Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
<Τέλος, αν στο 2011, υπάρχει η δικαιολογία ότι αντί κάποιος να γράψει 50 χιλιάδες έγραψε 20 χιλιάδες και γι αυτό δεν ανοίγει η ΑΜΚ για να μπουν λεφτά, συγνώμη, αλλά είναι για γέλια και για κλάματα.
Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας σχετικά άμεσος τρόπος ή κάτι άλλο τέλος πάντων, για να μπουν κεφάλαια σε μια
ΑΕ, μην τρελαθούμε και τελείως!!!!!!!!!!>
Το να διασφαλισεις μια χρηματοδότηση 7.000.000 € σε μια εταιρια, που δεν την ελέγχεις και η οποία χρωστάει καποια μυρια στο δημόσιο, ειναι ενα σοβαρό και τεχνικά δύσκολο θεμα.Δεν νομίζεις????????????????????????????
Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας σχετικά άμεσος τρόπος ή κάτι άλλο τέλος πάντων, για να μπουν κεφάλαια σε μια
ΑΕ, μην τρελαθούμε και τελείως!!!!!!!!!!>
Το να διασφαλισεις μια χρηματοδότηση 7.000.000 € σε μια εταιρια, που δεν την ελέγχεις και η οποία χρωστάει καποια μυρια στο δημόσιο, ειναι ενα σοβαρό και τεχνικά δύσκολο θεμα.Δεν νομίζεις????????????????????????????
Και εδω δεν ξερεις αν υπαρχει τροπος , συνομος, που μπορει να γινει, απλα λες δεν μπορει να μην υπαρχει. Στην τελικη αυτο που ακουμε ειναι οτι ψαχνουν τον τροπο ωστε να διασφαλιστουν ολοι.Karelias έγραψε:Ο Σάχπα πατήρ, είναι τουλάχιστον ελεγχόμενος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Οι Σάχπα γιοί είναι, πως να το πούμε κομψά, ολιγόν τι,πουθενάδες επιχειρηματικά, με την έννοια, ότι δεν έχουν ούτε ακούγονται επιχειρηματικά πουθενά.
Ο Φλωρίδης, είναι ένας ομογενής εκ Τουρκίας, με κάτι εταιρείες σε κάτι αφρικανικές χώρες κι όσο κι αν έχω φάξει, δεν βρήκα τίποτα για το επιχειρηματικό status του. Αν έψαξε κανείς άλλος και βρήκε πράγματα, ας δώσει κανα λινκ.
Τώρα, τα παραπάνω είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Απο ποτε αποτελουν δεδομενα το οτι εψαξες και δεν βρηκες εσυ τιποτα; Εκτος και αν εισαι ο Θαλλασινος, τοτε παω πασο.
Δεν είναι ούτε μιζέρια, ούτε μεμψιμοιρία ούτε τίποτα. Είναι fucking facts, πως να το πούμε.
Επειδή δεν σας ακούγονται καλά ορισμένους, μπορείτε να τα χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, αλλά αυτά είναι,
όπως και να θέλετε να τα πείτε.
ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ.
Τώρα, τα άλλα ΔΕΔΟΜΕΝΑ είναι η φερεγγυότητα του Ζαγοράκη και δευτερευόντως του Βρύζα.
Να θυμάστε όμως, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Αυτο σημαινει οτι τωρα ειναι φερεγγυοι και πρεπει να τους δειχνουμε εμπιστοσυνη και οχι σαν εν δυναμη λαμογια οποτε να ειμαστε επιφυλακτικοι απεναντι τους.
Τέλος, αν στο 2011, υπάρχει η δικαιολογία ότι αντί κάποιος να γράψει 50 χιλιάδες έγραψε 20 χιλιάδες και γι αυτό δεν ανοίγει η ΑΜΚ για να μπουν λεφτά, συγνώμη, αλλά είναι για γέλια και για κλάματα.
