Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Αφήστε την υπόθεση να πάρει τον δρόμο της. Μην αναφέρεται ονόματα όταν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις. Το θέμα Ζαγοράκη έχει πάρει στα χέρια της η δικαιοσύνη. Το κακό με τον Έλληνα γενικότερα είναι ότι είμαστε έτοιμοι στο να πούμε ...ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ αυτόν η αυτούς!
Ότι είναι να δείξει θα δείξει.
Αν δεν ήσουν ..... και κουνιόσουν λίγο να έρθεις στο κάλεσμα που έκανε ο Βρύζας στο παλατάκι θα άκουγες και τους "φουρναρέους" που σιώπησαν και σου λείψανε, να τα λένε από κοντά στο Βρύζα και με το ύφος που πρέπει.eorptol έγραψε: Και Ζήσης τι έκανε ; Τους τακτοποίησε ; γιατι κάτι φουρναρεοι σιώπησαν ξαφνικα δεν μιλάνε εδω και μήνες
Όταν λοιπόν δεν ξέρεις δεν θα αφήνεις υπόνοιες και δε θα μιλάς για άτομα που αν τα δεις μπροστά σου παίζει να σου έρθει ακράτεια.
Κατάλαβες ανώνυμε χρήστη ενός φόρουμ που τολμάς και μιλάς για έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο έχει τα αρχίδια να βγαίνει και να μιλάει με ονοματεπώνυμο?
Και στην τελική αν σου έλειψε τόσο ο συγκεκριμένος σου κλείνω ένα ραντεβού μαζί του να του πεις γιατί χάθηκε αν χάθηκε και αν τακτοποιήθηκε από τον Βρύζα.
Εσυ μια ζωη καλημέρα να σε πει ο άλλος τον βριζεις χαλάρωσε .....δικηγόρος των φουρναραιων είσαι ; Γιατι ζοριζεσε ; φουρναρης δεν ειναι όνομα επάγγελμα ειναι χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ειναι φουρναρηδες δεν εναι ένας
:)
Κοιτα ρε παιδι μου ζόρι που εχει ο άλλος
Και τι είπες αν τον δω μπροστα μου θα παθώ ακρατεια ;
:) τόσο τρομακτικος εναι ;
κάτι σαν ρομποκοπ ας πούμε
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

Κοιτα ρε παιδι μου ζόρι που εχει ο άλλος

Και τι είπες αν τον δω μπροστα μου θα παθώ ακρατεια ;

