Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- NikLiverpool
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Πολύ επιφυλακτικος για Φερναντες. Προσπαθώ να θυμηθώ τελευταία φορά που κάναμε μεταγραφή επιθετικογενη παίκτη από μικρότερη ομαδα και έπιασε αλλά πέραν Μιετσελ δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
Σίγουρα δεν είναι αυτό που ζητάει ο προπονητής.
Μακάρι να βοηθήσει σε όποια θέση και να παίξει.
Προσωπικά πιο πολύ για μακροπροθεσμος αντικαταστατης του Ζιβκοβιτς μου κάνει.
Καλά στα σοβαρά ακόμα αμφισβητούμε αν ο Ραζβαν ενέκρινε Φερνάντες;
Δηλαδή ποιος θα την έκανε την μεταγραφή;
Εγώ το μόνο που αμφισβητώ, είναι το κατά πόσο οι φετινές μεταγραφές δεν θα μπορούσαν να γίνουν από οποιονδήποτε άλλο ΤΔ.nunies4 έγραψε:Καλά στα σοβαρά ακόμα αμφισβητούμε αν ο Ραζβαν ενέκρινε Φερνάντες;
Δεν έχω πειστεί πως ο χ-ψ Νάραϊ ή ο χ-ψ Κουαλιάτα δεν θα μπορούσαν να έρθουν στον ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε ο Μπότο.
Ειλικρινά περίμενα να δω 1-2 κινήσεις που θα ήταν 100% αποτέλεσμα των γνωριμιών και το ονόματος του.
Ίσως ήταν λάθος μου να έχω τον πήχη πιο ψηλά απ' ότι έπρεπε, αλλά μόλις έμαθα το όνομα του Μπότο, πίστεψα πως θα φέρει παίκτες που δεν θα έρχονταν στον ΠΑΟΚ αν δεν ήταν αυτός.
η τιτικαNikLiverpool έγραψε:Πολύ επιφυλακτικος για Φερναντες. Προσπαθώ να θυμηθώ τελευταία φορά που κάναμε μεταγραφή επιθετικογενη παίκτη από μικρότερη ομαδα και έπιασε αλλά πέραν Μιετσελ δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
- NikLiverpool
Αν αναφέρεσαι σε μένα όχι δεν αμφισβητώ ότι δεν ενέκρινε.
Αλλά σίγουρα δεν είναι το 10αρι που θέλει.
Αλλά σίγουρα δεν είναι το 10αρι που θέλει.
Μα που στηριζεσαι και το λες αυτό;
Ο Μποτο και στην Μπενφίκα και στην Σαχτάρ τους Κουαλιατες, τους Ρικαρντους, τους Κοταρσκι και τους Νταντας ανακάλυπτε. Μετά αναπτυσοντουσαν και γίνονταν μεγάλοι παίκτες
Γιατί σε εμάς να λειτουργούσε διαφορετικά;
Ο Μποτο και στην Μπενφίκα και στην Σαχτάρ τους Κουαλιατες, τους Ρικαρντους, τους Κοταρσκι και τους Νταντας ανακάλυπτε. Μετά αναπτυσοντουσαν και γίνονταν μεγάλοι παίκτες
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ούτε Φερνάντες θα ήθελα , ούτε Χάμες
Ο πρώτος μοιάζει περίπτωση Κάργα, δηλαδή παίχτες καλός μόνο για ομάδες σαν τον Βόλο
Ο δεύτερος είναι μόνο για τις εντυπώσεις
Ιδανική περίπτωση που θα ήθελα θα ήταν κάποιος στυλ Ταραμπατ αλλά μάλλον είμαστε πολύ στενά οικονομικά για τέτοια κίνηση
Ας δούμε λοιπόν, είχα ελπίδα για κάτι καλύτερο
Ο πρώτος μοιάζει περίπτωση Κάργα, δηλαδή παίχτες καλός μόνο για ομάδες σαν τον Βόλο
Ο δεύτερος είναι μόνο για τις εντυπώσεις
Ιδανική περίπτωση που θα ήθελα θα ήταν κάποιος στυλ Ταραμπατ αλλά μάλλον είμαστε πολύ στενά οικονομικά για τέτοια κίνηση
Ας δούμε λοιπόν, είχα ελπίδα για κάτι καλύτερο
Γιατί εμείς είχαμε και διαφορετικές ανάγκες. Δεν ήταν η μόνη μας ανάγκη το να βρούμε πιτσιρικάδες με μεταπωλητική αξία.nunies4 έγραψε:Μα που στηριζεσαι και το λες αυτό;
Η Μπενφίκα και η Σαχτάρ είχαν έτοιμους κορμούς, τρομερές σταθερές και ήταν φουλ ανταγωνιστικές.
