Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από obanebane »

Και για εμένα τελειωμένος είναι με βάση αυτά που άκουσα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μιλάς για δικές σου πληροφορίες;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όχι
These users thanked the author obanebane for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Η παρακάτω απάντηση του νέου συμβούλου στην ερώτηση για τη σημερινή συνάντηση δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες λέω εγώ .

«Δεν έχω κάτι επ αυτού. Δεν αφορά τον δικό μου τομέα. Δεν θα αναιρέσω τον ρόλο μου. Ο πρόεδρος όπως γνωρίζετε ασχολείται κάθε μέρα-νύχτα με τον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να μην το βλέπει το πώς είναι ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα πάρει τις αποφάσεις του σε κατάλληλο timing».

Παρόλο που είμαι ένας από αυτούς που έλεγαν ότι ο Ραζβαν πρέπει να γίνει ο σερ Αλεξ του ΠΑΟΚ τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει.
Εξαρτάται από τι συζήτησαν οι δυο τους σήμερα.

Πάντως δεν θα είναι καθόλου εύκολη ούτε ανώδυνη η μετάβαση, ακόμα και ο Κλοπ να έρθει.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Δεν θα σταθώ στον Λουτσο, μια απορία εχω επι αυτού, αν δεν ειναι μαζι μας την νεα χρονια, ποιος μεσα απο την ΠΑΕ θα επιλεξει τον νεο προπονητη?
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

fidel έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 19:13 Δεν θα σταθώ στον Λουτσο, μια απορία εχω επι αυτού, αν δεν ειναι μαζι μας την νεα χρονια, ποιος μεσα απο την ΠΑΕ θα επιλεξει τον νεο προπονητη?
Η διοικηση του παπαμιμικου,της γκοντζαρεβα,του αγγελου,του μπουλουμπαση και του τσακα.

Δεν σε πειθει οτι αυτοι οι άνθρωποι που ο μονος που ξερει απο ποδόσφαιρο ειναι ο Αγγελος θα κανουν σωστη επιλογη;
Δεν σε επεισε η επιλογή Πούσιτς (επιβεβαιωμένο) ή η επιλογή Μαλεζα που ακουγοταν το φθινόπωρο πριν το ματς με τον γαυρο;
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι το εάν θα μείνει η όχι ο ραζβαν η ομάδα θα αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο η το χειρότερο.
Ο σημερινός ΠΑΟΚ δεν είναι αποκλειστικά δημιούργημα του ραζβαν ούτε η τωρινή κατάσταση είναι κάτι που οφείλεται σε λάθη που έγιναν πριν από λίγους μήνες.
Όταν έφυγε ο κλοπ από την Λίβερπουλ ο σλοτ πήρε περπατώντας το πρωτάθλημα και φέτος με 500 μύρια μετεγγραφές πάτωσε.
Εάν η διοίκηση θεωρεί ότι η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τότε δεν αλλάζει μόνο τον ραζβαν αλλά όλη την δομή
Γεμίσαμε αναλύσεις για τον ραζβαν αλλά τίποτε για τα υπόλοιπα.
Σε εταιρικά μίτινγκ μαθαίνεις ότι ακόμα και οι καθαρίστριες είναι κομβικές για την λειτουργία γιατί υπάλληλοι που δουλεύουν σε βρώμικα γραφεία υποαποδιδουν
Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει σε μέγεθος για να είναι προσωποκεντρικος.
Μείνει η φύγει ο ραζβαν εάν δεν γίνουν δομικές αλλαγές ίδια γεύση.....
These users thanked the author Pellaios for the post (total 2):
Kostas_FI, aivas19
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:39 Που το ελεγε αδερφε μου;Σε ψαροταβερνα της Πιεριας;Εγω αν σου πω πως τον ειδα το σουκου να τρωει στην Χαλκιδικη,ποιον θα πιστεψεις;

Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα.... :lol:
Τι σκηνικό και τότε!!! Αξέχαστο. Το γκαρσόνι που σέρβιρε τους καφέδες ήταν η σίγουρη :lol: :lol: :lol: πηγή!
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ασε,ειχα λαλησει εντελως τοτε,μεχρι και τι γευση παγωτο ειχε φαει ειχε γραφτει εδω μεσα.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
GEOL
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

GEOL έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 19:32
Kabamaru11 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:39 Που το ελεγε αδερφε μου;Σε ψαροταβερνα της Πιεριας;Εγω αν σου πω πως τον ειδα το σουκου να τρωει στην Χαλκιδικη,ποιον θα πιστεψεις;

Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα.... :lol:
Τι σκηνικό και τότε!!! Αξέχαστο. Το γκαρσόνι που σέρβιρε τους καφέδες ήταν η σίγουρη :lol: :lol: :lol: πηγή!
Εγω ανεφερα αυτο που εμαθα απο προσωπο που εμπιστεύομαι και το ακουσε 2 μερες πριν. Ο λογος που το πα ηταν γιατι μια που το μαθα και μια που ειδαμε το σημερινο.

