Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
mpafos4

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από mpafos4 »

Photis έγραψε:Ρε παιδιά ηρεμίστε.Έχει διαφορετική άποψη από εσάς(κι εμένα).Είναι σεβαστή.Δεν βρίζει ο άνθρωπος απλά παραθέτει διαφορετική άποψη.
:pano:
Επειδη κατι εχετε χασει στο δρομο....καλυτερα να μου πει καποιος στα μουτρα ζωο παρα να με θεωρει με αυτα που γραφει.......Ακου δεν εκανε τιποτα ο Ζαγορακης τα τελευταια τρια χρονια.....Ρε που εχουμε μπλεξει.........
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

rainmaker έγραψε:Καλά χαλάρωσε κι εσύ. Έχει ένα μήνα που αποκαλείς ανίδεους και ανόητους όσους διαφωνούν μαζί σου, και τουλάχιστον πρέπει να δεχτείς οτι ΔΕΝ είναι και λίγοι... Εντάξει κανείς δεν έχει επιχειρήματα, όλη την ώρα μπλα μπλα μπλα και ξέρω γω, αλλά το ντου προχτές το περίμεναν ΟΛΟΙ, όσο και να χτυπιέσαι.

Kαλώς τον.

Αν το ντου φίλε το περίμεναν ΟΛΟΙ ,γιατί δεν κάνανε κάτι ΟΛΟΙ για να το αποτρέψουν ?
Απόδειξέ μου ότι κι εσύ(και όλοι που "διαφωνούν" μαζί μου) δεν έχεις(χέτε) μερίδιο ευθύνης σε αυτό.

Αλλά δυστυχώς από τον καναπέ και το φόρουμ χαίρι,δουλειά και εξέλιξη δεν θα δεις στο γήπεδο.
Και από τις προστριβές χωρίς επιχειρηματολογία και μονάχα με καραμέλες ανακυκλώσιμες ,πάλι χαίρι δεν θα δεις.
Όσο και να χτυπιέσαι.

Φιλικά πάντα..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

darklord έγραψε:
sernikos έγραψε:να στηριξουμε τον ζηση επειδη μας το φυτεψαν αυτοι που κανανε ντου οταν σκεπαζοταν η φωνη τους;
να στηριξουμε το ζηση που αυριο μεθαυριο θα τον βριζουνε για να φυγει επειδη δεν θα τους κανει πια;
να στηριξουμε το ζηση που ειπε δεν καθομαι χωρις τον ζαγορ;
επειδη εχει φιλο το σαχπα;
ολα ειναι ματαια, φυγε ζηση με ψηλα το κεφαλι γιατι και συ δεν μας τα λες καλα..
με πραξικοπημα ηρθες, την πρωτη φορα μαγκια σου που μπηκες στα βαθια, τωρα ομως ειναι αλλιως..
κατσε τεχν. δντης και φερε επενδυτη χθες..
Ολα ειναι ματαια. Εφυγε ο Ζαγορακης. Ο ΠΑΟΚ που ιδρυθηκε το 2007 διαλυθηκε. Ερωτηση, πριν το 2007 τι υποστηριζες;
Ο Ζαγορακης δεν εφυγε για τους 150. Εφυγε γιατι τα τελευταια 3 χρονια ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙ ηταν λαθη, λαθη, λαθη.
Εφυγε γιατι δεν γουσταρε αλλο.
Εφυγε γιατι με 15000 διαρκειας στο γηπεδο ερχοντουσαν 8000 κοσμος.
Εφυγε γιατι απετυχε οικονομικα και ο ΠΑΟΚ αναγκαστηκε να πουλησει οτι ειχε και δεν ειχε για να μην πτωχευσει.
Εφυγε γιατι τιμωρηθηκαμε απο την ΟΥΕΦΑ για τα χρεη.
Εφυγε γιατι χασαμε την μπουτικ.

