Κάτσε να δεις την άλλη δικαίωση μετά το Χ της Κυριακής στο Ηράκλειο.Dimg4a έγραψε:Αυτο ειπα και στο αλλο τοπικ. Οπως κραζουν αυτους που μιλανε, ετσι κανουν και αυτοι. Διψα για δικαιωση.joshua έγραψε:Ναι βρε αδερφε αλλα το πρωτο πραγμα που εκανες μετα απο μια νικη χαρας και κυριως νικη μεγαλης ανακουφισης απο ενα δυσκολο καλοκαιρι ηταν να τρεξεις να την πεις σε οσους δεν ''δικαιωθηκαν'' στο φοβο τους...Προσωπικη μου αποψη οτι αυτο ειναι λαθος...Οταν η ομαδα μου νικα ,απλα χαιρομαι για μενα,δεν με νοιαζουν οι αλλοι,οταν η ομαδα μου χανει,λυπαμαι για μενα,παλι δεν με νοιαζουν οι αλλοι.Τις υπολοιπες μερες προσπαθω να σχολιαζω το τι συμβαινει εκεινη τη στιγμη.
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Ενταξει αφου δεν δικαιωθηκαν οι διψασμενες κασσανδρες καλα ειμαστε [FACE WITH TEARS OF JOY]Dimg4a έγραψε:Αυτο ειπα και στο αλλο τοπικ. Οπως κραζουν αυτους που μιλανε, ετσι κανουν και αυτοι. Διψα για δικαιωση.joshua έγραψε:Ναι βρε αδερφε αλλα το πρωτο πραγμα που εκανες μετα απο μια νικη χαρας και κυριως νικη μεγαλης ανακουφισης απο ενα δυσκολο καλοκαιρι ηταν να τρεξεις να την πεις σε οσους δεν ''δικαιωθηκαν'' στο φοβο τους...Προσωπικη μου αποψη οτι αυτο ειναι λαθος...Οταν η ομαδα μου νικα ,απλα χαιρομαι για μενα,δεν με νοιαζουν οι αλλοι,οταν η ομαδα μου χανει,λυπαμαι για μενα,παλι δεν με νοιαζουν οι αλλοι.Τις υπολοιπες μερες προσπαθω να σχολιαζω το τι συμβαινει εκεινη τη στιγμη.
- figurehead4
Μαζί σας παιδιά εδώ. Μακάρι να κάναμε όλοι κωλοτουμπες για κάθε τι. Γιατί αυτό θα σημαίνει άποψη και κριτική ματιά σε ένα φόρουμ. Θέλει κάκαλα να εκτεθείς για να πεις αυτό που πιστεύεις, χωρίς να κρατάς πισινες μη βγεις λάθος.
Και ακόμη μεγαλύτερα κάκαλα να πεις έκανα λάθος.
Το να εμμένει κάποιος για να βγει σωστός είναι ό, τι πιο σπαστικό για μένα. Πήξαμε στις αυθεντιες παντού γύρω μας.
Συγγνώμη για το off topic.
Και ακόμη μεγαλύτερα κάκαλα να πεις έκανα λάθος.
Το να εμμένει κάποιος για να βγει σωστός είναι ό, τι πιο σπαστικό για μένα. Πήξαμε στις αυθεντιες παντού γύρω μας.
Συγγνώμη για το off topic.
Το παιχνίδι στο Ηράκλειο είναι must win για πάνω από ένα λόγους. Άσε που ο Νταμπράουσκας πρέπει να είναι ο πιό αφελής προπονητής στο πρωτάθλημα.Asimos έγραψε:Κάτσε να δεις την άλλη δικαίωση μετά το Χ της Κυριακής στο Ηράκλειο.Dimg4a έγραψε:Αυτο ειπα και στο αλλο τοπικ. Οπως κραζουν αυτους που μιλανε, ετσι κανουν και αυτοι. Διψα για δικαιωση.joshua έγραψε:Ναι βρε αδερφε αλλα το πρωτο πραγμα που εκανες μετα απο μια νικη χαρας και κυριως νικη μεγαλης ανακουφισης απο ενα δυσκολο καλοκαιρι ηταν να τρεξεις να την πεις σε οσους δεν ''δικαιωθηκαν'' στο φοβο τους...Προσωπικη μου αποψη οτι αυτο ειναι λαθος...Οταν η ομαδα μου νικα ,απλα χαιρομαι για μενα,δεν με νοιαζουν οι αλλοι,οταν η ομαδα μου χανει,λυπαμαι για μενα,παλι δεν με νοιαζουν οι αλλοι.Τις υπολοιπες μερες προσπαθω να σχολιαζω το τι συμβαινει εκεινη τη στιγμη.
-
Το θεμα ειναι να μην εισαι αμετανοητος και να καταλαβαινεις τα λαθη σου!Κι εγω που ειμαι απο τους επικριτες του ,δεν εχω θεμα να παραδεχτω οτι το παει καλα το πραμα και εχει αλλαξει ροτα!Η παραδοχη του οτι αλλαξε και ο ιδιος ,αυτο το πραγμα δειχνει!Φαινεται ετσι κι αλλιως και στον τροπο που κοουτσαρει (αλλαγες πιο γρηγορα κτλ),αλλα και πιο εκτεταμενο και τολμηρο ροτεισον!Το μεγαλο κερδος σε ολα αυτα που γινονται το καρπωνεται η ομαδα ,και με τα αποτελεσματα ,αλλα και με το θεαμα παει απο το καλο στο καλυτερο ,χωρις να εχουν μπει καν οι μεταγραφες!Οποτε προχωρα ετσι ρασβαν ,και εγω τουλαχιστον, ειμαι μαζι σου!
Ρε αδερφέ, σε έχει τρελάνει στις αλλαγές συμπερασματων/συναισθημάτων ο Ραζβαν.kos έγραψε:Δεν ήμουν ποτέ φάν του.
Στην συνέχεια τον παραδέχτηκα. Δύο ντάμπλ δεν είναι λίγα.
Όταν γύρισε είχα ουδέτερα συναισθήματα.
Μετά κατάλαβα ότι στην φάση που είμαστε οποιοσδήποτε άλλος θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί καλύτερα τις σημερινές συνθήκες.
Μετά ήρθε ο τελικός και είπα ότι έκλεισε ο κύκλος.
Μετά ήρθε η φετινή χρονιά και λέω ότι εάν του δώσουν τα εργαλεία θα τους γλεντήσει.
Κατέληξε κάπου να βρεις την υγειά σου

