Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το.μεγαλο πρόβλημα του Σαστρε είναι πως αν χρειαστεί να παίξει προκριματικά το καλοκαίρι καλύτερα να παίξω εγώ.
πως ακόμα δεν εχει γράψει κανείς ότι περιμένει το 1.5 του μυστα μπας και κάνει καμία μεταγραφή...χωρίς πρόκριση προχθές σίγουρα θα το βλέπαμε...ας το πάρουμε απόφαση και εγω πρώτος απο όλους οτι οι μεταγραφικές περίοδοι με μπαμπά Σαββίδη αυτοι θα είναι ακομα και για παίχτες απο Ρωσία...οταν αναλάβουν οι γιοι που τα βρηκαν ετοιμα και δεν τα έφτιαξαν θα αρχίσει πάλι η σπατάλη...κακόβουλο αργεί του σλοβενου γτ ειναι ανενεργός και θα θέλει κανα μήνα να μπει σε ρυθμό ποσο δε να μπει να παίξει ενδεκάδα..
-
Leonardo10
Δυστυχώς δεν βλέπω διάθεση από την διοίκηση για σοβαρή ενίσχυση για άλλη μια φορά. Ενώ είναι ευκαιρία, με μια σεντερ μπακάρα και μια σεντερ μπακάρα και εμείς συζητάμε 1 μήνα για κάποιον ντρκουσιτς που στα 26 του έχει κάνει καριέρα μόνο στην Ρωσία εν καιρό πολέμου και σεντερ φορ τον γιερεμεγιεφ.
Ενώ αυτοί οι παίκτες θα έπρεπε να ήταν οι εν δύναμη βασικοί την επόμενη σεζόν και πολύ καλές λύσεις για την φετινή. Ωραία θα ήταν να κλείναμε τσαπρα για το καλοκαίρι, αλλά δεν ξέρω αν θα βγει ο σεζόν με τον σαστρε που φέτος είναι σαν να μην είναι στο ρόστερ πραγματικά, όλο τραυματισμούς και ιώσεις και στα λίγα λεπτά συμμετοχής που έχει ήταν σε κακή κατάσταση.
Ενώ αυτοί οι παίκτες θα έπρεπε να ήταν οι εν δύναμη βασικοί την επόμενη σεζόν και πολύ καλές λύσεις για την φετινή. Ωραία θα ήταν να κλείναμε τσαπρα για το καλοκαίρι, αλλά δεν ξέρω αν θα βγει ο σεζόν με τον σαστρε που φέτος είναι σαν να μην είναι στο ρόστερ πραγματικά, όλο τραυματισμούς και ιώσεις και στα λίγα λεπτά συμμετοχής που έχει ήταν σε κακή κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 16 Ιαν 2026, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Refused1337
Σοβαρή ενίσχυση είναι οι παίκτες που ανέφερες, δεν ξέρω ποιον εμπαπε ήθελες.Leonardo10 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 09:21 Δυστυχώς δεν βλέπω διάθεση από την διοίκηση για σοβαρή ενίσχυση για άλλη μια φορά. Ενώ είναι ευκαιρία, με μια σεντερ μπακάρα και μια σεντερ μπακάρα και εμείς συζητάμε 1 μήνα για κάποιον ντρκουσιτς που στα 26 του έχει κάνει καριέρα μόνο στην Ρωσία εν καιρό πολέμου και σεντερ φορ τον γιερεμεγιεφ. Ενώ αυτοί οι παίκτες θα έπρεπε να ήταν οι εν δύναμη βασικοί την επόμενη σεζόν και πολύ καλές λύσεις για την φετινή.
Όπως στις αρνητικές περιόδους παρασύρεται μεγάλο κομμάτι όλων μας και κατηγορούμε τους πάντες και τα βλέπουμε όλα μαύρα και λάθος, ετσι και στις θετικές περιόδους υπάρχει μεγάλος κίνδυνος θολώματος της κρίσης ώστε να τα βλέπουμε όλα ωραία.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυταπόδεικτο.