ΥΓ. Γιατι ακριβως κλειδωνει το τοπικ του Ζαγορακη; Δλδ αν θελουμε να αναφερθουμε σε αυτον που το κανουμε;
Έφυγε γιατί σε πήρε 2 φορές στους 32 του Ουέφα.Έφυγε γιατί σου έφερε παίκτες που ούτε στα πιο τρελλά σου όνειρα δεν θα έβλεπες αν δεν ήταν αυτός με ζήση και Σάντος.Έφυγε γιατί σου έκανε προπονητικό κέντρο.Έφυγε γιατί σε πήρε από το βούρκο και σε έκανε ομάδα.Έφυγε γιατί είναι άνθρωπος και όχι ζώο.
PS:Συνεχίσα τα έφυγε που σταμάτησες darklord.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
rainmaker έγραψε:Καλά χαλάρωσε κι εσύ. Έχει ένα μήνα που αποκαλείς ανίδεους και ανόητους όσους διαφωνούν μαζί σου, και τουλάχιστον πρέπει να δεχτείς οτι ΔΕΝ είναι και λίγοι... Εντάξει κανείς δεν έχει επιχειρήματα, όλη την ώρα μπλα μπλα μπλα και ξέρω γω, αλλά το ντου προχτές το περίμεναν ΟΛΟΙ, όσο και να χτυπιέσαι.

Kαλώς τον.

Αν το ντου φίλε το περίμεναν ΟΛΟΙ ,γιατί δεν κάνανε κάτι ΟΛΟΙ για να το αποτρέψουν ?
Απόδειξέ μου ότι κι εσύ(και όλοι που "διαφωνούν" μαζί μου) δεν έχεις(χέτε) μερίδιο ευθύνης σε αυτό.

Αλλά δυστυχώς από τον καναπέ και το φόρουμ χαίρι,δουλειά και εξέλιξη δεν θα δεις στο γήπεδο.
Και από τις προστριβές χωρίς επιχειρηματολογία και μονάχα με καραμέλες ανακυκλώσιμες ,πάλι χαίρι δεν θα δεις.
Όσο και να χτυπιέσαι.

Φιλικά πάντα..
Και τι να κάνει???Πλάκα κάνεις?Να κάνει τί ακριβώς??Να πα να τους σταματήσει???Να πάει νοσοκομείο για τον ΠΑΟΚ?Να τον σπάσουν στο ξύλο ή να του κάνουν ζημια για τον ΠΑΟΚ???Πλάκα μας κάνεις κι εσύ???Αυτοί που πρέπει να κάνουν κάτι είναι αυτοί που διοικούν σε συνεργασία με το υγιώς σκεπτόμενο κομμάτι των συνδέσμων..Άμμα δεν κάνουν αυτοί τότε με γεια μας..
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

tad έγραψε:
darklord έγραψε:
sernikos έγραψε:να στηριξουμε τον ζηση επειδη μας το φυτεψαν αυτοι που κανανε ντου οταν σκεπαζοταν η φωνη τους;
να στηριξουμε το ζηση που αυριο μεθαυριο θα τον βριζουνε για να φυγει επειδη δεν θα τους κανει πια;
να στηριξουμε το ζηση που ειπε δεν καθομαι χωρις τον ζαγορ;
επειδη εχει φιλο το σαχπα;
ολα ειναι ματαια, φυγε ζηση με ψηλα το κεφαλι γιατι και συ δεν μας τα λες καλα..
με πραξικοπημα ηρθες, την πρωτη φορα μαγκια σου που μπηκες στα βαθια, τωρα ομως ειναι αλλιως..
κατσε τεχν. δντης και φερε επενδυτη χθες..
Ολα ειναι ματαια. Εφυγε ο Ζαγορακης. Ο ΠΑΟΚ που ιδρυθηκε το 2007 διαλυθηκε. Ερωτηση, πριν το 2007 τι υποστηριζες;
Ο Ζαγορακης δεν εφυγε για τους 150. Εφυγε γιατι τα τελευταια 3 χρονια ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙ ηταν λαθη, λαθη, λαθη.
Εφυγε γιατι δεν γουσταρε αλλο.
Εφυγε γιατι με 15000 διαρκειας στο γηπεδο ερχοντουσαν 8000 κοσμος.
Εφυγε γιατι απετυχε οικονομικα και ο ΠΑΟΚ αναγκαστηκε να πουλησει οτι ειχε και δεν ειχε για να μην πτωχευσει.
Εφυγε γιατι τιμωρηθηκαμε απο την ΟΥΕΦΑ για τα χρεη.
Εφυγε γιατι χασαμε την μπουτικ.

