33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν το διατύπωσα σωστά, οι παίκτες που παραθέτω παραπάνω είναι όλοι συμμετοχικοί , και σου λέω βρες μου έναν σε μεγάλη ομάδα που δεν είναι

Δεν μπορώ να συνεχίσω την συζήτηση, όσο αντιλαμβάνεσαι ροκ συμμετοχικό φορ σαν κάτι άλλο από την διεθνή ορολογία του
xrisitsapa

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μια χαρα συμμετοχικος ειναι ο Κλαους( στα περισσοτερα παιχνιδια τουλαχιστον). Δηλ ειναι ο Τζιμπουρ η ο Μητρογλου περισσοτερο συμμετοχικοι; Ας μην συγκρινουμε ακομα τον Κλαους με παικτες σαν τον Σολδαδο και τον Λεβαντοφσκι, που αξιζουν δεκαδες εκ.
Αν δουλεψει το παληκαρι, μπορει να φτασει σε αυτο το επιπεδο, γιατι το χει το γκολ, και αυτο ειναι χαρισμα.
τα υπολοιπα δουλευονται.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Κάποιος παραπάνω ανέφερε ότι θα μπορούσε να πάρει η ντόρτμουντ η η βαλένθια τον κλάους, γιαυτό αναφέρθηκαν αυτά τα ονόματα

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΚΛΆΟΥΣ, αλλά η άποψη μου είμαι ότι δεν μπορεί να σταθερό σε αυτούς τότε σύλλογος
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να βλέπω τον Κλάους να σπρώχνεται με αντιπάλους στο κέντρο του γηπέδου. Θέλω να δώ 2 καλά εξτρέμ και ένα καλό περιφερειακό να του δίνουν την μπάλα στην μικρή περιοχή και αυτός να βάζει γκολ, χωρίς κοντρολ, με την μία, όπως του αρέσει. Και αν μπει ο ΠΑΟΚ ομίλους τσ.λ. και τον δούν οι ξένοι να παστελώνει με τέτοια ευκολία, τότε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει καλή πρόταση. Παίχτες που τρέχουν καλύπτουν και μαρκάρουν υπάρχουν ένα σωρό. Παίχτες με έμφυτο ταλέντο στην τοποθέτηση μέσα στην περιοχή δεν υπάρχουν πολλοί. Αν κάτι πρέπει να βελτιώσει ο Κλάους, είναι τα τελειώματα του και συγκεκριμένα τα πλασεδάκια του. Άντε ρε Βούκιτς παιχταρά, δείξ'του 2-3 πράγματάκια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα πειράγματα στον πάγκο με τον μπουγατσέμπορα (Robert) στο 90+ στο Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ. μόνο εγώ τα είδα;
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

o robert αν ξεχασες συνεχιζει να ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ.οσον αφορα τα πειραγματα τα ειδα και εγω....ποιο το θεμα?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το "μπουγατσέμπορας" δεν είναι προσβολή για τον Robert, αφού διατηρεί μπουγατσατζίδικο στη Γαλλία (δεν θυμάμαι σε ποια πόλη).

Τα πειράγματα στον πάγκο δεν τα γουστάρω όταν ο αγώνας είναι 1-2 υπέρ μας, είμαστε με 9 παίχτες στο γήπεδο που τρέχουν σαν τα σκυλιά να μαρκάρουν τον Πλατανιά που πιέζει συνεχώς και έχει μόνο έναν ή κανέναν παίχτη πίσω από το κέντρο, εκτός του τερματοφύλακα.
Όπως δεν γουστάρω ο αδερφός μου που αγωνίζεται στα projunior να ασχολείται με *αλακίες στον πάγκο, έτσι δεν θέλω να κάνουν το ίδιο οι παίχτες του Π.Α.Ο.Κ.! Το θέμα είναι ότι στην πρώτη περίπτωση μπορώ να επιβληθώ, ενώ στην 2η απλά να εκφράσω δυσαρέσκεια...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

zissos έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν θέλω να βλέπω τον Κλάους να σπρώχνεται με αντιπάλους στο κέντρο του γηπέδου. Θέλω να δώ 2 καλά εξτρέμ και ένα καλό περιφερειακό να του δίνουν την μπάλα στην μικρή περιοχή και αυτός να βάζει γκολ, χωρίς κοντρολ, με την μία, όπως του αρέσει.