Τωρα ο καθενας πιστεύει ότι θελει.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Neiros4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 19:24
fidel έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 19:13 Δεν θα σταθώ στον Λουτσο, μια απορία εχω επι αυτού, αν δεν ειναι μαζι μας την νεα χρονια, ποιος μεσα απο την ΠΑΕ θα επιλεξει τον νεο προπονητη?
Η διοικηση του παπαμιμικου,της γκοντζαρεβα,του αγγελου,του μπουλουμπαση και του τσακα.

Δεν σε πειθει οτι αυτοι οι άνθρωποι που ο μονος που ξερει απο ποδόσφαιρο ειναι ο Αγγελος θα κανουν σωστη επιλογη;
Δεν σε επεισε η επιλογή Πούσιτς (επιβεβαιωμένο) ή η επιλογή Μαλεζα που ακουγοταν το φθινόπωρο πριν το ματς με τον γαυρο;
Να σου θυμήσω ότι "οι μόνοι που ξέρουν από ποδόσφαιρο" Ζαγοράκης και Βρύζας, πέρα από τον Σάντος, που ήξερε προσωπικά ο πρώτος, ύστερα φέρανε Μπερέτα, Δερμιτζάκη, Χάβο, Μπόλονι και Δώνη.
These users thanked the author Miles for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Και γω ξαναλεω οτι περσι το καλοκαιρι η επιλογη ηταν ο Πουσιτς και το φθινόπωρο ο Μαλεζας.

εφόσον εσυ πειθεσαι με αυτα τα προσωπα και θεωρεις πως θα κανουν σωστη επιλογη δικαιωμα σου.

Τωρα τι εκανε ο Ζαγορακης με τον Βρυζα ενω προσπαθουσαν να βαψουν αυγα με κλανιες δεν θα επρεπε να συγκρινεται με τη τωρινή κατασταση.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Η επιλογή του νέου προπονητή είναι απλή. Θέλουμε έναν νέο άνθρωπο ( με φιλοδοξία να κάνει όνομα και να μην είναι ο ΠΑΟΚ το ταβάνι του), ξένος που να έχει δουλέψει εκτός της χώρας του και με προσανατολισμό να δουλεύει με μικρούς βελτιώνοντας τους. Δεν υπάρχει περιθώριο για συναισθηματισμούς, ούτε θέλω να γυρίσει ο Πάμπλο γιατί γουστάρω, ούτε να έρθει ο Ίβιτς γιατί δικαιούται δεύτερη ευκαιρία, ούτε κρατάμε τον Λουτσέσκου γιατί διαφορετικά θα πάει στον βάζελο . Ούτε δεν γουστάρω Γερμανό προπονητή γιατί είναι ψυχροί, ούτε όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί Ισπανούς προπονητές εμείς θέλουμε Ιταλό λες και είμαστε στο1986....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Miles έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 19:42
Neiros4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 19:24

Να σου θυμήσω ότι "οι μόνοι που ξέρουν από ποδόσφαιρο" Ζαγοράκης και Βρύζας, πέρα από τον Σάντος, που ήξερε προσωπικά ο πρώτος, ύστερα φέρανε Μπερέτα, Δερμιτζάκη, Χάβο, Μπόλονι και Δώνη.
Ασε τον Ζαγορ ειναι…ΝΔ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Neiros4, δεν το έγραψα για να δείξω τη διαφορά, αλλά ακριβώς τις ομοιότητες, όσα ξέρουν οι τωρινοί ξέρανε και οι τότε. Και κυρίως το λέω γι' αυτούς που θεωρούν ότι ο Ιβάν είναι εύκολο να εκσυγχρονίσει το αγωνιστικό φέρνοντας απλά έναν ΤΔ και θα λυθούν όλα. Το έχω ξαναγράψει ότι το (περιορισμένο) πλαίσιο το θέτει το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έλπίζουμε κάτι ν' αλλάξει είτε με δικά μας παιδιά, που έρχονται από το εξωτερικό (Βιεϊρίνια), είτε με νέα παιδιά που έχουν εμπειρίες από το εξωτερικό (Τσίκνας), είτε με αυτούς που μαθαίνουν (;) και εξελίσσονται (;) (είναι ο Καρυπίδης σ' αυτή την κατηγορία; Δεν το ξέρω).

Οι Βρύζας και Ζαγοράκης είχαν τις ίδιες οικονομικές δυσκολίες που είχαν και οι παλαιότεροι, οι οποίοι όμως φέρνανε Γερμανοτραφείς ή Ολλανδούς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”