ΥΓ. Γιατι ακριβως κλειδωνει το τοπικ του Ζαγορακη; Δλδ αν θελουμε να αναφερθουμε σε αυτον που το κανουμε;

ρε dark τον ξεσκίσατε μέχρι να φύγει ...
τώρα έφυγε ...

την λάσπη γιατί την συνεχίζεις ?

σε βόδια μιλάς ή ζώα ?

είναι δυνατόν ένας νοήμων να αποδεχτεί τα ψέματα και την απόδοση ευθυνών που γράφεις ?

θα το συνεχίσετε πολύ ακόμη ?

Θέλεις να αποδείξεις ότι ο Ζαγοράκης έκανε λάθη ... κανείς δεν είπε ότι είναι αλάνθαστος ...
αυτό με αυτό που γράφεις ότι 3 χρόνια έκανε λάθη, λάθη, λάθη απέχει πολύ και ουσιαστικά καθορίζει το μέλλον του ΠΑΟΚ ...

αν συνεχίσετε έτσι είναι δεδομένο ότι ο Ζήσης θα αντέξει μόνο έως τον Μάιο ... για αυτό καλά έκανε και είπε για έως τον Μάιο.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ...

και εσύ Dark είσαι αχάριστος ... !!!

και αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη αμαρτία ...

ο λαός λέει ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετιθέντος ...

ξέρει τι λέει ο λαός ...

και στην Ελλάδα αυτό έχει αποδειχτεί πολλές φορές στην ιστορία ...

λυπάμαι γιατί πλέον τα λόγια και τα επιχειρήματα έχουν μέσα μόνο το στοιχείο του εγωισμού ... για αυτό έφυγε ο Ζαγοράκης και για αυτό σε 5 μήνες θα φύγει και ο Ζήσης ...

Τέλειωσε το όνειρο ...

και πολύ κράτησε ... επειδή ο Ζαγοράκης πράγματι είναι τεράστια μορφή ... !!!

οι υπόλοιποι είμαστε παντελώς ανίκανοι ... καλά μας λένε πρόβατα !!!
Μιλαω για τα 3 τελευταια χρονια απο τον ιανουαριο τον προπερσινο και μετα και οχι την συνολικη παρουσια του mpafos, photis kai tad. Πριν 2 χρονια τετοια εποχη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κυνηγουσαμε. Οποτε μην συκοφαντειτε οτι ειμαι αχαριστος. Απο την χρονια του πρωταθλητισμου πριν 2 χειμωνες λοιπον, τον Ιανουαριο που επεστρεψε υπεπεσε σε γκαφες ολκης, με πρωτη και κυρια το οτι επετρεψε τον Σπαθα να μας σφυριξει σε ενα ματς που και η γιαγια μου ηξερε οτι θα ηταν στημενο. Αυτο ηταν. Την επομενη χρονια παρωδια με προπονητες, με τον Σαλπιγγιδη που διχασε τον κοσμο (μην συζητησουμε τωρα αν ηταν σωστο ή οχι, αλλα οτι διχαστηκε ο κοσμος ειναι γεγονος), ανοιγματα, δεν μιλουσε και αφηνε τα παπαγαλακια, δανεια, φιλιες με κατακαθια, τιμωριες απο uefa, παρωδιες με Φλωριδη... Που ακριβως εχω αδικο και που ακριβως βρισκεται η αχαριστια;; Περα του Μπολονι και της σωστης δουλειας στις ακαδημιες ολα τα θεωρω λαθη.
Πραγματικα, δεν μπορω δευτερολεπτο να διανοηθω απο που πηγαζει αυτη η προσωπολατρεια. Αυτο το "ο Ζαγορακης πραγματι ειναι τεραστια μορφη".
Αν καποιοι οπαδοι χασαν το δασος με την επιμονη στον σαλπιγγιδη καποιοι αλλοι το χασαν απο την επιμονη τους στον Ζαγορακη.
Ο ΠΑΟΚ συνεχιζει, ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του που ειναι και ο επενδυτης του.

