Αυτός έλεγε τότε ότι δεν παίζει να δώσει ο ΠΑΟΚ τα λεφτά που ζητάει η ομάδα του! Τώρα δεν ξέρω γιατί άλλαξαν τα πράγματα!sourmenetes έγραψε:Ειδες πως αλλαζουν τα πραγματα...matrixxakos4 έγραψε:Μίλησα με Σταφυλίδης τώρα , Λέει πως μιλάει με ΠΑΟΚ και αν τα βρουν με Augsburg θα έρθει.
Για αυτο λεει η παροιμια:"μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλο λογο μη λες...'
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Παλαιολόγος
αν τον κλεισουν εγκαιρα μπορει να παιξει και στην ρεβανς παντως με μοσχα.δεν θα χρειαστει αξια λογου προσαρμογη
απλα ο λουτσε λιγο να ξεπερασει τις φοβιες που εχει και μπροστα στο κινδυνο να κατεβουμε στην μοσχα με αλχημειες θα ειναι ιδανικη εναλλακτικη
αλλα μιλαμε για εγκαιρο ερχομο,να εχει μια εβδομαδα προπονησεις δηλ τουλαχιστον
βασικα ειναι οκ στην υγεια του?επεστρεψε?εκανε προετοιμασια;
απλα ο λουτσε λιγο να ξεπερασει τις φοβιες που εχει και μπροστα στο κινδυνο να κατεβουμε στην μοσχα με αλχημειες θα ειναι ιδανικη εναλλακτικη
αλλα μιλαμε για εγκαιρο ερχομο,να εχει μια εβδομαδα προπονησεις δηλ τουλαχιστον
βασικα ειναι οκ στην υγεια του?επεστρεψε?εκανε προετοιμασια;
- zarathustra79
Αυτό το έλεγε πέρσι. Φέτος έχει άλλο ένα χρόνο στο συμβόλαιο του κ η augsburg αν θέλει να τον πουλήσει δε μπορεί να ζητάει πια τα 4 και τα 5Μ που ήθελε πέρσι.
Oσο για τον wernbloom γιατί τόση πρεμούρα ρε παιδιά; Αν έχουν συμφωνήσει σε όλα τα άλλα κ έχει μείνει μόνο το σπίτι, ε αργα ή γρήγορα θα βρεθει κ κάποιο σπιτι που να τους καλύπτει. Σημερα, αυριο, μεθαυριο λιγη σημασια εχει. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφη γιατι δε θα βρουν καλό σπίτι;
Oσο για τον wernbloom γιατί τόση πρεμούρα ρε παιδιά; Αν έχουν συμφωνήσει σε όλα τα άλλα κ έχει μείνει μόνο το σπίτι, ε αργα ή γρήγορα θα βρεθει κ κάποιο σπιτι που να τους καλύπτει. Σημερα, αυριο, μεθαυριο λιγη σημασια εχει. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφη γιατι δε θα βρουν καλό σπίτι;
- john4serres
Στην Αουγκσμπουργκ δεν θα ειναι βασικος ως αριστερο μπακ.
Προέρχεται απο απογοητευτικη σεζον, μολις 7 αγωνες με 365 αγωνιστικα λεπτά και 3 τραυματισμους.
Στις 17 Μαρτιου η τελευταια του συμμετοχη (δανεισμος Στόουκ)
Το συμβολαιο του ληγει 30/06/2019.
Προέρχεται απο απογοητευτικη σεζον, μολις 7 αγωνες με 365 αγωνιστικα λεπτά και 3 τραυματισμους.
- Παλαιολόγος
με 1 μυριο λογικα τα βρισκουν
ποσο παραπανω να παει υπο αυτες τις συνθηκες?
με μουλεν τι παιζει ρε παιδια
ποσο παραπανω να παει υπο αυτες τις συνθηκες?
με μουλεν τι παιζει ρε παιδια

Και στον ΠΑΟΚ αλλαγή θα είναι. Δεν ξέρω κάν από πού προκύπτει ότι ο Σταφ μπορεί να καθιερωθεί βασικός στον ΠΑΟΚ. Ένας υποσχόμενος αριστερός μπάκ είναι με πολλούς τραυματισμούς που δεν έχει πιάσει ακόμα στην Ευρώπη.john4serres έγραψε:Στην Αουγκσμπουργκ δεν θα ειναι βασικος ως αριστερο μπακ.