Να εισαι σιγουρος οτι και οι υπολοιποι αυτο θελουμε και μαλιστα με τον τροπο που το περιγραφεις.... Μαλλον ομως θα πρεπει να περιμενουμε.... 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φίλε καρδιακέ Στάθη καταλαβαίνω τι λες, αλλά η άποψή μου είναι ότι αυτά ισχύουν για τον καλό Στέφανο Αθανασιάδη και όχι γι' αυτόν των τελευταίων αγωνιστικών. Είναι σαφές ότι η αποδοσή του έχει κάνει κοιλιά, όπως και του Σαλπι προγενέστερα. Στον αγώνα της Κρήτης είχε συνεχόμενες λανθασμένες ενέργειες στις μεταβιβάσεις. Όσο για τις επιθετικές του κινήσεις δεν είδα κάτι σπουδαίο. Εγώ δεν θα τον ξεκίναγα με τον Παναθηναϊκό.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φίλε καρδιακέ Στάθη καταλαβαίνω τι λες, αλλά η άποψή μου είναι ότι αυτά ισχύουν για τον καλό Στέφανο Αθανασιάδη και όχι γι' αυτόν των τελευταίων αγωνιστικών. Είναι σαφές ότι η αποδοσή του έχει κάνει κοιλιά, όπως και του Σαλπι προγενέστερα. Στον αγώνα της Κρήτης είχε συνεχόμενες λανθασμένες ενέργειες στις μεταβιβάσεις. Όσο για τις επιθετικές του κινήσεις δεν είδα κάτι σπουδαίο. Εγώ δεν θα τον ξεκίναγα με τον Παναθηναϊκό.
Απόστολε διαφωνώ καθετος και οριζοντίως και ο λόγος ειναι ο εξης.

Τον πρώτο σκόρερ της ομάδος τον στηρίζεις οσο περισσότερο μπορείς για το οποιο ντεφορμαρισμα ωστε μεσα απο τα ματς να τον επαναφέρεις στα επιθυμητά επίπεδα και οχι να τον αφησεις στον πάγκο επειδη οπως λές εκανε 5 - 10 λαθος μεταβιβάσεις.

Στον αθλητισμό ειτε σε ατομικα ειτε σε ομαδικα παιγνίδια η ψυχολογία παιζει τον πρωτο και τον τελευταίο λόγο, ο σκοπός δεν ειναι να τιμωρήσεις εναν απο τους παραγωγικότερους σου παικτες αλλα οπως ειπα και πιο πάνω να τον επαναφέρεις και αυτο γινεται μεσα απο τα ματς, ( και ο πάγκος συνετίζει αλλα οταν συντρέχουν οι κατάλληλοι λογοι) εγω αν ημουν στην θεση του Δωνη μονο τραυματία θα τον αφηνα εξω και ας σερνότανε και ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτην την υπερβολή ειναι ο εξης, προτιμώ τον Κλαους με μετρια απόδοση και με περισσότερες πιθανότητες για γκολ, απο εναν που ειναι πιο μαχητικός, πιο μπαλαδόρος αλλα μαλωμένος με τα δίχτυα, στο ποδόσφαιρο κερδίζει εκεινος που θα βαλει τα περισσότερα γκολ και οχι όποιος κανει τις περισσότερες ποδιές. ;)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

ΤΟ ότι δεν κλήθηκες στην Εθνική πρέπει να σε προβληματίσει!
:pano:
tsakirisf

Δημοσίευση από tsakirisf »

Photis έγραψε:ΤΟ ότι δεν κλήθηκες στην Εθνική πρέπει να σε προβληματίσει!
Συμφωνώ απόλυτα..

Και γενικά πρέπει λίγο να προβληματιστούν οι νέοι παίχτες γιατί όλο για καφέδες και τατουάζ διαβάζω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όχι μόνο για τον Κλάους αλλά και για πολλούς άλλους...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δεν το είπα με κακία, απλά επείδη ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πουλέν πρέπει να προσπαθεί συνέχεια και όχι να είναι εφησυχασμένος! Νομίζω ότι έχει εφησυχαστεί σε μεγάλο βαθμό!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και που πήγαινε κάτι καταλάβαινε..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Photis έγραψε:ΤΟ ότι δεν κλήθηκες στην Εθνική πρέπει να σε προβληματίσει!
Προσωπικα με χαροποιεί,προτιμώ ξεκουραστους παίκτες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”