κάτι σαν ρομποκοπ ας πούμε

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Antifa χαλαρωσε και κοψε τις απειλες εμμεσες ή αμεσες.
Ο φουρναρης οπως και να το παρουσιαζεις ειχε λυσσαξει εναμιση χρονο με Ζαγορακη να βγαινει και να καταστροφολογει. ΤΩΡΑ δεν το κανει. Καλως ή κακως. Δικαιωμα του;; Μπορει και ναι.
Αλλα μη τα γυρναμε οπως θελουμε κιολας.
Το ποιος ειναι τρομακτικος ή απειλητικος απο κοντα μαλλον αρνητικο ειναι για την εικονα του ως νορμαλ ανθρωπου.
Ο φουρναρης οπως και να το παρουσιαζεις ειχε λυσσαξει εναμιση χρονο με Ζαγορακη να βγαινει και να καταστροφολογει. ΤΩΡΑ δεν το κανει. Καλως ή κακως. Δικαιωμα του;; Μπορει και ναι.
Αλλα μη τα γυρναμε οπως θελουμε κιολας.
Το ποιος ειναι τρομακτικος ή απειλητικος απο κοντα μαλλον αρνητικο ειναι για την εικονα του ως νορμαλ ανθρωπου.
και τι ειναι ο φουρναρης στον ΠΑΟΚ και κοπτεστε τοσο???εχει κανα ποστο που δεν ξερω?ενας απλος οπαδος ειναι...τουλαχιστον δεν κρυβεται και μιλαει επωνυμα και στο παλατακι μιλησε...αμα εχει κατι να του προσαψει κανεις να το κανει επωνυμα οπως ευαγγελιζεται πολυ ωραια αυτη η καραμελα εδω μεσα...αλλιως για καποιους θα πιστεψω οτι τον γουσταρουνε γι αυτο και ασχολουνται συνεχεια με τον συγκεκριμενο...
Θα το γράψω ξανά. Αν δεν υπάρχουν στοιχεία μην μιλάτε. Πίσω από ένα νικ νειμ είμαστε και το σαιτ έχει όνομα. Κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε.
Η αθλητική μακεδονίας θράκης κατηγόρησε το φούρναρη πριν τρία χρόνια οτι προσέγγισε το βρύζα και τον έπεισε να πριονίσουν το ζαγοράκη για να μπει εκείνος στη θέση του. Η απάντηση του Βρύζα δημοσίως ήταν πως δεν είναι τσατσάκι και δεν κάνει τέτοια πράγματα. Η απάντηση του Φούρναρη ποια ήταν;
υ.γ. Συγγνώμη ο εν λόγω κύριος ως μέλος του ΑΣ δεν έβγαινε στα ράδια και έλεγε στον κόσμο να μη πηγαίνει στην Τούμπα γιατί θα πέσει;
υ.γ. Συγγνώμη ο εν λόγω κύριος ως μέλος του ΑΣ δεν έβγαινε στα ράδια και έλεγε στον κόσμο να μη πηγαίνει στην Τούμπα γιατί θα πέσει;
Και δεύτερο ποστ πιο σημαντικό :
Συγγνώμη Σέρα, εσένα σε πείραξε το χ κράξιμο στον χ ΣΧΕΔΟΝ γνωστό οπαδό, που έχει ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ και κράζεται απο άλλους που έχουν ψευδώνυμα, και δε σε πείραξε το να απειλεί ένας χ οπαδός ένα άλλο συνοπαδο; Εμμέσως ή αμέσως; Και το μόνο σχόλιο που βρήκες να κάνεις ήταν περί ηθικής και ίντερνετ; Επιτέλους για πόσο μ@λ@κες μας περνάτε εδώ μέσα;
Οι έχοντες τέτοια συμπεριφορά ψεύτη νταβατζή, μαζευτείτε ή αποχωρήστε.
Συγγνώμη Σέρα, εσένα σε πείραξε το χ κράξιμο στον χ ΣΧΕΔΟΝ γνωστό οπαδό, που έχει ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ και κράζεται απο άλλους που έχουν ψευδώνυμα, και δε σε πείραξε το να απειλεί ένας χ οπαδός ένα άλλο συνοπαδο; Εμμέσως ή αμέσως; Και το μόνο σχόλιο που βρήκες να κάνεις ήταν περί ηθικής και ίντερνετ; Επιτέλους για πόσο μ@λ@κες μας περνάτε εδώ μέσα;
- PAPA TSIBIKOS
+1926 τις επισημάνσεις του Γαλάζιου
Να τον φούρναρι και τον κάθε ντεμέκ επώνυμο ΠΑΟΚΤΣΗ να τα χώνει μέσο των ραδιοφωνικών
εκπομπών
που κόπτονται για το "καλό των ομάδων της πόλης" στον ΙΒΑΝ
και τίποτα άλλο στον κόσμο
θα μας φάει το γήπεδο ναούμε , διόρισε τους δικούς του στην ασφάλεια του γηπέδου ναούμε ,
δείνει λίγα στον ΑΣ ναούμε.......Βρε ουστ από εδώ κηφήνες (για όλλους τους ντεμέκ τα λέω)
Να τον φούρναρι και τον κάθε ντεμέκ επώνυμο ΠΑΟΚΤΣΗ να τα χώνει μέσο των ραδιοφωνικών
εκπομπών

