20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από renegade »

:lol: :opaokara:
psiras67

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από psiras67 »

[/quote]Είπες και εσύ τους τρεις ποιο εμετικους ΑΡΔ της πόλης.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
:D :D
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

eorptol1 έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Καταλαβαίνω να τον γουστάρει κάποιος αλλά όχι και θρυλος...
Στην τριετία των τίτλων πρόσφερε πάρα πολλά, άσχετα αν τώρα τα έκανε εξωαγωνιστικα μαντάρα..... Μένει στην ιστορία ο Αντρέ.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά όπως και ο Μάτος ο Κρέσπο ο Κάνιας ο Πέλκας ο Σάκχοφ ο.... όλοι προσεφεραν αλλά θρυλοι δεν είναι, με αυτή τη λογική θρυλος είναι και ο τοροσοδης για τους γαυρους... ε μη χέσω...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Grigorios_PAOK έγραψε:
pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Για τον Πέλκα δεν είναι πεταγμα λασπης;;;;;;;
Λάθος διαβάζεις, θαρρω
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

psiras67 έγραψε:
milhouse777 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Το σχολιο μου πηγαίνει ξεκαθαρα στον επηρεασμο απο αυτο το προσωπο, οχι οτι οι παιχτες κανουν κατι. Δεν θα κατηγορησω ετσι ποτε παίχτη. Μονο αγωνιστικα θα ελεγα κατι τετοιο. Ουτε ειμαι απο αυτους που θα απαξιωσουν τον Θρυλο της ομαδας Βιεϊρινια. Αλλα καλο θα ειναι κ ο ιδιος να γλιτωσει απο τον εν λογω ατζεντη.
Ευτυχώς που δεν απαξιώνεις παίκτες του ΠΑΟΚ !!
Καμόρα-μύρτσος -ραπτόπουλος τρία σε ένα !!
Ειμαι μέλος σε αυτο το φορουμ πανω απο μια 10ετια...παιχτη με τον Δικέφαλο στο στηθος ή παιχτη που προσεφερε δεν έχω απαξιωσει. Αγωνιστικα έχω κραξει...απαξιωση ποτε.
Και ειδικα στο θεμα Βιειρινια ειμαι απο αυτους που δεν βγηκα ουτε αντρικο να τον πω ουτε βιερινακο που ειδα σε αλλα σχολια.
Ειναι θρυλος γιατι προσεφερε στον συλλογο. Και αν τελικα φυγει πρεπει να ξερουμε το γιατι εφυγε...οχι να τον απαξιωσουμε και να ξεχναμε. Ο εν λογω ανθρωπος ειναι κεφαλαιο για τον συλλογο και μετα το τελος της καριερας του ως ποδοσφαιριστης.
Grigorios_PAOK

pgetsos έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:
Για τον Πέλκα δεν είναι πεταγμα λασπης;;;;;;;
Λάθος διαβάζεις, θαρρω
Λες ε; μπορεί ρε φίλε, αλλά έχω ζαλιστει... Σου ζητώ συγγνώμη.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Αν ο Βιερίνια είναι θρύλος της ομάδας; Χχμμ.. αν δεν γίνει τότε συγνώμη αλλά η ομάδα δεν έχει κανένα θρύλο.... Φυσικά οι θρύλοι δημιουργούνται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα αλλά τα γκολ του Βιερίνια και οι εμφανίσεις του, ειδικά αυτή στους non passaran, σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα είναι θρυλικές...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Grigorios_PAOK έγραψε:Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Ε φίλε τι ομάδα είσαι, Ολυμπιακός;
Πλάκα μας κάνεις;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι μ@λ@κες ότι ομάδα και να είναι μ@λ@κες παραμένουν.
Grigorios_PAOK

Pellaios έγραψε:Αν ο Βιερίνια είναι θρύλος της ομάδας; Χχμμ.. αν δεν γίνει τότε συγνώμη αλλά η ομάδα δεν έχει κανένα θρύλο.... Φυσικά οι θρύλοι δημιουργούνται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα αλλά τα γκολ του Βιερίνια και οι εμφανίσεις του, ειδικά αυτή στους non passaran, σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα είναι θρυλικές...
Θρυλος φίλε έπρεπε να ήταν ο Γεωργιάδης που το 2003 πηρε μια ομάδα απλήρωτη και της έδωσε κυπελλο, ο Άγγελος που όταν η ομάδα ήταν για βουρκο αυτός έβαζε πλατη, αλλά επειδη ηταν Έλληνες τους φάγανε, ο Αντρέ και καλά πληρωθηκε και στα πουπουλα τον έχετε.
Grigorios_PAOK

Sick Bastard έγραψε:
Ε φίλε τι ομάδα είσαι, Ολυμπιακός;
Πλάκα μας κάνεις;
Εγώ είμαι ΠΑΟΚ όχι βιερινιακος.
Grigorios_PAOK

obanebane έγραψε:Οι μ@λ@κες ότι ομάδα και να είναι μ@λ@κες παραμένουν.
Αν εμένα αποκαλείς μαλάκα σε ευχαριστώ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παντως οτι χαρουμενη στιγμη ειχα τα τελευταια 10 χρονια με τον ΠΑΟΚ Ηταν και ενας χαμηλοκωλης καπου εκει μεσα στο γηπεδο. Μονο Στο κυπελο του Βολου Ελειπε. Σε ολα τα αλλα ηταν εκει. Μακαρι να μην χρειαζοταν ποτε να παει γερμανια το παλικαρι. Ο αρνουμαι να χασω κιαυτος. Τι να θυμηθω πρωτα απο ολα. Κανονιστε να μεινει εκει στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Έλεος δηλαδή τι ομαδα είναι το παιδί ο ένας και μ@λακ@ ο άλλος.
Το μαλακιες είναι αυτες ;;;

Και Ναι δηλαδη κάποιοι μπορεί να μη τον θεωρούν θρύλο κιολας. Θα σας ρωτήσει ;;;
Η μηπως ο τουρσουνιδης δεν είναι θρυλος για την προσφορα του ;;;
Η μηπως ο μιετσελ προσφερε λιγότερα απ τον Αντρέ;

Ας γίνουν όλοι θρύλοι να τελειώνουμε.
Μαλλον Έχουμε ανάγκη απ αυτό.

Και δεν εννοώ ότι ο παικταρας δε μας σημαδεψε αλλα όχι και τόσο πέσιμο σε κάποιον που το βλέπει πιο χαλαρά το θεμα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Προφανώς ο Μιετσελ κατά πρώτο λόγο και ο Τουρσουνιδης κατά δεύτερο είναι μια τρίχα από τα @@ του Βιερινια σε προσφορά στην ομάδα.
Οποίος δεν το βλέπει ή εθελοτυφλεί ή δεν είδε ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια.
Όταν είχα γράψει για λάσπη και αποδόμηση,κάποιοι μου ζήτησαν το λόγο.
Δε το συνεχίζω άλλο,γιατί σίγουρα θα ανταλλάξω βαριές κουβέντες με κάποιους και δεν το θέλω.
Πιστέψτε ότι θέλετε,δικαίωμα του καθενός είναι.
Δεν ξανά ασχολούμαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”