Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Ελπίζω να έδωσες ονόματα στον Ιβάν. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή μπας και δούμε άσπρη μέρα.
PAOK_Antarctica έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά, ο Τζαβέλλας (μετά την συμμετοχή στο τρίτο γκολ), με 20 λεπτά να απομένουν, σκέφτηκε "τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φάω τρία γκολ επειδή -εδώ τι μπαίνει; ένας ευλογημένος να μου το εξηγήσει επιτέλους-";
Τα λέτε και τα πιστεύετε;
Την υποθεση αβρααμ Παπαδόπουλου και Εθνικη τη γνωριζεις?Και γενικα το φορουμ οχι μονο εσυ..γτ βλεπω πολλοι πεφτετε απο συννεφα
- Chuck Norris
Μη καθεσται και χαλιέσται άλλο για σήμερα , πάντε πιείτε καμιά μπύρα , κανα κρασί , βάλτε δείτε λίγο τηλεόραση ! Μόνο παρεξηγήσεις μπορούν να γίνουν τέτοιες ώρες ...
Υ.Γ Σνούφελ μήπως για αυτό είχες τελικά μαυρισμένο τον τζαβέλλα? *"x-files music on backround"*
Υ.Γ Σνούφελ μήπως για αυτό είχες τελικά μαυρισμένο τον τζαβέλλα? *"x-files music on backround"*
Indio έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά, ο Τζαβέλλας (μετά την συμμετοχή στο τρίτο γκολ), με 20 λεπτά να απομένουν, σκέφτηκε "τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φάω τρία γκολ επειδή -εδώ τι μπαίνει; ένας ευλογημένος να μου το εξηγήσει επιτέλους-";
Την υποθεση αβρααμ Παπαδόπουλου και Εθνικη τη γνωριζεις?Και γενικα το φορουμ οχι μονο εσυ..γτ βλεπω πολλοι πεφτετε απο συννεφα
Χοχοχο
SM-G935F
Chuck Norris έγραψε:Μη καθεσται και χαλιέσται άλλο για σήμερα , πάντε πιείτε καμιά μπύρα , κανα κρασί , βάλτε δείτε λίγο τηλεόραση ! Μόνο παρεξηγήσεις μπορούν να γίνουν τέτοιες ώρες ...
+1926
T.H.E.O.S έγραψε:flash4 έγραψε:Μα ακριβώς αυτό εδώ είναι το θέμα. Οι ίδιοι παίκτες που παίζουν μπαλάρα στο πρώτο ημίχρονο, κάνουν τραγικά λάθη μετά το 70. Δε μιλάμε για κούραση, αλλά για λάθη, πολλά λάθη. Γιατί φέρει ο ίβιτς ευθύνη για τη σημερινή ξεφτίλα, με 2 αναγκαστικές αλλαγές και τρίτη αλλαγή πιο αμυντικογενή παίκτη?
Μα αυτο λεω και εγω, ενω θα μπορουσε να πει αυτο που ειδαμε ολοι, οτι ημασταν πολυ ατυχοι και γιναν πολλα λαθη και ολοι θα το "τρωγαμε" γιατι κατι τετοιο εγινε, αντιθετα επειδη νιωθει το εδαφος να φευγει κατω απο τα ποδια του κατηγορει τους παικτες του! Και ποιους μαλιστα!! Η σημερινη 11αδα απο την μεση και πισω ειναι αυτη που εχει εμπιστευτει περισσοτερο απο καθε αλλη.
Τα εχασε και εδειξε οτι δεν εχει τα μπαλακια για το παγκο του ΠΑΟΚ.
Πως ειναι δυνατον να κρατησεις προπονητη που υπονοει τετοια πραγματα;;
Δεν είναι ο πρώτος που υπονοεί πράγματα για τους παίκτες του. Και πίστεψέ με αν συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ δε θα 'ναι ούτε ο τελευταίος. Και φυσικά θα κατηγορήσει τους βασικούς παίκτες του, αυτοί έδωσαν το παιχνίδι σήμερα, όχι αυτός. Τουλάχιστον απ' όσα είδα δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος.
