Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Λογικά θα του πρότεινε να αναλάβει υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος με το ελεύθερο να μπορεί παράλληλα να προπονεί εθνικές ομάδες.
Η γνώμη μου είναι οτι ο Λουτσέσκου έπρεπε να φύγει πέρυσι τέτοιον καιρό όταν αποφασιστηκε να μείνει.
Αφού έμεινε κάτι μου έλεγε οτι θα διέλυε την ομάδα αλλά φυσικά έπρεπε να τον στηρίξω και τον στήριξα. Στο τέλος την διέλυσε την ομάδα, όχι μόνος του φυσικά, νομίζω υπάρχει ολόκληρο γκρούπ από πίσω που δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό γιατί ξέρω οτι δουλεύει σκληρά και είναι φιλόδοξος. Δυστυχώς όμως στις επιλογές του, στο κοουτσάρισμα και στις εμμονές σε ανανεώσεις υπερηλίκων όλα μου έδειχναν οτι το ποδόσφαιρο τελικά θα μας τιμωρήσει. Η μπάλα που παίξαμε καί φέτος με πολύ καλό ρόστερ (κατά την γνώμη μου) ήταν μιά αργή ανάπτυξη, ανούσια κατοχή και στο τέλος ατομικές προσπάθειες που μας έδιναν νίκες καθαρά λόγω των ποιοτικών παικτών που έχουμε μπροστά. Δεν θέλω να πώ πολλά, νομίζω τα έχω γράψει. Δεν έχω αντιπάθεια για τον προπονητή μας, απλά πιστεύω οτι χρειαζόμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό, πιό μοντέρνο και συμφωνώ με πολλούς (και φοβάμαι) που λένε οτι ίσως να βρούμε χειρότερο προπονητή απ᾽τον Ραζβάν.
Αυτό που είμαι σίγουρος είναι οτι αν μείνει, δεν πρόκειται να δούμε κάτι ούτε του χρόνου. Αργό ποδόσφαιρο, μεγάλες ηλικίες στην 11άδα και κακή διαχείριση του ρόστερ. Είμαι 1000% σίγουρος οτι ο Γιώργης αν αναλάβει και πάρει τις απαιτούμενες σκληρές αποφάσεις, θα φτιάξει έναν κανονικό ΠΑΟΚ. Αυτό εδώ που βλέπουμε φέτος (και μιλάω από τους προκριματικούς φέτος), δεν είναι ΠΑΟΚ. Δυστυχώς.
Συγνώμη εάν κάποιοι θύμωσαν, απλά παραθέτω την γνώμη μου. Έχοντας δουλέψει προπονητής ακαδημιών θεωρώ οτι έχουν γίνει απίστευτα λάθη από όλο το προπονητικό τήμ (όχι μόνο τον Ραζβάν), και φυσικά υπήρξαν και περίοδοι σωστής δουλείας (στην εκγύμναση πχ), αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω οτι θα ήταν τραγικό για τον σύλλογο να μήν αλλάξει όλο το προπονητικό.
Αφού έμεινε κάτι μου έλεγε οτι θα διέλυε την ομάδα αλλά φυσικά έπρεπε να τον στηρίξω και τον στήριξα. Στο τέλος την διέλυσε την ομάδα, όχι μόνος του φυσικά, νομίζω υπάρχει ολόκληρο γκρούπ από πίσω που δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό γιατί ξέρω οτι δουλεύει σκληρά και είναι φιλόδοξος. Δυστυχώς όμως στις επιλογές του, στο κοουτσάρισμα και στις εμμονές σε ανανεώσεις υπερηλίκων όλα μου έδειχναν οτι το ποδόσφαιρο τελικά θα μας τιμωρήσει. Η μπάλα που παίξαμε καί φέτος με πολύ καλό ρόστερ (κατά την γνώμη μου) ήταν μιά αργή ανάπτυξη, ανούσια κατοχή και στο τέλος ατομικές προσπάθειες που μας έδιναν νίκες καθαρά λόγω των ποιοτικών παικτών που έχουμε μπροστά. Δεν θέλω να πώ πολλά, νομίζω τα έχω γράψει. Δεν έχω αντιπάθεια για τον προπονητή μας, απλά πιστεύω οτι χρειαζόμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό, πιό μοντέρνο και συμφωνώ με πολλούς (και φοβάμαι) που λένε οτι ίσως να βρούμε χειρότερο προπονητή απ᾽τον Ραζβάν.
