Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Τα budget δεν παίζουνε ποδόσφαιρο.
Και φυσικά το να βάζει ο Ιβάν κάθε χρόνο 10 20 και 30 εκατομμύρια από την τσέπη του δεν είναι λύση.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό που γίνεται φέτος με τη χρονιά που ο Κυριάκος είχε δηλώσει ότι θα κάνουμε καλύτερη ομάδα με λιγότερα χρήματα.
Μπορεί αυτό που γίνεται φέτος να γίνεται λίγο απότομα και το ιδανικότερο θα ήταν να είχε ξεκινήσει από πέρσι αυτή η αναδόμηση, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Από κει και πέρα βέβαια υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι διαφωνούν με το όλο εγχείρημα. Κανείς όμως δεν μπορεί να απαγορεύσει με εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους ή τους προβληματισμούς τους
Και φυσικά το να βάζει ο Ιβάν κάθε χρόνο 10 20 και 30 εκατομμύρια από την τσέπη του δεν είναι λύση.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό που γίνεται φέτος με τη χρονιά που ο Κυριάκος είχε δηλώσει ότι θα κάνουμε καλύτερη ομάδα με λιγότερα χρήματα.
Μπορεί αυτό που γίνεται φέτος να γίνεται λίγο απότομα και το ιδανικότερο θα ήταν να είχε ξεκινήσει από πέρσι αυτή η αναδόμηση, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Από κει και πέρα βέβαια υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι διαφωνούν με το όλο εγχείρημα. Κανείς όμως δεν μπορεί να απαγορεύσει με εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους ή τους προβληματισμούς τους
- soflodoras
Αν αναφερεσαι σε εμενα, δεν απαγορευσα κανεναν να πει τη γνωμη του. Το οτι μου φανηκε ομως προβοκατορικη η τοποθετηση του, ειναι αλλο πραγμα. Εντελως διαφορετικο. Ας λεει ο καθενας οτι θελει. Οι υπολοιποι ομως δικαιουνται (για να μην πω οφείλουν) να κρινουν.renegade έγραψε:Τα budget δεν παίζουνε ποδόσφαιρο.
Η ουσία ότι έπεσαν και φέτος λεφτά. Ισως με άλλον τρόπο. Δηλαδή οι μεταγραφές Σοάρες, Σάστρε, Κοτάρσκι, Κουαλιάτα κόστισαν αρκετά φράγκα. Και θα πέσουν ακόμη περισσότερα με ενδεχόμενες μεταγραφές τύπου Νάρει ή του επιθετικού ή του κεντρικού αμυντικού (αν τελικά πάρουμε).
Αν τα υπολογίσεις είναι σαν να δίνουμε 7-8 συμβόλαια του εκατομμυρίου σε ελεύθερους - αναγνωρίσιμα ονόματα.
Πἐρα από τις μεταγραφές νεαρών ή ταλέντων, θα ήταν απαραίτητο να φέρουμε και 2-3 ελεύθερους πανωράφατους παίκτες που θα δίνουν μια σταθερά στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι έστω και στο τέλος θα γίνει αυτό.
Εν ολίγοις χρήματα δόθηκαν αλλά σε ένα διαφορετικό τύπου μεταγραφικό σχεδιασμό από αυτόν που είχαμε συνηθίσει.
Αν τα υπολογίσεις είναι σαν να δίνουμε 7-8 συμβόλαια του εκατομμυρίου σε ελεύθερους - αναγνωρίσιμα ονόματα.
Πἐρα από τις μεταγραφές νεαρών ή ταλέντων, θα ήταν απαραίτητο να φέρουμε και 2-3 ελεύθερους πανωράφατους παίκτες που θα δίνουν μια σταθερά στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι έστω και στο τέλος θα γίνει αυτό.
Εν ολίγοις χρήματα δόθηκαν αλλά σε ένα διαφορετικό τύπου μεταγραφικό σχεδιασμό από αυτόν που είχαμε συνηθίσει.
αυτός ο Νάσμπεργκ, τελικά έκλεισε ή όχι; Η προετοιμασία ξεκίνησε.
Επίσης, τώρα που πήραμε κ τερματά κ φέραμε κ μια ισορροπία στο κέντρο σε θέματα ταχύτητας κ δύναμης, δύο μεταγραφές ακόμη λείπουν για να κλείσει η ενδεκάδα.
Κεντρικό επιθετικό βασικό κ δεξί εξτρέμ για να παίρνει ανάσες ο Ζίβκο.
Αν κλείσουν κ αυτές οι δύο θέσεις, ψάξ'τε τον δεύτερο.
Επίσης, τώρα που πήραμε κ τερματά κ φέραμε κ μια ισορροπία στο κέντρο σε θέματα ταχύτητας κ δύναμης, δύο μεταγραφές ακόμη λείπουν για να κλείσει η ενδεκάδα.
Κεντρικό επιθετικό βασικό κ δεξί εξτρέμ για να παίρνει ανάσες ο Ζίβκο.
Αν κλείσουν κ αυτές οι δύο θέσεις, ψάξ'τε τον δεύτερο.
Aπο ότι διάβασα έχει συμβόλαιο έως 31 Ιουλίου και δεν τον αποδεσμευουν από την ομάδα του καθώς παίζει κανονικά.
Προφανώς επειδή δεν καταλαβαίνειςsoflodoras έγραψε:Α. Φυσικα και γνωριζω τι εστι προβοκατσια και πως λειτουργει.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Μάλλον ξέρεις από προβοκατσιες γιαsoflodoras έγραψε:Τρομερα προβοκατορικο το ποστ με τα μπατζετ της ομαδας. Ελπιζω να μην τσιμπησουν πολλοι συμφορουμιτες
αυτό το αναγνώρισες.
Μαζευτείτε λίγο γιατί επειδή δεν
απαντάμε και είμαστε ευγενικοί
νομίζει ο καθένας που έμαθε
να γραφεί λόγω ιντερνετ στα 15:του
ότι μιλάει σε τίποτε παιδάκια
και τσουτσεκια.
Είμαι 50 χρόνων και είμαι
ΠΑΟΚ αυθεντικός πριν γεννηθειτε
και μάθετε τον ΠΑΟΚ επειδή
σας έφερε τίτλους ο Ιβάν.
Όταν η ομάδα έχανε τρία μηδέν
στην Τούμπα και εμείς φωναζαμε
και γυρίζαμε τα παιχνίδια
όταν ειμασταν 300 στο γηπεδο
όχι σαν κάτι ανυπαρκτους
που το παίζουν προστάτες
του Ιβάν και ψάχνουν
προβοκάτορες και όταν
η ομάδα χάνει χάνουν τη
λαλιά τους και σκέφτονται μπουκες.
Όσο για τους μοντερειτορς
ας μαζέψουν τον καθένα
τίποτα που προσβάλει
ανθρώπους που κάνουν
μετρημένα ποσταρισματα
δεν απαντάνε σε κανέναν προσβλητικα
και σέβονται όσους θέλουν να συζητήσουν.
Το επόμενο ποσταρισμα
δεν θα είναι το ίδιο ευγενικό.
Β. Ουτε η ηλικια , ουτε το ΠΑΟΚομετρο του καθενος παιζουν ρολο, οταν μιλουν για την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.
Γ. Οταν γινοσουν «αυθεντικος ΠΑΟΚτσης», ασε να ξερουμε εμεις καλυτερα, τι να καναμε εκεινη την εποχη
Δ. Οι απειλες τυπου «δε θα ειμαι ευγενικος» και οι χαρακτηρισμοι τυπου «τσουτσεκια, προστατες κλπ» επιστρεφονται
Απο εκει και περα, αυτα τα περι μπατζετ και στοχων, αλλου. Εκει που το νταηλικι περναει. Εδω αν θες να τα λες , μπορουμε ευκολως να τα κρινουμε οπως εμεις θελουμε. Και ναι. Εγω το συμδεεις την προσπαθεια μειωσης μπατζετ με μειωση στοχων το θεωρω υποπτο και προβοκατορικο.
τι γράφεις νομίζεις ότι έχεις
και το ακαταλογιστο.
ΠΡΟΒΑΚΑΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
Τα παιδιά φυσικά που έχουν
το σάιτ συνεχίζουν .να αδιαφορούν
για τις βρισιές και μετά τρέχουν υποκριτικα
να δουν γιατί εκτραπηκε το φόρουμ
και να σταματησουν οι κατηγορίες
και τα οφτοπικ.
Ταυτόχρονα μπαναρουν
αυτόν που ξεκίνησε το πρόβλημα
αλλά και αυτόν που απάντησε......
Το φόρουμ δε θα εκτρεποταν
αν μπαναρατε άμεσα αυτόν που
ξεκινάει να βρίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 28 Ιουν 2022, 07:03, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
-
Το μπάτζετ της ομάδας(συμβόλαια)
παίζει ρόλο και αυτό
έχει γραφτεί χιλιάδες φορες
από όλους.
Εγώ δε σχολίασα το γεγονός ακομη
και το παρέθεσα για σκέψεις.
Το δικό μου σχόλιο είναι απλό.
Φύγανε βαριά συμβόλαια
μεγάλων σε ηλικία (Βαρελά) και
θα φύγουν συμβόλαια
που δεν προσφερουν (Ζαμπα).
Φυσικά και είναι καλό
το ξεκαθάρισμα.
Αλλά δε διώχνεις τον Βαρελά
του ενός εκατομμυρίου
για να πάρεις τον Καργα και
τον Νασμπεργκ, αλλά για
να φέρεις πολύ ποιοτικούς παίχτες.
Η ομαδα χρειαζεται έτοιμους
παίχτες επιπέδου και αυτή
ήταν πάντοτε η άποψη μου.
Όπως έγραψα ακόμα και με με
3 καλούς παίχτες(εξτρέμ,φορ,
σέντερ Μπακ) τα συμβόλαια
θα είναι μειωμένα κατά 25 τοις
εκατό.
Φυσικά έπρεπε να φύγουν
τα βαριά συμβόλαια ΑΛΛΑ
για να κάνεις πρωταθλητισμό
θα έπρεπε να τα αντικαταστήσεις
και με αρκετά καινούρια
μεγάλα συμβολαια.
Φυσικά θέλουμε ταλέντα
όλοι και να πουλάμε.
Αλλά ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ
ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ.
ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ.
Μήπως διαφωνείτε;
παίζει ρόλο και αυτό
έχει γραφτεί χιλιάδες φορες
από όλους.
Εγώ δε σχολίασα το γεγονός ακομη
και το παρέθεσα για σκέψεις.
Το δικό μου σχόλιο είναι απλό.
Φύγανε βαριά συμβόλαια
μεγάλων σε ηλικία (Βαρελά) και
θα φύγουν συμβόλαια
που δεν προσφερουν (Ζαμπα).
Φυσικά και είναι καλό
το ξεκαθάρισμα.
Αλλά δε διώχνεις τον Βαρελά
του ενός εκατομμυρίου
για να πάρεις τον Καργα και
τον Νασμπεργκ, αλλά για
να φέρεις πολύ ποιοτικούς παίχτες.
Η ομαδα χρειαζεται έτοιμους
παίχτες επιπέδου και αυτή
ήταν πάντοτε η άποψη μου.
Όπως έγραψα ακόμα και με με
3 καλούς παίχτες(εξτρέμ,φορ,
σέντερ Μπακ) τα συμβόλαια
θα είναι μειωμένα κατά 25 τοις
εκατό.
Φυσικά έπρεπε να φύγουν
τα βαριά συμβόλαια ΑΛΛΑ
για να κάνεις πρωταθλητισμό
θα έπρεπε να τα αντικαταστήσεις
και με αρκετά καινούρια
μεγάλα συμβολαια.
Φυσικά θέλουμε ταλέντα
όλοι και να πουλάμε.
Αλλά ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ
ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ.
ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ.
Μήπως διαφωνείτε;
Και ένα τελευταίο ποσταρισμα περιληπτικό.
Εδώ πέρα γράφουμε για μεταγραφές.
Γράψτε λοιπόν τι θέλετε σε
λογικά πλαίσια για την ομάδα.
Δεν είμαστε λογιστές και οικονομολόγοι
η τεχνικοί διευθυντές.
Εγώ θέλω μια ομάδα συνδυασμού
ταλέντων και έτοιμων παιχταραδων.
Αν σας χαλάει γράψτε ότι δεν θέλετε.
Για αυτό αναφέρθηκαν στην πτώση
του μπάτζετ. Γιατί παιχταραδες με
χαμηλό μπάτζετ δε γίνεται.
Και πρωταθλητισμός επίσης δε γίνεται.
η τεχνικοί διευθυντές.
το μονο σιγουρο ειναι οτι περσυ ειχαμε ρεκορ εσοδων !
το μπατζετ απαρτιζεται τοσο απο τα συμβολαια οσο και απο το κοστος μεταγραφων ,σε καμμια περιπτωση φετος δεν ειναι χαμηλοτερο , καθως η απαλλαγη ακριβων συμβολαιων και η ελευση χαμηλοτερων , πρωτον δεν σημαινει χαμηλοτερη ποιοτητα και δευτερον αντισταθμιζεται με τις αγορες στις μεταγραφες , δηλ ειναι το ιδιο πανω κατω ,αλλα διαφορετικα κατανεμημενο και κατα την γνωμη μου σωστοτερα , γιατι λογω ηλικιων ενα ποσοστσ να βγουν αποκτας υπεραξια .
Περσυ μεταγραφες δεν καναμε ουσιαστικα , προπερσυ δε ο Ρεμπε ξοδεψε 3 + εκατομυρια για τσολακ και παραπροπερσυ ξοδεψαμε 3,5 εκ για Εσιτι !!!
Εχουμε επιτελους ΤΔ ξανα , αυτη ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη
το μπατζετ απαρτιζεται τοσο απο τα συμβολαια οσο και απο το κοστος μεταγραφων ,σε καμμια περιπτωση φετος δεν ειναι χαμηλοτερο , καθως η απαλλαγη ακριβων συμβολαιων και η ελευση χαμηλοτερων , πρωτον δεν σημαινει χαμηλοτερη ποιοτητα και δευτερον αντισταθμιζεται με τις αγορες στις μεταγραφες , δηλ ειναι το ιδιο πανω κατω ,αλλα διαφορετικα κατανεμημενο και κατα την γνωμη μου σωστοτερα , γιατι λογω ηλικιων ενα ποσοστσ να βγουν αποκτας υπεραξια .
Περσυ μεταγραφες δεν καναμε ουσιαστικα , προπερσυ δε ο Ρεμπε ξοδεψε 3 + εκατομυρια για τσολακ και παραπροπερσυ ξοδεψαμε 3,5 εκ για Εσιτι !!!
Εχουμε επιτελους ΤΔ ξανα , αυτη ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη
-
Το μπάτζετ φαίνεται στους ισολογισμούς, εκτός κι αν έχεις αντίγραφα συμβολαίων.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Και ένα τελευταίο ποσταρισμα περιληπτικό.
η τεχνικοί διευθυντές.
Αν γράφεις σύμφωνα με αυτά που διάβασες ή ακουσες από τον κάθε πικραμένο, η ανάλυση σου ξεκινά από λάθος βάση ή στηρίζεται σε υποθέσεις.
Σε κατι πρέπει να βασιστούμε.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Το μπάτζετ φαίνεται στους ισολογισμούς, εκτός κι αν έχεις αντίγραφα συμβολαίων.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Και ένα τελευταίο ποσταρισμα περιληπτικό.
η τεχνικοί διευθυντές.
Αν γράφεις σύμφωνα με αυτά που διάβασες ή ακουσες από τον κάθε πικραμένο, η ανάλυση σου ξεκινά από λάθος βάση ή στηρίζεται σε υποθέσεις.
Όταν δίναμε 1.3 το χρόνο στον Μαουρίτσιο
δεν έπρεπε να το πιστέψουμε; Ο Βαρελά
δεν έπαιρνε 1+ εκατομμύριο;
Άν δεν τα πιστέψουμε, σημαίνει
ότι ο Βαρελά δεν είχε βαρύ συμβόλαιο.
Tζογαρουμε επικυνδινα παντως στη περιπτωση Τσολακ αν ισχυουν τα αρθρα.Το τραβαμε αρκετα και στο τελος θα μας μεινει...
Απο εκει και περα καποιοι εχετε μπερδεψει την απαισιοδοξια με τον ρεαλισμο,την απαισιοδοξια με την αυστηρη κριτικη και τις αυξημενες απαιτησεις.Το να λεει καποιος οτι φετος δεν στοχευουμε στο πρωταθλημα δεν ειναι απαισιοδοξια αλλα ρεαλισμος,ενας ρεαλισμος που μαλιστα ειναι και θεμιτος, καθως δεν ειναι δυνατον να χρηματοδοτεις γηπεδο,να βαλεσαι εντος και εκτος συνορων και να μπορεις να διαθεσεις το μπατζετ του γαυρου.
Απαισιοδοξια θα ηταν να μην βλεπεις τιποτα θετικο στις κινησεις που γινονται,κατι που ισχυε περσι.Φετος απο τις μεχρι τωρα κινησεις εγω βλεπω θετικα αυτες των Κουαλιατα,Κοταρσκι,Νταντας,Σοαρες,ουτε ζεστη,ουτε κρυο για τον Καργα, αρκει ο ρολος του να ειναι αυτος του 4ου στοπερ σε βαθος χρονου,δεν εχω αποψη για τον Ρικαρντο και κρινω αρνητικα αυτες των Νεσμπεργκ και Ναρει,του τελευταιου λογω συνδιασμου κοστους και ηλικιας.Ερωτηματικα εχω και για το πως θα διαχειριστει τη κατασταση ο Λουτσεσκου αλλα και παλι υπαρχουν σαφεις προσδοκιες οτι θα δουμε κατι φρεσκο,καινουριο,αθλητικο.Θα κατσουμε στο καρεκλακι η τον καναπε με λαχταρα και οχι με σχεδον βαριεστιμαρα οπως πολλες φορες φετος.Περισσοτερα για το που θα φτασουμε θα μπορουμε να πουμε οταν δουμε και τις 3-4 προσθηκες.Τωρα αν καποιος αυτη τη προσεγγιση τη βλεπει απαισιοδοξη δεν μπορω να κανω κατι....
Απο εκει και περα καποιοι εχετε μπερδεψει την απαισιοδοξια με τον ρεαλισμο,την απαισιοδοξια με την αυστηρη κριτικη και τις αυξημενες απαιτησεις.Το να λεει καποιος οτι φετος δεν στοχευουμε στο πρωταθλημα δεν ειναι απαισιοδοξια αλλα ρεαλισμος,ενας ρεαλισμος που μαλιστα ειναι και θεμιτος, καθως δεν ειναι δυνατον να χρηματοδοτεις γηπεδο,να βαλεσαι εντος και εκτος συνορων και να μπορεις να διαθεσεις το μπατζετ του γαυρου.
Απαισιοδοξια θα ηταν να μην βλεπεις τιποτα θετικο στις κινησεις που γινονται,κατι που ισχυε περσι.Φετος απο τις μεχρι τωρα κινησεις εγω βλεπω θετικα αυτες των Κουαλιατα,Κοταρσκι,Νταντας,Σοαρες,ουτε ζεστη,ουτε κρυο για τον Καργα, αρκει ο ρολος του να ειναι αυτος του 4ου στοπερ σε βαθος χρονου,δεν εχω αποψη για τον Ρικαρντο και κρινω αρνητικα αυτες των Νεσμπεργκ και Ναρει,του τελευταιου λογω συνδιασμου κοστους και ηλικιας.Ερωτηματικα εχω και για το πως θα διαχειριστει τη κατασταση ο Λουτσεσκου αλλα και παλι υπαρχουν σαφεις προσδοκιες οτι θα δουμε κατι φρεσκο,καινουριο,αθλητικο.Θα κατσουμε στο καρεκλακι η τον καναπε με λαχταρα και οχι με σχεδον βαριεστιμαρα οπως πολλες φορες φετος.Περισσοτερα για το που θα φτασουμε θα μπορουμε να πουμε οταν δουμε και τις 3-4 προσθηκες.Τωρα αν καποιος αυτη τη προσεγγιση τη βλεπει απαισιοδοξη δεν μπορω να κανω κατι....
παιδια μικροτερα ποστ και λιγοτερες βαθυστοχαστες αναλυσεις
ερωτηση
αν πουληθει ο Τσολακ μηπως ο αντικαταστατης του ειναι ο Ακπομπ?
-δεν θα θελει χρονο προσαρμογης
-ειναι λατρεμενος του Λουτσε
-θα ριξει κι αλλο το συμβολαιο του
-θα αποδεχθει τον δευτερο ρολο στην ομαδα..
ερωτηση
αν πουληθει ο Τσολακ μηπως ο αντικαταστατης του ειναι ο Ακπομπ?
-δεν θα θελει χρονο προσαρμογης
-ειναι λατρεμενος του Λουτσε
-θα ριξει κι αλλο το συμβολαιο του
-θα αποδεχθει τον δευτερο ρολο στην ομαδα..
Ελπίζω πως όχι και πέρσι ήταν περισσότερο λύση ανάγκης όπως ήρθε. Τωρα υπαρχει χρονος να βρεθει καλος παικτης. Χρειαζόμαστε καλύτερο του Ακπομ (και του Τσολακ)