Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από pilotos »

Το σπίτι είναι Οκ!
17,5 έπιανα adsl...
Προσπάθησα πέρσι να βάλω vdsl και απέτυχε, κλείδωσε στα... 10, καθώς η ταχύτητα πέφτει πολύ πιο ραγδαία όσο μεγαλώνει η απόσταση.

Με πήρε μια από ΟΤΕ και μου υποσχέθηκε ότι θα έχω 30. Την ρώτησα τρεις φορές, αν είναι σίγουρη, της λέω μίλα με τεχνικούς κλπ... Τεσπα έβαλα και πήρα τα @@ μου... Στην Αθήνα ήμουν δίπλα σε καμπίνα και κλειδωνα στα 50...
Σου έχω στείλει το μαιλ μου σε μήνυμα tapatalk

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποια η διαφορά μεταξύ vdsl με adsl;
Adsl+2plus
Downstream 24Mbps

Upstream. 1,020Mbps

Vdsl
Downstream 50Mbps

Upstream. 10Mbp
Οί ταχύτητας στη Νορβηγία σε τι επίπεδο είναι;Σίγουρα πολύ πιό υψηλές!

iPhone 6s plus using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτά είναι τα μέγιστα θεωρητικά.
Όσο πιο μακριά είσαι από το κέντρο, dslam, τόσο πέφτει η ταχύτητα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Το vdsl πηγαίνει μαξιμουμ μέχρι 700 μέτρα από το μηχάνημα ενώ το adsl μέχρι το πολύ 4500 μέτρα βέβαια από 24 που φεύγει στα 4500 έρχεται με 1 με 1,5 μεγαμπιμπιες

Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

pilotos έγραψε:Το σπίτι είναι Οκ!
17,5 έπιανα adsl...
Προσπάθησα πέρσι να βάλω vdsl και απέτυχε, κλείδωσε στα... 10, καθώς η ταχύτητα πέφτει πολύ πιο ραγδαία όσο μεγαλώνει η απόσταση.

Με πήρε μια από ΟΤΕ και μου υποσχέθηκε ότι θα έχω 30. Την ρώτησα τρεις φορές, αν είναι σίγουρη, της λέω μίλα με τεχνικούς κλπ... Τεσπα έβαλα και πήρα τα @@ μου... Στην Αθήνα ήμουν δίπλα σε καμπίνα και κλειδωνα στα 50...

SM-G920F
Αν σου ελεγε εγγυημενα ηταν μ@λακισμενη. Εγγυημενο και Ελλαδα δεν συναδει. Η αποσταση απο το κεντρο και τα καφαο παιζει ρολο. Σου ειχε πει η τυπισσα οτι υποστηριζει η περιοχη σου vdsl; Το ελεγξε;
Μηνυμα δεν μου εχει ερθει ακομα...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kostomanolis έγραψε:Θεωρητικα με vdsl εχεις πολυ καλυτερη ταχυτητα. Τωρα αν εχεις καλη adsl και δεν εχεις και τρελες απαιτησεις δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις...
Αλλα γιατι πληρωνεις παραπανω με την adsl σε σχεση με την vdsl δεν το καταλαβαινω...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Γιατί είμαι λίγο "νεοφοβικός" σε σχέση με την "Hi-tech" ίσως;;; :oops: Τώρα έχω 17 κι είμαι Ο.Κ., οπότε... :?

Υ.Γ. Και δεν είμαστε "λιγάκι" off topic; Αλίμονό σας καημένοι μου άμα σας "τσακώσουν" ο πάτερ κι κυρ Απόστολος να τους "μαγαρίζετε" το σοβαρότερο topic του PAOKmania... :yellowcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 07 Φεβ 2016, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από pgetsos »

Hi-tech? 15 χρονια υπαρχει :lol:

Hi-tech ειναι το FTTH (Fiber-To-The-Home, οπτικη ινα μεχρι πανω στο σπιτι) που εχει σε πιλοτικο προγραμμα στη Νεα Σμυρνη η Forthnet... 150/50 ακατεβατα!

Εμεις περιοριζομαστε σε αυτα
Εικόνα

VDSL μεχρι 300 μετρα νομιζω δεν ριχνει ταχυτητα, εγω στα 600 ειμαι νομιζω
Kostomanolis έγραψε: Πως φαινεται ο ειδικος! 8-)

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Kostomanolis έγραψε:
pilotos έγραψε:Το σπίτι είναι Οκ!
17,5 έπιανα adsl...

