Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Από τη στιγμή που ο προπονητής δήλωσε ρητά ότι υπάρχει αίτημα στη διοίκηση και όλοι γνωρίζουν τι παίκτες θέλεις πρέπει να είναι δεδομένο ότι κάποιοι θα έρθουν.
Καλός κακός μέτριος προπονητής, αυτός είναι τώρα και έχει δικαίωμα να ζητάει από την ώρα που εξασφάλισε έσοδα και το μπάτζετ ισορρόπησε
Οπότε ακόμα κι αν εμεις είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο οπαδών και πούμε έλα μωρέ μια χαρά είναι το ρόστερ, παίκτες πάλι επιβάλλεται να έρθουν. Άμεσα .
Εκτός άμα είναι τόσο τρελος που λέει δημόσια ψέματα ενώ στη διοίκηση λέει ότι δε θέλει παίκτες. Ή εκτός αν ζητάει δεξί μπακ πάλι.
Καλός κακός μέτριος προπονητής, αυτός είναι τώρα και έχει δικαίωμα να ζητάει από την ώρα που εξασφάλισε έσοδα και το μπάτζετ ισορρόπησε
Οπότε ακόμα κι αν εμεις είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο οπαδών και πούμε έλα μωρέ μια χαρά είναι το ρόστερ, παίκτες πάλι επιβάλλεται να έρθουν. Άμεσα .
Εκτός άμα είναι τόσο τρελος που λέει δημόσια ψέματα ενώ στη διοίκηση λέει ότι δε θέλει παίκτες. Ή εκτός αν ζητάει δεξί μπακ πάλι.
Μα εδω μεσα γινεται μαχη να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Γκελαρει ο γαυρος και νιωθουμε ικανοποιημενοι με την ομαδα...sourmenetes έγραψε:Ρε gospi γίνεται κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια!Gospi έγραψε:Τελικα υπαρχει κανεις που να θεωρει το ροστερ πληρες και κομπλέ?
Και ικανο να πρωταγωνιστήσει σε 3 διοργανωσεις φετος?
Γιατι απο αναλυσεις αλλο τπτ και αντιπαραθεσεις, αλλα οπως λεει και ο Τζοσουα ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων.
Λοιπον? Ειμαστε κομπλε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανως κάνεις δε θεωρεί το ροστερ πλήρες!
Τι να συζητάμε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουμε φτασει στο σημειο να νιωθουμε χαζοι! Δεν φταιει ο Φερειρα. Δεν φταιει ο Ρεμπε. Δεν καθυστερησε ο σχεδιασμος. Δεν ηταν άσχημη η σημερινη εμφανιση. Δεν φταιει η διοικηση. Δεν φταιει κανενας.
Ευλογα λοιπον και εγω αναρωτιεμαι, ειναι ολα τοσο τελεια?
Αν ειναι να το κλειδωσουμε το τοπικ και να απολαυσουμε την τελειοτητα...
Γιατι αυτοι π στηριζουν ταυτοχρονα και τον Φερειρα και την διοικηση μαλλον δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι ο πρώτος που κραζει την διοικηση και τον σχεδιασμο ειναι ο ιδιος ο Φερειρα!
Αλλα ειναι τοσο μπερδεμενοι που απλα στηριζουν χωρις καν να αναλυουν τι παιζεται...
Εκεινες ηταν αντιπαραθεσεις για το ροστερ,οποτε καποια συνδεση υπαρχει με τις μεταγραφες,οχι τυποι να βριζονται για το ποιος ειναι ο σωστος ο τιμιος ο παοκτσης...Unpsofable78 έγραψε:Όταν γεμιζατε το τοπικ με άσχετα και σας έκανε παρατήρηση ο Σουρμε η απάντηση ήτανjoshua έγραψε:Εγω επιμενω μεταγραφικα παντως και θα το ξαναπω βγαλτε τα ματια σας για συγκεκριμενα θεματα σε αλλα τοπικ...Θα μας βγει η ψυχη.Εχουμε καταλαβει τι ειπε σημερα ο προπονητης για τις μεταγραφες? Εχουμε καταλαβει τι θα σημαινει αν δεν γινουν?