- pagotatzis
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Γιωργης ξεκαθαρισε παντως οτι δεν πωλειται ο μαουρισιο και οτι δεν εχει σχεση με τον βερνμπλουμ και οτι ακομα 2 ισως 3 μεταγραφες και τελειωσαμε.
- paokovios1974
Επειδή παρατράβηξε αυτό το αστείο οποιος νιώθει ότι ζει τη μέρα της μαρμοτας με γεια τοττυ με χαρά του,εγώ απολαυσα ΠΑΟΚΑρα πήρα το κύπελλο 2 φορές απ τους χαρτινους ήμουν πρωταθλητής στο γηπεδο και έπαιξα μπαλαρα,σφαλιάρες εγώ ρίχνω πλέον και φέτος ήδη είμαι μακράν η καλυτερη ομάδα,οποιος δεν το άντεχει και θέλει να αυτομιζεριαζετε ας το κάνει μονός του.Εγώ περνάω τις ωραιότερε στιγμές μου σαν οπαδός και τα καλυτερα έρχονται.Ελεος με την πισωγυρισματικη εμονικη μιζέρια.
paokovios1974 έγραψε:Επειδή παρατράβηξε αυτό το αστείο οποιος νιώθει ότι ζει τη μέρα της μαρμοτας με γεια τοττυ με χαρά του,εγώ απολαυσα ΠΑΟΚΑρα πήρα το κύπελλο 2 φορές απ τους χαρτινους ήμουν πρωταθλητής στο γηπεδο και έπαιξα μπαλαρα,σφαλιάρες εγώ ρίχνω πλέον και φέτος ήδη είμαι μακράν η καλυτερη ομάδα,οποιος δεν το άντεχει και θέλει να αυτομιζεριαζετε ας το κάνει μονός του.Εγώ περνάω τις ωραιότερε στιγμές μου σαν οπαδός και τα καλυτερα έρχονται.Ελεος με την πισωγυρισματικη εμονικη μιζέρια.
AYTO.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Φίλε Ασπρόμαυρε Εβρίτη καμιά φορά οι γυναίκες είναι που καθορίζουν σε ποδοσφαιριστές τι/πως/γιατί πίστεψεμε.
1) να δουν καλή κατοικία(βίλα) να νιώθουν στα πλούτη
2) να δουν την πόλη αν τους αρέσει ο φρέντο και η καθημερινή ζωή
3) τα παιδιά τους που θα πάνε σχολείο και πόση ώρα θα έχουν απόσταση από την μεσημβρία/τούμπα όλα αυτά φίλεμου Εβρίτη.
Εγώ πάντος είμαι στο 50/50 αν κλείσει η όχι τους λόγους τους ανάλυσα.
Υ.Γ ο pagotatzis είπε την άποψη του και καλά έκανε σωστή(άποψημου)για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
1) να δουν καλή κατοικία(βίλα) να νιώθουν στα πλούτη
2) να δουν την πόλη αν τους αρέσει ο φρέντο και η καθημερινή ζωή
3) τα παιδιά τους που θα πάνε σχολείο και πόση ώρα θα έχουν απόσταση από την μεσημβρία/τούμπα όλα αυτά φίλεμου Εβρίτη.
Εγώ πάντος είμαι στο 50/50 αν κλείσει η όχι τους λόγους τους ανάλυσα.
Υ.Γ ο pagotatzis είπε την άποψη του και καλά έκανε σωστή(άποψημου)για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Επίσης για το θέμα Σταφυλίδη...
Πιστεύω πως αν θέλει να έρθει όντος δεν θα σταθεί εμπόδιο η Augsburg που σε 3 μήνες μπορεί να κλείσει όπου θέλει ώστε να μη πάρει 1-1,5 χαρτιά+δεν είχε πολλές συμμετοχές πέρυσι(5συμ)στην Stoke(loan).
Πιστεύω πως αν θέλει να έρθει όντος δεν θα σταθεί εμπόδιο η Augsburg που σε 3 μήνες μπορεί να κλείσει όπου θέλει ώστε να μη πάρει 1-1,5 χαρτιά+δεν είχε πολλές συμμετοχές πέρυσι(5συμ)στην Stoke(loan).