SM-G920F
Αν σου ελεγε εγγυημενα ηταν μ@λακισμενη. Εγγυημενο και Ελλαδα δεν συναδει. Η αποσταση απο το κεντρο και τα καφαο παιζει ρολο. Σου ειχε πει η τυπισσα οτι υποστηριζει η περιοχη σου vdsl; Το ελεγξε;
Μηνυμα δεν μου εχει ερθει ακομα...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ναι ναι... Την έβαλα (υποτίθεται) και ρώτησε κιόλας... Γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν είχαν κάνει νέες εργασίες στην περιοχή.
Σου έστειλα στο chat του tapatalk
Το μαιλ μου

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο

pgetsos έγραψε:Hi-tech? 15 χρονια υπαρχει :lol:

Hi-tech ειναι το FTTH (Fiber-To-The-Home, οπτικη ινα μεχρι πανω στο σπιτι) που εχει σε πιλοτικο προγραμμα στη Νεα Σμυρνη η Forthnet... 150/50 ακατεβατα!

Εμεις περιοριζομαστε σε αυτα
Εικόνα

VDSL μεχρι 300 μετρα νομιζω δεν ριχνει ταχυτητα, εγω στα 600 ειμαι νομιζω
Kostomanolis έγραψε: Πως φαινεται ο ειδικος! 8-)

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πετράκη μου, μην με "κουζουλαίνεις" εμένανε τον γεροάσχετο (και σουρωμένο ταυτόχρονα αυτήν την στιγμή) μ αυτά τα "του διαόλου πράματα" (θου Κύριε φυλακή τω στόματι μου) γιατί...άντε, ε;;; :geek:

Υ.Γ. Κι άμα είναι "πιλοτικό" το πρόγραμμα πες να το βάλει ο "ειδικός"...Ο ΠΙΛΟΤΟΣ... :) :D :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 07 Φεβ 2016, 16:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Οποτε κοιτα να βαλεις το φθηνοτερο vdsl :D
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

pilotos έγραψε:Αυτά είναι τα μέγιστα θεωρητικά.
Όσο πιο μακριά είσαι από το κέντρο, dslam, τόσο πέφτει η ταχύτητα

SM-G920F
Αυτά είναι οι ταχύτητες που βγάζει το dslam,μάλιστα στο vdsl ειναι 80 Downstream!Μετρήσεις στα 10 μέτρα!Οι ταχύτητες αλλάζουν προς τα κάτω όσο μεγαλώνη η απόσταση!Πχ adsl στα 1,8 χιλμ βγαίνει 12 με 14 μαξιμουμ σύν την ποιότητα της γραμμής

Άβαταρ μέλους
goran 64

pgetsos έγραψε:Οποτε κοιτα να βαλεις το φθηνοτερο vdsl :D
Μόνο Ο.Τ.Ε. κι εγώ, όπως όλοι οι "παππούδες" που ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ :? ΠΡΟΪΟΝΤΑ !!! :) :D :opaokara:

Υ.Γ. "Κάντε την" σας λέω από δω :yellowcard: :yellowcard: , θα "βρείτε μπελά" απ τους υπόλοιπους "αποξηραμένους"... :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 07 Φεβ 2016, 17:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

goran 64 έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:Θεωρητικα με vdsl εχεις πολυ καλυτερη ταχυτητα. Τωρα αν εχεις καλη adsl και δεν εχεις και τρελες απαιτησεις δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις...
Αλλα γιατι πληρωνεις παραπανω με την adsl σε σχεση με την vdsl δεν το καταλαβαινω...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Γιατί είμαι λίγο "νεοφοβικός" σε σχέση με την "Hi-tech" ίσως;;; :oops: Τώρα έχω 17 κι είμαι Ο.Κ., οπότε... :?

Υ.Γ. Και δεν είμαστε "λιγάκι" off topic; Αλίμονό σας καημένοι μου άμα σας "τσακώσουν" ο πάτερ κι κυρ Απόστολος να τους "μαγαρίζετε" το σοβαρότερο topic του PAOKmania... :yellowcard:
Νομιζω εχουμε αναλογο thread, εκτος αν θελετε να ανοιξουμε ενα του στυο vdsl η adsl, nova η ote tv
:D :D :D :D

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Ποιά Ελληνικά ρε Γρηγόρη ο ΟΤΕ είναι γερμανικός όμιλος

Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Το 40% ειναι γερμανικο. Το υπολοιπο ειναι Ελληνικο και.λοιπων επενδυτων. Αν και γενικα στις τηλεπικοινωνιες, αλλα και γενικοτερα αμιγως Ελληνικη επιχειρηση δεν υπαρχει...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”