33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
karl

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από karl »

Και εσύ στην πασα κόλλησες;
Εννοώ φυσικά την όλη φάση - από τη σκοπια το ότι είναι κάτι σπάνιο. :D
Τίποτε παραπάνω. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Με καλό Κλάους και καλό Σάλπι δεν σε πιάνει κανείς επιθετικά!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ αν είχα μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα (Porto, Dortdmund, Newcastle, Valencia) θα ήθελα έναν ποδοσφαιριστή με 20 γκολ στις αρχές Μαρτίου και χωρίς αγώνες Ευρώπης από τις αρχές Σεπτεμβρίου!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Αυτές οι ομάδες που αναφέρεις δεν είναι ρωσικές, που αγοράζουν ότι τους πασαρουν οι μάνατζερς, δες ποσό συμμετοχικοί στην ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι o σολνταδο και λεβαντοφσκι πχ, στα πάρα πάνω επίπεδα από εμάς πλέον δεν χωρούν παίκτες που βάζουν μόνο γκολ και έξω από την περιοχή κάνουν κακακια
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Οτι να ειναι...

Να πώ για αλλη μια φορα κάποια πράγματα για τον Κλαους.

Μεγα προσον η εκτελεστικότητα του και για να το καταλάβουν μερικοι θα πώ τα εξεις.

Ενας προπονητής προτιμά 10000 φορες εναν εκτελεστή απο εναν που ξέρει 100 κιλα μπάλα και δεν εχει την εκτελεστική δυνότητα, γιατί συνήθως οταν ενα φορ ντριπλάρει εκτος περιοχής "μαζευει" και πολλα κιλα κλωτσιές και καθυστερεί την αναπτυξη της ομάδος (συνηθως ετσι;).

Τα στοιχεία του Κλαους ειναι οτι πιο μοντέρνα χρειάζεται να εχει ενας σεντερ φορ, παίζει την υποδοχή σχεδόν τέλεια, με σωστες αλλαγες κατεύθυνσης, δηλαδη δινει την μπαλα στον "καθρέφτη" και αλλαζει πλευρα δημιουργώντας κενούς χώρους για τους οποιους κρυφούς βγαίνουν απο πίσω στην πλάτη του, παίρνει σωστές θέσεις μεσα στην περιοχη και τελειώνει τις φασεις συνηθως με μεγάλη ευστοχία.

Οσο προσπαθω να φέρω στην μνήμη μου παικτη στον Π.Α.Ο.Κ με τα χαρακτηριστικά του Κλαους δεν θυμάμαι κανενα και μάλιστα ομαδες πρωτης γραμμής πληρώνουν οσο οσο για παικτη με τα στοιχεία του Κλαους.

Απο κει και μετα αυτόν τον παικτη με τα δικά του στοιχεία τον εκμεταλλεύεσαι και αναλογα, δηλαδη τον βγαζεις οσο πιο πολλες φορες μπορεις φάτσα με την εστια και οχι να δημιουργεί αυτος τις φάσεις, εγω τον προτιμώ να κανει αυτο που ξερει καλύτερα και οχι αυτο που στο δικο μου μυαλό ειναι το τέλειο, τελειο αυτην την στιγμη αλλα και στο πέρασμα των αιώνων δεν θυμάμαι, εκτος απο τον Ετο τον Σεφτσένκο και κανα δυο αλλους που ειχαν σχεδόν ολα τα "πολύτιμα στοιχεια του φορ" κανεις δεν ειναι τέλειος.

Για αυτό μην κράζετε οτι καλύτερο εχουμε (ελληνα και δικο μας παιδι) και κοιτάξτε να τον εμψυχώνουμε και όταν αστοχεί.

