Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από arrwstos »

Πες τα ρε Zorro4. Πες τα. +1926
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Όχι Ζορρό βέβαια ποιός είπε αυτό?
Εγώ πχ δεν είμαι ευχαριστημένος απ'τις μετεγγραφές μέχρι τώρα.
Άλλωστε δεν ανέβασα εγώ τον πήχη αλλά ο Ιβάν με τις δηλώσεις του και βλέπω Σπυρόπουλους και παιχταρά δανεικό με 2 χρόνια απουσίας.Μόνο για τον Λούκας έπεσαν πραγματικά φράγκα.
Εκτός του κόουτς μέτρια πράγματα δηλαδή. Άλλο τα προπονητήρια κλπ αγωνιστικά λέω για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
Είμαι γκρινιάρης? δε νομίζω...

Σόρι για το οφ-τόπικ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Zorro4 έγραψε:Εγώ αυτό το θέμα με το premium member της ΝΙΚΕ δεν το καταλαβαίνω...
Χάρη μας κάνουν που τους πληρώνουμε?
Ποιος ήταν δηλαδή ο χέστης απο την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. που βαρούσε προσοχές μπροστά σε ενα υπαλληλάκι της ΝΙΚΕ?
Δηλαδή για να καταλάβω... πληρώσαμε κάτι δεκαδες χιλιάδες € για να μη βλέπουμε "θόρυβο" στο Π.Α.Ο.Κ. που μάθαμε από παιδιά... είδαμε το -1926- στην κορυφή του κόσμου ...είδαμε χρυσή γραμμή γύρω απο το σήμα μας... ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΙΚΕ ΜΑΣ ΚΑΨΟΝΑΡΕΙ ΣΑΝ ΝΕΟΥΣ με τον παρά μας και μας πουλάει ότι θέλει? ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΙΚΕ ΕΠΕΙΔΉ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ?...

Και εγώ τώρα δεν πρέπει να μιλάω δηλαδη γιατί θα λέγεται γκρινια?
Οχι μάγκες μου... Δεν έμαθα να καταπίνω αμασητο ότι μου προσφέρεται.
Οι υπεύθυνοι για ολα αυτά έκαναν τεράστια ΦΑΟΥΛ.
Και οταν βλέπεις τέτοια φάουλ σε τόσο απλά πραγματάκια... φαντάσου στα σοβαρότερα τι θα δούμε.

Συγνώμη ξέρεις τις ακριβείς παραμέτρους της συμφωνίας;
Αν πχ η ΝΙΚΕ απαίτησε (που μποροστά στη ΝΙΚΕ ο ΠΑΟΚ είναι αέρας στα @@ τους και σόρρυ κιόλας αλλά έτσι είναι, σαν εταιρεία εννοώ) κάποιο ποσό ΤΩΡΑ για να γίνει premium ο ΠΑΟΚ από φέτος ενώ μπορούσε να γίνει δωρεάν σε δύο χρόνια πχ, ποιός ο λόγος για την ΠΑΕ να πληρώσει κερατιάτικα; Κι αν τα πλήρωνε δεν θα λέγαμε όλοι, πεταμένα λεφτά; Αναφέρω το πιο απλό παράδειγμα τώρα.
Το να μη σας αρέσει η φανέλα, δικαίωμά σας, αλλά να μιλάμε για την συμφωνία χωρίς να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους τις είναι άλλο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Σωστά μιλάς αδερφέ... Αλλά πάρτε λίγο δείτε αυτό:

Εικόνα

Καέν,Β' Γαλλίας,εκτός έδρας φανέλα.Και τώρα ας βάλουμε ένα 7χρονο να παίξει τις διαφορές με αυτήν και την δική μας. Ολόιδιες αν εξαιρέσεις τα σπονσόρια...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Sick Bastard έγραψε:...
Το να μη σας αρέσει η φανέλα, δικαίωμά σας, αλλά να μιλάμε για την συμφωνία χωρίς να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους τις είναι άλλο πράγμα.

