Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Παιδιά άρχισα να μπερδεύομαι. Ο Οκβουνβάνε μας έκανε αλλά δεν μπορούσαμε τον πάρουμε γιατί δεν είχαμε θέση ξένου; Αν ναι γιατί ήρθε και δοκιμάστηκε; Για τον Κέζμαν τα είπαμε αλλά τώρα μαθαίνω πως και για τον Εντίνιο τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί είναι ακριβός (http://www.sportonio.gr/index.php?optio ... &Itemid=38). Αν ισχύει και αυτή η είδηση, τότε γιατί ασχοληθήκαμε μαζί του. Σας να μπερδεύονται τα πράγματα...
απο οτι φαινεται ο σακης θα παιξει το πρωτο ματς
ο φιλομενο δεν πρεπει να ειναι ετοιμος, αποχωρησε προληπτικα σημερα απο προπονηση..
καλα κανει ο σαντος και κρατησε σαβινι για μπακ, ο κοντρερας ετοιμος για φορ ειναι!!
ρε σεις μηπως προπονειται κανενας νεος με την ομαδα και μας το κρατανε κρυφο μεχρι να ερθει ο ζαγορ;
κατι πηρε το αυτι μου ενας χριστιανος κανει μονος του προπονηση σαν τον ροκυ στο αγ.ορος..
μηπως βρηκανε στο σειχ σου κανα μαυρο μαμπα να τριγυρναει;;
δεν ημασταν καλα παιδια περσι;ο σαταν κλαους δε μας εφερε τιποτα;
μηπως απο τα πολλα κοψιδια φρακαρε στην καμιναδα και ακομη να πεσει;;
θα αλλαξω θα παω με τους παλιοημερολογητες μπας και ερθει ετεροχρονισμενα το δωρο μου
ο φιλομενο δεν πρεπει να ειναι ετοιμος, αποχωρησε προληπτικα σημερα απο προπονηση..
καλα κανει ο σαντος και κρατησε σαβινι για μπακ, ο κοντρερας ετοιμος για φορ ειναι!!
ρε σεις μηπως προπονειται κανενας νεος με την ομαδα και μας το κρατανε κρυφο μεχρι να ερθει ο ζαγορ;
κατι πηρε το αυτι μου ενας χριστιανος κανει μονος του προπονηση σαν τον ροκυ στο αγ.ορος..
μηπως βρηκανε στο σειχ σου κανα μαυρο μαμπα να τριγυρναει;;
δεν ημασταν καλα παιδια περσι;ο σαταν κλαους δε μας εφερε τιποτα;
μηπως απο τα πολλα κοψιδια φρακαρε στην καμιναδα και ακομη να πεσει;;
θα αλλαξω θα παω με τους παλιοημερολογητες μπας και ερθει ετεροχρονισμενα το δωρο μου

παικτης πρεπει να εχει ηδη κλεισει απλα δεν περασε απο τουμπα, χρονιαρες μερες ποιος τραβιεται απο τα χιονοδρομικα για φαει γυρο απο το γιωτη και να ακουσει βανδη παρεα με κοντο..
ετοιμαστε τις σοδες γιατι προκειται για βαρυ ονομα!!!
πως ηταν του οκβββββββουββββββββββαννννννννννννε; ποιο βαρυ!!
ετοιμαστε τις σοδες γιατι προκειται για βαρυ ονομα!!!
πως ηταν του οκβββββββουββββββββββαννννννννννννε; ποιο βαρυ!!
δεν ειναι θεμα γιορτων και πανυγηριων ειναι θεμα λεφτων και οταν εχεις ελαχιστα λεφτα για να βρεις εναν πολυ καλο επιθετικο στην περιοδο του ιανουαριου που οι επιλογες ειναι ελαχιστες τοτε πρεπει να κανεις υπομονη...doxatianos έγραψε:Αδέρφια μόνο εμένα προβληματίζει το ότι σε 4 μέρες θα παίξω με επιθετικό Παπάζογλου;; Υπομονή,υπομονή αλλά χρειαζόμαστε ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ. Τελείωσαν οι γιορτές,τελείωσαν τα πανηγύρια, ήρθε η ώρα για επιθετικό....

doxatianos έγραψε:Αδέρφια μόνο εμένα προβληματίζει το ότι σε 4 μέρες θα παίξω με επιθετικό Παπάζογλου;; Υπομονή,υπομονή αλλά χρειαζόμαστε ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ. Τελείωσαν οι γιορτές,τελείωσαν τα πανηγύρια, ήρθε η ώρα για επιθετικό....
καλα δε τα εμαθες;ο σακης εκανε προπονηση στο ξε-σκι στα χιονοδρομικα!
θα τριβετε τα ματια σας, 3-3 θα τα βαζει τα τεμαχια!! :ugeek:
πατε λιγο στο http://en.wikipedia.org/wiki/PAOK
και δειτε ποιον εχει chairman, ποιος μακακας το εβαλε αυτο το ονομα;
αν μπορει καποιος ας το αλλαξει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sernikos την Σάβ 02 Ιαν 2010, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ας βάλει κοντρερας επίθεση μέχρι να πάρουμε επιθετικό.........αφού το εχει ο παμπλο γιατι βασανιζόμαστε στο ψήσιμο παικτών.
Μας βλέπω να κάνουμε μεταγραφή μονο για τα ματια του κόσμου....
Εκτός και αν η διοίκηση ταπώσει τους παντες και κανει την μεταγραφή μεσάνυχτα (δηλαδή χωρις να το πάρει χαμπαρι κανείς )
Μας βλέπω να κάνουμε μεταγραφή μονο για τα ματια του κόσμου....

Εκτός και αν η διοίκηση ταπώσει τους παντες και κανει την μεταγραφή μεσάνυχτα (δηλαδή χωρις να το πάρει χαμπαρι κανείς )
- john4serres
Από που προκύπτει αυτό αδερφέ??
Ή μήπως πρόκειται για προσωπική επιθυμία??
- john4serres
Προσωπικη Lord...Αν και πολυ δυσκολα γιατι εχει αρκετες συμμετοχες στην Βερντερ και μαλλον τον υπολογιζουν...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Από που προκύπτει αυτό αδερφέ??
Ρε φιλε με ολο το θαρρος μασ σκοτωσες ..μολις διαβασα το ονομα λεω κατι γινεται αλλα......Συμπερασμα:Ο πνιγμενος απο τα μαλια του πνιγεται.john4serres έγραψε:Προσωπικη Lord...Αν και πολυ δυσκολα γιατι εχει αρκετες συμμετοχες στην Βερντερ και μαλλον τον υπολογιζουν...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Από που προκύπτει αυτό αδερφέ??
εεεεε και συ! πεταχτήκαμε από την καρέκλαjohn4serres έγραψε:Προσωπικη Lord...Αν και πολυ δυσκολα γιατι εχει αρκετες συμμετοχες στην Βερντερ και μαλλον τον υπολογιζουν...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Από που προκύπτει αυτό αδερφέ??

μετά γίναμε

και μετά

Μάλλον το βλέπω να ανακοινώνεται ένας επιθετικός από το πουθενά(σαν την μεταγραφή του Κριστιάνο κάπως)..
- john4serres
Και εγω κατι τετοιο βλεπω...Το θεμα ειναι να βοηθησει την ομαδα με το βασικοτερο κριτηριο να ειναι : ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΣ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