Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε θέλω ένα προπονητή που θα μου φέρει πρωτάθλημα σε ένα χρόνο με 30+ βαθμούς από το δεύτερο.
Θέλω ένα προπονητή που θα δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για 3 χρόνια και θα φτιάξει μια ομάδα στα πρότυπα του Αγιαξ. Παίκτες μικρής ηλικίας ,ανερχόμενα ταλέντα από τα οποία μπορεί να έχεις και οικονομικά οφέλη .Ένα προπονητή που θα «αναγκάσει» την ομάδα να λειτουργήσει με άλλα πρότυπα όπως αυτά των μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Ένα προπονητή που θα φτιάξει ένα ΠΑΟΚ με διάρκεια και συνέχεια.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ο προπονητης αυτος θελει υποδομες,θελει εγκαταστασεις.Εμεις τι θα του δειξουμε?Τη Μεσημβρια,ενα αθλητικο κεντρο που ουτε ημιτελες δεν μπορει καν να χαρακτηριστει?

Και καλο θα ηταν να μην χρησιμοποιουμε παραδειγματα που ουδε μια σχεση εχουν με τον ΠΑΟΚ.Ο Αγιαξ εχει ακαδημιες σε ολο τον κοσμο και τις καλυτερες ακαδημιες στην Αφρικη.Εχει ενα τμημα σκαουτιγκ,για πιτσιρικια,που μπορει να κοστιζει και 2 εκ. ευρω.

Οσο για τη διαρκεια που μπορει να εχει μια ομαδα με νεαρους ποδοσφαιριστες,θα περιμενω να δω την Ντορτμουτ σε δυο χρονια....
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Και φυσικά όσο δεν παίρνουμε προπονητή,το όνομα του καλύτερου Έλληνα βοσκού θα ακούγεται όλο και περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mpafos4 έγραψε:Ο προπονητης αυτος θελει υποδομες,θελει εγκαταστασεις.Εμεις τι θα του δειξουμε?Τη Μεσημβρια,ενα αθλητικο κεντρο που ουτε ημιτελες δεν μπορει καν να χαρακτηριστει?

Και καλο θα ηταν να μην χρησιμοποιουμε παραδειγματα που ουδε μια σχεση εχουν με τον ΠΑΟΚ.Ο Αγιαξ εχει ακαδημιες σε ολο τον κοσμο και τις καλυτερες ακαδημιες στην Αφρικη.Εχει ενα τμημα σκαουτιγκ,για πιτσιρικια,που μπορει να κοστιζει και 2 εκ. ευρω.

Οσο για τη διαρκεια που μπορει να εχει μια ομαδα με νεαρους ποδοσφαιριστες,θα περιμενω να δω την Ντορτμουτ σε δυο χρονια....
Αν είναι έτσι οπως τα λές θα καταλήξουμε με Φρίγκερ ή Αλέφαντο. Αφου δεν έρχεται ξένος προπονητής επειδή δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις (και όχι γιατί δεν έχουμε φράγκα) τότε ποιο το νόημα της συζήτησης και λαϊκής απαίτησης για μεγάλο προπονητή?
Οσο για το παράδειγμα με τον Αγιάξ,ποιόν να κοιτάξω αν όχι έναν απο τους καλύτερους σ αυτό το μοντέλο
λειτουργίας μιας ομάδας? Τον Αστέρα Τρίπολης?Εγω δέν είπα να γίνουμε Αγιαξ σε 3 χρόνια ,είπα να κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση,γιατί αυτό το μοντέλο πιστεύω οτι ταιριάζει καλύτερα σε εμάς.Ο Άγιαξ αυτά που έφτιαξε τα έφτιαξε με τα χρόνια ,με υπομονή και προσήλωση σε ένα σχέδιο.Δεν τα είχε εξ αρχής.Για μένα το να συνεχίσεις να φέρνεις μεγάλους(30+) παίκτες με υψηλά συμβόλαια και να υποχρεώνεσαι να αλλάζεις ομάδα κάθε 4 χρόνια ισοδυναμεί με αυτοχειρία.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

sakisxxx έγραψε:Εγω παντως θελω ξενο προπονητη και αν ειναι δυνατον απο γερμανια η ολλανδια,για να κανουμε μια αθλητικη ομαδα με πολλα τρεξιματα και αντοχες.....
++++++++1926
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Makis4444 έγραψε:Και φυσικά όσο δεν παίρνουμε προπονητή,το όνομα του καλύτερου Έλληνα βοσκού θα ακούγεται όλο και περισσότερο...
Και δεν πρόκειται ποτέ κανείς να καταλάβει το πόσο κακό μας κάνει όλη αυτή η γελοία συζήτηση για ένα θέμα που δεν έχει βάση και δεν πρόκειται να έχει ποτέ ξανά...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω ισπανο θελω που δεν εχουν τρεξιματα ουτε αντοχες εκει στη πριμερα
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