Μα ποτέ δεν ξέρουμε όλες τις παραμέτρους. Ούτε για τις μεταγραφές γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους, ούτε για τις χορηγίες, ούτε για την εταιρία που σχεδίασε το νέο σήμα, ούτε για το τρόπο που δίνουμε ή παίρνουμε δανεικούς, ούτε για την εκγύμναση των παικτών, ούτε για τη Μεσήμβρια, ούτε για το νέο προπονητικό, ούτε για τα αρχαία κάτω από την Τούμπα και πάει λέγοντας...

Εδώ μιλάμε αφενός για το αισθητικό κομμάτι και αφετέρου για τη συμπεριφορά που τυγχάνουμε από την NIKE.

Εγώ, που δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα με το αντικείμενο, ομολογώ πως θεωρούσα την NIKE την εταιρία με τα ωραιότερα (μέσα στην απλότητά τους) σχέδια. Διαπίστωσα όμως πως η NIKE σχεδιάζει φανέλες μόνο για 5-6 ομάδες και οι υπόλοιπες ντύνονται από τον σωρό.

Ότι και να μου πει κάποιος, δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο ΠΑΟΚ θα φοράει την ίδια φανέλα την οποία ενδεχομένως να φορούν ερασιτεχνικές ομάδες χωριών ή σχολικές ομάδες. Είναι προσβλητικό ρε παιδιά! ΠΑΟΚ είσαι! Βρες μια εταιρία η οποία να σου δείχνει τον ελάχιστο έστω σεβασμό. Η NIKE σε στέλνει να ψωνίσεις από το στοκ στο πανέρι. :twisted:

Υ.Γ. Στη παρουσίαση, η φωτό της ριγέ με τον σηκωμένο γιακά ήταν μήπως και νομίσουμε ότι πρόκειται για νέο σχέδιο; :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και πάμε πάλι απ την αρχή γιατί προφανώς η επικοινωνία ανάμεσα στις γραμμές γίνεται με δυσκολία.

Το αισθητικό κομμάτι είναι άλλο. Σε κάποιους αρέσουν όλες οι φανέλες σε κάποιους δεν αρέσουν σε κάποιους αρέσουν μόνο κάποιες. Ωραία μέχρι εδώ; Ωραία.

Τώρα, εδώ θέλει προσοχή. Προσέχουμε; Ωραία. Λοιπόν, η συμπεριφορά της NIKE προς τον ΠΑΟΚ που επικαλείσαι κι εσύ, ποιά είναι ακριβώς; Γιατί για να στηλιτεύεις τη συμπεριφορά τους, πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς έγινε ανάμεσα σε μια εταιρεία με εκαντονταπλάσιους τζίρους απ αυτούς του ΠΑΟΚ και με brand name απείρως μεγαλύτερο απ αυτό της ΠΑΕ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρεις, όπως και κανείς βέβαια. Γι αυτό κι ανέφερα αυτό το απλό παράδειγμα που φυσικά δεν ακουμπήθηκε αφού (για μια ακόμα φορά πάλι επίσης ξανά) κανείς δεν ξέρει τι έγινε. Όπως είπα, στην αντιθετη περίπτωση όλοι θα έλεγαν (άντε οι περισσότεροι) πως η ΠΑΕ ξόδεψε λεφτά για να έχει premium λογαριασμό ενώ θα μπορούσε να γίνει αυτόματα και δωρεάν σε δύο χρόνια. Στην τελική για φανέλες μιλάμε, είναι 5-10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με δαύτες και το πιθανότερο είναι να μην αρέσουν και πάλι σε όλους.

'Οσο δε για το επιχείρημα με το πανέρι και τις άλλες ομάδες, ουσιαστικά το μόνο που αλλάζει είναι το σηματάκι αριστερά. Όταν μια φανέλα της Man UTD κάνει 50 λίρες ξέρω γω, δεν πληρώνεις το υλικό και το ράψιμο το διαβολάκι αριστερά πληρώνεις. Βγάζεις το διαβολάκι κι έχεις τη φανέλα του ΠΑΟΝΕ ξέρω γω.