Αυτό που είμαι σίγουρος είναι οτι αν μείνει, δεν πρόκειται να δούμε κάτι ούτε του χρόνου. Αργό ποδόσφαιρο, μεγάλες ηλικίες στην 11άδα και κακή διαχείριση του ρόστερ. Είμαι 1000% σίγουρος οτι ο Γιώργης αν αναλάβει και πάρει τις απαιτούμενες σκληρές αποφάσεις, θα φτιάξει έναν κανονικό ΠΑΟΚ. Αυτό εδώ που βλέπουμε φέτος (και μιλάω από τους προκριματικούς φέτος), δεν είναι ΠΑΟΚ. Δυστυχώς.
Συγνώμη εάν κάποιοι θύμωσαν, απλά παραθέτω την γνώμη μου. Έχοντας δουλέψει προπονητής ακαδημιών θεωρώ οτι έχουν γίνει απίστευτα λάθη από όλο το προπονητικό τήμ (όχι μόνο τον Ραζβάν), και φυσικά υπήρξαν και περίοδοι σωστής δουλείας (στην εκγύμναση πχ), αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω οτι θα ήταν τραγικό για τον σύλλογο να μήν αλλάξει όλο το προπονητικό.
- These users thanked the author Magpies4 for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, TasosDuss, Amsterdamer_87
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Από που προκύπτει αυτό? Δεν άκουσα αναφορά για το αγωνιστικό από τον ΟΝΝΕΔίτη, μόνο τις κλασικές αοριστίες ότι θα γίνουν πράγματα στο μέλλον.makispaspartou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:42 Ο Ιβάν έστειλε τον άντρα της ανιψιάς του να μας πει ουσιαστικά ότι έχεις τελειώσει από τον ΠΑΟΚ μετά τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια.
Στρατηγέ Ραζβάν σε ευχαριστώ για όλα όσο έχεις προσφέρει στον ΠΑΟΚ ψυχή και σώματι, για όλες τις μάχες που έδωσες και άλλες κέρδισες και άλλες έχασες.
Ακόμη και με τη φυγή σου καλό θα κάνεις να το ξέρεις, γιατί θα πάψει ο Ιβάν να έχει το σωσίβιό του.
Ιβάν για μένα έχεις τελειώσει.
Το ότι θα διώξουμε τον πιο πετυχημένο προπονητή που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ....με ξεπερνάει σαν άνθρωπο
<<Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι και πιο ευάλωτος συναισθηματικά αυτές τις μέρες λόγω του θανάτου του πατέρα του, αφού παρέμεινε σκεπτικός και αμίλητος για λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα και την απώλεια του κυπέλλου, ξέσπασε στους παίκτες του στα αποδυτήρια.
Ήταν από τους ελάχιστες (αν όχι η πρώτη) φορές που είδαν οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου έτσι τον Ρουμάνο. Εκτός εαυτού. Είναι αλήθεια πως ήθελε ίσως λίγο παραπάνω αυτόν τον τίτλο για να τον αφιερώσει στη μνήμη του πατέρα του και πιθανώς γι΄ αυτό έβγαλε μια τέτοια αντίδραση.
Κανένας παίκτης πάντως δεν είπε κουβέντα στον Ρουμάνο!>>
Ήταν από τους ελάχιστες (αν όχι η πρώτη) φορές που είδαν οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου έτσι τον Ρουμάνο. Εκτός εαυτού. Είναι αλήθεια πως ήθελε ίσως λίγο παραπάνω αυτόν τον τίτλο για να τον αφιερώσει στη μνήμη του πατέρα του και πιθανώς γι΄ αυτό έβγαλε μια τέτοια αντίδραση.
