Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Πάντως οι Αθηναικές φυλλάδες κανουν τρομερή αβάντα στην κούλα γράφοντας ότι ᾽σαρώνει᾽ επειδή παίρνει τον Λόρια και τον Μπαρκα. Δείγμα του πως θα κινηθούν με τους 3 του ΠΟΚ φέτος (και σίγουρα θα μειώσουν τις δικές μας κινήσεις).
Μεσι και Σουαρεζ ολοι οι αλλοι ειναι γατακιαilovegame27 έγραψε:Περίπτερε για να μπορέσω να καταλάβω μπορείς να προτείνεις κάποιους παίχτες για να δω το μέγεθος των ονομάτων που θέλεις?

Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Για δεύτερη επιλογή, ή ακόμα για να ανακατέψει ένα ματς που δε σου πάει καλά είναι ιδανικός.
Για δεύτερη επιλογή, ή ακόμα για να ανακατέψει ένα ματς που δε σου πάει καλά είναι ιδανικός.
DC έγραψε:Ρε παιδιά .... κάποια πράματα ΔΕΝ γίνονται.Lacedaemonian έγραψε:Κριστιαν Ατσού γραφει το σπορτ24.Τι μερος του λογου ειναι αυτος?
Θα φωνάζει ο Βλάνταν από τον πάγκο "Ατσού" κι εμείς θα του φωνάζουμε "γείτσες";;;;;

..."στώ".................................

