Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Αυτο το πραγμα που οποιος δεν θελει κρεμασμενους τους 15 ειναι αυτοματα στημενος ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ
Αυτο το πραγμα που οποιος δεν θελει κρεμασμενους τους 15 ειναι αυτοματα στημενος ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ
- Dimitris_L4
Ανακοινωση για να βγαλουν τον κωλο τους απεξω νομιζοντας οτι κρατουν ισορροπιες...Απο τη μια λενε οτι ΔΕΝ ειναι ανεξαρτητος ο ΑΣ (γτ ρε μλκς δε λετε απο,ποιον ειναι εξαρτημενος) κ απο τν αλλη βρωμια σε Τσαλο κ Χατζο...Μπορει καποιος να μ θυμισει για ποιο λογο αυτοι ειναι εναντιων αυτων των 2 παραγοντων μας?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- george188, ΚΩΣΤΑΣ2019, Grimson4, eorptol1
-
Φίλε μου κάνε έναν κόπο να μπεις και σε άλλα θρεντ όπως αυτό της ΚΑΕ που μέλη γράφουν ότι έχουν πλήρη επίγνωση για χρηματισμό συνδέσμων από τον Τέλη.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:06 Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Κάνε ένα κόπο σε παρακαλώ.
Αν με όσα βγαίνουν στο φως για το προχθεσινό συμβούλιο, που δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν ψήφισαν ή όχι, που δεν βγαίνουν τα πρακτικά που τα ζητάει και η ΠΑΕ αλλά είναι εξαφανισμενα, που διακόπτεται με το έτσι θέλω η διαδικασία και ζητάει ο προεδρος την παρουσία ανθρώπων του Τέλη.
Αν όλα αυτά δε σε προβληματίζουν για τις 15 ιερές μας αγελάδες, δε μπορει να σου πει κανείς κάτι.
Και στην τελική μονο αυτό κατάλαβες εσύ από την ανακοίνωση? Τα καρφιά σε Χατζόπουλο Τσαλοπούλου τα είδες? Εγώ λέω να κρεμάσουμε αυτούς επειδή λένε πάντα καλά λόγια για τον Σαββίδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τετ 22 Οκτ 2025, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Τους εχω σιχαθει ολους! Και τον ΑΣ και τους συνδεσμους και ειμαι κοντα να νοιωθω ετσι και για τον Μυστακιδη! Τι τον περασατε τον ΠΑΟΚ ρε ανεκδιηγητοι; Τι πουστικες συμπεριφορες ειναι αυτες;

- These users thanked the author Azrael for the post (total 6):
- George Best4, george188, ikthe, Montrealiotis, eorptol1, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
- WestBlock4
Οταν δεν μιλάνε οι σύνδεσμοι τα παίρνουν, οταν βγαινει ανακοινωση Σκουπιδια ,
Αν κμως γράψουν υπερ της άποψης μερικών εδω μεσα , Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μίλησε μπλα μπλα.
Ευτυχως δεν σας παίρνει κανενας σοβαρά κ απλα μένουν σαν απλα ποστ
Αν κμως γράψουν υπερ της άποψης μερικών εδω μεσα , Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μίλησε μπλα μπλα.
Ευτυχως δεν σας παίρνει κανενας σοβαρά κ απλα μένουν σαν απλα ποστ
- WestBlock4
Για χρηματισμό λέγανε κ επι σαββιδη δεν ειδα να δικάζεται εδω μεσα ...George Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:14Φίλε μου κάνε έναν κόπο να μπεις και σε άλλα θρεντ όπως αυτό της ΚΑΕ που μέλη γράφουν ότι έχουν πλήρη επίγνωση για χρηματισμό συνδέσμων από τον Τέλη.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:06 Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Αν με όσα βγαίνουν στο φως για το προχθεσινό συμβούλιο, που δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν ψήφισαν ή όχι, που δεν βγαίνουν τα πρακτικά που τα ζητάει και η ΠΑΕ αλλά είναι εξαφανισμενα, που διακόπτεται με το έτσι θέλω η διαδικασία και ζητάει ο προεδρος την παρουσία ανθρώπων του Τέλη.
Αν όλα αυτά δε σε προβληματίζουν για τις 15 ιερές μας αγελάδες, δε μπορει να σου πει κανείς κάτι.
Και στην τελική μονο αυτό κατάλαβες εσύ από την ανακοίνωση? Τα καρφιά σε Χατζόπουλο Τσαλοπούλου τα είδες? Εγώ λέω να κρεμάσουμε αυτούς επειδή λένε πάντα καλά λόγια για τον Σαββίδη.
Κ αν ακουω τη καθε βλακεια που γράφει καθε φαντάσμενος να αρχίζω να πιστευω κ τα περί παπαμιμικου κ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
-
Μαύρες κατάμαυρες οι μέρες που ζούμε. Προμελετημένο το έγκλημα, στημένο από την αρχή το παιχνίδι.
Ένας θίασος απατεώνων. Να επιχαίρει που ο αετός γίνεται φίδι, αλλάζοντας το δέρμα του, για να συρθεί ανάμεσά μας.
Να δείχνουμε με το δάχτυλο ο ένας τον άλλον, άλλοι με ψηλά το κεφάλι και άλλοι φορώντας κουκούλα.
Να ντρέπεσαι να κοιταχτείς στον καθρέφτη γιατί σου μοιάζουνε διάφοροι σάπιοι.
Για μια χούφτα δολλάρια, για το καλό του ΠΑΟΚ.
Ένας ανάξιος συρφετός από μαθητάδες (τι ντροπή για τους δασκάλους!) να μην μπορούνε να σηκώσουνε το βάρος της φανέλας.
Κάθε σας ανακοίνωση κι ένας λεκές ακόμα στην ιστορία μας. Φουκαράδες, φέρατε τον ΠΑΟΚ στο μπόϊ σας.
Και λευτεριά στ’ αδέρφια σας.
Αλλά δε θα σας περάσει.
Ένας θίασος απατεώνων. Να επιχαίρει που ο αετός γίνεται φίδι, αλλάζοντας το δέρμα του, για να συρθεί ανάμεσά μας.
Να δείχνουμε με το δάχτυλο ο ένας τον άλλον, άλλοι με ψηλά το κεφάλι και άλλοι φορώντας κουκούλα.
Να ντρέπεσαι να κοιταχτείς στον καθρέφτη γιατί σου μοιάζουνε διάφοροι σάπιοι.
Για μια χούφτα δολλάρια, για το καλό του ΠΑΟΚ.
Ένας ανάξιος συρφετός από μαθητάδες (τι ντροπή για τους δασκάλους!) να μην μπορούνε να σηκώσουνε το βάρος της φανέλας.
Κάθε σας ανακοίνωση κι ένας λεκές ακόμα στην ιστορία μας. Φουκαράδες, φέρατε τον ΠΑΟΚ στο μπόϊ σας.
Και λευτεριά στ’ αδέρφια σας.
Αλλά δε θα σας περάσει.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 8):
- George Best4, Neiros4, Guitarman, ikthe, Montrealiotis, eorptol1, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, loukas karadimos
-
Ζητά τα ρέστα από αυτούς που συνομιλείς στο άλλο θρεντ και τα είπαν. Όχι από εμένα.WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:25Για χρηματισμό λέγανε κ επι σαββιδη δεν ειδα να δικάζεται εδω μεσα ...George Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:14Φίλε μου κάνε έναν κόπο να μπεις και σε άλλα θρεντ όπως αυτό της ΚΑΕ που μέλη γράφουν ότι έχουν πλήρη επίγνωση για χρηματισμό συνδέσμων από τον Τέλη.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:06 Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Κ αν ακουω τη καθε βλακεια που γράφει καθε φαντάσμενος να αρχίζω να πιστευω κ τα περί παπαμιμικου κ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ κάλεσα τον συνοπαδο να δει τι γράφεται στο άλλο θρεντ.
Δεν μου σχολιασες κάτι άλλο από την ανακοίνωση φυσικά.
Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Guitarman
- WestBlock4
Ο ΑΣ πρεπει να εχει ατομα που δεν ειναι ουτε με το μυστακιδη ουτε με το σαββιδη να νοιάζονται μονο για το καλό του Συλλόγου.
