Δεν θα πέσει και αν πέσει θα σηκωθει άμεσαche4 έγραψε:206 επισκεπτες και 50 μελη ο σερβερ αντεχει λεμεεεεεε πολλα μονο ο βιερινια θα τον ριξει
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- Unpsofable78
Πραγματικα θα προκειται για θαυμα!Μιλαμε για τοπ κλας παικτη και μαλιστα καλυτερου του Νατχο!
Νιωθω απεραντη ηδονη και ειμαι σιγουρος οτι αν ανακοινωθει θα εκσπερματωσω

Νιωθω απεραντη ηδονη και ειμαι σιγουρος οτι αν ανακοινωθει θα εκσπερματωσω

Νομίζω μόλις είχαμε παίξει αντίπαλοι του Λούκας Πέρεζζζζζζζ και με γκολ του μπαλαφα καναμε το 2-2 και περασαμε ομιλους επι Μπολονι.Mpoz έγραψε:25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ 11 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ?
ρε ρομαν ξεκολλα με τη σπυριαρα τη μπαλαRoMaN έγραψε:Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 504 την 25 Αύγ 2011 21:14
Δύσκολο να καταρριφθεί.
Πάντως χθες δεν νομίζω να είχαμε τόσους στο topic με τον βάζελο... :ugeek:
Σας ξενέρωσα; Σταματάω!
μαυτην μεγαλωσαμε ολοι με το ομπανεμπανε τον τσεκο τον αληταρα κτλ κτλ αλλα μη γμας τη συζητηση αλλο πραγμα η μπαλα αδερφε αλλη γκυλα
και τοτε να ξερεις που μεσουρανουσε ο ΠΑΟΚ μπασκετικα το συνθημα που εβραζε το παλαι ηταν το γνωστο πι αλφα ομικρον και καπα εχουν ιστορια βουλινε μλκα
τετοιο παλμο δεν εχεις ζησει ουτε θα ζησεις ποτε ακομα και τωρα ανατριχιαζω γιατι μας εβγαινε η πραγματικη πικρα και ο καιμος του ΠΑΟΚΤΣΗ Η ΜΠΑΛΑ
Γιατί έρχεται όμως αν έρχεται .. Υποπτο
Σταωτρεξιματα στην Ευρώπη τι θεςη έχει;

Σταωτρεξιματα στην Ευρώπη τι θεςη έχει;

με αυτα που θα γινουν μονο σηκωμενο θα ειναιteacher έγραψε:Δεν θα πέσει και αν πέσει θα σηκωθει άμεσαche4 έγραψε:206 επισκεπτες και 50 μελη ο σερβερ αντεχει λεμεεεεεε πολλα μονο ο βιερινια θα τον ριξει

εχω και καλυτερο...ινσα,νομποα,μπλανκο και κερασακι ο αντρας της βασως και για τα επομενα 5 χρονια ψαχνε το δευτεροguardian4 έγραψε:Εχουμε που εχουμε καυλωσει αυτο μας ελειπε τωρα να μας βαζετε και τσοντες.

ονειρα θερινης νυχτος βεβαια

-
Παιδες παντως ο Νομποα ανεβαζει πολλα επιπεδα το κεντρο. Μιλαμε για φοβερο παιχτη. Τον θαυμαζα στο Μουντιαλ και τις προαλλες εναντιον του βαζελου που επαιξε παλι σκεφτομουν "τι παιχταρα ειναι αυτος ρε πστη!".
- ilovegame27
Χαμός σε όλα τα σαιτ για την επικείμενη συμφωνία με τον Νομπόα!
Μακάρι να κλείσει!Με μπλάνκο και ένα στοπερ κέρβερο (ο balanta της RIver δαγκώνει) θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τίτλο
Μακάρι να κλείσει!Με μπλάνκο και ένα στοπερ κέρβερο (ο balanta της RIver δαγκώνει) θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τίτλο
-
Καλα παμε στοιχημα?teacher έγραψε:Δεν θα πέσει και αν πέσει θα σηκωθει άμεσαche4 έγραψε:206 επισκεπτες και 50 μελη ο σερβερ αντεχει λεμεεεεεε πολλα μονο ο βιερινια θα τον ριξει
Μπλανκο και Βιερινια στον ΠΑΟΚ!!!
Δημοσιευματα θελουν τον δικεφαλο να κινειται για διπλο μεταγραφικο κτυπημα , φερνοντας στον Βορρα τον διακαη πόθο των ασπρομαυρων Αντελινο Βιερινια και τον πολυσηζητημενο τις τελευταιες μερες μπλανκο.
Σε λιγο περισσοτερα
nasoupwegwamapefteioserver.com
Σερα ασε αν ερθει και ο ινσα θα πεσουν τα μπετά
- Ekatnetworkltd
[img]http://i.imgur.com/9OjC3bz.jpg[/img]
Ανεβαίνει όχι με μεγάλη ταχύτητα αλλά σταθεροποιήθηκε το site
Ανεβαίνει όχι με μεγάλη ταχύτητα αλλά σταθεροποιήθηκε το site
- Unpsofable78
Ονειρα αδερφε αλλα αν γινοταν πραγματικα δεν θα βρισκοταν κορακι που να μπορει να μας σταματησει απο δω και περα!Sera4 έγραψε:εχω και καλυτερο...ινσα,νομποα,μπλανκο και κερασακι ο αντρας της βασως και για τα επομενα 5 χρονια ψαχνε το δευτεροguardian4 έγραψε:Εχουμε που εχουμε καυλωσει αυτο μας ελειπε τωρα να μας βαζετε και τσοντες.![]()
![]()
ονειρα θερινης νυχτος βεβαια
Ακουτε εκει στη διοικηση?

Κατι τετοι ειχα στο μυαλο μου,Asimos έγραψε:-Έλα ρε Ιβάν μην κάνεις έτσι για τον Μπίρμπας. Θα σε αποζημιώσω όταν έρθει η ώρα.
Ο φίλος μάνατζερ κάπου μέσα Ιουλίου...
ξερει κανεις τι αλλο εκπροσωπει τουτος?? αν εχει αναλογους με νατκχο, νομποα τοτε πρεπει να γινει κολλητος και να του κανουμε ολα τα γουστα