Οχι μόνο σέβομαι αλλά και υπερασπίζομαι την προσέγγιση που λέει οτι οι πολλές αλλαγές "εν κινήσει" μέσα στη σεζόν είναι επικίνδυνο πράγματα. Όμως δεν είναι δυνατόν να περιμένεις σοβαρή υποστήριξη από παίκτες τύπου Τειλορ, Σάστρε και πιθανώς και Βολιάκο (ο καθένας έχει τα θετικά του αλλά μοιάζουν ξένο σώμα και αδύναμοι) τώρα που σφίγγουν τα γάλατα.
Μπορεί αυτοί που ανέφερα να μην είναι ντε και καλά κακοί ή άθλιοι. Αλλά δεν γίνεται Μπαμπα Κένυ να παίξουν 100 ματς, δεν γίνεται να ρισκάρουμε στην άμυνα.
Και με την εικόνα του Ιβανούσετς, σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς του ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΥ Πέλκα, δείχνει οτι πιθανότατα θα έπρεπε να έχουμε και προσθήκη μεσοεπιθετικού.
Τώρα, το τι σκέφτονται και τι θέλουν να κάνουν στην ομάδα, το ξέρουν οι ίδιοι
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυταπόδεικτο.
Οχι μόνο σέβομαι αλλά και υπερασπίζομαι την προσέγγιση που λέει οτι οι πολλές αλλαγές "εν κινήσει" μέσα στη σεζόν είναι επικίνδυνο πράγματα. Όμως δεν είναι δυνατόν να περιμένεις σοβαρή υποστήριξη από παίκτες τύπου Τειλορ, Σάστρε και πιθανώς και Βολιάκο (ο καθένας έχει τα θετικά του αλλά μοιάζουν ξένο σώμα και αδύναμοι) τώρα που σφίγγουν τα γάλατα.
Μπορεί αυτοί που ανέφερα να μην είναι ντε και καλά κακοί ή άθλιοι. Αλλά δεν γίνεται Μπαμπα Κένυ να παίξουν 100 ματς, δεν γίνεται να ρισκάρουμε στην άμυνα.
Και με την εικόνα του Ιβανούσετς, σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς του ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΥ Πέλκα, δείχνει οτι πιθανότατα θα έπρεπε να έχουμε και προσθήκη μεσοεπιθετικού.
Τώρα, το τι σκέφτονται και τι θέλουν να κάνουν στην ομάδα, το ξέρουν οι ίδιοι
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- makispaspartou, Azrael, PAOKevolution, Γερασίμου
-
Leonardo10
Ο γιερεμεγιεφ και ο ντρκουσιτς (αν έρθει) ειναι για τον ΠΑΟΚ σήμερα που μιλάμε σοβαρή ενίσχυση; Αυτή είναι η επιβράβευση στην μοναδική ομάδα που είναι μέσα και στους 3 στόχους; Και έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Μόνο ο Ζαφειρης είναι πολύ σοβαρή ενίσχυση που μας έδειξε με τον Παναιτωλικό τι θα προσφέρει.Refused1337 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 09:24Σοβαρή ενίσχυση είναι οι παίκτες που ανέφερες, δεν ξέρω ποιον εμπαπε ήθελες.Leonardo10 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 09:21 Δυστυχώς δεν βλέπω διάθεση από την διοίκηση για σοβαρή ενίσχυση για άλλη μια φορά. Ενώ είναι ευκαιρία, με μια σεντερ μπακάρα και μια σεντερ μπακάρα και εμείς συζητάμε 1 μήνα για κάποιον ντρκουσιτς που στα 26 του έχει κάνει καριέρα μόνο στην Ρωσία εν καιρό πολέμου και σεντερ φορ τον γιερεμεγιεφ. Ενώ αυτοί οι παίκτες θα έπρεπε να ήταν οι εν δύναμη βασικοί την επόμενη σεζόν και πολύ καλές λύσεις για την φετινή.