ΑΕ, μην τρελαθούμε και τελείως!!!!!!!!!!
-
Armagedonas
Πάλι κωλυσιεργεία,πάλι έλεγχοι επί ελέγχων στα οικονομικά της ΠΑΕ,πάλι καθυστερήσεις άνευ λόγου και ένα ωραίο πρωί θα ακούσουμε "ο κ.Φλωρίδης απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ,γιατί οι καντίνες έξω από την Τούμπα έχουν μόνο βραστό λουκάνικο και όχι ψητό"
Το έχουμε ξαναδεί το έργο,πιο πολλές φορές και από τις ελληνικές ταινίες του Κωνσταντάρα!
ΥΓ και άντε ο Φλωρίδης
ο Σαχπατζίδης-εδώ και χρόνια κοντά στην ομάδα-ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τα οικονομικά δεδομένα και χρειάζεται να κάνει έλεγχο????
Το έχουμε ξαναδεί το έργο,πιο πολλές φορές και από τις ελληνικές ταινίες του Κωνσταντάρα!
ΥΓ και άντε ο Φλωρίδης
ο Σαχπατζίδης-εδώ και χρόνια κοντά στην ομάδα-ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τα οικονομικά δεδομένα και χρειάζεται να κάνει έλεγχο????
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Ποιον θελετερε μαγκες;....πειτε μας ...
ποιον ....ενα ονομα για καταλαβουμε....εναν επιχειριματια,...που κανει για τον ΠΑΟΚ....εναν..οχι δυο...εναν....
λεει ο αλλος ...να ερθει ενας ΜΕΛΑΛΟΣ...και ΚΑΘΑΡΟΣ....επενδυτης στον ΠΑΟΚ...και αναριωτιεται μαλιστα...
....ενας δεν υπαρχει;....
Τι να πω ρε γαμωτο...
ειληκρινα ρε παιδια ....και χωρις παραξηγηση.....
εσεις που ζειτε;...
Στην μπανανια πόυ λεγετε Ελλαδα μενουμε ολοι αν το ξεχασατε...
ποιος απο τους ''μεγαλους'' τους ''πακετους'' ειναι τιμιος και καθαρος;
....... ΚΑΝΕΝΑΣ.....
ολοι μες τα ''κολπα'' τις ''αρπαχτες'' τα ''λαδωματα''τα...ΣΚΑΤΑ ειναι βουτηγμενοι.
...οπως βεβαια και ολο το οικονομικοπολιτικο συστημα που υπαρχει σ΄αυτη τη χωρα εδω και 40 χρονια.
ηρθε τωρα. ... καποιος τελιδης που εργαζετε στον ΜΠΟΜΠΟΛΑ....εκτελει διαταγες....και εσεις τρωτε τον παπα...
ποιος τελιδης ρε....που ησουν ρε μαγκα τοσο καιρο και δεν σε ξερουμε;
γιατι τοσο ενδιαφερων για τον ΠΑΟΚ ;
Για χαζους οι για μαλακες ψαγχεις;
Ο ΠΑΟΚ εχει πια ανθρωπους που τον προστατευουν,και δεν χρειαζετε τυπους σαν και εσενα για νατους
παραδιδεις μαθηματα τιμιοτητας...
Βρε...ουστ...
ποιον ....ενα ονομα για καταλαβουμε....εναν επιχειριματια,...που κανει για τον ΠΑΟΚ....εναν..οχι δυο...εναν....
λεει ο αλλος ...να ερθει ενας ΜΕΛΑΛΟΣ...και ΚΑΘΑΡΟΣ....επενδυτης στον ΠΑΟΚ...και αναριωτιεται μαλιστα...
....ενας δεν υπαρχει;....
Τι να πω ρε γαμωτο...
ειληκρινα ρε παιδια ....και χωρις παραξηγηση.....
εσεις που ζειτε;...
Στην μπανανια πόυ λεγετε Ελλαδα μενουμε ολοι αν το ξεχασατε...
