Τον έχω δει στην Άστον Βίλα, εντυπωσιακός παίκτης αλλά ανουσιοςlaska4 έγραψε:Έμενα παιδιά το post του ψυχρα με κάνει για τον Γιανικ Μπολασι...γύρω στα 30 , εξτρέμ, παίζει στην Έβερτον ήταν δανεικός στην Άντερλεχτ, γεννήθηκε στη Γαλλία που έχει και ροζ σκάνδαλο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Να κάνουμε καμιά συνεργασία με μικρομεσαία Τούρκικη να αγοράζουν για εμάς και να μας τους δίνουν δανεικούς με δώρο κάνα παίχτη που δεν έχουμε τι να τον κάνουμε και το 30% της αναλογούσας εφορίαςΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο μπαμπελ είναι μεγάλη παιχταρα αλλά όταν ζητάει τρία χαρτιά από την Μπεσικτας είναι δύσκολα τα πράγματα. Δυστυχώς δεν έχουμε την φορολογία της Τουρκίας.
Να τον ψρισουμε γραφτεί το ποστ , υψηλής αξίας το ποσό που βάζει η Έβερτον για πώληση είναι 7εκ. € επίσης...Luigi Vampa έγραψε:Τον έχω δει στην Άστον Βίλα, εντυπωσιακός παίκτης αλλά ανουσιοςlaska4 έγραψε:Έμενα παιδιά το post του ψυχρα με κάνει για τον Γιανικ Μπολασι...γύρω στα 30 , εξτρέμ, παίζει στην Έβερτον ήταν δανεικός στην Άντερλεχτ, γεννήθηκε στη Γαλλία που έχει και ροζ σκάνδαλο
- Metagrafakias
Allan de souza παιζει στη Φλουμινεζε χαφακι κυριως επιθετικο και ειναι δανεικος απο την Λιβερπουλ.....ξεκινησε ως ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα της Βραζιλιας σε σημειο να ενδιαφερονται ομαδες οπως Ρεαλ,Μπαρτσελονα κλπ....κατεληξε στη Λιβερπουλ οπου δεν επαιξε ποτε στη πρωτη ομαδα κυριως στην u23....παικτης που ψαχνει ομαδα να τον πιστεψει περιπτωση Ακπομ....αμα βγει μπορει να πωληθει μελλοντικα περισσοτερα εκατομυρια απο Ζαμπα.....
ο allan, είναι πολύ καλός παιχτάκι
πρόπερσι που τον είδε ο κλοπ στην προετοιμασία ενθουσιαστεί μαζί του
δεν παίζει στη λίβερπουλ γιατί δεν έχει άδεια εργασίας. γι αυτό τον στέλνουν δανεικό
καλή περίπτωση
πρόπερσι που τον είδε ο κλοπ στην προετοιμασία ενθουσιαστεί μαζί του
δεν παίζει στη λίβερπουλ γιατί δεν έχει άδεια εργασίας. γι αυτό τον στέλνουν δανεικό
καλή περίπτωση
κριμα ρε για μπαμπελ...
ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εξτρεμ θα παρουμε, βασικα δε μπορω να περιμενω οσο κ αν ξερω οτι ειναι αρκετα νωρις
αυτο το δηλωσε ο τσιπρας σημερα:
«Tο brand name της Ελλάδας είναι και πάλι πολύ ισχυρό», τόνισε κατά την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ
συμπερασμα.. ο πρωθυπουργος διαβαζει ΠΑΟΚμανια..
ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εξτρεμ θα παρουμε, βασικα δε μπορω να περιμενω οσο κ αν ξερω οτι ειναι αρκετα νωρις
αυτο το δηλωσε ο τσιπρας σημερα:
«Tο brand name της Ελλάδας είναι και πάλι πολύ ισχυρό», τόνισε κατά την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ
συμπερασμα.. ο πρωθυπουργος διαβαζει ΠΑΟΚμανια..

- navigator11
Τελικά το εννοούσε ο Τσιπρας ότι πάνω από τα Τέμπη υποστηρίζει ΠΑΟΚ!

μηπως λεω μηπως δεν λεει για παιχτη της λιβερπουλ αλλα που θελει η λιβερπουλ.
ταλεντο απο την βραζιλια μηπως λεει για τον antony.
επειδη ειμαι φολα λιβερπουλ ξερω οτι τον εχει ψηλα στο scouting
Ο γιώργης πάντως από τις αναρτήσεις του εκτιμώ ότι μάλλον είναι Βαρκελώνη. Για τουρισμό ή για να φέρει κάνα τουρίστα;
-
Coutinhoseaman έγραψε:Ο γιώργης πάντως από τις αναρτήσεις του εκτιμώ ότι μάλλον είναι Βαρκελώνη. Για τουρισμό ή για να φέρει κάνα τουρίστα;
Τον παρακάτω Antony από Sao Paulo;
https://www.transfermarkt.com/antony/le ... ler/602105
Πάρα πολύ δύσκολα να τον αγοράσεις σε αυτήν την ηλικία από καλή ομάδα της Βραζιλίας χωρίς να ματώσεις οικονομικά.
https://www.transfermarkt.com/antony/le ... ler/602105
Πάρα πολύ δύσκολα να τον αγοράσεις σε αυτήν την ηλικία από καλή ομάδα της Βραζιλίας χωρίς να ματώσεις οικονομικά.
κάτι ποιο εκλεκτό;montekristo έγραψε:Coutinhoseaman έγραψε:Ο γιώργης πάντως από τις αναρτήσεις του εκτιμώ ότι μάλλον είναι Βαρκελώνη. Για τουρισμό ή για να φέρει κάνα τουρίστα;
-
Εξ ου κ το 'ψειρισουμε', καλοοT16 έγραψε:μηπως λεω μηπως δεν λεει για παιχτη της λιβερπουλ αλλα που θελει η λιβερπουλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 06 Ιουν 2019, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά χαλαρώστε λίγο με το ποστ του ψυχρα.
Θα φανεί σύντομα αν εννοεί κάτι αλλά δεν είναι στοχευμενος σε μεταγραφές οπότε μπορεί και να τρολαρει.
Θα φανεί σύντομα αν εννοεί κάτι αλλά δεν είναι στοχευμενος σε μεταγραφές οπότε μπορεί και να τρολαρει.
βασικα δεν ειναι μονο αυτος και ενας αλλος απο κατω δινει τα κουιζ για σαο παολο και λιβερπουλrainmaker έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε λίγο με το ποστ του ψυχρα.