Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ναι το καταλαβα μετα πως ουσιαστικα ειναι αναπαραγωγη της Εκιπ αλλα και παλυ δεν χαλαει και καπως ετσι κλεινει ο κυκλος της αποκτησης των 2 μεγαλυτερων αναγκων και τωρα μενει να δουμε αν θα κινηθουμε κυριως για 8ρι.Εγω πιστευω πως ειναι πολυ πιθανο.
Σου θυμιζει κανα τοπικ στο...παρων φορουμ προσφατα;;;aspromaura ioannina έγραψε:Απιστευτο γλεντι σε πολωνικο fora για το ελληνικο πρωταθλημα. Οι ομαδες δεν τηρουν τα συμβολαια,ο Πριγιοβιτς ηρθε στην Ελλαδα για να αραζει στο μπαλκονι και να λιαζεται και αλλες τετοιες ομορφιες!
Γενικα τον αποκαλουν μισθοφορο και φιλοχρηματο. Η γκρινια τους αν μη τι αλλο μου φαινεται στοιχειο θετικο για την αξια του παιχτη.Το γεγονος οτι τους ..τζουζει και μαλιστα πολυ αντικατοπτριζει ενδεχομενως την αξια του. Περισσοτερα στο γρασιδι.
Δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά. Εσύ το κάνεις, δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι δείχνει..τώρα το ότι με ερμηνεύεις έτσι, τι να σου πω..ας πούμε ότι έχεις δίκιο για να το κλείσουμε.makispaspartou έγραψε:trouman.. φιλικά.. κι αυτό που κάνεις εσύ μίρλα λέγεται σύμφωνα με το συλλογισμό σου. Σύμφωνα με το δικό μου απλά καταθέτεις άποψη..
Δεν είδα κανέναν που δε χάρηκε με τις μεταγραφές. Τώρα αν πρέπει να γίνουμε ντέντεκτιβ για να ανακαλύπτουμε τους αλλόθρησκους με τα κατευθυνόμενα post πάω πάσο..
μετα την αποκτηση των 3 θεωρω οτι θελουμε αλλους 3
1ο)βασικο 8αρι box to box(ndoye?)
2ο)περιφεριακο επιθετικο σαν τον μπολι
3ο στοπερ για αντιτζαβελλα.
Νομίζω το 8ρι ήταν από την αρχή στον σχεδιασμό μας, μαζί με το φορ, από την στιγμή που ο Σάχοφ δεν έχει αποδόσει ειδικά στο σκοράρισμα. Μας βγήκε και το εξτρεμ στη πορεία, που τα λεφτά του Γκάρι καλό έκαναν παρά κακό. Για να δούμε, με μία μεταγραφή θα έρθει ο Μίχελ από Γαλλία-Πορτογαλία ή με δύο;;;
Ή θα βρεξει ή θα χιονισει ή καλο καιρο θα κανει...!Hermann έγραψε:Ούτε Μπολί, ούτε Καρντάμπια (από paoknextgeneration4)
Ούτε ο Μπολί, ούτε ο Καρντάμπια θα φορέσουν τα ασπρόμαυρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο επιθετικός της Ανζί, παρ'ότι ήθελε πολύ να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, θα αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας του, καθώς προτιμήθηκε ο Πρίγιοβιτς κι αναζητείται ένας ακόμη νεαρός επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τον Καρντάμπια το όλο πακέτο κρίθηκε υπερβολικό για το ρίσκο, που παίρνει ο Δικέφαλος του Βορρά κι έτσι η περίπτωσή του κόλλησε. Κάπως έτσι μετά τους Λάμπρου, Ουαρντά, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, ο ΠΑΟΚ ή θα μείνει ως έχει ή θα προσθέσει έναν box to box μέσο (Ν'Ντόι) ή έναν νεαρό επιθετικό ή και τους δύο. Αν δεν αποκτηθούν τώρα, οι περιπτώσεις προφανώς πάνε για το καλοκαίρι.
Τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστες πληροφορίες δε ξέρω...
gergeo4 έγραψε:μετα την αποκτηση των 3 θεωρω οτι θελουμε αλλους 3

