Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Τι να πρωτοπεί κανείς...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα σημαίνει αυτό το πρωτάθλημα.
Κυρίως γιατί μας υπενθύμισες οτι με επιμονή, πίστη, και σκληρή δουλειά, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να τα παρατάμε.
Δικαιώνεσαι και είμαι σίγουρος αφενός οτι το χαίρεσαι όσο σου αξίζει αφετέρου οτι τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα σημαίνει αυτό το πρωτάθλημα.
Κυρίως γιατί μας υπενθύμισες οτι με επιμονή, πίστη, και σκληρή δουλειά, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να τα παρατάμε.
Δικαιώνεσαι και είμαι σίγουρος αφενός οτι το χαίρεσαι όσο σου αξίζει αφετέρου οτι τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...
Όταν είχες πρωτοέρθει σε θεωρούσα ρομαντικό και ονειροπόλο.
Που να φαναταστώ ότι ήθελες και λίγο συναίσθημα πριν το πήδημα που τους έριξες.
Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για το κλάμα που έριξα χθες.
Που να φαναταστώ ότι ήθελες και λίγο συναίσθημα πριν το πήδημα που τους έριξες.
Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για το κλάμα που έριξα χθες.
νομίζω πως το νο παρει το γηπεδο το ονομα του δεν είναι υπερβολή πλεον...
αν και είμαι σίγουρος οτι δεν θα το δεχόταν...
αν και είμαι σίγουρος οτι δεν θα το δεχόταν...
Οσα ευχαριστω και να γραφτουν ειναι λιγα μπροστα στο τι μας προσεφερες εσυ και η οικογενεια σου. Να εισαι παντα γερος, ντομπρος και να συνεχισεις να κοιτας ψηλα χωρις να διακρινεις ταβανι.
Τα καλυτερα ερχονται προεδρε!
Τα καλυτερα ερχονται προεδρε!
οχι μονο λογια του αερος κυριοι, πραξεις
να του αγορασουμε ενα σακακι να εχει ν'αλλαζει
α ρε ΙΒΑΝ...
να του αγορασουμε ενα σακακι να εχει ν'αλλαζει

α ρε ΙΒΑΝ...
Τα ευχαριστώ τα περίμενα.
Τις συγνώμες δε βλέπω.
Όταν έκανε λάθος βγήκε και είπε...την εκανα τη μαλακια παμε μπροστα και θα επανορθωσω.
Ορισμένοι άφαντοι είναι.
Τις συγνώμες δε βλέπω.
Όταν έκανε λάθος βγήκε και είπε...την εκανα τη μαλακια παμε μπροστα και θα επανορθωσω.
Ορισμένοι άφαντοι είναι.
- navigator11
Ναι ρε Ναβι, αυτο λεω...το παρουσιασε σα δικο του λαθος για να γλυτωσει και ο κοσμος.... και να ηρεμησει...
εχασες την ουσια...
εχασες την ουσια...

- navigator11
Εσύ καλά τα γράφεις. Αλλά ποιά ηρεμία ρε Θοδωρή; Για 2 μήνες τουλάχιστον σαν φαντάσματα ήμαστε όλοι! Περασμένα πια αλλά ποτέ ξεχασμένα. Από αύριο το αργότερο ο Λουτσέσκου θα τους ετοιμάσει εν όψει Τρίπολης με φόντο τον τελικό απέναντι στον αρχικλόουν. Μόνο με μια ακόμη νίκη σερί θα ηρεμήσει το μέσα και του ίδιου και των πιο πολλών από εμάς.
- PAOK_Antarctica
Έτσι.
Δεν θέλω να νιώσει κανείς κορεσμό.
Έχουμε να ταπεινωσουμε τις χάρτινες καριολες, αυτές που με το έτσι θέλω μας κλέψανε όλον τον περσινό μας κόπο.
Πρέπει να χάσουν σε τρίτο τελικό σερί για να καταλάβουν το μέγεθος τους. Ότι χωρίς τους δικηγόρους, απλά παλεύουν για την τρίτη θεση μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Δεν θέλω να νιώσει κανείς κορεσμό.
Έχουμε να ταπεινωσουμε τις χάρτινες καριολες, αυτές που με το έτσι θέλω μας κλέψανε όλον τον περσινό μας κόπο.
Πρέπει να χάσουν σε τρίτο τελικό σερί για να καταλάβουν το μέγεθος τους. Ότι χωρίς τους δικηγόρους, απλά παλεύουν για την τρίτη θεση μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Δεν μπορεί να χωρέσει σε ένα ''ευχαριστώ'', τα συναισθήματα που μου χάρισες ρε θηρίο.
Ένα μόνο περίμενα από εσένα, και δεν το έκανες.
Εχθές, εκεί που βγαίνεις στην φιέστα, να έκανες είσοδο αλλά Τζέι-Αρ (Χάρυ-Κλυν) με δύο πιστόλια και να πυροβολείς στον αέρα.
Να έβλεπα και αυτό, και τίποτα άλλο.
Σε ευχαριστώ ρε Ivan.
Για όσα έζησα εχθές στην Τούμπα, και όσα θα ζήσω και τα επόμενα χρόνια.
Να είσαι γερός, εσύ και τα παιδιά σου.
Ένα μόνο περίμενα από εσένα, και δεν το έκανες.
Εχθές, εκεί που βγαίνεις στην φιέστα, να έκανες είσοδο αλλά Τζέι-Αρ (Χάρυ-Κλυν) με δύο πιστόλια και να πυροβολείς στον αέρα.
Να έβλεπα και αυτό, και τίποτα άλλο.
Σε ευχαριστώ ρε Ivan.
Για όσα έζησα εχθές στην Τούμπα, και όσα θα ζήσω και τα επόμενα χρόνια.
Να είσαι γερός, εσύ και τα παιδιά σου.
Δεν υπαρχουν,πλεον,λογια που να μπορουν να δειξουν πως νοιωθω για σενα γι'αυτο για αλλη μια φορα θα σου πω μονο…..
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
- Sick Bastard
Η μαγκια που έκανες και ΔΕΝ σήκωσες πρώτος την κούπα πριν τους παίχτες
για μένα λέει πολλά, περισσότερα απ τα εκατομύρια που προσωπικά έβαλες στην ομάδα.
Είπες θα φέρεις τη χαρά στην Τούμπα και την έφερες.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Ευχαριστώ.
για μένα λέει πολλά, περισσότερα απ τα εκατομύρια που προσωπικά έβαλες στην ομάδα.
Είπες θα φέρεις τη χαρά στην Τούμπα και την έφερες.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Ευχαριστώ.
και οπως ειπε καποιος και με βρισκει 100% συμφωνο...δεν ειναι οτι οτι ειπε το εκανε αλλα οτι εκανε το ειχε πει