Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Τι να σε πω; που με έβαλαν vdsl και κλειδώνω στα... 18...
Να σε δώσω μαιλ;
SM-N9005
Να σε δώσω μαιλ;
SM-N9005
- sourmenetes
- Moderator
Εγω εχω συνδεση ote TV με ote...το σεπτεμβρη την εκανα..Kostomanolis έγραψε:Επι της ευκαιριας οποιος θελει προσφορα για κινητο σταθερο η OteTV ας μου πει
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Κι εγώ από το 2014, αλλά δεν την έχω ανανεώσει, γιατί ήθελαν "ντε και καλά" να μου αλλάξουν το modem και να μου βάλουν νέο με VDSL, ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ταχύτητες του internet...
Οπότε το άφησα όπως ήταν, πληρώνω βέβαια 2-3 ευρώ περισσότερα τον μήνα, αλλά έχω το "κεφάλι μου ήσυχο"...
Οπότε το άφησα όπως ήταν, πληρώνω βέβαια 2-3 ευρώ περισσότερα τον μήνα, αλλά έχω το "κεφάλι μου ήσυχο"...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Σηκώθηκα το πρωί και πήγα εκκλησία. Γύρισα σπίτι και Ήπια φραπέ και μετά πήγαμε οικογενειακώς βόλτα στην παραλία, στο ύψος της Όστριας καφέ. Φάγαμε για μεσημέρι και χαλαρώνω πριν πάω στην καφέ μαζί με τον φίλο μου που είναι κι αυτός ΠΑΟΚτσάκι για να δούμε τον αγώνα. Εκεί θα πιω τον δεύτερο φραπέ που ελπίζω να μην μου βγει πικρός.
Δεν ξέρω καν την διαφορά αλλά δεν μου "λείπει" κάτι, οπότε...pgetsos έγραψε:Γιατί δε θες vdsl?
-
Μπαρκαρούτσος
Ποια η διαφορά μεταξύ ίντερνετ και ιντερνέτ;Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποια η διαφορά μεταξύ vdsl με adsl;
- Kostomanolis
Θεωρητικα με vdsl εχεις πολυ καλυτερη ταχυτητα. Τωρα αν εχεις καλη adsl και δεν εχεις και τρελες απαιτησεις δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις...
Αλλα γιατι πληρωνεις παραπανω με την adsl σε σχεση με την vdsl δεν το καταλαβαινω...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Αλλα γιατι πληρωνεις παραπανω με την adsl σε σχεση με την vdsl δεν το καταλαβαινω...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Αν την εκανες τηλεφωνικα ειναι καλη τιμη. Αν το εκανες σε καταστημα δεν.ξερω...sourmenetes έγραψε:Εγω εχω συνδεση ote TV με ote...το σεπτεμβρη την εκανα..Kostomanolis έγραψε:Επι της ευκαιριας οποιος θελει προσφορα για κινητο σταθερο η OteTV ας μου πει
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Με vdsl εχεις πολυ καλυτερες ταχυτητες (ADSL 8-12mbps περιπου, VDSL 25-35mbps αν πληρωνεις 35ρι, 40-50mbps αν πληρωνεις 50ρι για κατεβασμα, και αντιστοιχα για ανεβασμα ειναι 1-3-5mbps για ADSL-VDSL35-VDSL50)
Επισης εχεις καλυτερο ping και σταθεροτητα
Εγω πληρωνω Cyta 23.5€ το μηνα για VDSL35, και επειδη ειμαι μακρια απο το κεντρο, ειναι και αρχαια πολυκατοικια, κλειδωνω στα 28 σκεψου
Εγω πληρωνω Cyta 23.5€ το μηνα για VDSL35, και επειδη ειμαι μακρια απο το κεντρο, ειναι και αρχαια πολυκατοικια, κλειδωνω στα 28 σκεψου
- Kostomanolis
Προφανως η περιοχη σου δεν υποστηριζει vdsl. Αν υποστηριζει παιζει ρολο και η καλωδιωση του σπιτιου σου, οποτε εκει θες τεχνικο.pilotos έγραψε:Τι να σε πω; που με έβαλαν vdsl και κλειδώνω στα... 18...
Να σε δώσω μαιλ;
SM-N9005
Ψαξτο αν υποστηριζει η αν θες στειλε.μου μηνυμα την διευθυνση σου και το νουμερο σου στο chat να το κοιταξω αυριο στην δουλεια και να σου πω
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Πως φαινεται ο ειδικος!pgetsos έγραψε:Με vdsl εχεις πολυ καλυτερες ταχυτητες (ADSL 8-12mbps περιπου, VDSL 25-35mbps αν πληρωνεις 35ρι, 40-50mbps αν πληρωνεις 50ρι για κατεβασμα, και αντιστοιχα για ανεβασμα ειναι 1-3-5mbps για ADSL-VDSL35-VDSL50)
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