Το να σηκώσουμε κάποια μέρα το Conference League δεν νομίζω ότι θα μας χαλάσει την διάθεση. Αν ο μη γένοιτο το σηκώσει η κούλα φέτος η διάθεση η δική μου θα χαλάσει, όπως χάλασε και πρόπερσι με τον γαύρο που στο κάτω-κάτω της γραφής απέκλεισε και πιο σοβαρούς αντιπάλους από ότι η αεκ και θα ισορροπήσει το θυμικό μου μόνο αν έχουμε κατακτήσει το νταμπλ. Όσο για παίκτες αξίας, έρχονται και με το πρώτο αεροπλάνο αν έχεις καλές άκρες στα μανατζερικά γραφεία και αν τους τα σκάσεις, ακόμα και χωρίς ευρωπαϊκή κούπα.Η όλη πορεία φέτος θεωρώ ότι θα εξαργυρωθεί πιο ουσιαστικά και από άποψη αποτελεσματικότητας από την ερχόμενη κιόλας ευρωπαϊκή σεζόν, εφόσον παίξουμε ξανά στο Γιουρόπα. Αν μεταπηδήσουμε στο τσάμπιονς λιγκ, σαφώς εκεί η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Πλέον από το κονφερενς δεν έχουμε να κερδίσουμε το παραμικρό. Και δεν το γράφω με ισοπεδωτική διάθεση. Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα. Τη δεδομένη φάση για εμάς φαντάζει σοβαρό πισωγύρισμα τυχόν επιστροφή στο όντως πλέον μιλκο καπ. Και αγωνιστικά και από πλευράς προσέλκυσης ακόμα ποιοτικότερων μεταγραφικών στόχων.
Όπως ήλθαν μέχρι τώρα τα πράγματα και εκεί που πηγαίναμε στην poll position στο ράλι, μας έσκασαν λάστιχα και υπερθερμάνθηκε και η μηχανή, ο πρώτος στόχος που πρέπει οπωσδήποτε να κατακτηθεί για λόγους μεγαλύτερης ξεκούρασης της ομάδας το καλοκαίρι αν τερματίσουμε στην τρίτη θέση και φυσικά για λόγους γοήτρου αφού πλέον κατεβαίνουμε σαν φαβορί και αυτό κάπως με φοβίζει, είναι το κύπελλο. Ελπίζω να κατεβούμε πλήρεις τον Απρίλη σε όλους τους αγώνες ή με απειροελάχιστα προβλήματα έτσι που μας κατατρέχει η τύχη.