Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Μα κι αυτό έχει γραφτεί τόσες φορές τον τελευταίο μήνα. Το ύφος του Λουτσέσκου όταν μιλάει για την ομάδα, δείχνει ακριβώς το πρόβλημα που υπάρχει. Όχι απλά δεν το πιστεύει, το αφήνει να φανεί κι όλας, κάτι που ως μετρ της ψυχολογίας δεν θα το έκανε ποτέ. Κι αν φαίνεται στους οπαδούς σίγουρα φαίνεται και στην διοίκηση.
Δεν συμμερίζομαι σε καμία περίπτωση αυτούς που λένε να φύγει. Είναι ο καλύτερος και πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας μας. Πιστεύω όμως ότι θα φύγει γιατί σε αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρει τίποτα που να βοηθήσει την καριέρα του. Ως επαγγελματίας και εγώ το ίδιο θα έκανα.
Δεν συμμερίζομαι σε καμία περίπτωση αυτούς που λένε να φύγει. Είναι ο καλύτερος και πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας μας. Πιστεύω όμως ότι θα φύγει γιατί σε αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρει τίποτα που να βοηθήσει την καριέρα του. Ως επαγγελματίας και εγώ το ίδιο θα έκανα.
Πρώτα δείγματα
1-Κοτάρσκι: τραγική έξοδος στο 1ο γκολ
2-Κάργας: Δείτε βιογραφικό Κρέσπο όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ και βιογραφικό Κάργα όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για υποβάθμιση. Ας ελπίσουμε να ξεπεράσει την τραγική 1η εμφάνιση, γιατί (δυστυχώς;) είναι απαραίτητος όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ, εν τη απουσία λοιπών σεντερ μπακ
3-Σοάρες Ρ.: μέτριος αρ. μπακ από μεσσαία ομάδα Πορτογαλίας, ελπίζουμε να δείξει παραπάνω σε επόμενα ματς
4-Ντάντας: τραγική επιλογή του προπονητή να παίξει σε ματς φωτιά, 1ο του ματς, εκτός θέσης μάλιστα, σε ματς που οι άλλοι μασούσαν σίδερα. Γενικά, από 30ετή εμπειρία μας ως φίλαθλοι στην μπάλα, παίκτης τέτοιου σωματότυπου δύσκολα να παίξει σε σοβαρό επίπεδο, εκτός αν είναι επιπέδου ινιέστα. (δεν) μπορεί το παλικάρι;
5-Κουαλιάτα: λίγα πράγματα, αγγλικά δεν ξέρει, πρώτο ευρωπαϊκό ματς, τι να πεις, ελπίζουμε να δείξει στο μέλλον το παλικάρι, γιατί αλλιώς έχεις πρόβλημα
6-Μπράντον: βλέπεις βιογραφικό του και σε πιάνει κατάθλιψη. Πιο μικρόσωμος και από μένα που είναι 1,75 με το ζόρι και 65 κιλά, πως να γεμίσει την περιοχή. Ο Αστέρας Τρίπολης δε θα τον έπαιρνε. Αναστασάκο που είσαι;
7-Ρικάρντο: 4 ματς όλα κι όλα σε αντρικό επίπεδο με κάποια Φαμαλικάο. Δεν τον έχουμε δει, τι να λέμε;
Εκτός topic:
i) Κι ένα σχόλιο για Σάστρε. Αίσχος, δηλαδή ο Κίτσιου θα ήταν χειρότερος για αναπληρωματικό δεξί μπακ;
ii) Γενικά, πολύ μίρλα, αλλά αν δεν υπάρχει μίρλα μετά τα χτεσινά πότε θα υπάρξει; Δύσκολα τα πράγματα φέτος, ,προπονητής δείχνει ξενερωμένος, μπότος έχει χαμηλό ποσοστό επιτυχίας όπως φαίνεται στις μέχρι τώρα επιλογές του (βάζεις τους 7 παραπάνω + Σάστρε- Σοάρες Φ.), ας ελπίσουμε να διαψευστούμε
1-Κοτάρσκι: τραγική έξοδος στο 1ο γκολ
2-Κάργας: Δείτε βιογραφικό Κρέσπο όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ και βιογραφικό Κάργα όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για υποβάθμιση. Ας ελπίσουμε να ξεπεράσει την τραγική 1η εμφάνιση, γιατί (δυστυχώς;) είναι απαραίτητος όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ, εν τη απουσία λοιπών σεντερ μπακ
3-Σοάρες Ρ.: μέτριος αρ. μπακ από μεσσαία ομάδα Πορτογαλίας, ελπίζουμε να δείξει παραπάνω σε επόμενα ματς
4-Ντάντας: τραγική επιλογή του προπονητή να παίξει σε ματς φωτιά, 1ο του ματς, εκτός θέσης μάλιστα, σε ματς που οι άλλοι μασούσαν σίδερα. Γενικά, από 30ετή εμπειρία μας ως φίλαθλοι στην μπάλα, παίκτης τέτοιου σωματότυπου δύσκολα να παίξει σε σοβαρό επίπεδο, εκτός αν είναι επιπέδου ινιέστα. (δεν) μπορεί το παλικάρι;
5-Κουαλιάτα: λίγα πράγματα, αγγλικά δεν ξέρει, πρώτο ευρωπαϊκό ματς, τι να πεις, ελπίζουμε να δείξει στο μέλλον το παλικάρι, γιατί αλλιώς έχεις πρόβλημα
6-Μπράντον: βλέπεις βιογραφικό του και σε πιάνει κατάθλιψη. Πιο μικρόσωμος και από μένα που είναι 1,75 με το ζόρι και 65 κιλά, πως να γεμίσει την περιοχή. Ο Αστέρας Τρίπολης δε θα τον έπαιρνε. Αναστασάκο που είσαι;
7-Ρικάρντο: 4 ματς όλα κι όλα σε αντρικό επίπεδο με κάποια Φαμαλικάο. Δεν τον έχουμε δει, τι να λέμε;
Εκτός topic:
i) Κι ένα σχόλιο για Σάστρε. Αίσχος, δηλαδή ο Κίτσιου θα ήταν χειρότερος για αναπληρωματικό δεξί μπακ;
ii) Γενικά, πολύ μίρλα, αλλά αν δεν υπάρχει μίρλα μετά τα χτεσινά πότε θα υπάρξει; Δύσκολα τα πράγματα φέτος, ,προπονητής δείχνει ξενερωμένος, μπότος έχει χαμηλό ποσοστό επιτυχίας όπως φαίνεται στις μέχρι τώρα επιλογές του (βάζεις τους 7 παραπάνω + Σάστρε- Σοάρες Φ.), ας ελπίσουμε να διαψευστούμε
Κοίτα λόγω εποχής ίσως χάνω κάποιες δηλώσεις στη live μετάδοση, και τις διαβάζω, με όσα λάθη υπάρχουν στην μετάφρασηJohnDag έγραψε:Ο μόνος που ξέρει την πραγματική ποιότητα της ομάδας που προπονεί είναι ο προπονητής της.GINOLA έγραψε:Ναπολιτάνε, τον πιστεύω και έχω φουλ υπομονή με τον προπονητή και καταλαβαίνω τι λες
Αλλά ρε φιλε θέλω τον προπονητή που σπάει κόκκαλο,κάνει εκνευριστικες δηλώσεις και σπάει κοκκαλα.
Αυτός χθες ,ήταν μέσα στην απογοήτευση,βγάζει μια μη πίστη σε όλους,η πρωτη του δήλωση ήταν "αναμενόμενο το 2-0" όταν πέρσι μετά την bohemians έλεγε έπρεπε να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε στην Τούμπα.
Τώρα είπε θα έχουμε ελπίδες γιατί θα γυρίσει ο μπισε και ο αντρε. Θέλω να τον ακούσω να λέει πως πιστεύει στην ομάδα και το περίφημο "in three months we will have balance" και ας βαζει οποιον θελει οπου θελει.Εδώ βγάζει μια αίσθηση μη πίστης και αυτό είναι που με κάνει να νιώθω άβολα
Ως εκ τούτου αν η απογοήτευση που βγάζει είναι ενδεικτική της ποιότητας της ομάδας, την κάτσαμε την βάρκα.
Ειδικά όταν μιλάμε για έναν προπονητή που όσα χρόνια τον ξέρουμε το βασικό του μότο ήταν "πάμε να τους μαμησουμε όλους, είμαστε οι καλύτεροι".