"Δεν μας χέζεις κι εσύ ρε Σουρμε?"
Τώρα βέβαια μας βάζεις στην θέση μας.
Και ένα εξτρέμ...καλού κακού...ποτέ δεν ξέρεις...ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Ξεκαθαρα οχιGospi έγραψε:Τελικα υπαρχει κανεις που να θεωρει το ροστερ πληρες και κομπλέ?
Γιατι απο αναλυσεις αλλο τπτ και αντιπαραθεσεις, αλλα οπως λεει και ο Τζοσουα ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων.
Λοιπον? Ειμαστε κομπλε?
Χρειαζονται τουλαχιστον δυο και για το τελειο 4 παιχτες.
Επιθετικο χαφ, Αμυντικο χαφ, Τερμα, Επιθετικος .
Αλλα οσοι ερθουν να ειναι παιχταραδες.
Καλους, μετριους και ταλεντα εχουμε....

- rade paprica
Έτσι είναι, νομίζωTotem_pk έγραψε:Τα σημερινα αποτελεσματα αλλα και οι δυσκολιες εως τωρα στο πρωταθλημα θεωρω οτι ειναι αποτελεσμα σε μεγαλο βαθμο των 5 αλλαγων. Οι μικροτερες ομαδες μπορουν και συντηρουν πρεσιγκν και ενταση σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα και αυτο δυσκολευει τα πραματα εαν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ. επισης πρεπει μα συνυπολογιστει και το θεμα του κορωναιου, τραυματισμων καρτων κλπ. Τα περιορισμενα ροστερ σε ποιοτικους ποδοσφαιριστες θα αντιμετωπισουν τρελο προβλημα φετος.
Και ιδίως λόγω του κορονοϊού, το πράγμα πάει αλλού. Φαντάσου να σου κολλήσουν 5; Και να τους έχεις 14 μέρες έξω. Θα χρειαστούν μεγάλα ρόστερ ή να το πω αλλιώς, στα κανονικά ρόστερ δε σε παίρνει για μπαλώματα, ε βάλαμε και τρεις μικρούς απλά για να κάνουν προπονήσεις. Πρέπει όλοι ανά πάσα στιγμή να μπορούνε να μπούνε και να σταθούν με κάποιο τρόπο
Σε συνεχεια των παραπανω Πηγε λεει και ο Μπαλογιαννης στον ΟΦΗ. Αυτα τα παιδια μακαρι να μην μας λειψουνε φετος.
- sourmenetes
- Moderator
Τι;; θα φύγει;;joshua έγραψε:Εγω επιμενω μεταγραφικα παντως και θα το ξαναπω βγαλτε τα ματια σας για συγκεκριμενα θεματα σε αλλα τοπικ...Θα μας βγει η ψυχη.Εχουμε καταλαβει τι ειπε σημερα ο προπονητης για τις μεταγραφες? Εχουμε καταλαβει τι θα σημαινει αν δεν γινουν?
Να πω και κάτι μεταγραφικο τώρα, αν δεν μπουν οι παίκτες στα αεροπλάνα σιγά σιγά δεν τους προλαβαίνουμε και δεν προλαβαίνουμε να χαλάσουμε την μεταγραφή αν βρωμισει από εδώ μέσα, δεν μας λέτε κανένα ονοματάκι ρε παιδιά εσείς που ξέρετε κατιτις παραπάνω να κάνουμε λίγο Σουσού? Λιιιγη τσίπα δεν έχετε?

Δε λεει κατι.Οσοι δεν συμπεριληφθηκαν στην αποστολη της καλιαρι μαλλον, ειναι επι ποδος για αναχωρηση.Συγκεκριμενα για μπρανταριτς κ ντεσποντοφ λεει οτι ενδοχομενως πανε ελλαδα αν κ το ονομα του ντεσποντοφ παιζει μαλλον κ για λετσε.invincible έγραψε:seaman τι παίζει εδώ ?
