Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Η διαγραφη δεν ειχε να κανει με το ποστ σου το οποιο δεν ειχε τιποτα επιληψιμο. Επομενως ως προς αυτο εχεις δικιο και απολογουμαι.
Καθως ομως ο ΠΑΟΚ εχει πολλες αρρωστιες και το διαδικτυακο κομματι της "ενημερωσης" βιωνει αρκετες απο αυτες, δεν μπορουσα σε κανενα σημειο να αποδεχθω ακομα και την αδολη ή καλοπροαιρετη αναδειξη, διαφημιση ή προβολη ατομων που λογω προσωπικης υστεροβουλιας προσπαθουν να κανουν κακο και στον ΠΑΟΚ και στο Paokmania.
Καποια στιγμη τα ψεμματα θα τελειωσουν.
Καθως ομως ο ΠΑΟΚ εχει πολλες αρρωστιες και το διαδικτυακο κομματι της "ενημερωσης" βιωνει αρκετες απο αυτες, δεν μπορουσα σε κανενα σημειο να αποδεχθω ακομα και την αδολη ή καλοπροαιρετη αναδειξη, διαφημιση ή προβολη ατομων που λογω προσωπικης υστεροβουλιας προσπαθουν να κανουν κακο και στον ΠΑΟΚ και στο Paokmania.
Καποια στιγμη τα ψεμματα θα τελειωσουν.
Μαζί σου, αλλά με εμένα αρκούσε απλά να πεις ότι "παιδιά λήγει εδώ το θέμα , τέρμα κουβέντας γιατί έτσι είναι".
Τέσπα , μικρό θέμα κατά την άποψή μου , τελεία από εμένα.
Έχουμε πολύ πολύ σημαντικότερα θέματα να μας απασχολήσουν.
Τέσπα , μικρό θέμα κατά την άποψή μου , τελεία από εμένα.
Έχουμε πολύ πολύ σημαντικότερα θέματα να μας απασχολήσουν.
- Ekatnetworkltd
Μπράβο παιδιά έχει καλύτερη απόκριση στο tapatalk,καλύτερο γκάζι που λέμε!Και μου ανέβασε φωτό που πρίν δεν ανέβαζε!ΜΠΡΑΒΟ,συνεχίστε για τα καλύτερα!
Ας είναι καλά ο Teacher που αλυσόδεσε το Stallion και τον μαστιγώνει για να βρει λύση... 

Συγνωμη αν γινομαι κουραστηκος αλλα κανω κατι λαθος και συμβαινει αυτο;gvpaok89 έγραψε:Γιατι στο προφιλ μου λεει οτι εχω να συνδεθω απο 17/1?
- sourmenetes
- Moderator
Θεωρω πως εινςι θεμα σκαλωματος,οχι κατι περιεργο...βρισκεται σε μια αναστατωση η βαση και μπορει απο εκει να προκυπτει προβλημα.
Μπραβο για την βελτιωση των σερβερ
καποια φαση νομιζω οτι θα παθω κατι μεταξυ παρκινσον επιληψιας
μην επαναπάυεστε ομως
ΟΙ ΣΕΡΒΕΡ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
καποια φαση νομιζω οτι θα παθω κατι μεταξυ παρκινσον επιληψιας
μην επαναπάυεστε ομως
ΟΙ ΣΕΡΒΕΡ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
- sourmenetes
- Moderator
Οτι γινεται κατι στο λογαριασμο σου χωρις να το ξερεις.gvpaok89 έγραψε:Τι εννοεις περιεργο;
Και παλι σορρυ
Ένα μπράβο για τον κόπο να ξεπεραστούν τα τεχνικά προβλήματα!
Οχι ρε δε θελουμε μπραβο. Μπινελικι θελουμε! Εχουμε οξεια... Βρυζιαση! Μονο ετσι ρολαρουμε!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάντως όταν ποστάρω μου βγάζει το 503, οπότε πρέπει να ξαναμπώ. Αυτό που διορθώθηκε είναι ότι ο Server παραμένει ζωντανός.
Σε σχεση με τα προ ημερων προβληματα εχει γινει τεραστια προοδος.