gika έγραψε:Στην αρχή στεναχωρέθηκα. Μετά σκέφτηκα ότι σιγά μη βγούμε Τσου Λου με τον μάκη... Δεν ξέω αν πρέπει να χαρω ή να στεναχωρηθώ...
να χαρείς φίλε μου!
αν βγούμε εμείς προκριματικά τσ.λ., μπορεί και πάλι να μην προχωρήσουμε αλλά σίγουρα θα αντιμετωπίσεις του χρόνου έναν παο πολύ πιο κοντά σε σένα.
Εάν ο παο πάει προκριματικά τσ.λ., λόγω κατάταξης uefa, έχει πολλές πιθανότητες να μπει σε όμιλο και να πάρει καμιά 10ρια μύρια. Χωρίς αυτά και με τη μίρλα που θα ξεσπάσει σε περίπτωση αποτυχίας, ο παο θα είναι πολύ πιο αντιμετωπίσιμος.

Από την άλλη, εάν βγούμε τσ.λ., εξακολουθώ να πιστεύω πως θα αλλάξουμε προπονητή.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ δεν καταλαβαίνω το σκεπτικο "Μάκης μας βγάζει τσ.λου, Μάκης μένει"...δηλαδή εάν "τα καταφέρει" πάει να πει οτι θα είναι αποκλειστικά δική του επιτυχία; δηλαδή αυτά τα 6 ματς θα υποδείξουν τις ικανότητές του; δεν έχουμε διαμορφώσει άποψη μέχρι τώρα; (ασχέτως εάν δεν πρέπει να δημοσιοποιηθεί επισήμως πριν τους αγώνες για ευνόητους λόγους).

Δηλαδή εάν δεν βγούμε τσ.λου θα αλλάξουμε προπονητή επειδή ο Μάκης δεν θα είναι αρκετός, αλλά δεν θα έχουμε φράγκα, οπότε δεν θα βρίσκουμε τον κατάλληλο, αλλά εάν βγούμε τσ.λου, οπότε και θα είναι πιθανό να έχουμε παραπάνω φράγκα (λέμε τώρα, έαν μπούμε ομίλους με τα μεγαθήρια που θα μας τύχουν), τότε θα μείνουμε με το Μάκη; δηλαδή στη μία και μοναδική πιθανότητα να βρεις τα φράγκα για καλό προπονητή, εσύ θα μείνεις με τον ίδιο;;;

Καταρχάς εγώ περισσότερο δεν θέλω να βγει ο ζέλος τσ.λου όπως έγραψε ένας φίλος πιο πριν για να μην πάρει ανάσα, παρά περιμένω τρελά φράγκα για εμάς. Τα φράγκα είναι στους ομίλους και αν δούμε τους 3-4ους από τα καλά πρωταθλήματα, κλάφτα χαράλαμπε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Θες να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο αγωνιστικά;
1ον. Παίρνεις έμπιστο-σοβαρό-δουλευταρά, με κύρος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
2ον. Του εξηγησείς ΕΞ'ΑΡΧΗΣ τι μπάτζετ έχεις και τι οικονομικές δυνατότητες έχεις και ποιο είναι το οικονομικό σου πλάνο.
3ον. ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τα παραπάνω, και ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ από κοινού για ένα 2-3ετές πλάνο με ξεκάθαρους ΣΤΟΧΟΥΣ.
4ον. Ξεκινά άμεσο μεταγραφικό σχεδιασμό με τον Τεχνικό Δντή(εδώ υπάρχει ένα θέμα με την απειρία του Κων/νίδη).
5ον. Τον στηρίζεις, τον κάνεις ΒΑΣΙΛΙΑ στα αποδυτήρια και αναμένεις ΜΕΧΡΙ τελευταία μέρα του ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ.

Δεν θες να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο αγωνιστικά;
1ον. Κάνεις από τώρα ξεκάρφωτες μεταγραφές.
2ον.Παίρνεις έναν ευκαιριακό-επιφανειακό ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, χωρίς να έχεις αντιληφθεί την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ αυτής της κίνησης.
3ον. Κρατάς ψιλο-επιφυλακτική στάση απέναντι του.

