Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως οι Αθηναικές φυλλάδες κανουν τρομερή αβάντα στην κούλα γράφοντας ότι ᾽σαρώνει᾽ επειδή παίρνει τον Λόρια και τον Μπαρκα. Δείγμα του πως θα κινηθούν με τους 3 του ΠΟΚ φέτος (και σίγουρα θα μειώσουν τις δικές μας κινήσεις).
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ilovegame27 έγραψε:Περίπτερε για να μπορέσω να καταλάβω μπορείς να προτείνεις κάποιους παίχτες για να δω το μέγεθος των ονομάτων που θέλεις?
Μεσι και Σουαρεζ ολοι οι αλλοι ειναι γατακια :lol: :lol: :lol:
Jojo-4

Δημοσίευση από Jojo-4 »

Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Για δεύτερη επιλογή, ή ακόμα για να ανακατέψει ένα ματς που δε σου πάει καλά είναι ιδανικός.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

DC έγραψε:
Lacedaemonian έγραψε:Κριστιαν Ατσού γραφει το σπορτ24.Τι μερος του λογου ειναι αυτος?
Ρε παιδιά .... κάποια πράματα ΔΕΝ γίνονται.
Θα φωνάζει ο Βλάνταν από τον πάγκο "Ατσού" κι εμείς θα του φωνάζουμε "γείτσες";;;;;
:lol: :lol:
:lol: :lol:

..."στώ"................................. :D :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 09 Ιουν 2016, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ron-swanson έγραψε:Το metrosport το προχωραει πολυ το θεμα Atsu.
Σύμφωνα με πληροφορίες, απόλυτα έγκυρες από την Γκάνα,
enough said
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Jojo-4 έγραψε:Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Για δεύτερη επιλογή, ή ακόμα για να ανακατέψει ένα ματς που δε σου πάει καλά είναι ιδανικός.
Κάτι σαν Ζαΐρο δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δηλαδη να γινει κανενα αστειο και να κλεισει ενας απο τους πρωτους σκορερ του Libertadores και ενα δεκαρι που στα 25 του εχει καμια 35 συμμετοχες στην εθνικη Ουρουγουαης και να γκρινιαζουμε

Σε καποιους τους χαριζανε εναν γαιδαρο και τον κοιταγανε στα δοντια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ron ο ορισμος του σκουπιδιου,κοιτα ποιοι δουλευουν εκει και θα καταλαβεις.
Μην τους διαβαζεται αυτους τους παπατζηδες.
Jojo-4

Δημοσίευση από Jojo-4 »

DC έγραψε:
Jojo-4 έγραψε:Νομίζω ότι ο ατσου έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.Αναπληρωματικος στη Μάλαγα φέτος,γρηγορος αλλά νομίζω τακτικά έχει πολλά λάθη στο παιχνίδι του!
Κάτι σαν Ζαΐρο δηλαδή.
Κάπως έτσι ναι.Στη Φίτεσε φαινόταν πιο πολύ μέσα στο ματς αλλά άλλο το επίπεδο .Δε νομίζω άξιο αναφοράς για σύγκριση !
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Βελτίωση στην τακτική για να φτάσει ποιον δηλαδή ο 40+ φορές διεθνής με την Γκάνα αδερφέ μου???

Τον Ζάιρο, τον Πόζογλου ή τον Μακ, όλα αυτά τα "τέρατα της τακτικής" που έχουμε???
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αδελφέ Δεμίρη, αφού ξέρεις τι παίρνουν από τηλεοπτικά εκεί ... .
Εχουμε τσακίσει επανειλημμένα μεγάλες αγγλικές ομάδες, καλύτερες και μεγαλύτερες από τη Σαουθάμπτον.

Για να γίνεις μεγάλος πρέπει να κοιτάς ψηλά και μπροστά.
Αν κοιτάς χαμηλά, πίσω .. δεν πας μπροστά.

Πήραμε 3 παίκτες που τουλάχιστον ήταν χρόνια στις ομάδες τους βασικοί και ξεχώριζαν. Οι 2 της Ντνίπρο πήγαν μέχρι τελικό ΕL.
paok addict

Δημοσίευση από paok addict »

Περιπτερος έγραψε:Ακούστε παλικάρια, νομίζω ότι ξεχείλωσε το πράγμα με τις "δημοσιογραφικές πληροφορίες" και τους "στόχους". "Στόχους" λέγαμε παλιά στην αργκό της παρέας μας τις κοπέλλες που θέλαμε να καμακώσουμε.
Πραγματικά η κατάσταση με τους μανατζαραίους έχει ξεφύγει πολύ.