ποιος απο τους ''μεγαλους'' τους ''πακετους'' ειναι τιμιος και καθαρος;
....... ΚΑΝΕΝΑΣ.....
ολοι μες τα ''κολπα'' τις ''αρπαχτες'' τα ''λαδωματα''τα...ΣΚΑΤΑ ειναι βουτηγμενοι.
...οπως βεβαια και ολο το οικονομικοπολιτικο συστημα που υπαρχει σ΄αυτη τη χωρα εδω και 40 χρονια.
ηρθε τωρα. ... καποιος τελιδης που εργαζετε στον ΜΠΟΜΠΟΛΑ....εκτελει διαταγες....και εσεις τρωτε τον παπα...
ποιος τελιδης ρε....που ησουν ρε μαγκα τοσο καιρο και δεν σε ξερουμε;
γιατι τοσο ενδιαφερων για τον ΠΑΟΚ ;
Για χαζους οι για μαλακες ψαγχεις;
Ο ΠΑΟΚ εχει πια ανθρωπους που τον προστατευουν,και δεν χρειαζετε τυπους σαν και εσενα για νατους
παραδιδεις μαθηματα τιμιοτητας...
Βρε...ουστ...
φυσικα να ακουσουμε τι λεει καποιος ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ....
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΙΔΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....
ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ μας εχει κανει την τιμη να ξανασχοληθει μαζυ μας ? και τι ελεγε ?
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ....
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΙΔΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....
ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ μας εχει κανει την τιμη να ξανασχοληθει μαζυ μας ? και τι ελεγε ?
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Εμένα με χαροποιεί αυτό το γεγονός και με επιβαιβεώνει ως οπαδό της ιδέας «ΠΑΟΚ» (εξ ορισμού).diniko80 έγραψε:...
ΥΓ εγω πιστευω οτι δεν θα μπουν ποτε χρηματα στο ΠΑΟΚ κ ο λογος ειναι προφανης..καθε φορα φυτευτοί επιχειρηματιες ή απατεωνες, ποτε καποιος αναγνωρισμενος...η μονη ελληνικη ομαδα που ποτε δεν ειχε πραγματικο επενδυτη ,ουτε για μια μερα
Το «κίνημα ΠΑΟΚ» και η αμιγώς «ποδοσφαιρική λειτουργία» της ΠΑΕ-ΠΑΟΚ ασφυκτειά κάτω από ηγεμονίες και διαφεντεύσεις τύπου «μπίζνες», «μεγαλομέτοχος», «επενδυτής», «δυνάστης» και τα συνεπακόλουθα αυτών.
Γι΄ αυτό και η ύπαρξη επενδυτών με κύριο σκοπό τους την επιχειρηματική δραστηριότητα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.
Έτσι ήταν έτσι είναι και θα είναι στον αιώνα τον άπαντα.
Αν αλλάξει αυτό το καθεστώς τότε θα έχει αλλοιωθεί και η έννοια του «ΠΑΟΚ» μαζί και η κουλτούρα του ΠΑΟΚτσή με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον καθένα ξεχωριστά.
Ο καθένας διαλέγει και παίρνει.
- DigitalFan
Αδερφέ Ταγματάρχη, 'γειά στο στόμα σου...! (στα χέρια για την ακρίβεια...
) Έγραψες ότι ακριβώς είχα στο νου μου να γράψω, να 'σε καλά! που με έβγαλες από τον κόπο!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Εγω να τον πιστεψω τον ΑΡΔ (σοβαρά μιλάω το έχουν πει πολλοι οτι εμπλέκεται ο σαχμπα)
ΑΛΛΑ πια ΣΚΑΝΔΑΛΏΔΗ υπόθεση Βατοπεδίου κύριε μου????
είδατε να εγινε κατι στο Βατοπέδι???
εγω ειδα οτι ολη η ελληνική "δικαιοσύνη" έκρινε οτι τα παντα ηταν νόμιμα και το "μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο" και ειδαν οτι ολοι ειναι καθαροί.
Τη και αν εμπλέκεται το ονομα του???????? ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΡΔ.
ΥΓ. περιμένω άρθρο για το "βαπόρι" απο τον πειραια που έκανε πλούσιο τον "χοντρό" ο οποίος "χοντρός" ειναι και ο ευεργέτης και το καλο παιδι του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΥΓ2. Στα @@@ ο σαχπα δεν πα να μην μπει ποτε....... αλλα μοου την δίνει η "συμπάθεια σας" για τον ΠΑΟΚ.
ΑΛΛΑ πια ΣΚΑΝΔΑΛΏΔΗ υπόθεση Βατοπεδίου κύριε μου????
είδατε να εγινε κατι στο Βατοπέδι???
εγω ειδα οτι ολη η ελληνική "δικαιοσύνη" έκρινε οτι τα παντα ηταν νόμιμα και το "μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο" και ειδαν οτι ολοι ειναι καθαροί.
Τη και αν εμπλέκεται το ονομα του???????? ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΡΔ.
ΥΓ. περιμένω άρθρο για το "βαπόρι" απο τον πειραια που έκανε πλούσιο τον "χοντρό" ο οποίος "χοντρός" ειναι και ο ευεργέτης και το καλο παιδι του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΥΓ2. Στα @@@ ο σαχπα δεν πα να μην μπει ποτε....... αλλα μοου την δίνει η "συμπάθεια σας" για τον ΠΑΟΚ.
Ηρεμα παιδια ο ανθρωπος δεν ηρθε ουρανοκατεβατος για τον Φλωριδη μιλαω η οικογενεια του ΠΑΟΚ τον προσεγγισε Βρυζας,Σαχπα κλπ θελω να πω οτι δεν εχει καμια σχεση οπως Γουμενος,Μπατμαν,Καμπανης που ηρθαν ειπαν γεια σας θελουμε τον ΠΑΟΚ χαλαρωστε λιγο το θεμα το χειριζεται ο Ζαγορ και ο Βρυζας αν δεν εμπιστευομαστε και αυτους η μας πουλησουν ε τοτε καλυτερα να παμε να πνιγουμε
http://www.inews.gr/62/O-christos-telid ... onikis.htm
4 Φεβ 2011
O Χρίστος Τελίδης για τα δημοτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης
Ποτέ δεν συμπαθούσε τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης. Ακόμη και όταν φιλοξενούνταν σε αυτά ως καλεσμένος, δεν έχανε ευκαιρία να «τα χώσει» στη προηγούμενη διοίκηση του δήμου για τον τρόπο λειτουργίας τους. Κάποιοι έλεγαν οτι αυτό συμβαίνει... επειδή- παρά την προσπάθειά του- δεν κατάφερε να εργαστεί σε αυτά. Εμείς δεν υιοθετούμε τη συγκεκριμένη...
τοποθέτηση, ωστόσο, σας παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο δημοσιογράφος του «Έθνους» και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ 3, Χρίστος Τελίδης, παρουσίασε το θέμα της αναδιοργάνωσης των δημοτικών ΜΜΕ, σε ρεπορτάζ του.
Ο κ. Τελίδης παρουσιάζει το σχέδιο εξυγίανσης της διοίκησης του δήμου για την TV100 και τα τρία ραδιόφωνα, ωστόσο δεν μπαίνει στον κόπο να αναφερθεί στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Για την ανακοίνωση των εργαζομένων στη ΔΕΠΘΕ δε, αφιερώνονται μόλις επτά λέξεις.
Ας θεωρήσουμε οτι ο χώρος που δόθηκε στον κ. Tελίδη απο την εφημερίδα ήταν λιγοστός και δεν χωρούσε και πολλά- πολλά. Άλλωστε γιατί να παίξει κάποιο ρόλο η θέση που κατέχει στην ΕΡΤ 3 για την άποψή του για τα δημοτικά ΜΜΕ; Έχουν τίποτα να χωρίσουν κρατικό και δημοτικό κανάλι; Έχουν;
4 Φεβ 2011
O Χρίστος Τελίδης για τα δημοτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης
Ποτέ δεν συμπαθούσε τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης. Ακόμη και όταν φιλοξενούνταν σε αυτά ως καλεσμένος, δεν έχανε ευκαιρία να «τα χώσει» στη προηγούμενη διοίκηση του δήμου για τον τρόπο λειτουργίας τους. Κάποιοι έλεγαν οτι αυτό συμβαίνει... επειδή- παρά την προσπάθειά του- δεν κατάφερε να εργαστεί σε αυτά. Εμείς δεν υιοθετούμε τη συγκεκριμένη...
τοποθέτηση, ωστόσο, σας παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο δημοσιογράφος του «Έθνους» και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ 3, Χρίστος Τελίδης, παρουσίασε το θέμα της αναδιοργάνωσης των δημοτικών ΜΜΕ, σε ρεπορτάζ του.
Ο κ. Τελίδης παρουσιάζει το σχέδιο εξυγίανσης της διοίκησης του δήμου για την TV100 και τα τρία ραδιόφωνα, ωστόσο δεν μπαίνει στον κόπο να αναφερθεί στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Για την ανακοίνωση των εργαζομένων στη ΔΕΠΘΕ δε, αφιερώνονται μόλις επτά λέξεις.
Ας θεωρήσουμε οτι ο χώρος που δόθηκε στον κ. Tελίδη απο την εφημερίδα ήταν λιγοστός και δεν χωρούσε και πολλά- πολλά. Άλλωστε γιατί να παίξει κάποιο ρόλο η θέση που κατέχει στην ΕΡΤ 3 για την άποψή του για τα δημοτικά ΜΜΕ; Έχουν τίποτα να χωρίσουν κρατικό και δημοτικό κανάλι; Έχουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 02 Ιούλ 2011, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://www.tromaktiko.net/2011/04/24/%C ... C%CE%B8-2/
Βεβαίως ο περί ου ο λόγος κ.Μανδραβέλης ξέρει πολύ καλά ότι το κίνημα μας (του οποίου βάζουν φωτογραφίες απο κινητοποιήσεις – με τις κίτρινες σημαίες και τα ψαράκια) ουδέποτε είχε επιτροπή αγώνα στην Πιερία . Πολλώ δε μάλλον καμμία σχέση δεν είχε με το επιμελητήριο της Πιερίας ή οποιοδήποτε άλλο σε όλη την επικράτεια.
Μετά από τον «αυθόρμητο» κ. Μανδραβέλη, σειρά πήρε ο «ανεξάρτητος» δημοσιογράφος κ. Χρίστος Τελίδης, αρθρογράφος της εφημερίδας του εθνικού μας μεγαλοεργολάβου και προσωπικού του ευεργέτη (Έθνος). Στο άρθρο του κάνει λόγο για ανίερες γαλαζοκόκκινες συμμαχίες και παράνομες χρηματοδοτικές διαδρομές τρίτου τύπου.
Βεβαίως ο περί ου ο λόγος κ.Μανδραβέλης ξέρει πολύ καλά ότι το κίνημα μας (του οποίου βάζουν φωτογραφίες απο κινητοποιήσεις – με τις κίτρινες σημαίες και τα ψαράκια) ουδέποτε είχε επιτροπή αγώνα στην Πιερία . Πολλώ δε μάλλον καμμία σχέση δεν είχε με το επιμελητήριο της Πιερίας ή οποιοδήποτε άλλο σε όλη την επικράτεια.
Μετά από τον «αυθόρμητο» κ. Μανδραβέλη, σειρά πήρε ο «ανεξάρτητος» δημοσιογράφος κ. Χρίστος Τελίδης, αρθρογράφος της εφημερίδας του εθνικού μας μεγαλοεργολάβου και προσωπικού του ευεργέτη (Έθνος). Στο άρθρο του κάνει λόγο για ανίερες γαλαζοκόκκινες συμμαχίες και παράνομες χρηματοδοτικές διαδρομές τρίτου τύπου.
Ε πιθανως ο φλωριδης μη εχοντας επιχειρηματικο δουναι κ λαβειν στην ελλαδα κρινεται επικινδυνος για το συστημα.
Η φενερ ομαδα πλουσιων μαλλον ηταν χαζη που τον ειχε στη διοικηση της.
Παίδες μία μικρή συμβουλή θα δώσω, με το μικρό μου το μυαλό, κι όποιος θέλει την βάζει στο νου του.
Σταματήστε πια να βάζετε τα δύο άκρα με το ζόρι, και να κινείστε ανάμεσα τους.
Δεν έχουμε στη μια άκρη τους κακούς ΑΡΔ και τον καλό επιχειρηματία, ή τον κακό επιχειρηματία και τους κακούς ΑΡΔ.
Έχουμε τον ΠΑΟΚ και όλους τους άλλους.
Στα παπάρια μου αν ένα δημοσιογραφικό λιμό είπε κάτι καλό ή κακό. Στα παπάρια μου αν το είπε γιατί είναι σκουλίκι ή κκε και κράζει το πασοκ ή τη νδ ή τους ΠΑΟΚτσήδες.
Στα παπάρια μου αν έχει δίκιο ή άδικο.
Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να συλλέγει πληροφορίες και να ενημερώνει. Το ορθό ή λάθος της ενημέρωσης ποτέ δεν αργεί να φανεί.
Το ζήτημα είναι αν ο κύριος είναι καθαρός και αν θα μπεί. Σταματήστε λοιπόν γενικά να κάνετε ευαγγέλιο στη ζωή σας τις απόψεις των ΑΡδ, γιατί δεν αργεί η ώρα που θα συνειδητοποιήσετε οτι μόνοι μας πέφτουμε στη λούμπα να επηρεαζόμαστε άμεσα, και μετά κατηγορούμε τον χ αρδ επειδή λέει πολλές φορές απλά την άποψή του. Δεν μας λέει κανείς να την ακολουθήσουμε. Και αναφέρομαι και σε άλλα επίπεδα, (Τρέμη, Στάη κλπ) όπου περιμένουν χιλιάδες κόσμος να δούν τί σκατά θα πεί το κάθε δελτίο ειδήσεων, λες και οι εξελίξεις κρίνονται εκεί.
Άλλο νταλκά δεν είχα, να ασχοληθώ με το παρτάλι τον Τελίδη. Βρε και τη νέα βίβλο να γράψει, στα τέτοια μου η άποψη του.
Χρειαζόμαστε ελεγκτικούς μηχανισμούς για την ομάδα, συσπείρωση και εμπιστοσύνη. Θα φανεί άμεσα το αν θα γίνει η δουλειά ή αν πρόκειται για λαμόγια και ψεύτες επενδυτές.
Και κάτι ακόμα.
Μάθετε επιτέλους ορισμένοι, οτι ΆΛΛΟ πράμα είναι ο ΠΑΠΑΣ, ΆΛΛΟ πράμα είναι ο ΨΕΥΤΗΣ, άλλο ΠΡΑΜΑ είναι οτι ΑΠΟΣΥΡΩ το ενδιαφέρον και ΆΛΛΟ πράμα είναι οτι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Γκέγκε; Άντε γιατί βλέπω οτι πολλοί νομίζουν οτι όλοι ανήκουμε σε ένα ποίμνιο και ήρθαν αυτοί να μας σώσουν.
Συγγνώμη απο τους νορμάλ, αν φαίνεται σα να μιλάω αφ υψηλού. Προφανώς δεν το θέλω και προφανώς δεν επιτίθεμαι σε όλους. Απλά μόλις γύρισα σπίτι και μου βγήκαν τα μάτια πάλι με αυτά που βλέπω.