ΥΓ. Ακρως ποταπη και συκοφαντικη η προσπαθεια για εξισωση αυτων που δεν εχουν την καλυτερη γνωμη για τον Ζαγορακη με αυτους τους 150 που μπηκαν. Σοβαρευτειτε, δε ερχονται στο γηπεδο οι μισοι κατοχοι διαρκειας, αυτοι τι αποψη υποθετετε οτι εχουν;

ΥΓ2. Πραγματικα συνεχιζω να απορω γιατι δεν ειναι ανοιχτο το τοπικ του Ζαγορακη! Δλδ προχθες εφυγε και δεν αφηνετε στον κοσμο να συζητησει για το θεμα; Για τι να λεμε, τον τραυματισμο του Ετο; Εσεις οι ιδιοι τον μειωνετε ετσι.

ΥΓ3. abg12d34 σε μενα αναφερεσαι στο 3ο προσωπο; Απαντησε μου σε παρακαλω.

ΥΓ4. Το γεγονος οτι μας πηγε 2 φορες στους 32 του ΟΥΕΦΑ ειναι στα θετικα του, αλλα οχι πρωτογνωρο. Δυστυχως το φαινομενο του νεο-ΠΑΟΚτση φαινεται και εδω. Τσεκαρετε τι θεση ημασταν στην Ευρωπη το 2002 και τι τωρα. Φυσικα δεν φταιει αυτος για την κατρακυλα, αλλα ο Γουμενος, αλλα το γεγονος ειναι οτι ο ΠΑΟΚ επανηλθε στα γνωστα του και δεν εφτασε καπου πρωτογνωρα.
Και το μελοδραμα συνεχιζεται. Μετα το ολα ειναι ματαια του sernikou στο τελειωσε το ονειρο του tad
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:

Kαλώς τον.

Όσο και να χτυπιέσαι.

Φιλικά πάντα..
Άρα δουλειά, χαϊρι και εξέλιξη γίνεται με το ντου στα γραφεία και τη λασπολογία για να το καλύψουμε?Αυτή είναι η δική σου επιχειρηματολογία?
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Εσείς αρντάν δηλαδή Φώτη ?
Άντε οι σύνδεσμοι να κάνουν ομάδες περιφρούρησης και να κοιτάξουν τα λάθη τους .
Άντε η ΠΑΕ να βάλει κάμερες και να δίνει δεξιά κι αριστερά.
Άντε να κάνουν όλοι κάτι.
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Ή θα μείνετε στο "Εμπρός αετέ - Δικέφαλε" των 1000 ατόμων και στο διαρκείας ?
Θα κάνετε κάτι για την ομάδα που αγαπάτε ? Έστω και στραβό.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ?
Ή μόνο κράξιμο και γλύψιμο ?