και τίποτα άλλο στον κόσμο

θα μας φάει το γήπεδο ναούμε , διόρισε τους δικούς του στην ασφάλεια του γηπέδου ναούμε ,
δείνει λίγα στον ΑΣ ναούμε.......Βρε ουστ από εδώ κηφήνες (για όλλους τους ντεμέκ τα λέω)
Παρα πολύ σωστά..........και μην αποκλείεται επάνοδο του ζαγόρ με εντολή Σαββίδη.Realcon έγραψε:Αφήστε την υπόθεση να πάρει τον δρόμο της. Μην αναφέρεται ονόματα όταν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις. Το θέμα Ζαγοράκη έχει πάρει στα χέρια της η δικαιοσύνη. Το κακό με τον Έλληνα γενικότερα είναι ότι είμαστε έτοιμοι στο να πούμε ...ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ αυτόν η αυτούς!

τις παρεναισεις σου αλλου ξεφευγεις απο τον ρολο σου στο εχω ξαναγραψει οπως και τους χαρακτηρισμους σου τους επιστρεφω...το μονο που με ενοχλει ειναι η συνεχης ενασχοληση κατα τετοιο τροπο ενος ανωνυμου ατομου με ενα επωνυμο ατομο που απλα ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ και τιποτα παραπανω δεν εμπλεκεται με την παε ΠΑΟΚ...και λεω αν εχει κατι να του προσαψει καποιος να το κανει επωνυμα οπως πολυ σωστα αναφερετε και σε υπολοιπα θεματα...τωρα για τις διαμαχες μελων δεν μπορω να καταλαβω γιατι με ανακατευεις εσυ φορας το μπλε κοστουμι δικια σου υποθεση ειναι...rainmaker έγραψε:Και δεύτερο ποστ πιο σημαντικό :
Βρε συνεχιστε ετσι δυο τρεις εδω μεσα και θα φανει ποιος ξεφευγει απτο ρολο του
Με αυτή τη λογική και όποιος έχει να προσάψει κάτι στον κάθε Κολκα ή στον κάθε Ζαγορα να το κάνει επώνυμα και όχι μέσα από ένα φόρουμ ανώνυμα.
ειναι που δεν μπορεις τις απειλες...τελος παντων θα ειμαι σε αναμονη της παραδειγματικης μου τιμωριας...παω να κοιμηθω γιατι το βραδυ εχω και νταβατζηλικι...rainmaker έγραψε:Βρε συνεχιστε ετσι δυο τρεις εδω μεσα και θα φανει ποιος ξεφευγει απτο ρολο του

- Emprostisghsoitrelamenoi
Μεγάλη κουβέντα είπες.marley 4 έγραψε:ναι φιλε ετσι ειναι η ιστορια με γουμενο πληρωσε λιγα φραγκα και ειναι ελευθερος το ιδιο θα γινει και για το αλλο
δεν επιθυμω την φυλακιση κανενος δεν εχω να κερδισω και κατι ουτε ο ΠΑΟΚ εχει βασικα δεν με απασχολει καθολου η καταληξη του ζαγορακη βιολιδη στις αιθουσες των δικαστηριων
Το παραμικρό ενδιαφέρον δεν έχω κι εγώ.
Ο σασυρμάς που έγινε με το που βγήκε το θέμα ,αυτό είχε ενδιαφέρον..
Αθώος ή φυλακή ή πρόστιμο ,ουδεμία αίσθηση.
Αλλά αν θα πόνταρα σε κάτι ,for the fun of it ,θα 'βαζα ένα 300άρι στο αθώος κι ένα 20άρι ακόμα στο πρόστιμο.
Ειδικά εσύ ,δεν θέλω να λες τίποτα.Γιατί δεν λες και τίποτα.Άσχετα αν νομίζεις ότι λες.eorptol έγραψε:Πες τι θέλεις να λέμε για μην χάλιεσε ειδικα το απογευμαEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Μη μας γυρνάς τα μυαλά απογευματιάτικα Λευτέρη.
Πάνε βγάλε κάνα σύνθημα για το λήκι.:)