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 09 Ιουν 2016, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enough saidron-swanson έγραψε:Το metrosport το προχωραει πολυ το θεμα Atsu.Σύμφωνα με πληροφορίες, απόλυτα έγκυρες από την Γκάνα,
Κάτι σαν Ζαΐρο δηλαδή.Jojo-4 έγραψε:Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
- Kostas_Peraia4
Δηλαδη να γινει κανενα αστειο και να κλεισει ενας απο τους πρωτους σκορερ του Libertadores και ενα δεκαρι που στα 25 του εχει καμια 35 συμμετοχες στην εθνικη Ουρουγουαης και να γκρινιαζουμε
Σε καποιους τους χαριζανε εναν γαιδαρο και τον κοιταγανε στα δοντια
Σε καποιους τους χαριζανε εναν γαιδαρο και τον κοιταγανε στα δοντια
ron ο ορισμος του σκουπιδιου,κοιτα ποιοι δουλευουν εκει και θα καταλαβεις.
Μην τους διαβαζεται αυτους τους παπατζηδες.
Μην τους διαβαζεται αυτους τους παπατζηδες.
Κάπως έτσι ναι.Στη Φίτεσε φαινόταν πιο πολύ μέσα στο ματς αλλά άλλο το επίπεδο .Δε νομίζω άξιο αναφοράς για σύγκριση !DC έγραψε:Κάτι σαν Ζαΐρο δηλαδή.Jojo-4 έγραψε:Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Βελτίωση στην τακτική για να φτάσει ποιον δηλαδή ο 40+ φορές διεθνής με την Γκάνα αδερφέ μου???Jojo-4 έγραψε:Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Τον Ζάιρο, τον Πόζογλου ή τον Μακ, όλα αυτά τα "τέρατα της τακτικής" που έχουμε???
- Περιπτερος
Αδελφέ Δεμίρη, αφού ξέρεις τι παίρνουν από τηλεοπτικά εκεί ... .
Εχουμε τσακίσει επανειλημμένα μεγάλες αγγλικές ομάδες, καλύτερες και μεγαλύτερες από τη Σαουθάμπτον.
Για να γίνεις μεγάλος πρέπει να κοιτάς ψηλά και μπροστά.
Αν κοιτάς χαμηλά, πίσω .. δεν πας μπροστά.
Πήραμε 3 παίκτες που τουλάχιστον ήταν χρόνια στις ομάδες τους βασικοί και ξεχώριζαν. Οι 2 της Ντνίπρο πήγαν μέχρι τελικό ΕL.
Εχουμε τσακίσει επανειλημμένα μεγάλες αγγλικές ομάδες, καλύτερες και μεγαλύτερες από τη Σαουθάμπτον.
Για να γίνεις μεγάλος πρέπει να κοιτάς ψηλά και μπροστά.
Αν κοιτάς χαμηλά, πίσω .. δεν πας μπροστά.
Πήραμε 3 παίκτες που τουλάχιστον ήταν χρόνια στις ομάδες τους βασικοί και ξεχώριζαν. Οι 2 της Ντνίπρο πήγαν μέχρι τελικό ΕL.
-
Παρακολουθώ χρόνια το forum, ειδικά την περιόδο των μεταγραφών και ποτέ δεν έκανα λογιαριασμό.Περιπτερος έγραψε:Ακούστε παλικάρια, νομίζω ότι ξεχείλωσε το πράγμα με τις "δημοσιογραφικές πληροφορίες" και τους "στόχους". "Στόχους" λέγαμε παλιά στην αργκό της παρέας μας τις κοπέλλες που θέλαμε να καμακώσουμε.
Πραγματικά η κατάσταση με τους μανατζαραίους έχει ξεφύγει πολύ.
Ξεκαθαρίζω ότι παίκτες χωρίς "κάτι" ουσιαστικό στην καριέρα τους π.χ. καλή παρουσία σε μεγάλο πρωτάθλημα, διεθνείς, βασικοί και με άριστα στατιστικά σε ομάδα που πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα " δεύτερης σειράς" , δεν μου λένε τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Οχι επίπεδο δεν σε ανεβάζουν, αλλά διαλύουν και την ομάδα.
Παίκτες χωρίς καμία περγαμηνή που διαβάζω (κάτι Αψού, Μπου, Ντου, Τσίου κλπ.) που έχουν κάνει πέρασμα ως δανεικοί απο Β΄ Αργεντινής, Πορτογαλίας κλπ. και ανήκουν σε μεγάλα κλαμπ, όπου δεν παίζουν, δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ. Επειδή ο ΠΑΟΚ κάτι Ρίβερ Πλέητ, Μπόκες κλπ. τις χτυπάει στα ίσα και κάτι πορτογαλικές τις λειώνει, δεν μπορεί να κοιτάει αυτούς που δίνουν "δανεικούς" αλλού και να περιμένει να αλλάξει επίπεδο με τέτοιους παίκτες.
Ολίσε, Καμαράδες κλπ. είναι αυτοί οι παίκτες και είναι ντροπή και επικίνδυνο να ασχολειται ο ΠΑΟΚ μαζί τους. Ας τους πάρει κανένας μικρομεσαίος.
Το καταλάβαμε τουλάχιστον στην ΠΑΕ ?
Αλλά με το που διάβασα αυτό το post εξοργιστηκα τόσο που δε γινόταν να μη γράψω τίποτα.
Τι νομίζεις ότι είναι οι μεταγραφές? Manager?
Γενικά υπάρχει η γενικη άποψη οτι τα πράγματα είναι :
Πουλάω μακ και λουκας πχ παιρνω 7 εκατομμύρια - βλέπω στο transfermarket παίχτες που κάνουν 4 εκατομμύρια
βρίσκω τους καλύτερους και τους παίρνω! Γενικά ομάδες με το budget του ΠΑΟΚ υπάρχουν δεκάδες και σε πολυ καλυτερα πρωταθλήματα. Τι νομίζετε αυτοί δε τους βλέπουν όλους αυτούς? Η θα διαλέξουν όλοι τον ΠΑΟΚ επειδή
είδαν σε βίντεο τη Θύρα 4? Αφήστε την γκρίνια επιτέλους και δείτε την πραγματικότητα.
Δε θυμάμαι να τους ανεφερα όλους αυτούςgoran 64 έγραψε:Βελτίωση στην τακτική για να φτάσει ποιον δηλαδή ο 40+ φορές διεθνής με την Γκάνα αδερφέ μου???Jojo-4 έγραψε:Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Τον Ζάιρο, τον Πόζογλου ή τον Μακ, όλα αυτά τα "τέρατα της τακτικής" που έχουμε???
- PaokPatraG4
Ο μοναδικος απο τα ονοματα που ακουγονται και θα ηθελα να μην ειναι παπας ειναι ο Γκαστον Ραμιρες....Με αυτον σιγουρα ανεβαινεις επιπεδο μεσοεπιθετικα....Αυτον και εναν αμυντικο σε στυλ ''Κονδορα'' και δεν θελω μεγαλα τρελα μπαμ και μπουμ στις υπολοιπες θεσεις....αντε και εναν επιθετικο να μοιραζονται τα παιχνιδια με Κλαους γιατι θα βαρεθει να φορτωνει με γκολ να βαζει και κανενας αλλος.....