Σου μιλάω στον τόνο που μιλάς και δεν ξεφεύγω.
Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι σκέτο κριτής δεν μπορεί να είσαι.
Θα πρέπει να κριθείς κιόλας.
Θα πρέπει ΚΑΙ ΕΣΥ να ενεργοποιηθείς.
Σύνδεσμο θα φτιάξεις,Λέσχη θα φτιάξεις,Λαική βάση θα φτιάξεις, Κοτέτσι θα φτιάξεις, Μπαράκι θα φτιάξεις ,ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι κι εσύ.
Για να στο πω κι αλά Θύρα 4, γιατί οι εξελίξεις θα σε προσπεράσουν.Και σε προσπερνάνε.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Ναι xristo.Το πέτυχες.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τα γνωστά του ποια είναι δηλαδή ρε συ Darklord?Να βγαίνει 3-4ος και να είναι στην Ευρώπη μέχρι την άνοιξη???Αυτά είναι τα γνωστά του ΠΑΟΚ??Καλά οκ.Πάσο..Τσέκαρε από τη δεκαετεία του 90 και μετά πόσες φορές βγήκαμε 2οι και 3οι.Για Ευρώπη ας μη μιλήσουμε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Εσείς αρντάν δηλαδή Φώτη ?
Άντε οι σύνδεσμοι να κάνουν ομάδες περιφρούρησης και να κοιτάξουν τα λάθη τους .
Άντε η ΠΑΕ να βάλει κάμερες και να δίνει δεξιά κι αριστερά.
Άντε να κάνουν όλοι κάτι.
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Ή θα μείνετε στο "Εμπρός αετέ - Δικέφαλε" των 1000 ατόμων και στο διαρκείας ?
Θα κάνετε κάτι για την ομάδα που αγαπάτε ? Έστω και στραβό.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ?
Ή μόνο κράξιμο και γλύψιμο ?

Σου μιλάω στον τόνο που μιλάς και δεν ξεφεύγω.
Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι σκέτο κριτής δεν μπορεί να είσαι.
Θα πρέπει να κριθείς κιόλας.
Θα πρέπει ΚΑΙ ΕΣΥ να ενεργοποιηθείς.
Σύνδεσμο θα φτιάξεις,Λέσχη θα φτιάξεις,Λαική βάση θα φτιάξεις, Κοτέτσι θα φτιάξεις, Μπαράκι θα φτιάξεις ,ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι κι εσύ.
Για να στο πω κι αλά Θύρα 4, γιατί οι εξελίξεις θα σε προσπεράσουν.Και σε προσπερνάνε.
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.Υπάρχουν άπειροι ενεργοποιημένοι.Δε χρειάζεται ακόμα 1.Η άκρατη δημοκρατία δεν έχει καλά αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Ρε φίλε αυτό που απάντησες τώρα το πιστεύεις ?
Το "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι" βρήκες να αντιπαραθέσεις?
Στο ότι δεν κάνεις κάτι ,ΤΙΠΟΤΑ.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Ναι xristo.Το πέτυχες.
Υπονοείς κάτι άλλο?Αυτό δε βγαίνει από τα λεγόμενά σου?
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Αν και με απογοητευει η απαντηση σου photis και το γεγονος οτι θα μπουμε σε αριθμολογια επειδη εχω ελευθερο χρονο θα συνεχισω

Ευρωπη:
2002–03 59 44.391
20011-12 73 26.640

Επισης το 2003/04 ημασταν 3οι και τις προηγουμενες χρονιες επι Μπατατουδη βγαιναμε 4οι αλλα με πραγματικα σφαγιαστικες διαιτησιες.

Δεν συγκρινω Ζαγορακη-Μπατατουδη-Γουμενο για να προλαβω καποιους καλοθελητες.
Προσπαθω να δειξω που ειναι τα πραγματικα στανταρ του ΠΑΟΚ, που ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2007, ΑΛΛΑ ΤΟ 1926.
Προσπαθω να δειξω οτι οι χρονιες του Γουμενου ηταν η ΕΞΑΙΡΕΣΗ για τον ΠΑΟΚ και οχι ο ΚΑΝΟΝΑΣ.