Για την Καέν, που αναφέρει ο φίλος, ακολουθεί την γενική αισθητική των γαλλικών ομάδων, αισθητική που είναι κατά πολύ επηρεασμένη απ τις φανέλες των ομάδων του ράγκμπι μιας και είναι το πιο δημοφιλές ομαδικό άθλημα στη Γαλλία. Κατά παράδοση, οι φανέλες των Γάλλων έχουν την Άρτα και τα Γιάννενα μέσα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Καλα καποιοι εδω μεσα εχετε χασει τη μπαλα. Δε ξερετε που να κραξετε κ κραζετε για ολους κ για ολα ...τα παντα σας πειραζουνε,, το μονο καλο ειναι οτι προσφερετε αφθονο γελιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εμενα δεν με αρεσουν οι καλτσες προχειροδουλεια απαραδεκτες :lol: :lol: :lol: :lol:
και η πλακα ειναι οτι κανενας ακομη δεν επιασε την φανελα στα χερια του ολα τα σχολια γινονται για φωτογραφιες που ειδαμε
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Λευτεριά στον Λάκη Γαβαλά... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Πιστεύω ότι το έχετε ξεφτιλίσει κάποιοι ...

Τέτοια γκρίνια και μάλιστα για τις πιο ωραίες φανέλες που είχαμε εδώ και χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ...

Αντί να χαρούμε για αυτά που ζούμε στην ΠΑΟΚάρα μας μιζεριάζουμε για οτιδήποτε ....

ακόμα και για το κόκκινο σήμα της Nike στην φανέλα, ακόμα και για το αν την ίδια με εμάς φανέλα την φοράνε και άλλες ομάδες ...

ρε πάτε καλά ?????????????

έχετε ξεφύγει ...........

Zorro δεν περίμενα και από εσένα να γκρινιάξεις έτσι ... εντάξει και εγώ έχω βίτσιο με τις φανέλες και με άλλα σημειολογικά θέματα αλλά μία ανοχή ρε αδερφέ στην νέα κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν βλάπτει ...

Χαρείτε ρε σεις και αφήστε την μίρλα ... έχει κουράσει λέμε ..... σήμερα παίζουμε φιλικό πρόβα τζενεράλε με την τρίτη της Γαλλίας και εσείς μου γκρινιάζετε για τις φανέλες (οι οποίες είναι πανέμορφες) ... του χρόνου θα βελτιωθούμε και άλλο και θα είναι ακόμα ομορφότερες ...
φέτος που θα πάρετε όλοι σας 50.000 φανελάκια η Nike του χρόνου θα μας κάνει @@πες ...

Afellay δεν βλέπω να έρχεται ... και με Cranicar όμως ευχαριστημένος θα είμαι ... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακούγεται πως ο Missimovic με το που είδε τις φάνελες είπε πως έρχεται σαν τρελλός, αρκει να φοράει αυτήν με το Νο 10! Μετά του είπαν πως το 10άρι καπαρώθηκε και μαζεύτηκε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οσο δεν τα παρουσιαζανε και δεν ξεραμε τιποτα δεν ασχολιοταν σχεδον κανεις..

