Ιβάν Σαββίδης ΙV
- V-olakiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Βάνια είσαι άντερο!
Σε ευχαριστούμε για τα μέχρι τώρα και για όσα έπονται...
ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σε ευχαριστούμε για τα μέχρι τώρα και για όσα έπονται...
ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Προεδραρα μας το τραπέζι που έλεγες για τα τρόπαια καλύτερα κάντο τραπεζαρία γιατί δεν θα προλαβαίνουμε....
- HeartOfDarkness
Ιβαν Σαββίδη εισαι εσυ ο ανθρωπος που κανει τα πιο τρελά μας ονειρα, τους χειρότερους τους
εφιάλτες.
Να σε έχει ο θεος καλά εσενα και την οικογενεια σου.
εφιάλτες.
Να σε έχει ο θεος καλά εσενα και την οικογενεια σου.
+ 1 . . . .vasilis.A έγραψε:Χίλια Ευχαριστω που μπήκες στις ζωές μας και τις ομορφαίνεις ...
Έκανες το απίθανο πιθανό...το διαρκές χαμόγελο μας οφείλεται κυρίως σ εσένα...

Μπράβο σου μεγάλε πρόεδρε. Ευχαριστούμε που κάνεις πράξη τα λόγια σου. Μπήκε το νερό στο αυλάκι, ο γίγαντας ξύπνησε και τα καλύτερα έρχονται!
- giwrgos04dex
Μεγάλε ιβαν σε ευχαριστω για τη χαρά που μας πρόσφερες
Να είσαι πάντα καλά υγειής και ευτυχισμένος με την οικογένεια σου που λέγεται ΠΑΟΚ
Να είσαι πάντα καλά υγειής και ευτυχισμένος με την οικογένεια σου που λέγεται ΠΑΟΚ
Ποντιάρα μου...Σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλες χαρές θα μας δώσεις.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
eorptol1 έγραψε:Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλες χαρές θα μας δώσεις.....
Τη νέα μας γηπεδάρα φίλε...Είναι το επόμενο ΤΕΡΑΣΤΙΟ στοίχημά του...Πιο μεγάλο και από το πρωτάθλημα που πήραμε τώρα κατ' εμέ...
είναι κάποιες ελάχιστες φορές στη ζωή που η λέξη ευχαριστώ σου ακούγεται φτωχή, την λες και δεν σου φτάνει.
τέτοια στιγμή είναι και αυτή.
μην βαρεθείς ποτέ.
σε ευχαριστούμε για όλα.
τέτοια στιγμή είναι και αυτή.
μην βαρεθείς ποτέ.
σε ευχαριστούμε για όλα.
- navigator11
Έχει πολύ πείσμα τελικά ο Πόντιος. Σε μια κανονική χώρα ήδη από τη σεζόν 2016-2017 θα είχε πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα, με τον γαύρο στο δρόμο για κατώτερες κατηγορίες. Η χώρα των ... θαυμάτων όμως είναι απρόβλεπτη. Χαρά στο κουράγιο και την επιμονή του. Και φυσικά στην ... αχρείαστη αξιοπρέπειά του να σέβεται "προκλητικά" μια παντελώς αλήτικη απόφαση εξόντωσής του, ξεφτιλίζοντας όμως έτσι τον λοιπό παραγοντικό συναγωνισμό - ανταγωνισμό του. Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά, μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα να μη νιώθουμε σαν ΠΑΟΚτσήδες πολύ περήφανοι, που ηγείται του συλλόγου. Διότι, μη γελιόμαστε, του συλλόγου όλου προΐσταται, όχι απλά της ΠΑΕ. Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι και ενωμένοι.