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά δεν έχω πάρα τέτοιο κλίμα από τον προπονητή
Εγώ νμζω πως είναι ευχαριστημένος με την ομάδα
Είπε πως έχει καλό προαίσθημα πριν λίγες βδομάδες
Ναι ρε παιδιά, αν το πρόβλημα είναι ο Λουτσέσκου, ας τον απολύσουν και ας ανεβάσουν τον Γκαρσία πρώτο προπονητή που έχει εμπειρία από κ20, οπότε θα μπορεί να διαχειριστεί πιο εύκολα όλα τα παιδάκια που μαζεύτηκαν..
Το ότι ο Λουτσέσκου όποτε είχε ένα ρόστερ τουλάχιστον μέτριο, αλλά με έτοιμους ψημένους από πίεση παίκτες, κατάφερε και μας έκανε να παραμιλάμε, μην το δίνετε σημασία. Σιγά το πράγμα!
Το ότι με Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας στο δέκα και Μπίσεσβαρ να παίζει 50 ματς, παραλίγο να φτάσει στους 4 της Ευρώπης, επίσης δεν έχει καμία σημασία.
Το ότι δείχνει από τη πρώτη στιγμή, με κάθε δυνατό τρόπο, πως ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ να φέρνεις όλα τα άβγαλτα πιτσιρίκια και ταυτόχρονα να απαιτείς να φτιαχτεί μια ομάδα μέσα σε 20 μέρες, είναι και αυτό άνευ σημασίας.
Εμείς επειδή πειστήκαμε πως ο κάθε Κουαλιάτα θα γίνει ο επόμενος Κριστιάνο και ο κάθε Κοτάρσκι ο επόμενος Νόϊερ, θα πατήσουμε πόδι και θα απαιτήσουμε άμεση απόλυση Λουτσέσκου.
Είναι 100% δεδομένο πως αυτά τα πιτσιρίκια που ήρθαν θα κάνουν παπάδες στο μέλλον. Αποκλείεται να αποτύχουν.
Όπως επίσης ο Κάργας θα αποκτήσει ταχύτητα και θα μάθει στα 28 του να μαρκάρει στο κέντρο, ενώ όλη του τη ζωή μάρκαρε πίσω.
Υ.Γ. Η μπάλα είναι στρόγγυλη, ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή και αυτό που έγινε χθες ήταν πέρα ως πέρα λογικό.
Ο μόνος που ΔΕΝ φταίει, είναι ο προπονητής που ζητούσε 3(!!!!) έτοιμους παίκτες και δεν του έφεραν κανέναν πλην του Νάραϊ. Ο μόνος έτοιμος ποδοσφαιριστής. Και σωματικά και ψυχολογικά που είδαμε χθες.
Το ότι ο Λουτσέσκου όποτε είχε ένα ρόστερ τουλάχιστον μέτριο, αλλά με έτοιμους ψημένους από πίεση παίκτες, κατάφερε και μας έκανε να παραμιλάμε, μην το δίνετε σημασία. Σιγά το πράγμα!
Το ότι με Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας στο δέκα και Μπίσεσβαρ να παίζει 50 ματς, παραλίγο να φτάσει στους 4 της Ευρώπης, επίσης δεν έχει καμία σημασία.
Το ότι δείχνει από τη πρώτη στιγμή, με κάθε δυνατό τρόπο, πως ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ να φέρνεις όλα τα άβγαλτα πιτσιρίκια και ταυτόχρονα να απαιτείς να φτιαχτεί μια ομάδα μέσα σε 20 μέρες, είναι και αυτό άνευ σημασίας.
Εμείς επειδή πειστήκαμε πως ο κάθε Κουαλιάτα θα γίνει ο επόμενος Κριστιάνο και ο κάθε Κοτάρσκι ο επόμενος Νόϊερ, θα πατήσουμε πόδι και θα απαιτήσουμε άμεση απόλυση Λουτσέσκου.
Είναι 100% δεδομένο πως αυτά τα πιτσιρίκια που ήρθαν θα κάνουν παπάδες στο μέλλον. Αποκλείεται να αποτύχουν.
Όπως επίσης ο Κάργας θα αποκτήσει ταχύτητα και θα μάθει στα 28 του να μαρκάρει στο κέντρο, ενώ όλη του τη ζωή μάρκαρε πίσω.
Υ.Γ. Η μπάλα είναι στρόγγυλη, ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή και αυτό που έγινε χθες ήταν πέρα ως πέρα λογικό.
Ο μόνος που ΔΕΝ φταίει, είναι ο προπονητής που ζητούσε 3(!!!!) έτοιμους παίκτες και δεν του έφεραν κανέναν πλην του Νάραϊ. Ο μόνος έτοιμος ποδοσφαιριστής. Και σωματικά και ψυχολογικά που είδαμε χθες.
Είναι πιο σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση να τις έχεις δει πάρα να τις εχεις διαβάσει.Napoli4 έγραψε:Κοίτα λόγω εποχής ίσως χάνω κάποιες δηλώσεις στη live μετάδοση, και τις διαβάζω, με όσα λάθη υπάρχουν στην μετάφρασηJohnDag έγραψε:Ο μόνος που ξέρει την πραγματική ποιότητα της ομάδας που προπονεί είναι ο προπονητής της.GINOLA έγραψε:Ναπολιτάνε, τον πιστεύω και έχω φουλ υπομονή με τον προπονητή και καταλαβαίνω τι λες
Αλλά ρε φιλε θέλω τον προπονητή που σπάει κόκκαλο,κάνει εκνευριστικες δηλώσεις και σπάει κοκκαλα.
Αυτός χθες ,ήταν μέσα στην απογοήτευση,βγάζει μια μη πίστη σε όλους,η πρωτη του δήλωση ήταν "αναμενόμενο το 2-0" όταν πέρσι μετά την bohemians έλεγε έπρεπε να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε στην Τούμπα.
Τώρα είπε θα έχουμε ελπίδες γιατί θα γυρίσει ο μπισε και ο αντρε. Θέλω να τον ακούσω να λέει πως πιστεύει στην ομάδα και το περίφημο "in three months we will have balance" και ας βαζει οποιον θελει οπου θελει.Εδώ βγάζει μια αίσθηση μη πίστης και αυτό είναι που με κάνει να νιώθω άβολα
Ως εκ τούτου αν η απογοήτευση που βγάζει είναι ενδεικτική της ποιότητας της ομάδας, την κάτσαμε την βάρκα.
Ειδικά όταν μιλάμε για έναν προπονητή που όσα χρόνια τον ξέρουμε το βασικό του μότο ήταν "πάμε να τους μαμησουμε όλους, είμαστε οι καλύτεροι".
Αλλά δεν έχω πάρα τέτοιο κλίμα από τον προπονητή
Εγώ νμζω πως είναι ευχαριστημένος με την ομάδα
Είπε πως έχει καλό προαίσθημα πριν λίγες βδομάδες
Σε όλες τις συνεντεύξεις του μετά από ματς από την αρχή της προετοιμασίας είναι ένας "άλλος" Λουτσεσκου.
Καμια σχέση με αυτόν που ξέραμε τόσα χρόνια.
Κι επειδή μιλάμε για έναν άνθρωπο που το επικοινωνιακο το παίζει στα δάκτυλα προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο.
Οκ κατανοητό
Ας ελπίσουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος να τους φέρουν 2-3 έτοιμους παίκτες μέχρι το τέλος
Ας ελπίσουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος να τους φέρουν 2-3 έτοιμους παίκτες μέχρι το τέλος
Οι έτοιμοι παίκτες που ζήτησε ο προπονητής είναι οι Νάρει, Νάσμπεργκ, Τόμας, Κάργας, Σάστρε και Ράφα.
Τα πιτσιρίκια του Μπότο είναι οι Κοτάρσκι, Ντάντας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο.
Το μεγάλο πρόβλημα προσωπικά δεν το εντοπίζω στα πιτσιρίκια, αλλά στους υπόλοιπους.
Σάστρε και Ράφα φαίνεται να έχουν πολύ χαμηλό ταβάνι.
Τον Κάργα παρά το λάθος του και το σοκ που ακολούθησε προσωπικά των πιστεύω για 3ο στόπερ στην ιεραρχία.
Ο Τόμας θα φανεί τι επιπέδου παίκτης είναι, δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά ελπίζω.