η ομαδα εχει ΑΝΑΓΚΗ απο μπακ και στοπερ. ο Τευλορ δε βγηκε, ο κεννυ ειναι μονος, θελουμε στοπερακλα για πρωτη γραμμη.
Το αριστερο εξτρεμ με τον ζαφ να βγαινει στο 10 και τον Ντελια να παει αριστερα παλευεται. Βρισκουμε λυσεις εκει.
στα μπακ και το στοπερ ομως υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Το αριστερο εξτρεμ με τον ζαφ να βγαινει στο 10 και τον Ντελια να παει αριστερα παλευεται. Βρισκουμε λυσεις εκει.
στα μπακ και το στοπερ ομως υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
-
makispaspartou
Το αν μπορεί ο Λουτσέσκου από παίκτες σαν τον Γερεμέγιεφ να παίρνει κάτι ουσιαστικό που εξυπηρετεί το πλάνο του είναι άλλο θέμα ανεξάρτητο από την ποιότητα του ποδοσφαιριστή. Είναι ικανότητα Λουτσέσκου και όχι αξία μεταγραφής. Ο Ζαφείρης από την άλλη είναι μεταγραφή παίκτη που λύνει τα χέρια του προπονητή λόγω δεδομένης ποιότητας.
- paokovios1974
Καλημέρα αλάνια.
Έχω καιρό να γράψω και θέλω να μοιραστώ αυτό πού νιώθω όσον αφορά τις μεταγραφές.
Δεδομένο πρώτο: Όλες οι ομάδες δυνητικά χρειάζονται ενίσχυση. Όταν δεν ενισχύεσαι ο χρόνος μοιραία σε φθείρει αλλά...
Η ομάδα ακόμα και αν δεν ενισχυθεί καθόλου (που δεν το πιστεύω είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν κινήσεις), είναι καλά.
Πλήρεις; Όχι άλλα σε πολύ καλό σημείο δεδομένων των απαιτήσεων του προπονητή.
Μπορεί η ομάδα όπως έχει να σταθεί μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει ντάμπλ και 16αδα στην Ευρώπη; Μπορεί
Όποτε προσωπικά εγώ απλά κάθομαι και απολαμβάνω ΠΑΟΚαρα.
Πραγματικά χορτενουν τα μάτια και τα μυαλά μου με την εικόνα μας στο γήπεδο.
Καλή συνέχεια αδέρφια.
Έχω καιρό να γράψω και θέλω να μοιραστώ αυτό πού νιώθω όσον αφορά τις μεταγραφές.
Δεδομένο πρώτο: Όλες οι ομάδες δυνητικά χρειάζονται ενίσχυση. Όταν δεν ενισχύεσαι ο χρόνος μοιραία σε φθείρει αλλά...
Η ομάδα ακόμα και αν δεν ενισχυθεί καθόλου (που δεν το πιστεύω είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν κινήσεις), είναι καλά.
Πλήρεις; Όχι άλλα σε πολύ καλό σημείο δεδομένων των απαιτήσεων του προπονητή.
Μπορεί η ομάδα όπως έχει να σταθεί μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει ντάμπλ και 16αδα στην Ευρώπη; Μπορεί
Όποτε προσωπικά εγώ απλά κάθομαι και απολαμβάνω ΠΑΟΚαρα.
Πραγματικά χορτενουν τα μάτια και τα μυαλά μου με την εικόνα μας στο γήπεδο.
Καλή συνέχεια αδέρφια.
- These users thanked the author paokovios1974 for the post:
- PAOK DreXleR
Πώς περνάνε οι μέρες;!; Νερό στο τσίγκοembuji έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 08:25 Ημερα 8η....
Ηρθα στην δουλεια χωρις στοπερ. ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ![]()
- These users thanked the author Patron for the post:
- Polichni1926
-
Refused1337
Μα αυτούς χρειάζεται η ομάδα τι ήθελες να πάρει. Οι παίκτες που εχουν φέρει την ομάδα και στους 3ης στόχους είναι αυτοί που είναι εδώ και παίζουν όλο αυτό το διάστημα, όχι αυτοί που ονειρεύεσαι να είχες.Leonardo10 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 09:33Ο γιερεμεγιεφ και ο ντρκουσιτς (αν έρθει) ειναι για τον ΠΑΟΚ σήμερα που μιλάμε σοβαρή ενίσχυση; Αυτή είναι η επιβράβευση στην μοναδική ομάδα που είναι μέσα και στους 3 στόχους; Και έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Μόνο ο Ζαφειρης είναι πολύ σοβαρή ενίσχυση που μας έδειξε με τον Παναιτωλικό τι θα προσφέρει.Refused1337 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 09:24Σοβαρή ενίσχυση είναι οι παίκτες που ανέφερες, δεν ξέρω ποιον εμπαπε ήθελες.Leonardo10 έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 09:21 Δυστυχώς δεν βλέπω διάθεση από την διοίκηση για σοβαρή ενίσχυση για άλλη μια φορά. Ενώ είναι ευκαιρία, με μια σεντερ μπακάρα και μια σεντερ μπακάρα και εμείς συζητάμε 1 μήνα για κάποιον ντρκουσιτς που στα 26 του έχει κάνει καριέρα μόνο στην Ρωσία εν καιρό πολέμου και σεντερ φορ τον γιερεμεγιεφ. Ενώ αυτοί οι παίκτες θα έπρεπε να ήταν οι εν δύναμη βασικοί την επόμενη σεζόν και πολύ καλές λύσεις για την φετινή.
-
xrisitsapa
Επειδη καλο ειναι να τα λεμε σε περιοδους χαρας, αρχιζω :
1.Στοπερ; Θα διαπραγματευομαστε μεχρι τελος του μηνα;
2. Μπακ;
3. Ισως εξισου σημαντικο; ΑΠΟΔΕΥΣΜΕΥΣΕΙΣ; Διαβαζαμε Τσαλοφ φευγει, εχει 10 μερες δεν διαβαζουμε τιποτα. Ψαξτε μετα μπατζετ κτλ κτλ
Η ομαδα πεταει και η διοικηση δυστυχως για αλλη μια φορα περπαταει
1.Στοπερ; Θα διαπραγματευομαστε μεχρι τελος του μηνα;
2. Μπακ;
3. Ισως εξισου σημαντικο; ΑΠΟΔΕΥΣΜΕΥΣΕΙΣ; Διαβαζαμε Τσαλοφ φευγει, εχει 10 μερες δεν διαβαζουμε τιποτα. Ψαξτε μετα μπατζετ κτλ κτλ
Η ομαδα πεταει και η διοικηση δυστυχως για αλλη μια φορα περπαταει
- Dimitris_L4
Εγκληματικο να μν παρουμε στοπερ κ μπακ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟmakispaspartou έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 09:14 Ρε παιδιά αλήθεια όσοι γράφετε για μη ανάγκη μεταγραφών που το βασίζετε?
Αν όντως πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τους στόχους της πρέπει να την ενισχύσουμε ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες.
Αν πάλι δε θέλουμε να ξοδευθεί ο πρόεδρος το καταλαβαίνω αλλά δεν το συμμερίζομαι.
Δεν πιστεύω σε θαύματα, πιστεύω στη σωστή προεργασία και την πολλή δουλειά.
Ο Σάστρε που μέχρι τώρα δεν έχει παίξει και ο Τέιλορ που όποτε έπαιξε ήταν κάτω από τον κακό Μπάμπα περιμένουμε να μας δώσουν τι στα παιχνίδια φωτιά που έρχονται?
Αν ήμασταν εκτός στόχων ή δεν είχαμε ρεαλιστικές πιθανότητες θα ήμουν μαζί σας.
Αλλά από τον Σαββίδη έχω απαιτήσεις επειδή ακριβώς ο ίδιος τις δημιούργησε.