Με λίγα λόγια όταν νικάμε είναι καλός, όταν χάνουμε* όχι.
Έτσι δεν γίνεται δουλειά μάγκες....ελπίζω να το καταλαβαίνετε

Έτσι δεν γίνεται δουλειά μάγκες....ελπίζω να το καταλαβαίνετε
Δε κάνουμε μια ανακωχή όλοι μας με το θέμα του προπονητή να δούμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα φέτος...?
Μεταγραφές έγιναν και θα γίνουν κι άλλες, η ομάδα πάει καλά, δεν επιβάλλουμε ένα μορατόριουμ στη σύγκρουση για τον συγκεκριμένο άνθρωπο...?
Το Μάιο τα ξαναλέμε...
Μεταγραφές έγιναν και θα γίνουν κι άλλες, η ομάδα πάει καλά, δεν επιβάλλουμε ένα μορατόριουμ στη σύγκρουση για τον συγκεκριμένο άνθρωπο...?
Το Μάιο τα ξαναλέμε...
- Μπαρκαρούτσος
Special 4 έγραψε:Δεν του φταιει κανενας π εβαζε τον Μπισεσβαρ κ τον Καντουρι κ οχι τον Ταισον ή τον Ντελια στο τελος
Ο Taison και ο Ντέλιας δεν έμπαιναν; Ούτε βασικοί ούτε αλλαγές; Όντως τώρα;
- abc_o_ karpouzas
Όχι ρε...δεν έμπαιναν....

Άσε δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα αγριέψει ο...ντιμ..

Το καινούργιο μοτίβο είναι "εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον προπονητή, αφού μάλιστα άλλαξε και διόρθωσε αυτά που του λέγαμε".
Έτσι όλοι είμαστε ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι ασφαλώς.
- TylerDurden
Είναι φοβερά κουραστικό αυτό που κάνεις φίλε και δεν έχει να κάνει με κανέναν Dim.abc_o_ karpouzas έγραψε:Όχι ρε...δεν έμπαιναν....
![]()
Και άλλοι στο έχουν πει, ενώ φανταζομαι πως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που δεν μπαίνουν στον κόπο να σχολιάσουν κάτι.
- abc_o_ karpouzas
Χαλάρωσε φίλε...TylerDurden έγραψε:Είναι φοβερά κουραστικό αυτό που κάνεις φίλε και δεν έχει να κάνει με κανέναν Dim.abc_o_ karpouzas έγραψε:Όχι ρε...δεν έμπαιναν....
![]()
Και άλλοι στο έχουν πει, ενώ φανταζομαι πως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που δεν μπαίνουν στον κόπο να σχολιάσουν κάτι.
Χαβαλέ κάνω αν δεν μπορείς να το καταλάβεις...παρτο αλλιώς...
Γκαιλε μεγάλο νομίζεις έχω με το ποιος έμπαινε από το ποιος έπρεπε να μπει...
Έχουμε προπονητή... Αυτος ξερει... Μ
Τελος
Για να ακούσω και την γνώμη σου...για την ταμπακιέρα..του συγκεκριμένου ποστ;;
Έμπαιναν εις βάρος άλλων η οχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Παρ 01 Σεπ 2023, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles έγραψε:Το καινούργιο μοτίβο είναι "εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον προπονητή, αφού μάλιστα άλλαξε και διόρθωσε αυτά που του λέγαμε".
Ετσι απλα κ ομορφα
κ προχωραμε παρακατω
Ε ναι ,αρκεί να τα λέμε εμείς καλά κι εκείνος λάθος.
Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.