Νάρει, Νάσμπεργκ και ένα αριστερό εξτρέμ (Σολτέδο;) είναι οι παίκτες που θα κρίνουν το που θα καταλήξουμε στην βαθμολογία.
Η μεγαλύτερη μαλακία Μπότο κατά τη γνώμη μου είναι πως για λιγότερα από όσα μας κοστίζει ο Μουργκ, αυτοί οι 2-3 τελευταίοι παίκτες δεν ήταν μαζί μας από την αρχή της προετοιμασίας για να κουβαλήσουν χθες.
Το μεγάλο πρόβλημα προσωπικά δεν το εντοπίζω στα πιτσιρίκια, αλλά στους υπόλοιπους.
Τον Κάργα παρά το λάθος του και το σοκ που ακολούθησε προσωπικά των πιστεύω για 3ο στόπερ στην ιεραρχία.
Νάρει, Νάσμπεργκ και ένα αριστερό εξτρέμ (Σολτέδο;) είναι οι παίκτες που θα κρίνουν το που θα καταλήξουμε στην βαθμολογία.
Η μεγαλύτερη μαλακία Μπότο κατά τη γνώμη μου είναι πως για λιγότερα από όσα μας κοστίζει ο Μουργκ, αυτοί οι 2-3 τελευταίοι παίκτες δεν ήταν μαζί μας από την αρχή της προετοιμασίας για να κουβαλήσουν χθες.
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο!!! Δεν μιλάμε για έναν τυχαίο που είδε φως και μπήκε. Μιλάμε για τον Λουτσέσκου.JohnDag έγραψε:Είναι πιο σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση να τις έχεις δει πάρα να τις εχεις διαβάσει.
Σε όλες τις συνεντεύξεις του μετά από ματς από την αρχή της προετοιμασίας είναι ένας "άλλος" Λουτσεσκου.
Καμια σχέση με αυτόν που ξέραμε τόσα χρόνια.
Κι επειδή μιλάμε για έναν άνθρωπο που το επικοινωνιακο το παίζει στα δάκτυλα προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο.
Εκτός από εμπειρία, έχει και το απαραίτητο μυαλό για να δει από πολύ μακριά αυτό που έρχεται.
Όταν επιμένει σε έτοιμους και ψημένους παίκτες, δεν το κάνει γιατί είναι χαζός και έχει ιδιαιτερότητες.
Το κάνει γιατί ξέρει πως όταν απαιτείς άμεσα αποτελέσματα, δεν μπορείς να φέρνεις παιδάκια Λυκείου με μηδενικές παραστάσεις.
Ο Νάραϊ μπήκε χθες και ήταν λες και παίζει στον ΠΑΟΚ 10 χρόνια. Τι έχει διαφορετικό από τους άλλους; Είναι έτοιμος παίκτης. Όχι κάτι τρομερό, αλλά έτοιμος.
Συμφωνώ μαζί σου με τη διαφορά ότι από τους 6 έτοιμους παίκτες που αναφέρεις (Νάρει, Νάσμπεργκ, Τόμας, Κάργας, Σάστρε και Ράφα) οι 3 έπρεπε να είναι τοπ επίπεδο (εξτρέμ, φορ και σέντερ μπακ) για να τραβήξουν την υπόλοιπη ομάδα στα δύσκολα, αλλά δεν είναι. 'Επρεπε να είχαμε φέρει δλδ. 3 καλούς, 3 μέτριους και 4 πιτσιρίκια κι εμείς φέραμε 3 μέτριους, 2 κακούς, και 4 πιτσιρίκια, (εξαιρώ τον Νάσμπεργκ που δεν τον είδαμε ακόμα). Και ως αποτέλεσμα τώρα τρεχάτε ποδαράκια μουgika έγραψε:Οι έτοιμοι παίκτες που ζήτησε ο προπονητής είναι οι Νάρει, Νάσμπεργκ, Τόμας, Κάργας, Σάστρε και Ράφα.
Προφανώς και συμφωνώ, απλα λέω ότι αν Σολτεδο, Ναρει και Νασμπεργκ αποδειχτούν τοπ παίκτες θα βαδίσουμε καλά την υπολοιπη χρόνια. Προφανώς και ήθελα κάτι καλύτερο, με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από ομάδες τουλαχιστον του επιπέδου μας, αλλά τώρα οι επιλογές εγιναν.