Ξεκαθαρίζω ότι παίκτες χωρίς "κάτι" ουσιαστικό στην καριέρα τους π.χ. καλή παρουσία σε μεγάλο πρωτάθλημα, διεθνείς, βασικοί και με άριστα στατιστικά σε ομάδα που πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα " δεύτερης σειράς" , δεν μου λένε τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Οχι επίπεδο δεν σε ανεβάζουν, αλλά διαλύουν και την ομάδα.
Παίκτες χωρίς καμία περγαμηνή που διαβάζω (κάτι Αψού, Μπου, Ντου, Τσίου κλπ.) που έχουν κάνει πέρασμα ως δανεικοί απο Β΄ Αργεντινής, Πορτογαλίας κλπ. και ανήκουν σε μεγάλα κλαμπ, όπου δεν παίζουν, δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ. Επειδή ο ΠΑΟΚ κάτι Ρίβερ Πλέητ, Μπόκες κλπ. τις χτυπάει στα ίσα και κάτι πορτογαλικές τις λειώνει, δεν μπορεί να κοιτάει αυτούς που δίνουν "δανεικούς" αλλού και να περιμένει να αλλάξει επίπεδο με τέτοιους παίκτες.
Ολίσε, Καμαράδες κλπ. είναι αυτοί οι παίκτες και είναι ντροπή και επικίνδυνο να ασχολειται ο ΠΑΟΚ μαζί τους. Ας τους πάρει κανένας μικρομεσαίος.

Το καταλάβαμε τουλάχιστον στην ΠΑΕ ?
Παρακολουθώ χρόνια το forum, ειδικά την περιόδο των μεταγραφών και ποτέ δεν έκανα λογιαριασμό.
Αλλά με το που διάβασα αυτό το post εξοργιστηκα τόσο που δε γινόταν να μη γράψω τίποτα.
Τι νομίζεις ότι είναι οι μεταγραφές? Manager?
Γενικά υπάρχει η γενικη άποψη οτι τα πράγματα είναι :
Πουλάω μακ και λουκας πχ παιρνω 7 εκατομμύρια - βλέπω στο transfermarket παίχτες που κάνουν 4 εκατομμύρια
βρίσκω τους καλύτερους και τους παίρνω! Γενικά ομάδες με το budget του ΠΑΟΚ υπάρχουν δεκάδες και σε πολυ καλυτερα πρωταθλήματα. Τι νομίζετε αυτοί δε τους βλέπουν όλους αυτούς? Η θα διαλέξουν όλοι τον ΠΑΟΚ επειδή
είδαν σε βίντεο τη Θύρα 4? Αφήστε την γκρίνια επιτέλους και δείτε την πραγματικότητα.
Jojo-4

Δημοσίευση από Jojo-4 »

goran 64 έγραψε:
Βελτίωση στην τακτική για να φτάσει ποιον δηλαδή ο 40+ φορές διεθνής με την Γκάνα αδερφέ μου???

Τον Ζάιρο, τον Πόζογλου ή τον Μακ, όλα αυτά τα "τέρατα της τακτικής" που έχουμε???
Δε θυμάμαι να τους ανεφερα όλους αυτούς
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο Ατσού μάλλον για αντιΜακ? (αφού ο Τζάλμα ειναι ο αντιΖάιρο)
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ο μοναδικος απο τα ονοματα που ακουγονται και θα ηθελα να μην ειναι παπας ειναι ο Γκαστον Ραμιρες....Με αυτον σιγουρα ανεβαινεις επιπεδο μεσοεπιθετικα....Αυτον και εναν αμυντικο σε στυλ ''Κονδορα'' και δεν θελω μεγαλα τρελα μπαμ και μπουμ στις υπολοιπες θεσεις....αντε και εναν επιθετικο να μοιραζονται τα παιχνιδια με Κλαους γιατι θα βαρεθει να φορτωνει με γκολ να βαζει και κανενας αλλος..... :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”