Οι νέες προσθήκες (λόγω Μπότο) έμπαιναν σε έτοιμες ομάδες που ήδη διεκδικούσαν πράγματα.
Αυτό εννοώ όταν λέω πως περίμενα και 1-2 προσθήκες παικτών που θα έρχονταν λόγω Μπότο.
-
BlackFriday
Ο Μποτο για να μας φέρνει τον Φερνάντες ήρθε? Αυτόν τον βρίσκαμε και μόνοι μας...
Φίλε αυτό το σχόλιο όπως ακριβώς το έγραψες είναι ο ορισμός της οπαδικης χαζομαρας.
Για οποιοδήποτε λόγο ή στόχο κι αν έφερες τον ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ τεχνικό διευθυντή, σίγουρα δε τον έφερες για να τον κρίνεις σε εφτά μήνες εν τω μέσω παγκόσμιας κρίσης.
Ένας οποιοσδήποτε σοβαρός επαγγελματίας σε οποιαδήποτε εταιρεία θέλει αν μη τι άλλο ενάμιση χρόνο για να δείξει έργο, ειδικά στο ποδόσφαιρο που τα λάθη υποχρεωτικά διορθώνονται μόνο κάθε έξι μηνες
Για οποιοδήποτε λόγο ή στόχο κι αν έφερες τον ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ τεχνικό διευθυντή, σίγουρα δε τον έφερες για να τον κρίνεις σε εφτά μήνες εν τω μέσω παγκόσμιας κρίσης.
Ένας οποιοσδήποτε σοβαρός επαγγελματίας σε οποιαδήποτε εταιρεία θέλει αν μη τι άλλο ενάμιση χρόνο για να δείξει έργο, ειδικά στο ποδόσφαιρο που τα λάθη υποχρεωτικά διορθώνονται μόνο κάθε έξι μηνες
Ο μόνος παίχτης που έφερε και πιθανόν δύσκολα θα τον είχαμε προσεγγίσει, είναι ο Νταντας.
Προφανώς οι γνωριμίες του δεν είναι για το δικό μας πορτοφόλι.
Μέσες άκρες το είπε.
Απλά εγώ προσωπικά περίμενα 1-2 παίχτες λίγο πάνω, λίγο κάτω από τα 30 επιπέδου Κουρτιτς με περάσματα από Μπενφίκα ή τέλος πάντων από Πορτογαλία,που θα έρχονταν στην ομάδα,μέσω των γνωριμιών του.
Προφανώς δεν ήταν αυτή η στόχευση ή τα γαμησε όλα ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.
Προφανώς οι γνωριμίες του δεν είναι για το δικό μας πορτοφόλι.
Μέσες άκρες το είπε.
Απλά εγώ προσωπικά περίμενα 1-2 παίχτες λίγο πάνω, λίγο κάτω από τα 30 επιπέδου Κουρτιτς με περάσματα από Μπενφίκα ή τέλος πάντων από Πορτογαλία,που θα έρχονταν στην ομάδα,μέσω των γνωριμιών του.
Προφανώς δεν ήταν αυτή η στόχευση ή τα γαμησε όλα ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.
Γιώργο καλησπέρα. Τι μαθαίνεις εσύ για, επιπλέον κίνηση?gergeo4 έγραψε:ε Ισπανία Φερναντες οπως λεγαμε απο την αρχή![]()