Μπορουμε να μιλάμε με τις ωρες κα να λεει ο καθενας τα δικα του, αλλα να είστε σίγουροι οτι τόσο ο Κλάους αλλα και ο Κατσε (ασχετο-οφ τοπικ) οταν ειναι υγιείς δεν θα τους δειτε ποτε εκτός ενδεκάδας απο οποιοδήποτε προπονητή.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σταθη ..σ αγάπησα ρε μπαγάσα. :D :D :D
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ότι να είναι

Συμμετοχικός δεν σημαίνει κάνω τρίπλες και μαζεύω κλοτσιές, συμαινεί συμμετέχω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δες μάριο γκομεζ, δεν τριπλαρει ούτε κολόνα, αλλά συμμετέχει

Δεν είπαμε ότι δεν κάνει για Ελλάδα, μια χαρά μας έκατσε δεν κάνει για μεγάλο σύλλογο ευρώπης,o τελευταίους μη συμμετοχικός φορ που μου έρχεται στο μυαλό είναι o ρουντ,

Βρες μου έναν με τα χαρακτηριστικά του,όχι επίπεδο, χαρακτηριστικά,αγκουερό,τεβεζ ιγκουαην,πατο και αλλοι πολλοι
Και επειδή είμαι φαν του χιτζφελντ, θα σου πω ένα περιστατικό,
Μια χρόνια o έλμπερ είχε πολύ λίγα γκολ, νομίζω δύο χρόνια πριν φύγει για λυών, και τον ρώτησαν γιατί επιμένει να τον χρησιμοποιεί
Απάντησε πως εσείς οι δημοσιογράφοι βλέπετε μόνο στατιστικά και νούμερα, αλλά τα περισσότερα γκολ ξεκίνησαν από προσπάθειες του

Όσο για την υποδοχή με πλάτη, κανείς λάθος, ψάξε τα παιχνίδια και θα δείτε ότι θέλει δουλειά
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

εχεις σκοραρει εντος με ρουλη,κουλα,γαβρο...τωρα ηρθε η ωρα του βαζελου... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

τον Αθανασιάδη τον κράζω πολύ φέτος, όχι επειδή δεν μου αρέσει, επειδή περιμένω πολλά περισσότερα απο αυτόν.
Μου δίνει την εντύπωση πως επαναπαύθηκε στο να είναι πρώτος στο χωρίο ( Σούπερ Λίγδα), το έχει ρίξει στον χαβαλέ,
τατουάζ κτλ κτλ. Αν έχει ταβάνι την φετινή του χρονιά , οκ τότε πάω πάσο.
Αν βελτίωνε ντρίπλα, πλάτη στον αντίπαλο θα ήταν φορ 20.000.000 και θα ήταν πρώτος στην Πόλη...
οπότε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μπράβο αδελφέ μου!Τα ίδια πιστεύω κι εγώ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Κλάους πρέπει να βελτιώθεί στο παιχνίδι του εκτός περιοχής. Σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν πολλές φορές αναγκάζεται είτε να βγαίνει αρκετά μέτρα εκτός περιοχής είτε στα πλάγια για να πάρει τη μπάλα. Συνήθως μετά πελαγοδρομεί και χάνουμε την κατοχή. Πιστεύω αν βελτιωθεί σε αυτόν το τομέα θα ανέβει πολλά επίπεδα πάνω και αυτός και η ομάδα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

zoomgr έγραψε:τον Αθανασιάδη τον κράζω πολύ φέτος, όχι επειδή δεν μου αρέσει, επειδή περιμένω πολλά περισσότερα απο αυτόν.
Μου δίνει την εντύπωση πως επαναπαύθηκε στο να είναι πρώτος στο χωρίο ( Σούπερ Λίγδα), το έχει ρίξει στον χαβαλέ,
Αν βελτίωνε ντρίπλα, πλάτη στον αντίπαλο θα ήταν φορ 20.000.000 και θα ήταν πρώτος στην Πόλη...
100%
κανεις δεν τον μηδενιζει. Τον κρινουμε αυστηρα γιατι μας εδωσε το δικαιωμα να εχουμε υψηλες προσδοκιες απο αυτον. Το καλο του θελουμε γιατι ειναι σε θεση να απογειωθει σαν παικτης και οχι να επαναπαυτει που θα σημανει και ταβανι.
Ειναι κριμα γιατι τετοια μυρωδια και εκτελεση του γκολ δεν τη βλεπουμε συχνα οποτε με συνεχη δουλεια σε θεματα τεχνικα θα κερδισει και αυτος αλλα και η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

