Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
τσιριγώτης

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ace, τσάμπα χαλιεσαι να εξηγείς. Μάλλον σε μερικούς αρέσει να βλέπουν τον ΠΑΟΚ σε αυτή την κατάντια
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ace79grpaok έγραψε:Το έχεις χάσει το παιχνίδι,ρε συ ο μπερμπατοφ θέλει 1 γκολ για να κάνει ένα ρεκόρ ,γιατί τον βγάζεις και κανεις μπουρδελο την ομάδα?και εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα με τον μιτκο ,είσαι λίγος και δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε απο την κρίση όσο είσαι εσυ έδω.
Δεν βγαίνει ο Μπερμπάτοφ και έχεις το εξής σχόλιο:
Το έχεις χάσει το παιχνίδι,ρε συ ο μπερμπατοφ περπατάει στο γήπεδο, κουράστηκε, έπαιξε 90λεπτο πρόσφατα και προέρχεται και από τραυματισμό και τώρα ξαναχτύπησε και έφυγε από το γήπεδο. Και τον αφήνεις μέσα γιατί θέλει 1 γκολ για να κάνει ένα ρεκόρ ,γιατί τον αφήνεις μέσα και κανεις μπουρδελο την ομάδα?και εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα με τον μιτκο ,είσαι λίγος και δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε απο την κρίση όσο είσαι εσυ έδω.
Ή μήπως όχι;
simba έγραψε: Αν δεν υπάρχει κινηση χωρις τη μπαλα, βοήθειες στα ακρα και πρωτοβουλιες για καθετο ποδοσφαιρο (ειτε με πασα ειτε με κουβαλημα μπαλας), τοτε αυτο το γυρω πισω γυρω πισω ολοι θα βλεπεις..
Τί τα θέλεις και τα πανωσέντονα, όταν τα γράφεις όλα σε δύο σειρές...
Αν γι' αυτό φταίει ο Τούντορ; ΝΑΙ, για αυτό φταίει (και) ο Τούντορ. Δεν φταίει για όλα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

τσιριγώτης έγραψε:Ace, τσάμπα χαλιεσαι να εξηγείς. Μάλλον σε μερικούς αρέσει να βλέπουν τον ΠΑΟΚ σε αυτή την κατάντια

Μάλλον δεν θέλουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να λειτουργεί σαν καφενείο γωνία.Λέω εγώ τώρα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

vs40 έγραψε:Πόσο καλύτερος είναι ο Κλέοπας Γιάννου (που σε εμάς ήταν το μεγαλύτερο γατί της 10ετίας) από τους παίκτες μας?
:?:
Πού τον θυμήθηκες τον Κλέοπα; Γεννημένος γάβρος, χρόνια δευτεροτρίτος γκολκήπερ στον γάβρο, μέχρι που σταμάτησε την μπάλα νωρίς.

Εκτός αν μπερδεύτηκες με τον Αποστόλη, γεννημένο ΠΑΟΚτσάκι, που πέρασε ένα φεγγάρι από την ομάδα μας, αλλά δεν βρήκε συνεχόμενο χρόνο συμμετοχής και τώρα διαπρέπει στην Τριπολιτσά.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

pgetsos έγραψε:Αλήθεια, ο Κλοπ που πολλοί θαυμάζουν εδώ μέσα, τι είχε να δείξει πριν την Ντόρτμουντ; Μια Μαιντζ που μόλις είχε υποβιβάσει και απέτυχε να την προβιβασει

Τι θέση ήρθε την πρώτη χρόνια; 6ος
Τι θέση ήρθε την δεύτερη; 5ος

Τι έγινε τα ΕΠΌΜΕΝΑ δύο; ;)

Δε λέω ότι θα μας βγει εξίσου ο Τούντορ. Αλλά είναι άδικο να τον κρίνουμε από τώρα όταν μάλιστα έχουμε δει και καλή μπάλα από την ομάδα
Επαναλαμβάνω, για όσους λένε για απειρία και μαθητευόμενο μάγο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

α ρε ποιος κλοπ; το γατάκι που πηγε λιβερπουλ και είχε 4, ναι 4 ισοπαλίες, χωρίς νίκη στα πρώτα του μάτς; έλεος.

ή καλύτερα: ε λ ε ο ς.

και ισοπαλίες με κάτι γουεστ μπρομουιτς απο την αλβανία να πούμε...

βρείτε κανά παράδειγμα της προκοπής.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Το ότι σε στηρίζω δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει ένα σωρό λάθη όσο είσαι στην Ελλάδα.Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις τρόπο να εκμεταλλευτεις στην ομάδα τον μπερμπατωφ και ας μην έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία πρέπει να χωρέσει στην όλη δημιουργία του παιχνιδιού,όπως επιμένεις για το σαμπο βρες ρόλο και στο μπερμπατωφ.Περιμένω πλέον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες αρχή δεδομένων των τσιμιροτ Αντώνης :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω ξερω οτι οι μετεγγραφες ούτε σε φιλικο παίξανε
Κανένας βεβαια δεν εχει την ποιοτητα τωρα να σηκώσει την ομαδα
Πλην Μπέρμπα
Που ομως το ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη αντιπροσωπευτικό

Η ομαδα ειναι σε κρίση σημαντική η απουσία Πορτογάλων

Πλήγμα οι τραυματισμοί

Πόλλοι μετριοκαλουτσικοι στα χαφ

Έλλειψη 10αριου

Κατα τα αλλα ελπίζω να μας γράψουν στα @@τους και να κανουν αυτο που πρεπει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ace79grpaok έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Ποτε είπα εγω να φευγουν οι προπονητές στους 5 μήνες? Απλα ο τύπος εχει χάσει την μπάλα και αυτό φαίνεται αν δεν το βλέπεις πρόβλημα σου αλλά οι υπόλοιποι βλέπουμε τι γίνεται εσυ μείνε πιστός στο πλάνο δικαίωμα σου και αν τερματησεις εκτός πλευ οφ πες εχουμε πλάνο αλλά η διαφορα μας είναι ότι εγω δεξ λέω κανέναν στραβοστομη επειδή γουστάρει τουντορ όπως κανεις εσυ.
Ελα μη τρελαίνεστε Aγγελοσκυλο ειναι ο ace

Αχαχαχαχαχα

Τι λες ρε κατ ?για γυρνα στα περσυνα γραφομενα μου και δες αν ειμαι αγγελοσκυλο,εγω έφαγα 5 φορές μπαν επειδή έκραζα τον αα και εσύ μμε λες αγηελοσκυλο?παρακαλώ ανακάλεσε ,δεν κάνω πλάκα,ανακάλεσε τώρα 2 πράγματα δεν θέλω να δω τον άγγελο ξανά στον ΠΑΟΚ και τον φασουλα έστω να περνάει τα τεμπη δεν το στζηταω για τα σύνορα του νομου Θεσσαλονίκης.
:lol: :lol:
Ρε Ace κανε παραθεση ΞΑΝΑ το κειμενο μου και διαβασε το ΟΛΟ μεχρι το quote
Γι αυτο γελαει ο Ντινος.Ξερω τι εισαι ,ειπα να τρολαρω λιγο αλα Στεφανος.
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Δυστυχώς δεν εχουμε δει την ομάδα πλήρες μέχρι στιγμής. Δεν μπορούμε ακόμα να αξιολογήσουμε το έργο και την φιλοσοφία του Τουντορ. Κατά την άποψή μου, τα χαρακτηριστικά των παιχτών που έχουν τραβήξει το κουπί μέχρι στιγμής δεν κολλάνε με την φιλοσοφία του Τούντορ.

Δεν νοείται να θες να πιέσεις ψηλά και να το κάνει μόνο η επιθετική σου γραμμή. Οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών ήταν τεράστιες χθες, λόγω του οτι ήθελε πίεση ψηλά, οι 3 της επίθεσης πιέζανε (όχι οργανωμένα) ενώ οι κεντρώοι ήταν τελείως ανοργάνωτοι.

Επίσης ορισμένοι παίχτες δεν πάνε μαζι στο 3-4-3 (Τζίολης -Κάτσε), καθώς και ο Πέλκας στην επιθετική τριάδα.
Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει δώσει δείγματα θετικά μέσα στην σεζόν.

Πολύ μεγάλο πλήγμα οι φετινοί τραυματισμοί...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

simba έγραψε:Κατ, η απαντηση σε ολα ειναι το κεντρο, που ειναι το Α και το Ω σε καθε ομαδα...
(εκτος εκεινου με γκαρι π εκει ηθελε αμεση βοηθεια απο Πελκα ή στην εσχατη οβερλαπ απο τζαβελα..Αυτο π παιρνουν οι 2 ακραιοι τη μπαλα και πρεπει να αντιμετωπισουν μονοι δυο αντιπαλους, με ξεπερνα..)

Αν δεν υπάρχει κινηση χωρις τη μπαλα, βοήθειες στα ακρα και πρωτοβουλιες για καθετο ποδοσφαιρο (ειτε με πασα ειτε με κουβαλημα μπαλας), τοτε αυτο το γυρω πισω γυρω πισω ολοι θα βλεπεις..
Αυτο λεω .Οταν σε 5-6 περιπτωσες που πηρε ο Γκαρι την μπαλα στο πλαι ειχε σωστη βοηθεια 2 φορες αν θυμάμαι καλά τοτε ή αυτοι που πρεπει να βοηθησουν απειθαρχουν η παιζουμε free style.Να ταν κουραση χλωμο το κοβω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπορεί να ειναι αυτοματισμός (αν ειναι η λέξη που θελεις να ακούσεις δλδ) ώστε να έχει χώρο για να πάει στο 1με1 ή στο 1με2, ώστε να τραβήξει παίχτες και να γίνει η γνωστή ώς "υπερφόρτωση".

απο την άλλη, αν κανείς παρατηρήσεις, όταν ο Γκάρυ παίρνει τη μπάλα, όλοι κλείνουν προς την περιοχή.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Aureliano Buendia έγραψε:Ας τα πιάσουμε όλα από την αρχή. Οι δηλώσεις του σινιόρε Τούντορ περί ανδρισμού, (πέρα από γενικά γελοίες για μένα, φυσικά στον κόσμο μάλλον θα κάνουν γκελ, όλοι θέλουν να ακούν για αντριλίκι, μπέσα, κούτελο κι άλλα τέτοια) είναι προβληματικές για τον εξής απλό λόγο. Δεν νοείται να απεκδύεσαι των δικών σου ευθυνών περί χημείας της ομάδας, επικαλούμενος μία έλλειψη 'ανδρισμού' στην ομάδα. Πέρα από το ότι μάλλον χάνεις ακόμα περισσότερο τα ήδη χαμένα αποδυτήρια, είναι ανήκουστο να θεωρείς την επίτευξη χημείας σε μία ομάδα που προπονείς εκτός του βεληνεκούς σου, επειδή δεν έχεις να κάνεις με 'άνδρες'. Εν τω μεταξύ, ήταν πλέον βέβαιο ότι χτες θα ήταν αναγκασμένος να αλλάξει το τροπάρι. Πόσο να το τραβούσε; Από τετάρτη πρώτη το πηγαίνει ο σινιόρε και θα σβήσει το αμάξι. Οι σχέσεις μεταξύ παικτών και προπονητή είναι τεταμμένες σε οριακό βαθμό, είναι ορατό αυτό δια γυμνού οφθαλμού στα ματς.

Κι όμως όλοι λένε, ότι οι σχέσεις παιχτών και προπονητή είναι καλές.
Μετά την ήττα στη Ρωσσία, ο Μαλεζάς κι ο Τζαβέλας βγήκαν και μίλησαν με λόγια ουσιαστικής στήριξης.
Κι άντε πες, ο Τζαβέλας παίζει συνέχεια, ο Μαλεζάς που μέχρι τότε ήταν καταφανώς αδικημένος
γιατί να το κάνει αν δεν το πίστευε.
Δεν συμφωνώ σε αυτό που λες. Πέρυσι, ο Σπυρόπουλος έλεγε μια χαρά μπουρδέλο είμαστε τι θέλετε;
Με τον Στέφενς δεν υπήρχε επικοινωνία. Πιο πριν τα ίδια πάνω κάτω.
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες, ή αν ισχύει δεν μπορεί να συμβαίνει κάθε χρόνο με εντελώς άλλο,
σε ιδιοσυγκρασία και παραστάσεις, προπονητή. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει.

Περί σύγκρισης με Σάντος: μήλα με πορτοκάλια δεν πρέπει να πηγαίνουν μαζί, ήτοι να μην γίνονται ανόμοιες συγκρίσεις συνθηκών που μοιάζουν μονάχα φαινομενικά. Ο Σάντος είχε μία διαδρομή που λειτουργούσε ως τεκμήριο ποιότητας, ενώ και το ρόστερ της πρώτης κακής σεζόν κι ένας τυφλός έβλεπε πως ήταν φτωχότατο, συνθήκη που δεν ισχύει φέτος. Ομολογώ πως δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Σαββίδη αυτή τη στιγμή. Από τη μια, δεν γίνεται να απολύει συνεχώς προπονητές και πρέπει να στηρίξει την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του, από την άλλη η ομάδα δείχνει άπνοη, ξέψυχη και βαθιά άρρωστη. Ό,τι και να πράξει επί του θέματος, τον δικαιολογώ.

Ο Σαββίδης, δεν είναι άμοιρος ευθυνών γι αυτήν την αγωνιστική κοιλιά. Για να μην πω
ότι αυτός ουσιαστικά την ξεκίνησε με την πίεση που επέβαλε και γεμίσουμε σχόλια απ τους σπασιμπαιβάνηδες. :mrgreen:

Περί στήριξης γενικά: μιλώντας προσωπικά, ειλικρινά δεν με νοιάζει. Πλέον, είμαι πεπεισμένος πως μπορεί να πεθάνω χωρίς να πανηγυρίσω πρωτάθλημα (σε αυτό του '85, ήμουν 2 ετών, δεν πιάνεται). Γενικότερα, όπως σχεδόν όλα στην Ελλάδα, η οπαδική ενασχόληση γίνεται από απόσταση. Από ράδια, ίντερνετ και προποτζίδικα κι όχι από το γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στη ζωή του οποιουδήποτε. Εφόσον κάποιος δεν θέλει να πάει στο γήπεδο, δεν πάει, τόσο απλό. Σε γενικότερα πλαίσια όμως, δεν γίνεται να διαβάζω αυτά που διαβάζω.

Όχι, δεν είναι ούτε φυσιολογική ούτε αναμενόμενη η πορεία της ομάδας με αυτό το ρόστερ. 16 βαθμοί σε 11 παιχνίδια, 6η θέση και αποκλεισμός με συνοπτικές διαδιακασίες από την Ευρώπη. Επίσης, ας υπενθυμίσω ότι ξάφνου λατρεύουμε τον θεσμό των πλέι οφ, διότι εκεί εναποθέτουμε τις ελπίδες μας. Διότι αν είχαν καταργηθεί αυτά τα γελοία ματσάκια, δεν νομίζω ότι θα συνιστούσε κανείς ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση. Αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο εδώ και καιρό είναι αποκαρδιωτικό, η ψυχολογία της ομάδας είναι επίσης αποκαρδιωτική και στο τέλος, προκειμένου να κάνουμε το άσπρο μαύρο θα βρίσκουμε θετικά στο ότι οι παίκτες της ομάδας κλοτσάνε την μπάλα και περπατάνε χωρίς να πέφτουν.

Δεν φοράω καπέλο, αλλά αν φορούσα θα σου το έβγαζα.

Η γνώριμη και καθιερωμένη μπουρδελοποίηση των τελευταίων ετών έλαβε χώρα νωρίς φέτος κι αυτή είναι η χαραμάδα αισιοδοξίας μου. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε έτσι. Αλλά αυτό που βλέπουμε δεν το λες χτίσιμο βάσεων με την καμία, μην τρελαθούμε κιόλας.
Δεν φοράω καπέλο, αλλά αν φορούσα θα σου το έβγαζα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

K_geo έγραψε: ή στο 1με2,
:shock:
Ενας ο Γκαρυ με 2 δικους τους (γιατι αυτο βλεπαμε) τι σοι καλη επιλογη ειναι?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε κατ, τα βασικά τώρα;

υπερφόρτωση ή αλλιώς τέντωμα.

ενας παίχτης αν τραβήξει πάνω του δεύτερο παίχτη, σημαίνει ότι ένας συμπαίχτης του δεν έχει αντίπαλο παίχτη να τον μαρκάρει.

basic to all sports.

η μπαρτσα εχει σηκωσει τα παντα τα τελευταία χρόνια βασιζόμενη σε αυτή την απλή λογική. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”