- ace79grpaok
Μήπως η σλοβακικη αλεπού πάει και κατά ανζε μεριά για τον νντοι?Είναι που είναι στην Γαλλία.
-
trouman έγραψε:Δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά. Εσύ το κάνεις, δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι δείχνει..τώρα το ότι με ερμηνεύεις έτσι, τι να σου πω..ας πούμε ότι έχεις δίκιο για να το κλείσουμε.makispaspartou έγραψε:trouman.. φιλικά.. κι αυτό που κάνεις εσύ μίρλα λέγεται σύμφωνα με το συλλογισμό σου. Σύμφωνα με το δικό μου απλά καταθέτεις άποψη..
Δεν είδα κανέναν που δε χάρηκε με τις μεταγραφές. Τώρα αν πρέπει να γίνουμε ντέντεκτιβ για να ανακαλύπτουμε τους αλλόθρησκους με τα κατευθυνόμενα post πάω πάσο..
Τι δείχνει δηλαδή?? Πέρα από το ότι διαφωνώ σε αυτό που λες?
γελας γελας αλλα που διαφωνεις;δεν τους χρειαζομαστε τους αλλους 3;
Θα πρόσθετα και ένα αριστερο μπακ. Ισως να ηταν τουλαχιστον χρησιμο αν όχι απαραίτητο να φερναμε όλους αυτούς. Αλλα ήδη πάμε για 4 συνολικά μεταγραφές. Να κάνουμε και άλλες τόσες την συγκεκριμένη στιγμη είναι μάλλον υπερβολή. Ας αφήσουμε και κάτι για το καλοκαίρι...

Απ οτι βλεπω με την προσθηκη Warda κλεινουμε για μεταγραφές Ιανουαρίου κ ειαμι στο 90% σιγουρος.

Για τον Ν'Doye της Ανζe προβλέπω να τον έχουμε κλεισμενο για καλοκαίρι θα φανει αν μεχρι 31Ιαν δεχτουν αυτοι να δώσουμε κανα 300.000Εμε400.000Ε μπας κ τον πάρουμε αν ζητανε πανω απο 500 δεν θα τα δωσουμε κ ειμαι σιγουρος παει για καλοκαίρι(ποιοτικη προσθηκη)

Επιθετικό δεν νομιζω να πάρουμε γιατι προβλεπω να παρι μεχρι την αλλη εβδομαδα ποδι κ ο Περευρα που ληγει το συμβολαιο του καλοκαιρι. Αρα θα παμε με Prijović/Athanasiadi/Koulouri οι 3αδα σε διοργανώσεις Κυπέλλου/Σουπερλίγκα/Γιουρόπα Λιγκ. *Για Schalke προβλεπω αφου ο Prijović δεν θα 'χει συμμετοχη να πάμε με Klaus.

Σιγουρα μετα την προσθηκη Warda θα ασχοληθουμε για τα αζητητα που εχουμε να ελαφρυνουμε το ροστερ+να σταλθουν μερικοι δανεικοι.
Φέρτε χαφ από Γαλλικό πρωτάθλημα και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο
Σωστά λεει και ο Ετιεν για ένα αρ.μπακ, αλλά καλύτερα το καλοκαίρι, είναι πάρα πολλές οι προσθήκες για μία χρονιά, προέχει η ομοιογένεια στην ομάδα
Σωστά λεει και ο Ετιεν για ένα αρ.μπακ, αλλά καλύτερα το καλοκαίρι, είναι πάρα πολλές οι προσθήκες για μία χρονιά, προέχει η ομοιογένεια στην ομάδα
-
Βασικά είναι υπερβολή επειδή υπάρχουν και λίγες επιλογές. Αν όμως υπάρχει κάποια ευκαιρία, π.χ. ένας αριστερός μπακ που για χ, ψ, λόγους μένει ελεύθερος ή προτείνεται επειδή θέλει να αποχωρήσει τον αποκτάς γιατί ούτως ή άλλως θα θέλεις και το καλοκαίρι. Στα κενά που επείγουν έχουν καλυφθεί εκτός του μέσου.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αντε τωρα που οπως δειχνει οτι κλεισαμε τις μεταγραφες του Γεναρη(οι υπολοιπες 3 το καλοκαιρι)για να μην εχουμε ξανα προβλημα ομοιογενειας,μολις θα παιξουν οι καινουργιοι στα πρωτα τους παιχνιδια,να ειμαστε ετοιμοι να τους βγαλουμε παλτα,που ως συνηθως κανουμε.
ΠΑΟΚ εισαι εξαλλου.
ΠΑΟΚ εισαι εξαλλου.