zoomgr έγραψε:τον Αθανασιάδη τον κράζω πολύ φέτος, όχι επειδή δεν μου αρέσει, επειδή περιμένω πολλά περισσότερα απο αυτόν.
Την εντύπωση ότι έχει επαναπαυθεί φέτος, σου τη δίνει το γεγονός ότι ήδη έχει σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ σε γκολ ή επειδή κάνει χαβαλέ, έχει τατουάζ κι όπως λένε έγκυρες πηγές, τα χει με μια-δύο γκόμενα; (δεν είναι λάθος, επίτηδες το έγραψα έτσι, γιατί εμείς εδώ κάνουμε ρεπορτάζ).
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

[quote="karlat85"]Ότι να είναι

Συμμετοχικός δεν σημαίνει κάνω τρίπλες και μαζεύω κλοτσιές, συμαινεί συμμετέχω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δες μάριο γκομεζ, δεν τριπλαρει ούτε κολόνα, αλλά συμμετέχει

Δεν είπαμε ότι δεν κάνει για Ελλάδα, μια χαρά μας έκατσε δεν κάνει για μεγάλο σύλλογο ευρώπης,o τελευταίους μη συμμετοχικός φορ που μου έρχεται στο μυαλό είναι o ρουντ,

Βρες μου έναν με τα χαρακτηριστικά του,όχι επίπεδο, χαρακτηριστικά,αγκουερό,τεβεζ ιγκουαην,πατο και αλλοι πολλοι
Και επειδή είμαι φαν του χιτζφελντ, θα σου πω ένα περιστατικό,
Μια χρόνια o έλμπερ είχε πολύ λίγα γκολ, νομίζω δύο χρόνια πριν φύγει για λυών, και τον ρώτησαν γιατί επιμένει να τον χρησιμοποιεί
Απάντησε πως εσείς οι δημοσιογράφοι βλέπετε μόνο στατιστικά και νούμερα, αλλά τα περισσότερα γκολ ξεκίνησαν από προσπάθειες του

Mαλιστα, ολα και ολοι σε ενα κουβα, ο Κλαους ο Τεβεζ ή Ελλάδα με την Γερμανία και παει λέγοντας.

Ποιος σας ειπε οτι δεν συμμετέχει;;.....................συμμετέχει και με τον καλύτερο τρόπο, απλά και γρηγορα.
Τωρα οσοι εχουν παιξει σεντερ φορ ξερουν οτι πάντα μα πάντα εχεις προσωπικό αντίπαλο, δηλαδη απο την θεωρία ο αντίπαλος προπονητής χρεώνει παίκτη πάνω στον Κλαους.
Τυγχάνει το παλικαράκι να προτιμά να παίζει με την μια (ευτυχως), απο κει και μετά ο προπονητής στήνει την ομάδα και την ανάπτυξη της ανάλογα με τα εργαλεία που εχει και τα προσόντα τους.
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή μας να βαφτίζουμε ως κουσούρι ενα τεράστιο πλεονέκτημα του Κλαους.

Αν τον έλεγαν Τσεβες (τον Κλαους) ή καπως ετσι απο την αρχή της χρονιάς μεχρι σήμερα θα γράφονταν ύμνοι, αλλα επειδή ειναι δικο μας παιδί, μας πειράζουν τα τατουάζ, το οτι δεν περνα εναν δυο αντιπάλους , με ποια βγαίνει και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Η Κριτική που κάνουμε σε εναν παικτη πρεπει να ειναι αντικειμενική και το κυριότερο κατω απο τις σωστες συνθήκες -προϋποθέσεις, δεν μπορει να λείπει η μιση ομάδα και να τον χαρακτηρίζουμε απων απο το ματς, δεν μπορει η μπάλα να ειναι στον αέρα και να ζητάμε να δημιουργήσει παιχνίδι...............κ.τ.λ

Ειναι κρίμα να κρεμάμε ταμπέλες και ειδικα για αυτον τον παίκτη.

Και στο δια ταυτα αυτον εχουμε, με αυτα τα στοιχεία, ας τον γουστάρουμε για οσο καιρό θα τον εχουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”