Κανένας παίκτης πάντως δεν είπε κουβέντα στον Ρουμάνο!>>
-
τσιριγωτης
Αν δεν τραβάει άλλο τι να γίνει.. κανένας πάνω απο τον ΠΑΟΚ..αν κ πιστεύω ότι κ του χρόνου εδώ θα είναι ο ρασβαν με το ίδιο μοντέλο λειτουργίας
- navigator11
Να φύγει προχθές ο Λουτσέσκου. Μιας και τίθενται διάφορα ερωτήματα, μπορεί να απαντήσει κάποιος με πάσα ειλικρίνεια αν γίνουν τα βήματα προς τον εκσυγχρονισμό στη λειτουργία του αγωνιστικού, με έλευση τδ, προπονητή της επιλογής του και παιχτών άλλης φιλοσοφίας ως προς τα χαρακτηριστικά τους κοκ αλλά τη νέα σεζόν η ομάδα έχει μια μετριότατη πορεία, θα στηρίξουν το εγχείρημα και εν όψει της μεθεπόμενης σεζόν; Το να αποχωρήσει πρόωρα ο Λουτσέσκου και το σταφ του δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα. Το να προσληφθεί πχ κανένας αντίστοιχων περγαμηνών Νίκολιτς είναι κάτι που θα ικανοποιούσε; Για να μιλήσουμε κάπως πιο συγκεκριμένα.
Μα Λουτσεσκου με Ανδρικό είχαμε έτσι κι αλλιώς φέτος και είδαμε πως πήγε αυτόgiapas έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:23 Πάντως είμαι βέβαιος αν είχα απέναντι μου johndag και renegade και τους έλεγα προτιμάτε άλλη μια χρονιά με Λουτσο όπως είμαστε, ή αλλαγή προπονητή και Ανδρίκο με θεσμικό ρόλο και συμμέτοχο στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας , θα γελάγαμε![]()
![]()
Υ.Γ. Χουλιαμα κάνω, μην βαράτε.
- Σουριναμέζος
Από πού προκύπτουν αυτά? Ειπώθηκε κάτι, αποσπασματικά άκουσα την συνέντευξη και δεν άκουσα κάτι ουσιώδες.
- Kabamaru11
Παιξε το σπιτι σου να το κλαις
Μην ειστε για τιποτα σιγουροι,ο Ιβαν ενω ηταν παντα συναισθηματικος,στα τελευταια χρονια δε,δεν λειτουργει εν βρασμω.
Δεν ξερω αν θα μεινει η οχι ο Λουτσε,αλλα το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω σε καμια περιπτωση.
Ο νεος συμβουλος του Ιβαν παντως τη κυριακη για αλλαγη προπονητη ελεγε και οτι ο Ραζβαν πρεπει να φυγει
Οποτε λιγο υπομονη να δουμε τι θα γινει, γιατι τα πραγματα ειναι πολυ περιεργα.
Οποτε λιγο υπομονη να δουμε τι θα γινει, γιατι τα πραγματα ειναι πολυ περιεργα.
- Kabamaru11
Που το ελεγε αδερφε μου;Σε ψαροταβερνα της Πιεριας;Εγω αν σου πω πως τον ειδα το σουκου να τρωει στην Χαλκιδικη,ποιον θα πιστεψεις;
Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα....
Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα....
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- George Best4
Στο λεω γιατι το ακουσε φιλος μου που δουλευει εκει. Τι θελεις να πω παραπανω; Οτι ετρωγε με τη γυναικα του και του γκρινιαζε για το αμαξι που θελει να της αγορασει;
Ειναι επιβεβαιωμενο. Ειναι πελατης στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Ειναι επιβεβαιωμενο. Ειναι πελατης στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Λίγο πριν διάβασα την συνέντευξη και δεν είδα κάτι που να δείχνει σίγουρα αλλαγή προπονητή. Αλλά επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και οι παγίδες στα πολύ μικρά γράμματα, ξεχώρισα αυτό το κομμάτι:
Για το τι είναι αυτό που κρίθηκε ότι πήγε λάθος για να αλλάξει το project:
«Δεν κρίναμε μόνο ότι κάτι πήγε λάθος. Είναι η εξέλιξη που απαιτούνται σήμερα. Οι σύγχρονοι οργανισμοί πως λειτουργούν. Αν μείνουμε στάσιμοι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Για αυτό χώρισα τις απαιτήσεις αυτά τα 14 χρόνια επί Ιβάν Σαββίδη. Δεν κερδίσαμε μόνο τίτλους, αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που οι απαιτήσεις όλων είναι διαφορετικές. Κάθε χρόνο θα πρέπει να πρωταγωνιστούμε. Για να πρωταγωνιστείς πρέπει να εξελιχθείς. Λάθη κάνουν όλοι. Πάντα γίνονται λάθη.
