Φυσικά όπως και ο Μάτος ο Κρέσπο ο Κάνιας ο Πέλκας ο Σάκχοφ ο.... όλοι προσεφεραν αλλά θρυλοι δεν είναι, με αυτή τη λογική θρυλος είναι και ο τοροσοδης για τους γαυρους... ε μη χέσω...eorptol1 έγραψε:Στην τριετία των τίτλων πρόσφερε πάρα πολλά, άσχετα αν τώρα τα έκανε εξωαγωνιστικα μαντάρα..... Μένει στην ιστορία ο Αντρέ.....Grigorios_PAOK έγραψε:Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Καταλαβαίνω να τον γουστάρει κάποιος αλλά όχι και θρυλος...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος διαβάζεις, θαρρωGrigorios_PAOK έγραψε:Για τον Πέλκα δεν είναι πεταγμα λασπης;;;;;;;pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Ειμαι μέλος σε αυτο το φορουμ πανω απο μια 10ετια...παιχτη με τον Δικέφαλο στο στηθος ή παιχτη που προσεφερε δεν έχω απαξιωσει. Αγωνιστικα έχω κραξει...απαξιωση ποτε.psiras67 έγραψε:Ευτυχώς που δεν απαξιώνεις παίκτες του ΠΑΟΚ !!milhouse777 έγραψε:Το σχολιο μου πηγαίνει ξεκαθαρα στον επηρεασμο απο αυτο το προσωπο, οχι οτι οι παιχτες κανουν κατι. Δεν θα κατηγορησω ετσι ποτε παίχτη. Μονο αγωνιστικα θα ελεγα κατι τετοιο. Ουτε ειμαι απο αυτους που θα απαξιωσουν τον Θρυλο της ομαδας Βιεϊρινια. Αλλα καλο θα ειναι κ ο ιδιος να γλιτωσει απο τον εν λογω ατζεντη.pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Καμόρα-μύρτσος -ραπτόπουλος τρία σε ένα !!
Λες ε; μπορεί ρε φίλε, αλλά έχω ζαλιστει... Σου ζητώ συγγνώμη.pgetsos έγραψε:Λάθος διαβάζεις, θαρρωGrigorios_PAOK έγραψε:Για τον Πέλκα δεν είναι πεταγμα λασπης;;;;;;;pgetsos έγραψε:Ο Πελκας και ο Βιερινια ομως ειναι προσωπα της ομαδας, και το να προσποιουνται τραυματισμους (ειδικα ο Βιερινια ποτε ξανατραυματιστηκε; ) ειναι πεταγμα λασπης οταν δεν βασιζεται καπου περα απο "υποψιες".
Ε φίλε τι ομάδα είσαι, Ολυμπιακός;Grigorios_PAOK έγραψε:Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Θρυλος φίλε έπρεπε να ήταν ο Γεωργιάδης που το 2003 πηρε μια ομάδα απλήρωτη και της έδωσε κυπελλο, ο Άγγελος που όταν η ομάδα ήταν για βουρκο αυτός έβαζε πλατη, αλλά επειδη ηταν Έλληνες τους φάγανε, ο Αντρέ και καλά πληρωθηκε και στα πουπουλα τον έχετε.Pellaios έγραψε:Αν ο Βιερίνια είναι θρύλος της ομάδας; Χχμμ.. αν δεν γίνει τότε συγνώμη αλλά η ομάδα δεν έχει κανένα θρύλο.... Φυσικά οι θρύλοι δημιουργούνται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα αλλά τα γκολ του Βιερίνια και οι εμφανίσεις του, ειδικά αυτή στους non passaran, σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα είναι θρυλικές...
Εγώ είμαι ΠΑΟΚ όχι βιερινιακος.Sick Bastard έγραψε:Ε φίλε τι ομάδα είσαι, Ολυμπιακός;Grigorios_PAOK έγραψε:Ρε παιδια γιατί θρυλος της Ομάδας ο βιερινια; Πραγματικα ποια υπερπροσφορά είχε; Σε νουμερα; Σε σειρά εμφανίσεων; Στο οικονομικό κομμάτι; Το βάζω την ομάδα πανω απο εμενα;
Πλάκα μας κάνεις;
Αν εμένα αποκαλείς μαλάκα σε ευχαριστώ.obanebane έγραψε:Οι μ@λ@κες ότι ομάδα και να είναι μ@λ@κες παραμένουν.