Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Για το δανεικός μπανε η όχι δεν ξέρω , έχουν μυστήρια συναλλαγές αυτοί, στο τρανσφετμαρκτ νομίζω δανεικό τον εχει
- kataramenos5
Εγω δε πιστεύω οτι αλλαξε κατι και ας μη χαιρόμαστε πολύ πολύ.Ισως είναι ενας τροπος να μαζευτούν ξανα τα προβατα στο μαντρί.
Ποιος θα πηγαίνει στα μικρά ματς στο καραιτάβλι αν ο γαυρος έχει 15 βαθμούς διαφορά απ το δεύτερο.Το βαρέθηκαν κι ιδιοι αυτο το σκηνικό.Στο τέλος θα φανεί.
Τα πραγματα ειναι απλα.. Γκελαρε στα δυο μη παραρτηματα..
Απο δω και στο εξης εμεις κι ο βαζελος μονο μενει να του κοψουμε βαθμους.
Μετα θα κανει μονο νικες αλά Βεροια στυλ.
Το θεμα ειναι οτι με διπλο στο τηγανι τους διαλυεις.
Πας στο +6 και τους αφηνεις να τρωγονται, θα αρχισουν οι γκρινιες, τα δεν εκανες μεταγραφες χοντρε, ξεπουλησες κλπκλπ.. Διπλο τιτλου με λιγα λογια. Τωρα που τους βρηκαμε ετσι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους πατησουμε.
Απο δω και στο εξης εμεις κι ο βαζελος μονο μενει να του κοψουμε βαθμους.
Μετα θα κανει μονο νικες αλά Βεροια στυλ.
Το θεμα ειναι οτι με διπλο στο τηγανι τους διαλυεις.
Πας στο +6 και τους αφηνεις να τρωγονται, θα αρχισουν οι γκρινιες, τα δεν εκανες μεταγραφες χοντρε, ξεπουλησες κλπκλπ.. Διπλο τιτλου με λιγα λογια. Τωρα που τους βρηκαμε ετσι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους πατησουμε.
- efthimis_paok
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Τα πράγματα είναι απλά. Ο σκωτσέζος είπε ότι θα γίνει μείωση των διατητων. Οποτε ο καθένας σφυριζει για την πάρτι του πλέον διότι φοβούνται ποιος θα επιλέξει τι και πως. Οποτε ισως δουμε μερικές καλές διαιτησίες απο αυτούς που δεν θα θέλουν να χάσουν το χιλιοπεντακοσαρι. Βέβαια μπορει κ οχι.
-
ron-swanson
Παντως φιλικα τελειως να θυμισω οτι βρισκομαστε στην 5η αγωνιστικη και ο ΠΑΟΚ με το αυριανο εχει ακομα 30 παιχνιδια για να τελειωσει το πρωταθλημα. Εχουμε πολυ δρομο ακομα.
Χαμηλα τη μπαλα, ετσι ξεκινησαμε, ας συνεχισουμε ετσι. Μην μας κανουν καμια σφαγη την αλλη Κυριακη και βαρεσουμε 25 πιεση παλι. Χαλαρα και χαμηλα τη μπαλα.
Τα κορακια η αληθεια ειναι οτι απο τα 5 παιχνιδια του γαυρου στα 2-3 επαιξαν καλα. Αλλα επειδη ξερουμε ποια ειναι η παραγκα του γαυρου ας κραταμε μικρο καλαθι λεω εγω.
Ας κοιταμε την ομαδα μας και ας εχουμε ως στοχο τη νικη σε καθε παιχνιδι και βλεπουμε.
Χαμηλα τη μπαλα, ετσι ξεκινησαμε, ας συνεχισουμε ετσι. Μην μας κανουν καμια σφαγη την αλλη Κυριακη και βαρεσουμε 25 πιεση παλι. Χαλαρα και χαμηλα τη μπαλα.
Τα κορακια η αληθεια ειναι οτι απο τα 5 παιχνιδια του γαυρου στα 2-3 επαιξαν καλα. Αλλα επειδη ξερουμε ποια ειναι η παραγκα του γαυρου ας κραταμε μικρο καλαθι λεω εγω.
Ας κοιταμε την ομαδα μας και ας εχουμε ως στοχο τη νικη σε καθε παιχνιδι και βλεπουμε.
Τελικά είναι ή δεν είναι παράρτημα ο Ατρόμητος;Parolos έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα.. Γκελαρε στα δυο μη παραρτηματα..
Έχω μπερδευτεί.
Συνεργαζόμενος!Karelias έγραψε:Τελικά είναι ή δεν είναι παράρτημα ο Ατρόμητος;Parolos έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα.. Γκελαρε στα δυο μη παραρτηματα..
Έχω μπερδευτεί.
Πριν το χθεσινό ματς,ήμουν 100% βέβαιος πως ο Ατρόμητος θα κάτσει να χάσει.Μετά το ματς,βλέποντας και τα Highlights με τις ευκαιρίες του Καραμάνου και του Παπάζογλου,τον μη πανηγυρισμό τους στο γκολ,σε συνδυασμό πως στο δεύτερο ημίχρονο αυτοί κατέστρεφαν ότι πήγαινε να δημιουργήσει ο Ατρόμητος,το συμπέρασμα μου είναι πως....ατυχήματα συμβαίνουν πού και πού.
- Ekatnetworkltd
Την άλλη βδομάδα θα χάσουμε...
Χθες δεν είχε τσάι-ήττα
Τετάρτη δεν έχει τσάι-Σίγουρα ήττα
Μια κανάτα ο καθένας την Κυριακή-χαλαρό 3-0 και 5-6 καρδιακά...
Χθες δεν είχε τσάι-ήττα
Ίσως δεν ήταν όλοι στο κόλπο!Odi έγραψε:Πριν το χθεσινό ματς.ήμουν 100% βέβαιος πως ο Ατρόμητος θα κάτσει να χάσει.Μετά το ματς,βλέποντας και τα Highlights με τις ευκαιρίες του Καραμάνου και του Παπάζογλου,τον μη πανηγυρισμό τους στο γκολ,σε συνδυασμό πως στο δεύτερο ημίχρονο αυτοί κατέστρεφαν ότι πήγαινε να δημιουργήσει ο Ατρόμητος,το συμπέρασμα μου είναι πως....ατυχήματα συμβαίνουν πού και πού.
Αποστόλη να χαίρεσαι το πουλέν σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 28 Σεπ 2014, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mια πισινα με μαγικο ζωμο θα φταξει ο δρυίδης και θα τους εχουν 24 ωρες μεσα.pgetsos έγραψε:Την άλλη βδομάδα θα χάσουμε...
Χθες δεν είχε τσάι-ήττα
Να κανουμε κουιζ ποσες "ιογενεις μυοκαρδιτιδες" θα εχουν την αλλη Κυριακη.
Πω πω πω-πω πω πω, τι τσιμπουσι ηταν αυτο.