Τωρα video,fotos (λειτουργια σοβαρης ομαδας) απο οτιδηποτε αφορα την ομαδα και εμεις γκρινιαζουμε..
Ειναι θεμα ανθρωπου...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Πολύ γκρίνια για το τίποτα ρε μάγκες. Πολύ γκρίνια. Είναι η καλύτερη φανέλα που έχουμε τουλάχιστον την τελευταία 20ετια με εξαίρεση την Adidas του 98. Ακόμα κ αλλοθρησκοι λένε τα καλύτερα κι εμείς κολλάμε στο κόκκινο σηματακι.
Ξεκολληστε λίγο τα κολλημενα σας μυαλά.
Ετσι λειτουργεί η Nike κ η κάθε εταιρία.
Ζορρό; Μήπως θυμάσαι με Puma?
Εκανε ποτέ κανένα σχέδιο αποκλειστικά για εμάς σε 8 χρόνια συμβόλαιο;
Και ποιος σε είπε εσένα ότι ο ΠΑΟΚ πληρώνει την NIKE?
Γιατί εγω ξέρω η ΝΙΚΕ πληρώνει κ είναι χορηγός.
Σε όλες τις ομάδες έτσι δουλεύει. Για να γίνει φανέλα για σένα γίνε premium μέλος.
Ψάξε κ δες όλες οι ομάδες που υπέγραψαν φέτος συμβόλαιο με ΝΙΚΕ έχουμε φανέλες απο το πανερι. Οπως κ η Μπιλμπαο.
Λίγες σελίδες πίσω έγραψα κι άλλο ποστ.
Για του χρόνου η ΠΑΕ πρέπει να διαλέξει απο τώρα σχέδιο. Η συμφωνία με ΝΙΚΕ ήρθε τον Μάιο. Ποτε να προλάβουν να κάνουν φανέλα για σένα;

Επειδή έχω κόλλημα με τις φανέλες και γενικά το ψάχνω πολύ το θέμα, οι Ευρωπαϊκές ομάδες ξεκινάνε να εμφανίζουν φανέλες απο τον Μάρτιο ακόμα.
Εκτός κι αν είμαστε παγκόσμια υπερδύναμη κ πουλάμε φανέλες μέχρι Κίνα κ Αργεντινή για την πούμε κ στην ΝΙΚΕ.
Εδώ η Adidas δεν ανανεώνει συμβόλαια κ κοιτάει πως και πως να φύγει απο Ελληνικές ομάδες με παράδειγμα την Εθνική.
Είτε μας αρέσει είτε όχι χάρη μας κάνει η ΝΙΚΕ
Αυτό μας έλειπε ο υπάλληλακος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παει να την πει κ να χει απαιτήσεις απο έναν Παγκόσμιο κολοσσό. Μη λέμε κι ότι θελουμε επειδή δεν άρεσε σε κάποιους το κόκκινο σηματακι.
Ο ΠΑΟΚ αλλάζει. Καλό είναι να αλλάξουμε κι εμείς μυαλά γιατί με τέτοια δεν πρόκειται να πάμε μπροστά.
Ο αλλος κραζει στην σελίδα της ΠΑΕ στο FB γιατί η φανέλες έχουν ΜΟΝΟ 50 ευρώ.
Ας κάνουμε sold out στις φανέλες να δεις πως κάνει του χρόνου φανέλα μόνο για σένα η ΝΙΚΕ...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

https://pbs.twimg.com/media/BP2a2laCEAAarYU.jpg:large

Ευτυχώς η δυστυχώς το εθνόσημο είναι πάλι στο κέντρο...

https://pbs.twimg.com/media/BP2anUVCMAIKFFC.jpg:large

Μαύρο σορτς/κάλτσες (καλύτερα έτσι κατά τη γνώμη μου)

Κάντε κλικ πάνω γιατί δε γίνεται να τα βάλω σαν εικόνες.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

το κοκκινο σηματακι της εταιρειας μας πειραζει?ανατρεξτε στη φωτο του γκουερινο στο καγκελο κ δειτε το 11 τεραστιο με κοκιννα.......ειπαμε μιρλα αλλα οχι κ ετσι?τοτε μιλησε κανεις?κ μιλαμε για τεραστια νουμερα....το κοκκινο δεν το βαζουμε ειναι γαυρικο το κιτρινο σκουλικιαρικο το πρασινο βαζελα.....ενα σηματακι ειναι ρε παιδια γαμαει η φανελα λεμε!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”