Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Να σας πω την αλήθεια μου έχετε πρήξει τα @@ όλοι εσείς με τις "ήττες" και τις "αποτυχίες".
Άμα είστε τόσο έτοιμοι να αναγνωρίσετε τις αποτυχίες μη μπαίνετε καν στη μάχη.
Σα συνταξιουχες γεροντοκόρες κάνετε.
Υπάρχει λυσσαλέα μάχη δεν είμαστε σε καιρό ειρήνης για να κάνουμε ενδοσκόπηση και ανασκόπηση.
Πάρτε τηλέφωνο κάναν συνοπαδο μπας και ξυπνήσει κανείς απ' το λήθαργο και αφήστε τις παπαριες
Υπάρχει λυσσαλέα μάχη δεν είμαστε σε καιρό ειρήνης για να κάνουμε ενδοσκόπηση και ανασκόπηση.
Πάρτε τηλέφωνο κάναν συνοπαδο μπας και ξυπνήσει κανείς απ' το λήθαργο και αφήστε τις παπαριες
Εγώ πάλι, έτσι, για να χαλαρώσω, το χω ρίξει, εδώ και μια ώρα, στο κουμ κουάτ... 
Στην μάχη ήμουνα, στα γήπεδα έτρεξα, στα συλλαλητήρια ξεσήκωσα κόσμο, ε νισάφι πια...
Ας κουνήσουν κι οι υπεύθυνοι τα κωλαράκια τους λίγο, μπας και με δώσουν το καλό παράδειγμα πια...
Ας πολεμήσει πρώτα η ΠΑΕ και μετά ας φωνάξουν κι εμένα για να την συνδράμω... :ugeek:
Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Η Κ Α πλέον...

Στην μάχη ήμουνα, στα γήπεδα έτρεξα, στα συλλαλητήρια ξεσήκωσα κόσμο, ε νισάφι πια...

Ας κουνήσουν κι οι υπεύθυνοι τα κωλαράκια τους λίγο, μπας και με δώσουν το καλό παράδειγμα πια...

Ας πολεμήσει πρώτα η ΠΑΕ και μετά ας φωνάξουν κι εμένα για να την συνδράμω... :ugeek:
Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Η Κ Α πλέον...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 03 Μάιος 2018, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λιγότερο από δύο ώρες άντεξε ο Γιώργος Κομίνης στους ορισμούς της 30ης αγωνιστικής, καθώς μετά από την κατακραυγή για την επιλογή της ΚΕΔ να τον επαναφέρει αντικαταστάθηκε από τον Αλέξανδρο Τσαμούρη!
rainmaker έγραψε: Υπάρχει λυσσαλέα μάχη δεν είμαστε σε καιρό ειρήνης για να κάνουμε ενδοσκόπηση και ανασκόπηση.
Να σας πω την αλήθεια μου έχετε πρήξει τα @@ όλοι εσείς με τις "ήττες" και τις "αποτυχίες".