Αν καταλαβαίνεις τι γράφω θα δεις κ την απάντηση που ζητας
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- Azrael
-
Ναι συμφωνούμε σε αυτό.WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:34 Ο ΑΣ πρεπει να εχει ατομα που δεν ειναι ουτε με το μυστακιδη ουτε με το σαββιδη να νοιάζονται μονο για το καλό του Συλλόγου.
Και θεωρείς ότι αυτό συμβαίνει όταν διακόπτεται η διαδικασία ψηφοφορίας και ο πρόεδρος ζητάει σήμερα Τετάρτη που θα συνεχιστεί το συμβούλιο να υπάρχουν και άνθρωποι του Τέλη?
Αν καταλαβαίνεις εσύ τι γίνεται τόσο καιρό και που είναι τα πρακτικά που όλοι τα επικαλούνται και είναι εξαφανισμένα, τότε θα έχεις κι εσύ την απάντηση σου.
Σταματήστε ρε να κοροϊδεύετε με ασυνάρτητες παπαριές εν είδει εξυπνάδας
Φτάνει δεν πιστεύει κανείς ότι τα λέτε ειλικρινά
Φτάνει με το αυτο-κατουρημα
Φτάνει δεν πιστεύει κανείς ότι τα λέτε ειλικρινά
Φτάνει με το αυτο-κατουρημα
- WestBlock4
Για να μην παρεξηγηθώ δεν ειμαι υπερ του ΑΣ αυτη τη στιγμη ισα ισα μακάρι να αλλάξουν ολοι.George Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:38Ναι συμφωνούμε σε αυτό.WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:34 Ο ΑΣ πρεπει να εχει ατομα που δεν ειναι ουτε με το μυστακιδη ουτε με το σαββιδη να νοιάζονται μονο για το καλό του Συλλόγου.
Και θεωρείς ότι αυτό συμβαίνει όταν διακόπτεται η διαδικασία ψηφοφορίας και ο πρόεδρος ζητάει σήμερα Τετάρτη που θα συνεχιστεί το συμβούλιο να υπάρχουν και άνθρωποι του Τέλη?
Αν καταλαβαίνεις εσύ τι γίνεται τόσο καιρό και που είναι τα πρακτικά που όλοι τα επικαλούνται και είναι εξαφανισμένα, τότε θα έχεις κι εσύ την απάντηση σου.
Γήπεδο χτισμένο από τον Μυστακιδη θα είναι ένας χώρος ντροπής. Ένας χώρος που θα θυμίζει πάντοτε το πώς εκδιώχθηκε ο μεγαλύτερος ευεργέτης του ΠΑΟΚ από τους ίδιους ανθρώπους που λίγα χρόνια πριν φώναζαν ρυθμικά το όνομα του. Πριν λίγο καιρό ο εξαιρετικός κ. @Γερασίμου είχε την καλοσύνη να μας παρουσιάσει την ντροπής του Παντελακη με λεπτομέρειες που λόγω ηλικίας οι περισσότεροι αγνοούσαμε. Τα τσιμέντα της νέας Τούμπας του Μυστακιδη θα είναι εκεί όρθια για να θυμίζουν το όνειδος του "λαου" του ΠΑΟΚ και της "μανας" του συλλόγου (εάν τελικά "νικησει" αυτή η κλειστή κλίκα)
Και να το γράψω και εδώ και ας ενοχλεί κάποιους: Μεγεια τον μεγαλομετοχο εργολάβο σας.
Και να το γράψω και εδώ και ας ενοχλεί κάποιους: Μεγεια τον μεγαλομετοχο εργολάβο σας.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 11):
- leomatos88, Azrael, ikthe, Montrealiotis, jibbie, eorptol1, Black_Knight, trouman, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, NIKOS1972 and one more user
Σχετικα με το post του φιλου παραπανω, θυμηθηκα ενα παλιο συνθημα, που ταιριαζει νομιζω....
" Κανεις, κανεις στην Τουμπα της ντροπης...."
" Κανεις, κανεις στην Τουμπα της ντροπης...."
- Dimitris_L4
Μπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι εκαναν οι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στα παιδια απο τα Ανατολικα?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- eorptol1