Από εκεί και πέρα, όμως είναι σημαντικό να βλέπεις πότε τελειώνει μία περίοδος και πως θα είσαι έτοιμος για να μπορέσεις να βάλεις προϋποθέσεις για να κάνεις τη μετάβαση. Αυτό αντιλήφθηκε ο κ. Σαββίδης. Πάει τον ΠΑΟΚ σε ένα νέο κεφάλαιο Όταν τον ανέλαβε ήταν σε άλλο κεφάλαιο ο ΠΑΟΚ. Όλοι έδιναν την ψυχή τους τότε. Δεν μηδενίζεται καμία εποχή. Ανέλαβε τότε και έκανε μία μετάβαση ο ΠΑΟΚ. Βλέποντας ότι οι ανάγκες το επιβάλλουν, ανοίγει νέο κεφάλαιο. Αυτό το κεφάλαιο θα μας κάνει πρωταγωνιστές».
Τα έντονα γράμματα μου βγάζουν και ένα χρησμό Πυθείας. Ας περιμένουμε να περάσουν και οι επόμενες 20 διαβολομέρες και βλέπουμε τί θα γίνει, αλλά σύντομα, γιατί ένα και κάτι μήνα μετά την λήξη της σεζόν η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία.
Για το τι είναι αυτό που κρίθηκε ότι πήγε λάθος για να αλλάξει το project:
«Δεν κρίναμε μόνο ότι κάτι πήγε λάθος. Είναι η εξέλιξη που απαιτούνται σήμερα. Οι σύγχρονοι οργανισμοί πως λειτουργούν. Αν μείνουμε στάσιμοι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Για αυτό χώρισα τις απαιτήσεις αυτά τα 14 χρόνια επί Ιβάν Σαββίδη. Δεν κερδίσαμε μόνο τίτλους, αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που οι απαιτήσεις όλων είναι διαφορετικές. Κάθε χρόνο θα πρέπει να πρωταγωνιστούμε. Για να πρωταγωνιστείς πρέπει να εξελιχθείς. Λάθη κάνουν όλοι. Πάντα γίνονται λάθη.
Από εκεί και πέρα, όμως είναι σημαντικό να βλέπεις πότε τελειώνει μία περίοδος και πως θα είσαι έτοιμος για να μπορέσεις να βάλεις προϋποθέσεις για να κάνεις τη μετάβαση. Αυτό αντιλήφθηκε ο κ. Σαββίδης. Πάει τον ΠΑΟΚ σε ένα νέο κεφάλαιο Όταν τον ανέλαβε ήταν σε άλλο κεφάλαιο ο ΠΑΟΚ. Όλοι έδιναν την ψυχή τους τότε. Δεν μηδενίζεται καμία εποχή. Ανέλαβε τότε και έκανε μία μετάβαση ο ΠΑΟΚ. Βλέποντας ότι οι ανάγκες το επιβάλλουν, ανοίγει νέο κεφάλαιο. Αυτό το κεφάλαιο θα μας κάνει πρωταγωνιστές».
Τα έντονα γράμματα μου βγάζουν και ένα χρησμό Πυθείας. Ας περιμένουμε να περάσουν και οι επόμενες 20 διαβολομέρες και βλέπουμε τί θα γίνει, αλλά σύντομα, γιατί ένα και κάτι μήνα μετά την λήξη της σεζόν η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία.
- Kabamaru11
Δεν χρειαζεται να πεις τιποτα,δεν μου λενε αυτα το ακουσε φιλος που το ειπε κτλ κτλ.
Πρωτα απο ολα,ΕΝΑΣ αποφασιζει περι (συγκεκριμενου) προπονητη,κ αυτος ειναι ο Ιβαν.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Υ.Γ. δεν σου κανω προσωπικη επιθεση,απλως δεν συμφωνω με τετοιου ειδους σπασμενα τηλεφωνα,αν εσυ θες να το πιστευεις,καλως κ το κανεις.
Πρωτα απο ολα,ΕΝΑΣ αποφασιζει περι (συγκεκριμενου) προπονητη,κ αυτος ειναι ο Ιβαν.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Υ.Γ. δεν σου κανω προσωπικη επιθεση,απλως δεν συμφωνω με τετοιου ειδους σπασμενα τηλεφωνα,αν εσυ θες να το πιστευεις,καλως κ το κανεις.