Σταματηστε επιτελους να μικραινετε την ομαδα μας. Δεν το καταλαβαινετε αυτο; Δεν ειναι ο Ζαγορακης το τελος του ΠΑΟΚ, αλλα το τελος ενος κεφαλαιου. Προσπαθουμε να επαναφερουμε τον ΠΑΟΚ εκει που του αρμοζει και το οποιο το καταφερε πριν 2-3 χρονια ο Ζαγορακη αλλα μετα με τα λαθη του κατερρευσε σαν χαρτινος πυργος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Παρ 27 Ιαν 2012, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

darklord έγραψε:
Μιλαω για τα 3 τελευταια χρονια απο τον ιανουαριο τον προπερσινο και μετα και οχι την συνολικη παρουσια του mpafos, photis kai tad. Πριν 2 χρονια τετοια εποχη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κυνηγουσαμε. Οποτε μην συκοφαντειτε οτι ειμαι αχαριστος. Απο την χρονια του πρωταθλητισμου πριν 2 χειμωνες λοιπον, τον Ιανουαριο που επεστρεψε υπεπεσε σε γκαφες ολκης, με πρωτη και κυρια το οτι επετρεψε τον Σπαθα να μας σφυριξει σε ενα ματς που και η γιαγια μου ηξερε οτι θα ηταν στημενο. Αυτο ηταν. Την επομενη χρονια παρωδια με προπονητες, με τον Σαλπιγγιδη που διχασε τον κοσμο (μην συζητησουμε τωρα αν ηταν σωστο ή οχι, αλλα οτι διχαστηκε ο κοσμος ειναι γεγονος), ανοιγματα, δεν μιλουσε και αφηνε τα παπαγαλακια, δανεια, φιλιες με κατακαθια, τιμωριες απο uefa, παρωδιες με Φλωριδη...

ΥΓ4. Το γεγονος οτι μας πηγε 2 φορες στους 32 του ΟΥΕΦΑ ειναι στα θετικα του, αλλα οχι πρωτογνωρο.
Αν και απο το τελευταιο,δειχνεις πως δεν εισαι αχαριστος κατα λαθος,αλλα με στοχο να βγαλεις σκαρτη μια περιοδο,που ξαναεγινε ο ΠΑΟΚ μεγαλος και αγωνιστικα-απλα θα σου υπενθυμισω...Αγιαξ,Φενερ,Ζαγκρεμπ,Βιγιαρεαλ,ΤΣΣΚΑ,Τοτεναμ,Ρουμπιν και........ελπιζω να εχει συνεχεια- θα σου απαντησω γιατι μαλλον δεν τα θυμασαι καλα τα γραμματα.....

Αφου ξεκινησω λεγοντας πως στο θεμα του Μ@ΥΝΟΠΑΝΟΥ-Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-Σπαθα,εφαγε τρελο παπα απο ατομα που εμπιστευοταν-ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ-,θα συνεχισω και θα πω πως για φιλιες με κατακαθια,παπαγαλακια,παρωδιες με Φλωριδη......εχει και αλλος θεμα........................
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Ρε φίλε αυτό που απάντησες τώρα το πιστεύεις ?
Το "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι" βρήκες να αντιπαραθέσεις?
Στο ότι δεν κάνεις κάτι ,ΤΙΠΟΤΑ.
Έχεις δίκαιο.Δεν κάνω.Αλλά φίλε μου κουράστικα.Να χαλάνε άλλοι κι εγώ να προσπαθώ να χτίσω.Να προσπαθώ να πείσψ τον μικρό να γίνει ΠΑΟΚ και οι άλλοι αν μου το χαλάνε.Όχι φίλε μου.Κουράστικα.Ας τα κάνουν αυτοί που ανακατώνονται.Εγώ εισητηριάκη,μετοχές όποτε μπορούμε,διαρκείας άμμα το επιτρέπουν οι συνθήκες.Στο κάτω κάτω ότι και να θέλω εγώ δε μετράει...η γνώμη των λίγων μετράει και παντοτε μετρούσε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”