Ενημερωτικά, ο Κούρτιτς σε μια βδομάδα χαιρετάει. Οριστικό.
Επίσης για Σολτέδο (και για οποιονδήποτε άλλη προσθήκη) δεν θα έκοβα το χέρι μου αν αποκλειστούμε.
Επίσης για Σολτέδο (και για οποιονδήποτε άλλη προσθήκη) δεν θα έκοβα το χέρι μου αν αποκλειστούμε.
Φέτος πειραματιζόμαστε ως προς το στήσιμο της ομάδας σε μια χρόνια που οι υπόλοιποι μειώνουν το ρίσκο στις επιλογές τους, παραδόξως εκτός του γαύρου.
Τα έσοδα της Ευρώπης ήδη χλωμιάζουν με το ενδεχόμενο να υποθηκεύσουμε μελλοντικές πορείες και να ακυρώσουμε την περσινή, να είναι ορατό.
Υπομονή λοιπόν κι μικρό καλάθι.
Τα έσοδα της Ευρώπης ήδη χλωμιάζουν με το ενδεχόμενο να υποθηκεύσουμε μελλοντικές πορείες και να ακυρώσουμε την περσινή, να είναι ορατό.
Υπομονή λοιπόν κι μικρό καλάθι.
Αρα Τζιμπαρε, ειμαστε και γαμω στο θεμα σχεδιασμου και οργανωσης!
Την πιο κρισιμη χρονια εμεις κανουμε αυτο που επρεπε να γινει περσι.
Να κλαις και να γελας
Την πιο κρισιμη χρονια εμεις κανουμε αυτο που επρεπε να γινει περσι.
Να κλαις και να γελας
- NikLiverpool
Το ότι φέραμε 3 μέτριους, 2 κακούς και 4 πιτσιρίκια (αυτοί που υπάγονται?) το έκρινες απο το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς?papwolf έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου με τη διαφορά ότι από τους 6 έτοιμους παίκτες που αναφέρεις (Νάρει, Νάσμπεργκ, Τόμας, Κάργας, Σάστρε και Ράφα) οι 3 έπρεπε να είναι τοπ επίπεδο (εξτρέμ, φορ και σέντερ μπακ) για να τραβήξουν την υπόλοιπη ομάδα στα δύσκολα, αλλά δεν είναι. 'Επρεπε να είχαμε φέρει δλδ. 3 καλούς, 3 μέτριους και 4 πιτσιρίκια κι εμείς φέραμε 3 μέτριους, 2 κακούς, και 4 πιτσιρίκια, (εξαιρώ τον Νάσμπεργκ που δεν τον είδαμε ακόμα). Και ως αποτέλεσμα τώρα τρεχάτε ποδαράκια μουgika έγραψε:Οι έτοιμοι παίκτες που ζήτησε ο προπονητής είναι οι Νάρει, Νάσμπεργκ, Τόμας, Κάργας, Σάστρε και Ράφα.
Τρέμε Μπότο...
- Dark Knight
Νομίζω ότι αν αποκλειστούμε δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή, παρά μόνο αποχωρήσεις. Κούρτιτς που είναι σίγουρος και ίσως Αουγκούστο. Ούτε καν χαφ του διακοσάρικου δεν θα πάρουμε. Θα δωθεί λύση "εκ των έσω" όπως λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Και καλύτερα λέω εγώ, καθώς η ομάδα δεν μπορεί να φορτωθεί άλλες μετριότητες. Το πιο τραγικό είναι ότι ο Λουτσέσκου δείχνει να μην βολεύεται με το πλάνο που τρέχει ο Μπότο και να μην μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα με αυτά έστω τα χαρακτηριστικά που έχει επί του παρόντος. Το γεγονός ότι και πάλι παίρνουμε παίκτες για να παίξουν σε διαφορετική θέση από αυτή που έχουν μάθει, σε συνδυασμό φυσικά με το νεαρό της ηλικίας και την απειρία τους, σε κάνει να απορείς. Είναι σαν να θέλουμε μόνοι μας να κάνουμε τη ζωή μας δύκολη.