινα ματς που πηρες στο 90φευγα να τα γκελαρεις.

Εγω προσωπικα δεν θα εχω προβλημα. Αν βλεπω οτι γινεται δουλεια προς το σωστο δρομο θα ειμαι καλυμενος.

Μακαρι καλοκαιρι σαν το φετεινο να μην ξαναερθει.
Μα δεν θα παίζουν πολλά νέα παιδιά μμαζί , πως φάγαμε αυτό
το κόλλημα.
Τα παιδιά θα πάρουν παιχνίδια σίγουρα αλλά δεν θα πιεστούν,
Π.Χ. πέρσι ο Σκόνδρας βοήθησε τον Κιτσιου μόνο και μόνο μΕ την παρουσία του
δεν είχε από την αρχή το άγχος του βασικού ο μικρός.
Κανένας Ποζατσιδης ή Κουλούρης η Ποζογλου δεν λογίζονται βασικοί
στο τέλος μακαρι να έχουν πάρει αυτοί τις θέσεις
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Σε βαθος χρονου παντως και με παρουσια σε 3 διοργανωσεις (τραυματισμοι-κουραση-καρτες) ειναι πιθανο να δεις σε αγωνα μεσα Σαββιδη Ποζατζιδη Κιτσιου Κατσε (οι δυο τελευταιοι εχουν και μια αλφα εμπειρια βεβαια).

Δε με χαλαει ξαναλεω.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

CCCP έγραψε:
NIKOS_PAOK04 έγραψε: Κάνε κορμό λέγαμε, και τώρα που αυτό πάει να γίνει.
Ποιος ειναι ο κορμος για πρωταθλητισμο στο μελλον που παει να γινει και δε το βλεπουμε εμεις?
Όταν έχεις Ομάδα με μέσω όρο ηλικίας 23 και κανέναν δανεικό στο χέρι σου είναι να κάνεις όποιον τύπου κορμό θέλεις, Μην ξεχνάς ότι κορμός είναι να έχεις 8 βασικούς με συμβόλαιο για των τρέχων συν 1 χρόνο
και στο χέρι σου είναι να των συμπληρώνεις με μεταγραφές , πιτσιρίκια ή μεταγραφές πιτσιρίκων
Εσύ τι εννοείς κορμό ?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

σε μια ποδοσφαιρικη συζητηση ολα μπορω να τα δεχτω εκτος απο το μεγαλυτερο κλισε που δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο που λενε οι περισσοτεροι΄΄ο ταδε παικτης δεν ειναι στοπερ-επιθετικος κτλ΄΄
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

desperando έγραψε:σε μια ποδοσφαιρικη συζητηση ολα μπορω να τα δεχτω εκτος απο το μεγαλυτερο κλισε που δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο που λενε οι περισσοτεροι΄΄ο ταδε παικτης δεν ειναι στοπερ-επιθετικος κτλ΄΄
τι εννοεις ρε ντεσπε? ο σκονδρας ας πουμε ειναι στοπερ? ασχετα αν πλεον για μπακ δεν κανει σε σοβαρη ομαδα. ο πλατυπους.

για να μην το προχωρησω και σου πω οτι οι σπυροπουλος-κατσικας δεν ειναι ποδοσφαιριστες. :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Υπο κανονικές συνθήκες χρειάζεσαι και εξτρεμ και σ. μπ. .Με τον Αγγελο όχι (οι παλαιότεροι θυμούνται).
Απ την αλλη νομίζω εστιάζουμε λάθος .Ο ΠΑΟΚ με βαση τις αλλαγές που έγιναν φέτος δε διεκδικεί(θεωρητικά) πρωτάθλημα.Αναδιοργανώνεται και προσπαθεί να φτιάξει ΟΜΑΔΑ.Αν σε μια τέτοια χρονια δε δοκιμάσεις
και τους πιτσιρικάδες να δεις αν αντέχουν στη μεγάλη κατηγορία ποτε θα το κάνεις? Ολοι λέγαμε πέρσι για το ταλέντο του Ποζογλου ,ε δε πρέπει να του δώσουμε και τις ευκαιρίες να το δείξει?

Παρτε και μια γευση απ τις ικανότητες του μικρου
[youtube]n7dfmKfGTR8[/youtube]

ΥΓ Ταγμα ξερεις ποιον εχει ινδαλμα ο Ποζο ε? :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”