Συνέχιζαν να φωνάζουν δυνατότερα.
Ειπώθηκε κι αλλού. Η άμεση εναλλακτική είναι τα παρατεταμένα μασάζ μόνο. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
¨Ήττα¨; Ναι, ΄λες και 1ηφορά σε κάνουν το άσπρο μαύρο.
Και τι να κάνει πχ ο χψζ Βάνιας; (που τώρα δια νόμου του απαγορεύεται για πόσο να μη βλέπει μπάλα;) Και σε εμάς ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς.
- navigator11
Ορχεοπρήξιμο ολκής. Πραγματικά.rainmaker έγραψε:Να σας πω την αλήθεια μου έχετε πρήξει τα @@ όλοι εσείς με τις "ήττες" και τις "αποτυχίες".
- giwrgos04dex
υπαρχει μαχη συμφωνουμε, αλλα τι κανουμε εμεις για αυτη την μαχη?
(βαζω εννοειται και τον ευατο μου μεσα)
(βαζω εννοειται και τον ευατο μου μεσα)
τον γλωσσοφαγατε τον κομινη και τραυματιστηκε ρε μαου μαου
Τρομοκρατηθηκε ο κομινης
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μη σώσει στη ζωή του να αισθανθεί ασφαλείς/λές (συγχωρέστε με αλλά δεν ξέρω το φύλο του υποκειμένου και αδυνατώ να διαλέξω τη σωστή κατάληξη)
- dim-cyprous-paok
Θα ήθελα να θίξω κάτι,αν κ δεν ξέρω αν είναι στο σωστό τοπικ.Αν όχι ας μεταφερθεί εκεί που πρέπει παρακαλώ.
Το τελευταίο διάστημα όλοι μας έχουμε αντιληφθεί μια συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται από τους χάρτινους όσον αφορά το social media.Εχουν πέσει πολλές σελίδες αδερφών από μαζικές αναφορές,μαζικές αναφορές αυτών των τρύπιων. Και ρωτάω εγώ ο λακαμας, καλά ρε παλικάρια έως ένα σημείο καταλαβαίνω την γαμημενη θαλπωρή του καναπέ,καταλαβαίνω κ το έλα μωρά που να τρέχω τώρα, εγώ θα σοσω τον ΠΑΟΚ;
Αλλά ρε αδέρφια δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε καν μαζικά ντου σε ότι δηπωτε δικό τους; Στο κάτω κάτω θα έχει κ χαβά,θα τα τρελανουμε τα γατάκια ... τι λέτε ξεκινάμε κάθε μέρα κ από μια βρομοσελιδα τους;
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!!!!!
Το τελευταίο διάστημα όλοι μας έχουμε αντιληφθεί μια συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται από τους χάρτινους όσον αφορά το social media.Εχουν πέσει πολλές σελίδες αδερφών από μαζικές αναφορές,μαζικές αναφορές αυτών των τρύπιων. Και ρωτάω εγώ ο λακαμας, καλά ρε παλικάρια έως ένα σημείο καταλαβαίνω την γαμημενη θαλπωρή του καναπέ,καταλαβαίνω κ το έλα μωρά που να τρέχω τώρα, εγώ θα σοσω τον ΠΑΟΚ;
Αλλά ρε αδέρφια δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε καν μαζικά ντου σε ότι δηπωτε δικό τους; Στο κάτω κάτω θα έχει κ χαβά,θα τα τρελανουμε τα γατάκια ... τι λέτε ξεκινάμε κάθε μέρα κ από μια βρομοσελιδα τους;
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!!!!!
- Sick Bastard
Στ αρχίδια μας ρε φίλε τι γράφει ο κάθε πικραμένος για εμάς.
Εμείς μόνο και πάντα ΠΑΟΚ.
Αυτή ήταν είναι και θα είναι η διαφορά μας.
Εμείς μόνο και πάντα ΠΑΟΚ.
Αυτή ήταν είναι και θα είναι η διαφορά μας.
- dim-cyprous-paok
Φίλε sic δεν είπα να ψαχτούμε για το τι γράφουν για μας κ ούτε περίμενα να γίνω 44 για να αρχίσω να γράφω κάποιους τα παπάρια μου. Άλλο είπα αλλά όπως σου είπα κ πριν 44 ετών πλέον, βαριέμαι να τα ξαναλέω.Αλλα λέει η γιαγιά μου κ αλλά ακούν τα αυτιά μου
panta έγραψε:μη σώσει στη ζωή του να αισθανθεί ασφαλείς/λές (συγχωρέστε με αλλά δεν ξέρω το φύλο του υποκειμένου και αδυνατώ να διαλέξω τη σωστή κατάληξη)
ο/η ασφαλής, το ασφαλές
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Την θαλπωρή του καναπέ δεν την ξεπερνάς ρίχνοντας σελίδες στο Facebook όπως κάνουν αυτοί οι σαλιάρηδες. Τον καναπέ τον αφήνεις στην άκρη για να πας στο γήπεδο και να φωνάξεις για τους πραγματικούς πρωταθλητές,να βγεις στους δρόμους να φωνάξεις για την αδικία που γίνεται εις βάρος του ΠΑΟΚ και να κανεις 600 χιλιόμετρα για να σηκώσεις το κύπελλο μπροστά στα μούτρα τους,μες την χαβούζα τους. Αυτοί ρίχνουν σελίδες γιατί δεν θέλουν να βλέπουν την αλήθεια ,δεν το αντέχουν. Εγώ να φοβηθώ ποιον ;; Τον τσακιρη και τον κετσετζογλου; Ας γελάσω. Αυτοί έχουν κανει την μ@λ@κι@ επάγγελμα.