υ.γ. Επίσης είναι λάθος να υπερασπιζόμαστε κόσμο που δεν ξέρουμε. Δεν ξες ποτέ πως αλλάζει το κλίμα και βγαίνεις εκτεθιμένος..
Σταματήστε πια να βάζετε τα δύο άκρα με το ζόρι, και να κινείστε ανάμεσα τους.
Δεν έχουμε στη μια άκρη τους κακούς ΑΡΔ και τον καλό επιχειρηματία, ή τον κακό επιχειρηματία και τους κακούς ΑΡΔ.
Έχουμε τον ΠΑΟΚ και όλους τους άλλους.
Στα παπάρια μου αν ένα δημοσιογραφικό λιμό είπε κάτι καλό ή κακό. Στα παπάρια μου αν το είπε γιατί είναι σκουλίκι ή κκε και κράζει το πασοκ ή τη νδ ή τους ΠΑΟΚτσήδες.
Στα παπάρια μου αν έχει δίκιο ή άδικο.
Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να συλλέγει πληροφορίες και να ενημερώνει. Το ορθό ή λάθος της ενημέρωσης ποτέ δεν αργεί να φανεί.
Το ζήτημα είναι αν ο κύριος είναι καθαρός και αν θα μπεί. Σταματήστε λοιπόν γενικά να κάνετε ευαγγέλιο στη ζωή σας τις απόψεις των ΑΡδ, γιατί δεν αργεί η ώρα που θα συνειδητοποιήσετε οτι μόνοι μας πέφτουμε στη λούμπα να επηρεαζόμαστε άμεσα, και μετά κατηγορούμε τον χ αρδ επειδή λέει πολλές φορές απλά την άποψή του. Δεν μας λέει κανείς να την ακολουθήσουμε. Και αναφέρομαι και σε άλλα επίπεδα, (Τρέμη, Στάη κλπ) όπου περιμένουν χιλιάδες κόσμος να δούν τί σκατά θα πεί το κάθε δελτίο ειδήσεων, λες και οι εξελίξεις κρίνονται εκεί.
Άλλο νταλκά δεν είχα, να ασχοληθώ με το παρτάλι τον Τελίδη. Βρε και τη νέα βίβλο να γράψει, στα τέτοια μου η άποψη του.
Χρειαζόμαστε ελεγκτικούς μηχανισμούς για την ομάδα, συσπείρωση και εμπιστοσύνη. Θα φανεί άμεσα το αν θα γίνει η δουλειά ή αν πρόκειται για λαμόγια και ψεύτες επενδυτές.
Και κάτι ακόμα.
Μάθετε επιτέλους ορισμένοι, οτι ΆΛΛΟ πράμα είναι ο ΠΑΠΑΣ, ΆΛΛΟ πράμα είναι ο ΨΕΥΤΗΣ, άλλο ΠΡΑΜΑ είναι οτι ΑΠΟΣΥΡΩ το ενδιαφέρον και ΆΛΛΟ πράμα είναι οτι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Γκέγκε; Άντε γιατί βλέπω οτι πολλοί νομίζουν οτι όλοι ανήκουμε σε ένα ποίμνιο και ήρθαν αυτοί να μας σώσουν.
Συγγνώμη απο τους νορμάλ, αν φαίνεται σα να μιλάω αφ υψηλού. Προφανώς δεν το θέλω και προφανώς δεν επιτίθεμαι σε όλους. Απλά μόλις γύρισα σπίτι και μου βγήκαν τα μάτια πάλι με αυτά που βλέπω.
υ.γ. Επίσης είναι λάθος να υπερασπιζόμαστε κόσμο που δεν ξέρουμε. Δεν ξες ποτέ πως αλλάζει το κλίμα και βγαίνεις εκτεθιμένος..