Αυτά τα ολίγα νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Αλέφαντος για Κούπερ:

«Νομίζω ότι αυτά που λένε στα ραδιόφωνα είναι βλακείες. Είναι δυνατόν να λέμε τώρα για τον Κούπερ; Που έχει φτάσει σε δύο τελικούς, που έκανε πράγματα; Το μόνο λάθος που έκανε ο Κούπερ είναι ότι ο μάνατζερ του, πήρε παίκτες που δεν ήταν καλοί. Αυτό έγινε και στις άλλες ομάδες στις οποίες βρισκόταν. Μακάρι να κλείσει ο ΠΑΟΚ τον Κούπερ, θα βγει στην 2η θέση. Καταθέτω το δίπλωμα μου. Θα τον πάρει ο Ζαγοράκης; Θα τον πάρει. Θα παίξει πολύ καλό 4-4-2 και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Δεν πρέπει να διαλύσουμε τα πάντα με τον Κούπερ. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος στα πλέι οφ. Θέλω να δω αν η ΑΕΚ πάρει το κύπελλο. Πάντως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκαλέσει ζημιές».
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ένας Θεός ξέρει…

Το Πάσχα πλησιάζει και το θέμα της διαδοχής του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ταυτίζεται πλήρως με το κλίμα των ημερών αποκτώντας… μεταφυσική διάσταση. Ένας από τους υποψηφίους για τον πάγκο του «δικεφάλου» είναι, όπως λέγεται, ο Άγγελος Αναστασιάδης που έχει βαρεθεί το χαλούμι και ονειρεύεται την επιστροφή στην πατρώα γη της Μακεδονίας. Ο ευσεβής τεχνικός ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει την ομάδα της καρδιάς του για μία ακόμη φορά (τέταρτη, πέμπτη, δεν ξέρω, έχω χάσει το λογαριασμό) και απάντησε με απολύτως κατανυκτική διάθεση. «Δεν ξέρω, μόνον η Παναγιά ξέρει».

Για να το λέει ο Αγγελος θα έχει τις πληροφορίες του. Είναι άλλωστε ένας από τους ελάχιστους «εκλεκτούς» που εδώ και χρόνια έχουν τη δυνατότητα να μιλούν σε καθημερινή βάση με το Θεό. Τόσο στενή σχέση με τα Θεια έχει μόνον ο… Άγιος Κωστένογλου που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και Μητροπολίτης. Απομένει να δούμε λοιπόν αν όντως υπάρχει ένα θεϊκό σχέδιο επιστροφής του Άγγελου στον ΠΑΟΚ ή αν πρόκειται απλώς για μία προσωπική του επιθυμία που την οποία δεν έχει διάθεση να υποστηρίξει ο Ύψιστος.

Το θέμα είναι σημαντικό αφού έχει και την πρακτική του διάσταση. Αν για παράδειγμα, ο Άγγελος δεν αναλάβει τον ΠΑΟΚ, η προετοιμασία θα γίνει σε ένα από τα γνωστά αθλητικά κέντρα (Ιταλία, Αυστρία, Ολλανδία κλπ). Αν όμως το όνειρο του Άγγελου γίνει πραγματικότητα, τα δεδομένα θα αλλάξουν άρδην. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, στην περίπτωση αυτή, η προετοιμασία θα ξεκινήσει με πενθήμερη περιοδεία στη… μονή Εσφιγμένου στην οποία ο Άγγελος έχει πολλούς και στενούς φίλους!

Ιζνογκούντ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://transfernews.gr/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC/anastasiadi.html
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

paokmono έγραψε:Αλέφαντος για Κούπερ:

«Νομίζω ότι αυτά που λένε στα ραδιόφωνα είναι βλακείες. Είναι δυνατόν να λέμε τώρα για τον Κούπερ; Που έχει φτάσει σε δύο τελικούς, που έκανε πράγματα; Το μόνο λάθος που έκανε ο Κούπερ είναι ότι ο μάνατζερ του, πήρε παίκτες που δεν ήταν καλοί. Αυτό έγινε και στις άλλες ομάδες στις οποίες βρισκόταν. Μακάρι να κλείσει ο ΠΑΟΚ τον Κούπερ, θα βγει στην 2η θέση. Καταθέτω το δίπλωμα μου. Θα τον πάρει ο Ζαγοράκης; Θα τον πάρει. Θα παίξει πολύ καλό 4-4-2 και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Δεν πρέπει να διαλύσουμε τα πάντα με τον Κούπερ. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος στα πλέι οφ. Θέλω να δω αν η ΑΕΚ πάρει το κύπελλο. Πάντως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκαλέσει ζημιές».
Και επειδή το είπε ο Αλέφαντος? :roll:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Απο μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε τον Αλέφαντο το πιπίνι.... :mrgreen:
Κλειδωμένο