Calciomercato, vigilia di chiusura. La situazione rossoblùFabio Ornanodi Fabio OrnanoOttobre 4, 2020 - 10:45
CESSIONI. I non convocati Bradaric, Despodov (entrambi potrebbero andare in Grecia al PAOK Salonicco), Ceppitelli (Parma o Torino), Birsa (Sion), Pajac (al Lecce con Despodov in caso di arrivo di Mancosu) e Cerri (in cadetteria) sono tutti sul piede di partenza.
https://www.calciocasteddu.it/2020/10/0 ... -rossoblu/
Οτι η λειτουργια της παε ειναι τουλαχιστον προβληματικη για να το πω ευγενικα.sourmenetes έγραψε:Τι;; θα φύγει;;joshua έγραψε:Εγω επιμενω μεταγραφικα παντως και θα το ξαναπω βγαλτε τα ματια σας για συγκεκριμενα θεματα σε αλλα τοπικ...Θα μας βγει η ψυχη.Εχουμε καταλαβει τι ειπε σημερα ο προπονητης για τις μεταγραφες? Εχουμε καταλαβει τι θα σημαινει αν δεν γινουν?
- falconakis
Για να μείνουμε και λιγο οντοπικ τι γίνεται με αυτούς της Κάλιαρι γιατ ι οι Ιταλοί μας τους στέλνουν πακέτο...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ ρε γκοσπι αλλά έχω χάσει το μέτρημα. Κάποιων και ποιος. Κυνηγάει ποιον;;;Gospi έγραψε:Μα εδω μεσα γινεται μαχη να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Γκελαρει ο γαυρος και νιωθουμε ικανοποιημενοι με την ομαδα...sourmenetes έγραψε:Ρε gospi γίνεται κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια!Gospi έγραψε:Τελικα υπαρχει κανεις που να θεωρει το ροστερ πληρες και κομπλέ?
Λοιπον? Ειμαστε κομπλε?
Προφανως κάνεις δε θεωρεί το ροστερ πλήρες!
Τι να συζητάμε..
Εχουμε φτασει στο σημειο να νιωθουμε χαζοι! Δεν φταιει ο Φερειρα. Δεν φταιει ο Ρεμπε. Δεν καθυστερησε ο σχεδιασμος. Δεν ηταν άσχημη η σημερινη εμφανιση. Δεν φταιει η διοικηση. Δεν φταιει κανενας.
Ευλογα λοιπον και εγω αναρωτιεμαι, ειναι ολα τοσο τελεια?
Αν ειναι να το κλειδωσουμε το τοπικ και να απολαυσουμε την τελειοτητα...
Γιατι αυτοι π στηριζουν ταυτοχρονα και τον Φερειρα και την διοικηση μαλλον δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι ο πρώτος που κραζει την διοικηση και τον σχεδιασμο ειναι ο ιδιος ο Φερειρα!
Αλλα ειναι τοσο μπερδεμενοι που απλα στηριζουν χωρις καν να αναλυουν τι παιζεται...
Ειλικρινά ποσταρετε κάποια άτομα 10δες φορες τη μέρα το ίδιο πράγμα και λίγο. Από δω λίγο από κει πλακωνεστε!!
Κάνεις ένα ποστ πριν αν θέλουμε μεταγραφές!
Είπε κανείς ότι δε θέλουμε;;
Τρώγεστε όλη την ώρα!!
Ναι όλοι έχουμε τρελά αλλά πάνω στην τρέλα κάποιοι χάνουν το μέτρο!
. Μου είναι πολύ κουραστικό κάθε φορά να κάνω παρατήρηση να να να να
...
Γκανιασα με!!
Φτάνει!!
Δεν εχουν τελαλη για τον προπονητη? Τα λογια του προπονητη ανεφερα οχι τα δικα μου.
- sourmenetes
- Moderator
Παίδες είναι τελευταίες μέρες!
Εγώ άλλη σύσταση δε θα κάνω!
ΜΌΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΈΜΑΤΑ!!!
ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΟΝΤΟΠΙΚ !!
Εγώ άλλη σύσταση δε θα κάνω!
ΜΌΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΈΜΑΤΑ!!!
ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΟΝΤΟΠΙΚ !!