Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από ilovegame27 »

che4 ισχύει ότι ο Sergio έμεινε ελεύθερος από Μπράγκα?Μεγάλος έρωτας πριν πάει στην Μπράγκα!
Επίσης άλλος μεγάλος έρωτας ο Μπιελσα όπου σε ένα αγώνα της Μαρσειγ καθόταν μόνος του κανά 2 μετρά από τον πάγκο πάνω σε φορητό ψυγειάκι και σημείωνε
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τότε γιατί ήρθε;
Ειναι standar εδω ο Tudor?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο μπιελσα πάντα κάθεται στο ψηγιακι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ilovegame27 έγραψε:che4 ισχύει ότι ο Sergio έμεινε ελεύθερος από Μπράγκα?Μεγάλος έρωτας πριν πάει στην Μπράγκα!
Επίσης άλλος μεγάλος έρωτας ο Μπιελσα όπου σε ένα αγώνα της Μαρσειγ καθόταν μόνος του κανά 2 μετρά από τον πάγκο πάνω σε φορητό ψυγειάκι και σημείωνε

εκει εισαι ακομα εδω εγω τον ανακοινωσα πριν μεινει ελευθερος....και το απογευμα εμεινε ελευθερος
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

epitropos έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Και τωρα που ειδα μια ειδηση. Παρακαλατε να παρει ο Γαυρος τον Γιολ :D :D :D
http://www.gazzetta.gr/football/article ... a-kai-giol

xxa00ax0ax0ax γιατι ρε? εγω εγραφα εδω πριν λιγες μερες οτι θα ηθελα πακετο Γιολ-Μπερμπατοφ.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αδερφε, ποτε δεν ειμαι μηδενιστης στη ζωη μου γενικοτερα. Στην περιπτωση του ομως κανω μια εξαιρεση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΟΛ. Μιλαμε για ποδοσφαιρικη απατη τακτικα και στο μονο που στηριζεται ειναι η ΕΠΙΒΟΛΗ της πειθαρχιας.

Τον Τουντορ δεν τον εχω παρακολουθησει ως προπονητη. Ηταν μεγαλος αμ χαφ και με υψηλες παραστασεις. Μου αρεσει που ειναι νεος και θελει να κανει ονομα, αρα θα δουλεψει σαν το σκυλι. Αυτο με εξιταρει.

Επισης, μια γρηγορη ματια στο ροστερ της Χαιντουκ του Σπλιτ με επεισε οτι θα ειναι ή αυτος ή ομοιου επιπεδου προπονητης, ο εκελεκτος του Αρνεσεν. Εξηγουμαι. Αν δειτε τι παιχτες εχει η Χαιντουκ θα παρατηρησετε οτι το 80% ειναι κατω των 23 χρονων με σημαντικη μεταπωλητικη αξια (Κροατες γαρ). Ειμαι πεπεισμενος πως αυτο το πλανο θα ακολουθηθει και στον ΠΑΟΚ. Καποιες καλες προσθηκες εμπειρων μαζι με καποιους που θα μεινουν για να δημιουργηθει ο κορμος και απο εκει και περα νεαρους εξελιξιμους που θα μας αναγκασουν σε πολυ ψαχτηρι (ισως και γκρινια καποιους-προσωπικα καθολου).
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ουφ....τριαντα πεντε σελλιδες διαβασα
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

ρε μηπως τον φερνει τον τουντορ για παικτη? 37 χρονων μια χαρα ειναι!!!! εχει 1-2 χρονακια ακομα! :D :D :D

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Και τον Φορτούνη ανακοίνωσες νομίζω!ΧΑΧΑΧΑ πλάκα κάνω εννοείται!Για μένα ιδανικός είναι ο Κονσεισαο για τον ΠΑΟΚ!Έχει εμπειρία από ΠΑΟΚ, έχει δώσει κάποια διαπιστευτήρια στην Πορτογαλία, ξέρει την αγορά τους που έχουν ποιοτικούς παίχτες σε καλή τιμή και τέλος εκτός από ΤΡΕΛΟΣΣΣΣ είναι φιλόδοξος
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βλεπω ολα τ'αρρωστακια στις επαλξεις ειναι ε?
Αυτα ειναι... :pano:
Παντως ο Tudor ειναι επιλογη παρα πολυ υψηλου ρισκου.
+ φωνω φιλε και δυσκολευομαι τρομερα να φανταστω οτι ενας τοσο απειρος προπονητης αποτελει επιλογη του Αρνεσεν..
Ιδωμεν..
Παντως, αν παμε σε τοσο απειρους, προσωπικα προτιμω Σερτζιο, παρα την επιφοβη συνυπαρξη με Παμπλο..
Αν δειτε τι παιχτες εχει η Χαιντουκ θα παρατηρησετε οτι το 80% ειναι κατω των 23 χρονων με σημαντικη μεταπωλητικη αξια (Κροατες γαρ). Ειμαι πεπεισμενος πως αυτο το πλανο θα ακολουθηθει και στον ΠΑΟΚ. Καποιες καλες προσθηκες εμπειρων μαζι με καποιους που θα μεινουν για να δημιουργηθει ο κορμος και απο εκει και περα νεαρους εξελιξιμους που θα μας αναγκασουν σε πολυ ψαχτηρι (ισως και γκρινια καποιους-προσωπικα καθολου).
Αδερφε, οπως το'πες ομως, με Κροατες!
Οχι με τα δικα μας τα παιδακια που στερουνται βασικων γνωσεων, και μπροστα σ'αυτους που βγαζει η Παιανια ακομα και η Ν.Σμυρνη, μοιαζουν με ερασιτεχνες..

Εκτος και αν εννοεις, να ανοιξουμε (επιτελους) διαυλους μ'αυτη την εξαιρετικη αγορα και να παρουμε και Κροατες εξελιξιμους..

Υ.Γ.
obanebane έγραψε:Καμια τουμπα δεν εφαγε τον στεφενς,καποιοι ποδοσφαιριστες και ο ιβαν τον εφαγαν.
To ενδεχομενο δλδ να τον εφαγε η νοοτροπια του που κωλοβολευτηκε, δε ζητησε βαρβατους παικτες απο ενα ευρωστο μεγαλομετοχο και ουτε καν κοπιασε να "σπασει αυγα", να σηκωσει μανικια και να γινει λιντερ, δεν το υπολογιζουμε ετσι?

Ή μηπως ειναι αναξιο αναφορας το οτι εφερε και το γιοκα του να κανει τις ωραιες του "μεταγραφουλες" (τοτε ντε, που ολοι σκουζανε να του δωσουνε τα κλειδια της ομαδας) και ακομα τρεχουμε μ'αυτα τα παλτα?

Βεβαια, αν τα κανε αυτα κανας Δωνης, ακομα θα κραζαμε για τις υποτιθεμενες "μιζες" που θα επαιρνε..

Πρεπει επιτελους να μη θεοποιουμε το καθε ονομα που ερχεται, μονο και μονο λογω καποιων περασμενων επιτυχιων..

(bane απλα αφορμη πηρα απ'το ποστ σου, γενικα μιλαω, οχι επι προσωπικου..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 11 Ιουν 2015, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Ολοκληρο σιριαλ με tudor...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έχεις δώσει ρέστα PAOKhead
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

@simba

Το εχω γραψει κι εγω για τους παιχτες των ακαδημιων μας. Ειναι ολοι μια κοψια (smurfs). Εκανα κι εγω επισης τη (ρητορικη) συγκριση μεταξυ παιχτων απο τις ακαδημιες μας και των αντιστοιχων της Παιανιας (πλεον του Απηλιου). Μιλια πισω οι δικοι μας σωματικα και τακτικα.

Πιστευω οτι και θα χτενιστει η (φθηνη υπο ορους) αγορα των Βαλκανιων με τον Αρνεσεν αλλα και θα εχουμε βελτιωση των ακαδημιων μας σε βαθος χρονου. Με τους υπαρχοντες προπονητες οι ακαδημιες μας εφθασαν στο πικ τους. Αυτο που βλεπουμε δηλαδη. Πρεπει να επενδυσουμε σε προγραμμα εκγυμνασης και τακτικης συμπεριφορας των νεαρων παιχτων.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

αντε ρε ανακοινωστε τον να αρχισουμε την γκρινια!!!! δεν παλευεται αλλο η αναμονη!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ε ναι η παιανια εχει βγαλει πολλους κατσε και σταφυλιδιδες τα τελεταια χρονια.
το οτι θα υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι ν αθεωρουν ως μεγαλυτεραταλεντα τους δωνηδες,τους λαγους, τους τριανταφυλλοπουλους,τ ους χουχουμιδες και τους μαρινακιδες απλα με προσπερναει :evil:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

desperando έγραψε:ε ναι η παιανια εχει βγαλει πολλους κατσε και σταφυλιδιδες τα τελεταια χρονια.
το οτι θα υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι ν αθεωρουν ως μεγαλυτεραταλεντα τους δωνηδες,τους λαγους, τους τριανταφυλλοπουλους,τ ους χουχουμιδες και τους μαρινακιδες απλα με προσπερναει :evil:
ρε δεσπε το τονισα δυο φορες για να μην υπαρξει παρεξηγηση.

δεν ειπα για φυσικο ταλεντο. μιλησα για σωματικα προσοντα, γυμνασμα των παιχτων και τακτικη καταρτιση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”