Indio έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά, ο Τζαβέλλας (μετά την συμμετοχή στο τρίτο γκολ), με 20 λεπτά να απομένουν, σκέφτηκε "τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φάω τρία γκολ επειδή -εδώ τι μπαίνει; ένας ευλογημένος να μου το εξηγήσει επιτέλους-";
Πες λίγο γιατί εγώ όντως δεν ξέρω
Εγώ Βλάνταν βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με τους παίκτες του Κουτσολιάκου...Και δεν θα απορήσω αν κατηγορηθεί και ο Λέοβατς ότι είναι σ αυτούς που θες να φύγουν γιατί κι αυτός όλο στην ''ζεμπεκιά'' είναι...Τι πράμα είναι αυτό τόσα χρόνια μ αυτόν ρε πούστη μου στον ΠΑΟΚ πως θα γίνει να απεμπλακούμε?Κι άλλες χρονιές θυμάμαι πρόβλημα με παίκτες του,τι καρκίνος είναι αυτός τόσα χρόνια?Όπου μεταγραφή ο Κουτσολιάκος μέσα,φτάνει ρε φτάνει πια..νυσάφι..
Yupis έγραψε:Indio έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά, ο Τζαβέλλας (μετά την συμμετοχή στο τρίτο γκολ), με 20 λεπτά να απομένουν, σκέφτηκε "τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φάω τρία γκολ επειδή -εδώ τι μπαίνει; ένας ευλογημένος να μου το εξηγήσει επιτέλους-";
Πες λίγο γιατί εγώ όντως δεν ξέρω[/quote
Εν ολιγοις κατηγορουταν για στημενα και μαλιστα σε παιχνιδια της εθνικης.Υπαρχει και συγκεκριμενος αγωνας της εθνικης ,δε θυμαμαι ποιος που βαζει αυτογκολ.
Εκεινη τη περιοδο αν ελεγα σε καποιον οτι ο αβρααμ ειναι στημενος και εβαλε αυτογκολ οι πιο πολλοι θα ελεγαν εισαι συνωμοσιολογος και αυτα δε γινονται σιγα μη το θελε.
Αυτο π θελω ν πω ειναι οτι αυτα δυστυχως ΓΙΝΟΝΤΑΙ..
- fiorentinos
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η επόμενη αποστολή αγώνα. Εκεί θα φανεί αν είναι πραγματικότητα τα λεγόμενα του Βλανταν η προσπάθεια να σώσει την παρτίδα για αυτόν.
- PAOK_Antarctica
Indio έγραψε:Yupis έγραψε:Indio έγραψε:Την υποθεση αβρααμ Παπαδόπουλου και Εθνικη τη γνωριζεις?Και γενικα το φορουμ οχι μονο εσυ..γτ βλεπω πολλοι πεφτετε απο συννεφα
Πες λίγο γιατί εγώ όντως δεν ξέρω[/quote
Εν ολιγοις κατηγορουταν για στημενα και μαλιστα σε παιχνιδια της εθνικης.Υπαρχει και συγκεκριμενος αγωνας της εθνικης ,δε θυμαμαι ποιος που βαζει αυτογκολ.
Εκεινη τη περιοδο αν ελεγα σε καποιον οτι ο αβρααμ ειναι στημενος και εβαλε αυτογκολ οι πιο πολλοι θα ελεγαν εισαι συνωμοσιολογος και αυτα δε γινονται σιγα μη το θελε.
Αυτο π θελω ν πω ειναι οτι αυτα δυστυχως ΓΙΝΟΝΤΑΙ..
[youtube]PwT4mIf4VrA[/youtube]
ακουω στο ραδιο ο εκφοβισμος εχει ξεκινησει με μυνησεις κλπ...
Μη μασατε, και μην ακουτε ΑΡΔ...
Μη μασατε, και μην ακουτε ΑΡΔ...
Chuck Norris έγραψε: