σορρυ κι ολας φιλε Zorro αλλα τα συγκεκριμενα γραφομενα δεν απεχουν και πολυ απο εκεινα τα γκρινιαρικα σχολια που πριν λιγο καιρο κατεκρινες σε καποιο τοπικ παραδιπλα.καλο ειναι να μπορουμε να κραταμε μια πιο ψυχραιμη αντιδραση και ειδικα για θεματα τα οποια ειναι αποκλειστικα θεματα αισθητικης και τελειως υποκειμενικα. για παραδειγμα εμενα και οι τρεις εμφανισεις μ΄αρεσαν πολυ και πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες των τελευταιων 10 χρονων.αυτοπου κανεις ειναισαν να μειωνεις την δικη μου αισθητικη και αποψηZorro4 έγραψε:Εγώ αυτό το θέμα με το premium member της ΝΙΚΕ δεν το καταλαβαίνω...
Χάρη μας κάνουν που τους πληρώνουμε?
Ποιος ήταν δηλαδή ο χέστης απο την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. που βαρούσε προσοχές μπροστά σε ενα υπαλληλάκι της ΝΙΚΕ?
Δηλαδή για να καταλάβω... πληρώσαμε κάτι δεκαδες χιλιάδες € για να μη βλέπουμε "θόρυβο" στο Π.Α.Ο.Κ. που μάθαμε από παιδιά... είδαμε το -1926- στην κορυφή του κόσμου ...είδαμε χρυσή γραμμή γύρω απο το σήμα μας... ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΙΚΕ ΜΑΣ ΚΑΨΟΝΑΡΕΙ ΣΑΝ ΝΕΟΥΣ με τον παρά μας και μας πουλάει ότι θέλει? ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΙΚΕ ΕΠΕΙΔΉ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ?...
Και εγώ τώρα δεν πρέπει να μιλάω δηλαδη γιατί θα λέγεται γκρινια?
Οχι μάγκες μου... Δεν έμαθα να καταπίνω αμασητο ότι μου προσφέρεται.
Οι υπεύθυνοι για ολα αυτά έκαναν τεράστια ΦΑΟΥΛ.
Και οταν βλέπεις τέτοια φάουλ σε τόσο απλά πραγματάκια... φαντάσου στα σοβαρότερα τι θα δούμε.
Φανέλα ΠΑΟΚ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
-

Μάγκες, αυτή ποιας εταιρείας είναι, θυμάται κανείς;
Ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους...
Η ριγέ είναι η πιο ωραία που θυμάμαι εγώ.
Ανάγκη έχει η nike να ασχολείται με κάθε ΠΑΟΚ του πλανήτη που πουλάει 2000 φανέλες...
Η αλήθεια είναι πως αμα θέλουμε να το παίζουμε απαιτητικοί, καλύτερα είναι να αποδείξουμε ΚΑΠΟΙΑ στιγμή και στην πράξη οτι όντως ο ΠΑΟΚ είναι εμπορική ομάδα. Και αυτό ΔΕΝ αποδεικνύεται μόνο με εισιτήρια. Η μπουτίκ όσο κι αν θέλουμε να λέμε οτι κάποιοι έφαγαν λεφτά, μια ζωή για τον π..ο κίνηση είχε.
Κατά τα λοιπά, δεν βλέπω το λόγο για τόσο μεγάλο εκνευρισμό. Μια χαρά είναι οι φανέλες, του χρόνου ακόμα καλύτερα.
Κλαιν μαιν τώρα λύσαμε όλα τ άλλα και πάθαμε αμόκ για τις φανέλες.
Κατά τα λοιπά, δεν βλέπω το λόγο για τόσο μεγάλο εκνευρισμό. Μια χαρά είναι οι φανέλες, του χρόνου ακόμα καλύτερα.
Κλαιν μαιν τώρα λύσαμε όλα τ άλλα και πάθαμε αμόκ για τις φανέλες.
η πρώτη αναφορά που υπάρχει σε εταιρεία λέει ότι ο Σάνον έφερε στις αρχές '70 umbro...black death έγραψε: Μάγκες, αυτή ποιας εταιρείας είναι, θυμάται κανείς;
Την Puma την έκραζαν σχεδόν όλοι. Και για την ποιότητα και για τα σχέδια και για την τιμή και φυσικά για την (παλιά) συμφωνία με την ΠΑΕ. Και τότε θυμάμαι σχόλια που υποστήριζαν «τί καλά που θα ήταν να έχουμε μια εταιρία ανερχόμενη σαν την Umbro, να ρίξει και τις τιμές». Και κλείνει συμφωνία με κάποιον αντιπρόσωπο της Umbro. Αλλά πάλι υπήρχαν σχόλια ότι δεν είναι ωραία τα σχέδια και «τί καλά που θα ήταν να κλείσουμε συμφωνία με τη Nike». Και κλείνει συμφωνία (απευθείας αυτή τη φορά) με τη Nike, ώσπου διαβάζω το σχόλιο «θα γούσταρα καλύτερα μια φανέλα Adidas».

+1Sick Bastard έγραψε:Στην τελική για φανέλες μιλάμε [...] το πιθανότερο είναι να μην αρέσουν και πάλι σε όλους.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί δεν αναθέτουμε στην Tselios - His Master Voice - Clothing Company να μας φτιάξει μπλουζάρες να πάθουν όλοι την πλάκα τους;
- Μπαρκαρούτσος
Π.Α.Ο.Κ. είσαι!stephanos έγραψε:Την Puma την έκραζαν σχεδόν όλοι. Και για την ποιότητα και για τα σχέδια και για την τιμή και φυσικά για την (παλιά) συμφωνία με την ΠΑΕ. Και τότε θυμάμαι σχόλια που υποστήριζαν «τί καλά που θα ήταν να έχουμε μια εταιρία ανερχόμενη σαν την Umbro, να ρίξει και τις τιμές». Και κλείνει συμφωνία με κάποιον αντιπρόσωπο της Umbro. Αλλά πάλι υπήρχαν σχόλια ότι δεν είναι ωραία τα σχέδια και «τί καλά που θα ήταν να κλείσουμε συμφωνία με τη Nike». Και κλείνει συμφωνία (απευθείας αυτή τη φορά) με τη Nike, ώσπου διαβάζω το σχόλιο «θα γούσταρα καλύτερα μια φανέλα Adidas».![]()
Αν κι εγώ όντως θα γούσταρα Adidas!
Αυτά είναι τρίχες.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί δεν αναθέτουμε στην Tselios - His Master Voice - Clothing Company να μας φτιάξει μπλουζάρες να πάθουν όλοι την πλάκα τους;
Ας ανατεθεί ο σχεδιασμός φανέλας στην Pull & Bear, να την βάλουν 25 ευρώ (με γιακά κι έτσι) και εκεί να δεις τι θα γίνει!

εγω λεω να αναθεσουμε τις φανελες στο τυπο που κανει τα de puta madre!!!!k θα το εχει κ μπροστα η φανελα....οι λατιν βλ pablo θα καραγουσταρουν λεμε.....για ριχτε το εκει στη παε οσοι εχετε τα κονε!!!!!
Δηλαδή με το που γράφει κάποιος την αρνητική του γνώμη, πρέπει αμέσως να χαρακτηρίζεται γκρινιάρης
Το να θεωρείς (με τα δικά σου κριτήρια) την φανέλα άσχημη, σε κάνει γκρινιάρη
Από που κι ως που ρε παιδιά
Υπάρχει κάποιος κανόνας που μας υπαγορεύει να θεωρούμε όλες τις μεταγραφές καλές, όλες τι φανέλες όμορφες και όλους τους προπονητές ικανούς
Ή μήπως στα πλαίσια του "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα", πρέπει να συμφωνούμε με τα πάντα

Το να θεωρείς (με τα δικά σου κριτήρια) την φανέλα άσχημη, σε κάνει γκρινιάρη

Από που κι ως που ρε παιδιά

Υπάρχει κάποιος κανόνας που μας υπαγορεύει να θεωρούμε όλες τις μεταγραφές καλές, όλες τι φανέλες όμορφες και όλους τους προπονητές ικανούς

Ή μήπως στα πλαίσια του "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα", πρέπει να συμφωνούμε με τα πάντα

Ναι GIANNEN4 έτσι είναι.. είσαι κακοπροαίρετος που δε σου αρέσει η φανέλα.
Υποννοείς οτι δε σου αρεσε και μία μεταγραφή ε? Ποιος σε πληρώνει ρε να γράφεις τέτοια? Σε καταλάβαμε..

Υποννοείς οτι δε σου αρεσε και μία μεταγραφή ε? Ποιος σε πληρώνει ρε να γράφεις τέτοια? Σε καταλάβαμε..

Ο καθενας εχει την αποψη του,δηλαδη ακομα και με αφορμη τις φανελες θα βγουν ξιφη εδω μεσα.
Ευκαιριας δοθεισης ZORO κατα τη γνωμη μου απαραδεκτος ο τροπος που εκφραστηκες,και ειδικα εσυ που επηρεαζεις αποψεις εδω μεσα και οχι μονο.
Αυτο που εκανες ειναι μετωπικη επιθεση στη ΠΑΕ.
Κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινεις στην αρνητικη σου αποψη για τη φανελα και μονο εκει.
Ευκαιριας δοθεισης ZORO κατα τη γνωμη μου απαραδεκτος ο τροπος που εκφραστηκες,και ειδικα εσυ που επηρεαζεις αποψεις εδω μεσα και οχι μονο.
Αυτο που εκανες ειναι μετωπικη επιθεση στη ΠΑΕ.
Κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινεις στην αρνητικη σου αποψη για τη φανελα και μονο εκει.
Parolos έγραψε:Ναι GIANNEN4 έτσι είναι.. είσαι κακοπροαίρετος που δε σου αρέσει η φανέλα.![]()
![]()
![]()
Αυτο ειναι τρολαρισμα χειριστου ειδους και παραπεμπει σε 14χρονο.
Αυτά δε γράφουν κάποιοι ή κάνω λάθος? Σε εκείνους να τα πεις..
Πάντως είπες "δηλαδη ακομα και με αφορμη τις φανελες θα βγουν ξιφη εδω μεσα",
αλλά τα έβγαλες στο πιο πάνω ποστ.
Τεσπα τα πράγματα είναι υποκειμενικά, ειδικά στη φανέλα.
Εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά δε θα αρχίσω να παίρνω σβάρνα όποιον λέει το αντίθετο..
Πάντως είπες "δηλαδη ακομα και με αφορμη τις φανελες θα βγουν ξιφη εδω μεσα",
αλλά τα έβγαλες στο πιο πάνω ποστ.
Τεσπα τα πράγματα είναι υποκειμενικά, ειδικά στη φανέλα.
Εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά δε θα αρχίσω να παίρνω σβάρνα όποιον λέει το αντίθετο..
Αυτο που εχω γραψει πιο πανω ειναι οτι θεωρω απαραδεκτο να τσακωθουμε με αφορμη τη φανελα.
Που για καποιους ειναι ωραια και για καποιους αλλους οχι.
Τι δεν καταλαβαινεις?
Που για καποιους ειναι ωραια και για καποιους αλλους οχι.
Τι δεν καταλαβαινεις?